Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?

Pradėjo klajunas, sausio 02, 2016, 20:39:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

sausio 02, 2016, 20:39:34 Redagavimas: sausio 02, 2016, 20:44:49 by klajunas
Su nuomonėmis ir patirtimis čia labai paprasta. Psichotronikos paveikto žmogaus suvokimas apima: a) savo vidų, b) savo išorę, c) tavo išorę, d) neprieinamas yra tavo vidus ir motyvai. Tu pats matai: a) savo vidų ir motyvus, b) savo išorę, c) psichotronikos paveikto žmogaus išorę, d) neprieinamas tariamo šizofreniko vidus.

Dabar jeigu sprendžiamas klausimas, kas vyksta psichotronikos paveikto žmogaus viduje, kuris veikia išorinį elgesį, daugiau informacijos turi pats žmogus. Tu tik naudoji savo motyvus, universalius modelius ir šablonus, bet išskyrus žodinius liudijimus, neturi jokių faktų iš psichotronikos paveikto žmogaus vidinio pasaulio.

Jeigu nekalbame apie atvejus, kai paveikti žmonės būna nepatyrę ir visiškai savo potyriuose susipainioję, tai visgi kas yra palankesnėje padėtyje įvertinti, kas vyksta tariamo šizofreniko galvoje, jis pats ar kiti, kurie vadovaujasi tik stereotipais ir išoriniais įspūdžiais.

Pavyzdžiui, aš ar atrodau labai susipainiojęs. Aš savo viduje matau visą savo gyvenimo vaizdą, nuo gimimo iki dabar, o tu tik spėlioji. Tu darai apibendrinimus iš viso neturėdamas jokio mano gyvenimo vaizdo. O įsivaizduoji, kad supranti geriau už mane.

Net išoriškai kliedintis šizofrenikas, savo semantikos centre gali būti visiškai blaivaus proto, tik naudoti skirtingą semantinę kalbą. Juk nesakai, kad kinietis kliedi, sakai, kad nesupranti.

Vytautas

Citata iš: tadasas99  sausio 02, 2016, 20:18:22kas nedirba tas neklysta
Labai teisingas pastebėjimas galiojantis bet kokiam darbe. Klaidų išvengti neįmanoma. Medicinoje aišku jos labai žiauriai  atrodo. Neseniai gydžiausi pas tikrai puikius stomatologus. Bet pvz jaučiasi kad žmogus po pietų jau pavargęs ir ranka tiesiog nežymiai suvirpa. Aišku kadangi tikrai profesionalai tai tas suvirpėjimas nesukelia problemų. Reikia įsivaizduoti kokią nors operaciją trunkančią kelias valandas. Medikų darbas tikrai labai sunkus ir mažiausias suvirpėjimas turi lemtingos įtakos. Taip kad juos reiktų suprasti. Bet kaip ir visuose darbuose jų tarpe yra taip pat visiškai neatsakingų. Viskas čia normalu. Toks pasaulis. Todėl aš ir turiu info kad viskas bus pakeista ir jokių specialybių ir jokio darbo nereiks. Jei yra kažkas daugiau tam tikrai jokių problemų viską perorganizuoti būtent taip. Žmogus paprasčiausiai sveikas nuo gimimo iki mirties.  Ankstesniems "valdytojams" žmogaus kančios ar džiaugsmas reikalingi kaip energijos šaltinis todėl ir toks nedieviškas "techniškai" šis pasaulis. Nors tikintys bando įrodyti priešingai kad taip kažkodėl reikia. :)


TinSoldier

#2
sausio 03, 2016, 13:26:44 Redagavimas: sausio 03, 2016, 14:08:55 by TinSoldier
Na, klajunai, suprantu, kad ne viską ten surašei, kokius įrodymus turi, tačiau iš to, ką surašei, tikrai nieko nepaaiškėjo. Vėlgi, tikiuosi, jog tiesiog iš žmogiško požiūrio suprasi, kodėl pašaliniam žmogui, labai vertinančiam skeptiškumą ir kritišką informacijos vertinimą, šie įrodymai nieko neįrodo. Suprantu, kad tai tave gali velniškai erzinti, ir neprašau, ir nesitikiu, jog sutiktum su mano skeptiškumu. Tiesiog tikiuosi, kad suprasi tą požiūrį.

Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 18:40:29Čia jau kažkas panašesnio į logiką. Manau šiais laikais visi turi išmaniuosius telefonus su GPS nustatymo funkcija ir jau įrodyta, kad telefonas yra sekamas iš palydovų ir antžeminių bokštų kartu su jį nešiojančiu žmogumi. Telefonas yra vienu metu ir imtuvas, galintis priimti signalą iš bokštų ir siųstuvas, galintis išspinduliuoti signalus į aplinką, kuriuos sugaudo elektroninės žvalgybos sistemos, antenos ir t.t. Kažkada to irgi "nebuvo" o dabar yra kiekvieno žmogaus kišenėje. Dabar įsivaizduokime, kad telefonas miniatiūrizuojamas ir perkeliamas į žmogaus kūną. T.p., yra patentai, kurie įrodo, kad turimos technologijos indukuoti lazeriais ir mazeriais informaciją į smegenis, kurią žmogus suvokia kaip savo "įspūdžius". Dabar sujungiame viską į vieną sistemą ir gauname tą atskiro žmogaus persekiojimo sistemą. Kol kas tik visiškai įmanomo principo lygyje.
Su kai kuriais teiginiais nesutikčiau. Bent jau su tuo, jog yra pakankamai mažos, portatyvios ir ištobulintos technologijos, leidžiančios į smegenis įrašyti dirbtinę informaciją. Pats principas - įmanomas ir bent tam tikru lygiu egzistuojantis. Tačiau vėlgi - neturiu ir, vertindamas sau prieinama informaciją, negaliu turėti priežasties, kodėl tikėti, jog tos technologijos yra pakankamai ištobulintos tiems tikslams, kokius aprašai. Tuo labiau, kad jos naudojamos toms tikslams. 


Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 18:40:29Dabar prie to pridedame randus, pjovimo ir gręžimo žymes kaukolėje, nors nebuvo daromos jokios viešos medicininės smegenų operacijos, nebuvo šalinami augliai ar kas nors panašaus, bet kairiajame pusrutulyje motorinės ir somatinės žievės srityje yra 3 cm ilgio kaulo pjovimo randai ir žymės. Tai įrodymas, ar ne?
Vėlgi, nei aš, nei tu nesame medikai. Rando egzistavimas pasako tik tai, kad yra randas. Jeigu ten, apskritai, randas. Gal ten natūralus odos darinys, atrodantis kaip randas. Tad tai, ką apibūdinai, galėtų būti kažkoks įrodymas po medicininės ekspertizės, kuri patvirtintų, jog iš tiesų buvo pjautas kaulas ar pan.. Ir labai linkiu, jog šitaip visuomet ir visur įrodymai būtų traktuojami. Kadangi tikrai nenorėčiau, jog, pvz, tavo koks kaimynas paduotų tave į teismą už tai, kad kadaise užpuolei jį kirviu, neturėdamas jokio kito įrodymo, kaip tik iš kažkur, kažkokiu būdu, kažkokios kilmės ant kūno esančias žymes. Jeigu to užtektų teisme siekiant kažką įrodyti - taptų labai sunku gyventi :)


Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 18:40:29Dabar pateiksiu labai vaikišką arba "anekdotinį" įrodymą, kuris man yra žinojimo lygio, kad sąmonė užgrobta.<...>
Na, čia vėl viską skirtingai vertinsim :) Man viso to priežastys atrodo biologinės. Mutacijos ir įvairovė - evoliucijos variklis. Ta įvairovė pasireiškia visokiais būdais: kai kurie gimsta su trimis rankomis, kai kurie absoliučiai nieko nepamiršta, kai kurie mato daugiau spalvų, kai kurių regėjimo laukas platesnis ir t.t. Tokia įvairovė ir visokie anomališkai atrodantys gebėjimai - faktas. Tačiau, kad tai būtų specialiai, technologiškai ar pan. slopinami natūralūs visų žmonių turimi gebėjimai ar pan. - na, tiesiog nematau įrodymų, kad ir kaip galėčiau norėti tuo patikėti.


Citata iš: klajunas  sausio 02, 2016, 18:40:29Kad lazeriai arba srovinė indukcija veikia, žinau pagal tai, kad jau 13 metų kiekvieną dieną tenka "telepatiškai" bendrauti su mane persekiojančia operatyvine grupe, kuri grasina susidorojimu galvoje, o prokuratūra veiksmus atlieka tikrovėje ir aš turiu to įrodymus. Taip kad dėl to kas vyksta galvoje abejoti netenka.
Labai atsiprašau už asmeniškumą. Laisvai nuignoruok, jeigu nors kiek nesinorės į tai atsakyti dėl bet kokios priežasties. Tačiau, jeigu visa tai patiri jau 13 metų, kaip į viską reaguoja/reagavo tavo artimieji, tavo aplinkos žmonės ir pan.? Ta prasme, ar jiems tikrovėje prokuratūros atliekami veiksmai neatrodė neteisėti ir keisti? Ar jie nieko nesakė apie randus ant tavo galvos? Suprantama, kad į tavo sąmonę jie negali įlysti, ir negali išgirsti balsų, kad ir kokia jų kilmė būtų. Tačiau, jeigu kažkas iš to pasireiškia išoriniame pasaulyje - ar tave supantys žmonės tave palaiko?


EDIT: Vienuoliktasis, ačiū už pataisymą dėl "jau tryliką metų" :)

Vienuoliktasis

#3
sausio 03, 2016, 13:56:55 Redagavimas: sausio 03, 2016, 17:07:12 by Vienuoliktasis
TinSoldier, ne nuo trylikos metų, o "jau trylika metų kiekvieną dieną".

Be to, per daug sutapimų, kad tai būtų tik randas, dėl biologinių veiksnių atsiradęs pats. Kai žmogus kasdien persekiojamas, jam visaip trukdoma įsitvirtinti ir visais būdais siekiama sužlugdyti jo gyvenimą, pasitelkiant gasdinimus ir psichotroninius ginklus, randas nėra tik atsitiktinumas. Beje, man tas pats, kaip ir klajūnui. Tik kadangi į šią programą esu įtrauktas neseniai, man tiek visko dar nėra buvę, tačiau palaipsniui krūviai didėja. O labiausiai pikta, kad žudyti kitus (nemažai dėl nepakeliamos situacijos nusižudo) padeda vaikai (!) tėvų liepti ir nusikaltėliai, anksčiau apsimetę draugais. Kiti - net visai nepažįstami žmonės tiesiog agentai, tačiau skausmas ir zombio žvilgsnis pasako, kad ne visi iš jų tai daro savo noru.

Yra toks filmas "American ultra" (panašiai skamba į MK Ultra). Ir ten parodo, kaip kodiniais žodžiais pažadino žmoguje kitą jo pusę, kur jis moka muštis, tačiau nežino iš kur. Galiausiai, po žudynių slaptosios tarnybos pasiūlo jiems dirbti. Kadangi jis buvo padarę daug nusikaltimų (narkotikų vartojimas, žudynės) teko sutikti. Paskutinėje scenoje rodo jį kartu su jo mergina visą laiką buvusia handlere, apsirengusius puikiais kostiumais, vygdančiais slaptą misiją ir galiausiai nuo mind control nukentėjęs, o šiuo metu agentas, pagr. veikėjas prakalbsta japoniškai.

Tai parodyta lyg tai būtų labai kieta, nors iš tiesų nieko kieto žudyti žmones. Taip kad mind control programos vyksta ir dabar ir nebūkite šudžiais - nepadėkite kitiems žmonėms nusibaigti.

Redaguota

Ir žinoma, kad niekas iš oro nemokės visokių džekio čano judesiukų pasitelkiant tik NLP, tačiau galbūt kada nors (o galbūt ir dabar yra - who knows) programuoti bus įmanoma nano technologijomis.

P.S. Nėra už ką, TinSoldier :)

klajunas

Citata iš: TinSoldier  sausio 03, 2016, 13:26:44Suprantu, kad tai tave gali velniškai erzinti, ir neprašau, ir nesitikiu, jog sutiktum su mano skeptiškumu. Tiesiog tikiuosi, kad suprasi tą požiūrį.
Matau, kad pažanga bent tame, kad skeptiškumą laikai ne tikrove, bet savo asmeniniu požiūriu. Man nieko daugiau ir nereikia. Jeigu mane kas ir erzina kada nors, tai tik tai, kad žmogus įsivaizduoja, kad jo tikėjimas/netikėjimas yra pati nepajudinama tikrovė. Geras darbas šios diskusijos bent tas, kad pradedama suprasti, kad skepticizmas yra ne tikrovė, o tik asmeninis ar kokios grupės įsivaizdavimas, kad to "nėra". Net jeigu tau neįrodžiau, nes matai tik mano žodžius, informaciją, tai nereiškia, kad tame nėra jokios tikrovės. Savo mąstymą labai sunku pakeisti, ypač tada, kai pats esi šitos sistemos dalis. Juk savo viduje supranti, kas būtų ir asmeniškai, jeigu pabandytum prieš sistemą atsisukti. Nesakyk, kad nesupranti. Gal suvoki tik tiek, kad niekada neatsisuksi, o tai reiškia, kad "įrodyti" man bus neįmanoma niekada. Nes jeigu tai pripažintum, tai pripažintum, kad visą gyvenimą buvai nusikaltėlių sistemos dalis. O tu juk nesi toks durnas.

Tai, ką aš čia atskleidžiau, nesudaro net vieno procento, kas iš tikro vyksta. Neatskleidžiu todėl, kad tai yra pats šlykščiausias kriminalas iš valstybės pusės. bet tokie klausimai sprendžiami ne forume ir ne diskusijose, bet teisme. Kriminalas yra tokio lygio, kad turiu įrodymų, kaip valstybės struktūros fabrikuoja nekaltiems žmonėms bylas ir žudo, imituodami savižudybes ir nelaimingus atsitikimus. Bet pats supranti, kad tokiomis temomis kalbama teisme su įrodymais. T. y., įrodymus aš viešinsiu ne čia bet teisme. Su kaimynais aš problemų jokių neturiu ir šiaip su visuomene, nes atsako ne ji, nors jais naudojasi ir manipuliuoja. Turiu galvoje prokuratūrą, policiją ir VSD, kurie šiuos nusikaltimus vykdo, su valstybės pareigūnų ir teismo stogu. Aš kalbu ne apie vaikų darželį, bet apie tikrą mafiją, su ilga tikrų nusikaltimų istorija ir tikrais lavonais. Bet suprantu, kad šitam forumui tokios realybės būtų per daug, nes čia jaučiu daug lankosi vaikų ir šiaip nepilnamečių.

DSV

Klajūne, ar gavai iš mūsų leidimą čia rašyti?

Pagarbiai,
-

klajunas

Labai malonu, kad turiu galimybę pratęsti temą, nes prie viso to, kas jau buvo pasakyta, norėčiau pridurti dar vieną argumentą, liečiantį įrodymus ir įrodinėjimo galimybes. Greičiausiai visi sutiksite, kad visas žmogaus patyrimas yra daug platesnis ir gilesnis, nei leidžia parodyti "adokuliniai" (ad oculos) įrodymai. Jeigu laikysime, kad galioja tik tokie įrodymai (panašiai kaip įrodymų padėjimas ant stalo prieš akis, net jeigu jie nematerialūs), tai didžioji žmogaus patirtis bus visiems laikams pastatyta į niekaip "neįrodomos" padėtį. Kodėl žmonės iš pažiūros kartais atrodo agresyvūs? Todėl, kad diskusija vyksta skirtingomis kalbomis ir neįmanomas susišnekėjimas. Tai yra, pats žmogus visada turi omenyje ir bando žodžiais išreikšti visą, giliąją savo patirtį, o kritiką girdi tik pagal "adokulinius" argumentus. Ir būna išjuokiamas todėl, kad kažkam įrodymų nesugeba pakišti po nosimi. Tačiau stiprioji pusė situacijos ta, kad tikrovė yra daug platesnė už adokulinę ir jeigu kiti nesugeba to įžvelgti, tai problema nebūtinai yra tikroviškumas ar pagrįstumas.

Iš kitos pusės, reikia suprasti, kad ši situacija sudaro puikias sąlygas manipuliacijoms, kai nusikaltėliai darydami nusikaltimą stengiasi viską suorganizuoti taip, kad nebūtų iš vis jokio liudijimo, pėdsakų, ženklų, o jeigu tai neįmanoma, tai veikia taip, kad ta patirtis nebūtų niekaip paverčiama adokuline. Tada bus galima abejoti, neigti, nepripažinti, o teismui įrodymų pakišti po nosimi nebus įmanoma. Taip iš karto planuojama galimybė išsisukti ar išnešti sveiką kailį. Kaip tik tokiu principu ir veikia psichotroninė technika, į kurią labai lengva numoti ranka, nes atseit žmogus nepadės ant stalo ir šie nusikaltimai bus anapus įrodomumo galimybių. Bet galiu tik pakartoti, kad be adokulinės patirties žmonės turi ir giliąją patirtį, kuria ir remiasi keldami kaltinimus užsimaskavusiems nusikaltėliams, kurie daro nusikaltimus sėdėdami už horizonto ir juokiasi, kai kas nors bando juos "įrodyti".

Vienuoliktasis

Citata iš: DSV  sausio 04, 2016, 20:14:33Klajūne, ar gavai iš mūsų leidimą čia rašyti?

Pagarbiai,
-
Juk suprantat, kad jūsų atėjimas čia tik įrodo, kad tai tiesa? :D

omcikas

Ar tik tamstos visas šitas ilgas rašinys nesusiveda į viena seniai pabodusia ir serialų persižiūrėjusių bobučių išpūsta, Garliavos istorija su išgalvotais didvyriais?

Vienuoliktasis

Citata iš: omcikas  sausio 04, 2016, 22:00:17Ar tik tamstos visas šitas ilgas rašinys nesusiveda į viena seniai pabodusia ir serialų persižiūrėjusių bobučių išpūsta, Garliavos istorija su išgalvotais didvyriais?
Prie ko čia Garliava?

omcikas

" Kriminalas yra tokio lygio, kad turiu įrodymų, kaip valstybės struktūros fabrikuoja nekaltiems žmonėms bylas ir žudo, imituodami savižudybes ir nelaimingus atsitikimus. "

Tiesiog šitas sakinys užkliuvo ir pirmiausia Garliavos pasaka į galvą atėjo.

Vienuoliktasis

#11
sausio 04, 2016, 22:09:46 Redagavimas: sausio 04, 2016, 22:12:15 by Vienuoliktasis
Citata iš: omcikas  sausio 04, 2016, 22:07:16" Kriminalas yra tokio lygio, kad turiu įrodymų, kaip valstybės struktūros fabrikuoja nekaltiems žmonėms bylas ir žudo, imituodami savižudybes ir nelaimingus atsitikimus. "

Tiesiog šitas sakinys užkliuvo ir pirmiausia Garliavos pasaka į galvą atėjo.
Kokia dar pasaka. Lygini kažkokią pedofilijos bilą, nors pedofilijos Lietuvoje „nėra", su eksperimentais su žmonėmis visame pasaulyje? Labas rytas.

klajunas

Trumpai, aš tiesiog mačiau technologijas, su kuriomis tai daroma. Čia tas pats kaip būti susipažinus su šaunamaisiais ginklais, kurie patys nevaikšto ir savarankiškai nešaudo. Pamatai kūne šautinę žaizda ir tarkime žinai, kad kažkas šovė iš pistoleto. Lygiai tokius pat požymius turi psichotroninis ginklas, kuris pats nevaikšto ir "nekepina" smegenų. Pamatai - ir žinai iš karto kas buvo panaudota. Ir aš šitus požymius matau daugelyje rezonansinių ir nerezonansinių atvejų.

Čia buvo asociacija su Garliava. Bet mano atvejis daug panašesnis į Kusaitės bylą, kurią norėjo uždaryti ilgiems metams, nors visi įrodymai suklastoti. Kažką panašaus norėjo padaryti su manimi, bet neišdegė ir net nepriėjo iki teismo. Ir šio operatyvinio persekiojimo metu aš sužinojau daug "valstybinių paslapčių".

omcikas

Visos temos neskaičiau tai tikėtina, kad smarkiai pro šalį šoviau. O apie pedofilijos bylą plėtotis labai nenoriu. Pedofilija Lietuvoje yra tik gal viskas ne taip baisu kaip, kad Garliavos bobutes Krivicko laidų apsižiūrėjusios apdainavo savo dainose, kliedintį žudiką didvyriu pavertusios.

Visažinis

Klajune, teigi, kad kiekvieną dieną kontaktuoji su grupe naudojant psichotroninį ginklą. Galiu paklausti apie ką būtent yra kalbama?

Aukštyn