Mėšlungis? Ar kas?

Pradėjo Guarana91, lapkričio 08, 2016, 10:42:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Guarana91

Žodžiu, nežinau nei kaip paaiškinti, bet nuo mažens man atrodė, kad mano tėvų namai apsėsti. N kartų maža bėgdavau pas mama nes tai kažką naktį pamatydavau, tai susapnuodavau, tai mane paralyžius ištikdavo arba girdėdavau balsus, kaip jie šaukia mano vardą(maža galvodavau, kas Jėzus ir Marija su manimi šneka (lol) . Kai buvau kokių 15-16 metų paskutinį kartą išties nuėjau pas tėvus į kambarį prašytis kartu miegoti. Gėda pripažinti bet tiesa. Naktį pradėjau girdėti keistus garsus, lyg kas būtų pagreitinęs muzikos plokštelę (jei atsimenat kaip kasetes greitai prasukinėdavom, tai toks garsas), ir tuo pat metu jutau kaip kažkas traukia nuo manęs kaldrą. Greitai atsibudau, kaldra vietoje, as ją stipriai sugniauzus, kambaryje tylu...kas keisčiausia, kad man beproto skaudėjo kojas...pagalvojau kad tai tiesiog košmaras ir reikia vėl užmigti. Netrukau vėl užsnūsti...ir vėl tas pats pojūtis, tiek kaldros traukimas, tiek garsai...atsibudau vėl nuo žvėriško kojų skausmo, tik dabar mano viena koja buvo pakilusi, antklode vietoje, o garsas dingęs. nebenorėjau to siaubo ir vėl iškęsti, kadangi tikrai išsigandau. negalėjau užmigti savo kambaryje, todėl tiesiog nuėjau eilinį kartą žadinti mamos, kad priimtų į lovą. Nuo to laiko tiesiog bandau save teisinti, kad tai tebuvo mėšlungis. bet lyg šiol prisiminus darosi baisu.

Benamis

Sunku pasakyti kas buvo kai sis dalykas nesikartoja. Tai galejo buti haliucinacijos, meslungis, busena kai pabudai, taciau vis dar buvai sapne, tamsos jegos ir t.t. ir pan.

Faustioti

Pagal mane dvasios tikrai nemanau, kad galėtų būti ten, nes neina patikėt, kad jos išlaikytų koją iškėlus... Mano nuomone.  Manau, kad tai galėjo būti mėšlungis gal prisidėjo koks greito atsibūdimo efektas... Na tiesiog per vėlai išreiškiau nuomonę.

Aukštyn