Jonas Gervė apie Žmogaus evoliucijos uždavinius

Pradėjo Skrydis virš lizdo, gruodžio 08, 2015, 17:24:54

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Skrydis virš lizdo

Žmogus - pilnas šio didžiulio Pasaulio atspindys. Tai, kas Mumyse neatspindėta, to Mūsų Sąmonėje nėra. Kaip Mes atspindime Pasaulį, tokios ir Mūsų pažiūros. Savo mokymų metu J. Gervė siekė, kad Žmonės suprastų paprastą, bet esminę Tiesą: Mes patys kuriame Pasaulį ir save.

Patys darome klaidas, patys jas transliuojame laike, patys jas ir taisome. Bet viską darome patys! Niekas Pasaulyje nevyksta ir negali vykti be Mūsų Valios. Bet Mums reikia grįžti prie savo žmogiškųjų šaknų, susigrąžinti genetinę atmintį, reabilituoti Mūsų neribotas galimybes ir svarbiausia - giliai suvokti, kad būtent Žmogus, o niekas kitas, - pati aukščiausia pakopa visos neaprėpiamos Visatos vystymęsi. Šio proceso reikšmės pervertinti tiesiog neįmanoma.

Mūsų užduotis - išmokti formuoti savo energinį lauką, jį keisti, stiprinti, mokytis patiems per mintį ir būseną valdyti visus vykstančius procesus savo organizme bei aplinkoje ir padėti kitiems Žmonėms - perduoti visas Žinias, galimybes, struktūras, suaktyvinti jų Sąmonės vystymąsi Pagrindine žmogiškąja kryptimi.

Vystydamasis šia kryptimi, Žmogus tampa laisva, sąmoninga, laiminga, tobula asmenybe, gebančia vien savo buvimu akimirksniu gauti ir dalintis nepaprastai galingu energiniu potencialu, neribotomis galimybėmis, valdyti visus egzistuojančius procesus, realizuoti pačius fantastiškiausius norus bei svajones, įjungti organizmo atjaunėjimo procesus, organų, ląstelių regeneraciją, išsigydyti net sunkiausias ligas, atkurti savyje Kosminės Nepriklausomybės principus (aiškiaregystę, telepatiją, levitaciją, teleportaciją, telekinezę, laiko valdymo mechanizmus), išsivaduoti nuo baimių, nepasitikėjimo, valdyti bei kontroliuoti buitinius, socialinius, tarpusavio santykių tarp žmonių ir su Gamta, materialinius, energinius ir kt. procesus.

Kai Žmogaus protas dirbs ne 3-5%, o visu 100%, jis taps savo gyvenimo Kūrėju, Žemės ir Visatos evoliucijos valdovu, nukreipiančiu jos eigą perėjimui į naują, aukštesnį evoliucijos etapą - Vieningos Žmonijos ir Naujojo Pasaulio gimimą.

TinSoldier

Tai štai, kokios mintys kyla, kai smegenys dirba tik 3-5 proc....

Skrydis virš lizdo

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 08, 2015, 17:31:52Tai štai, kokios mintys kyla, kai smegenys dirba tik 3-5 proc....
Ką noriu tą ir matau:

Citata iš: Skrydis virš lizdo  gruodžio 08, 2015, 17:24:54Kai Žmogaus protas dirbs ne 3-5%

paragraf 78

Jei žmogaus smegenys dirbtų bent 50 proc. pajėgumu jis būtų daržovė. Smegenys visada dirba 100 proc. Kitas dalykas neuronų jungtys. Taip kad TinSoldier pastebėjimas labai taiklus buvo

Skrydis virš lizdo

Jus gal tada kelis kartus perskaitykite tekstą, jeigu vieno karto neužtenka.

Citata iš: Skrydis virš lizdo  gruodžio 08, 2015, 17:24:54Kai Žmogaus protas dirbs ne 3-5%, o visu 100%
Apie smegenys niekas čia nekalbėjo.

Nightcrawler

Citata iš: paragraf 78  gruodžio 08, 2015, 17:47:09Jei žmogaus smegenys dirbtų bent 50 proc. pajėgumu jis būtų daržovė. Smegenys visada dirba 100 proc. Kitas dalykas neuronų jungtys. Taip kad TinSoldier pastebėjimas labai taiklus buvo
Iš kur čia tokios teorijos? Aš girdėjau, kad žmogus naudoja tik apie 20 % savo smegenų.

TinSoldier

Citata iš: Skrydis virš lizdo  gruodžio 08, 2015, 17:24:54Apie smegenys niekas čia nekalbėjo.
Ok, sorry - neapdairumas iš mano pusės :)

Bet kuriuo atveju, 3-5 proc. ištraukti iš oro (be to, vis tiek atrodo neproporcingai maži įvertinimai). Proto potencialas neišmatuotinas, jų išnaudojimas kiekvienu duotuoju momentu yra individualus ir, manau, gali siekti tos akimirkos maksimumus (tačiau dėl to esu pasiruošęs pakeisti nuomonę). O, jeigu ir nuolat būtų išnaudojami 100 proc. proto pajėgumai, tai niekaip neatsilieptų į gerą. Poilsio reikia, nuovargis turi prasmę, nuolatinės perkrovos neišvengiamai atsilieptų neigiamai.

Bet tavo pateikto teksto pagrindinė tema vis tiek ne apie tai, tai apie tai nelabai verta ginčytis. Paskubėjau prisikabinti prie to, kas pasirodė lengvas kabliukas diskredituoti likusius pernelyg abejotinai man pasirodžiusius teiginius. Dėl to suklydau ir atsiprašau :)

paragraf 78

Ta 20 proc. idėja propaguojama kai kurių pseudomokslininių krypčių, bet ji ne kartą buvo paneigta mokslininkų. Smegenys tiesiog veikia, visu savo pajegumu. Protavimo galimybės žinoma kinta, dėl TinSoldierio išvardintų ir kitų priežasčių, tačiau smegenų veiklai tai įtakos neturi. Tarkime veiktų 50 prc. smegenų, tai kad nenumirtum dėl sustojusio kvėpavimo, jos turėtų atjunginėti kitus organus, kad palaikyti veiklą. Pats 10 proc. (ar kitokio kiekio priklausomai nuo autoriaus) kilo dėl to, kad yra smegenyse sričių kurių mes nežinome už ką jos atsakingos, tad norėdami patvirtinti kokias nors savas teorijas, tai puikiai interpretuoja visokie perėjūnai. Ir varto tada tuos procentus kaip tik kam patinka.

Vitus

Citata iš: Skrydis virš lizdo  gruodžio 08, 2015, 17:24:54Mūsų užduotis - išmokti formuoti savo energinį lauką, jį keisti, stiprinti, mokytis patiems per mintį ir būseną valdyti visus vykstančius procesus savo organizme bei aplinkoje ir padėti kitiems Žmonėms - perduoti visas Žinias, galimybes, struktūras, suaktyvinti jų Sąmonės vystymąsi Pagrindine žmogiškąja kryptimi.
Formuoti, keisti, stiprinti, valdyti, perduoti...
Sorry, pasijutau, tarytum vėl klausyčiausi transliacijos iš eilinio kom. partijos suvažiavimo, kur panašiai būdavo aiškinama ko reikia, kad pasiekti šviesią ateitį :)
Septynių matmenų materija iš 8 matmenų erdvės spaudžia mane prie žemės ir pagal Joną Gervę, man, kaip ignoruojančiam ezoterinius principus, nėra jokio šanso išsigelbėti. Einu geriau miegoti :)

Aukštyn