Kaip tai veikia?

Pradėjo Nightcrawler, gruodžio 04, 2015, 12:15:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Taip, tu gi Visažinis, geriau pažįsti mano artimuosius ir mano santykius su jais ;)

Nemanau, kad vienintelis mano kriterijus, jog į tokius išsidirbinėjimus negaliu/nenoriu įkalbinėti kitų savo pažįstamų žmonių, yra neadekvatus.

Iš tiesų, niekada net nebūčiau pagalvojęs, kad, jeigu žmogus, pavyzdžiui, yra vienišas, tai jo net negalima apiburti (na, nebent teigiamai) - tokią taisyklę pirmą kartą girdžiu.

Visažinis

Ne tai, ok. Viskas tvarkoje :) Kaip ir sakiau, negali tai negali. Pamiršk ir nusiramink.

Jeigu atidžiai perskaitytum, tai čia niekas nekalbėjo, kad to negalima padaryti. Tiesiog taip dirba Vendigo.

Vendigo

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 05, 2015, 12:30:18Iš tiesų, niekada net nebūčiau pagalvojęs, kad, jeigu žmogus, pavyzdžiui, yra vienišas, tai jo net negalima apiburti (na, nebent teigiamai) - tokią taisyklę pirmą kartą girdžiu.
Kas taip sakė? Tai nėra taisyklė.

;D

Citata iš: Vytautas  gruodžio 04, 2015, 13:28:04Tai kad tas mėšlas niekaip neveikia :) Bent man kol kas niekas nepademonstravo gyvai. :) Tik tušti žodžiai.
tai tu gy su svytuokle ten kazka buri :D tai cia kas pagal tave?

TinSoldier

Citata iš: Vendigo  gruodžio 09, 2015, 17:56:55Kas taip sakė? Tai nėra taisyklė.
Šiuo atveju tai taisyklė, kaip supratau. Nebūtinai magijos, apskritai, taisyklė, bet tavo taisyklė.
Arba reikalavimas, jeigu paieškoti tinkamesnio žodžio.

Vendigo

Neišsigalvok. Tai ir man nėra taisyklė. Rašiau jau kodėl renkuosi trejybe: man geriau sekasi prakeikimai kai dalyvauja 3 asmenys. Tai nereiškia, kad negalėčiau bandyti ritualo vien ant tavęs. Tai reiškia, kad mažėja šansas man atlikti sėkmingą ritualą.

Neaukosiu savo laiko ir pinigų tam, kad daryčiau tai, kas man gali nepavykti.

Esi surištas nematomais mazgais su savo mylimaisiais, tad lengviau pataikyti kamuoliu į vartus, negu į degtuku dežutę. Tad kai dalyvauja trejybė šansai padidėja beveik iki 100%. Net jeigu užkeikimas suveiks ne ant tavęs, o kitas tavo šeimos narys pakratys kojas ar taps daržovė, visvien kentėsi tu.

Vytautas

#36
gruodžio 09, 2015, 19:54:20 Redagavimas: gruodžio 09, 2015, 20:03:33 by Vytautas
Citata iš: ;D  gruodžio 09, 2015, 18:36:13tai tu gy su svytuokle ten kazka buri :D tai cia kas pagal tave?
O ką ir kaip su švytuokle galima burti? :) Kiek rodo patirtis su tuo neįmanoma padaryti poveikio nei sau nei kitiems. Magija tai darymas poveikio kažkam kažkokių ritualų pagalba. Ateities sužinojimas per švytuoklę. Na jos dar nebuvo ir nieko sužinoti negalima. Vienintelis dalykas galima klausti ar anapusinis pasaulis turi planą keisti šį pasaulį. Sako turi. Tuomet gerai. Klausiu koks jis? Gaunu versiją kas ir kaip bus keičiama. Toliau lieka stebėti ar vyksta keitimas. Turiu mažą linksmą kalėdinį "keitimą" kurio dėka galėsiu įsitikinti ar ana pusė darys taip kaip ji sako. Jei nevykdys tai ką pasakė reiškia kad pajuokavo su naiviu žmogumi ir tiek. Ramiai sau gyvenam toliau. Ir jokios magijos. :)

O šiaip viskas vyksta gan įdomiai. Pvz. pusmetį sukau galvą kaip padaryti vieną dalyką. Bet atėjus laikui viskas susiklostė savaime. Lieka tik pasiimti vaisus be jokių pastangų. Kažkoks principas "viskam savas laikas".


TinSoldier

Citata iš: Vendigo  gruodžio 09, 2015, 19:45:15Neišsigalvok. <...>
Ok, supratau ;)
Off-topic klausimas: kaip manai, ar esi ką nors naudingo nuveikęs su tokiomis savo galiomis?
Neturiu omeny kokio išsiburto pinigo sau, neturiu omeny ir, kaip teigei, pasiųstos panelės į komą. Turiu omeny ką nors naudingo pasauliui, ką (bent aš įsivaizduoju) norėtų padaryti padorus žmogus su supernatūraliomis galiomis?

Bet ką tarp pagydytos mirtinos ligos iki sustabdyto kraugerio diktatoriaus, ir visų dalykų, esančių tarp jų. Ar yra, pasak tave, kažkokie ribojimai ar pan.?

Vendigo

Atnešk man reikalingus daiktus kurie priklauso kraugeriui diktatoriui tada ir pakalbėsim.

Nes jus magus įsivaizduojat taip: jie kaip supermenai turi aukštai per kosmosą nuskristi į kitą pasaulio kraštą, pasiimti sau reikalingus daiktus, tada nuskristi per visas šalių sienas atgal ir nužudyti magijos pagalba diktatorių. Na, viskas vyksta kiek kitaip. Deja.

TinSoldier

Tai čia buvo tik pavyzdys :)

Be to, sakau, gal yra kokių ritualų, kur nebūtini grynai asmeniniai daiktai. Aš juk nežinau.
Bet, vėlgi, su tais diktatoriais tik vaizdingas pavyzdys :)

Įdomu, ar pagal galimybes ir pan., galima nuveikti kažką naudingo pasauliui. Ir ar, pvz, asmeniškai tu, renkiesi tai nuveikti?

Vendigo

Aš ne. Kodėl turėčiau? Nes tai pagal tave būtų teisinga?

Kas nori, tas daro. Aš nenoriu.

TinSoldier

Aišku :)

Tiesiog aš pameginu save įsivaizduoti magų vietoje.
Ir niekada, niekada dar iki šiol nesutapo tai, ką daro žmonės, save vadinantys magais, ir ką aš įsivaizduoju, kad daryčiau.

Belskis ir bus atidaryta

Citata iš: Vendigo  gruodžio 09, 2015, 21:26:14Aš ne. Kodėl turėčiau? Nes tai pagal tave būtų teisinga?

Kas nori, tas daro. Aš nenoriu.
Aišku, kur tau norėsis pardavus Velniui siela. Jums svarbiausia tik pakenkti ir savo ego papildyti. Skaitau ir tik dar kartą įsitikinu, kad magija užsiima tik tie, kuriems po mirties vienintelis kelias, t.y. į pragarą.

Baisu skaityti.

Belskis ir bus atidaryta

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 09, 2015, 21:29:07Tiesiog aš pameginu save įsivaizduoti magų vietoje.
Ir niekada, niekada dar iki šiol nesutapo tai, ką daro žmonės, save vadinantys magais, ir ką aš įsivaizduoju, kad daryčiau.
Mums to nesuprasti. Jiems svetimas empatijos jausmas. Jie kaip tarnai kurie pildo tamsių jėgų valią.

Vendigo

Citata iš: TinSoldier  gruodžio 09, 2015, 21:29:07Aišku :)

Tiesiog aš pameginu save įsivaizduoti magų vietoje.
Ir niekada, niekada dar iki šiol nesutapo tai, ką daro žmonės, save vadinantys magais, ir ką aš įsivaizduoju, kad daryčiau.
Skirtingas pasaulio suvokimas.

Citata iš: Belskis ir bus atidaryta  gruodžio 09, 2015, 21:29:42Aišku, kur tau norėsis pardavus Velniui siela. Jums svarbiausia tik pakenkti ir savo ego papildyti. Skaitau ir tik dar kartą įsitikinu, kad magija užsiima tik tie, kuriems po mirties vienintelis kelias, t.y. į pragarą.

Baisu skaityti.
Kam pardaviau ir ar pardaviau ne tau spręsti davatka. Baisu, neskaityk.

Aukštyn