Naminiai gyvūnai ir magija

Pradėjo Vendigo, lapkričio 16, 2015, 18:37:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vendigo

Savais žodžiais nepasakosiu, o pacituosiu Mago Aleksejaus mintis apie mūsų palydovus magijoje - gyvunūs .

Kažkada vienas žydų išminčius pasakė - aš iškeisčiau visus pasaulio turtus į mažą šuniuką, nes turėsiu vienintelį tikrą draugą.

Turėti naminį gyvuną magui arba raganai yra labai svarbu. Ir ne todėl kad mūsų augintiniai mums praskaidrina gyvenimą - jie yra mūsų ramintojai ir gydytojai.

Katė - vienintelis gyvūnas, kuris neminimas Biblijoje. Energetiškai neutralus, savo charakterio. Egoistiškas, nesiaukojantis. Tačiau katino turėjimas ypač tinka tiems kurie užsiima mantika, būrimais, kadangi katės būvimas šalia ramina. Katė tinka kai žmogus yra išbalansuotas nes ji ištraukia energiją. Bet reikia žinoti, kad betkokią energiją. Todėl katė ne visiems tinka.

Šuo - šventasis gyvūnas Zoroastrizme. Tai gyvūnas žmogaus akimis. Nepasakosiu daug apie šuns savybes - yra pilna knygų ir taip. Šuns vaidmuo magijoje yra labai negeras. Negeras ta prasme kad prie šuns nepatartina atlikinėti ritualų.

 Ir štai kodėl - šio gyvuno energetika prilygsta žmogaus energetikai. Šuo jaučia ir mato daugiau nei betkoks aiškiaregys. Tai gyvūnas, kuris eis į ugnį vardan šeimininko gyvybės ir tuolabiau atliekant pavojingus ritualus kai kliento energetika turi praeiti pro mago bioinformacinį lauką - šuo beveik visada perima smūgį.

Tačiau šuns vaidmuo išsiskleidžia ten, kur katė yra bejėgė - šuo atiduoda savo energiją kai jo šeimininkui bloga. Priešingai nei katė, kuri ima energiją iš žmogaus.

Supernatural

Turejau ir katina, is suni, ir triusi, ir chamekus- dabar zuvyte viena liko is trylikos :) nebutina tureti savo gyvuna namie, galima pasinaudoti laikinai svetimu gyvunu. Pries Naujus metus tiesiog pats katinas atejo man i rankas, svetimas visai, net ne mano gyvenamojoje vietoje, paemiau i ranka, ant ranku sedejo ramus, net jautesi (turejau greit paleist ji, kol alergija neprasidejo man katinams), zmones nustebe ziurejo, kaip as svetima gyvuna is gatves taip ramiai imu ant ranku ir jis dar ramesnis tampa :) savo katina (o gaila) del alergijos katinu baltyminems seilems turejau isvezti gyventi pas mama, bet tas katinas visada mane puikiai pasitinka :) sunys visada klause mano komandu, net svetimi, karta nezinodama glosciau suni viena, nu nelabai taikaii ziurejo i mane, bet suauge buvo nustere aplink, apsale sedejo be zodziu, - veliau paaiskejo, kad gyvenime tas suo paglostymui nieko nebuvo prisileides, tik viena seimininka savo, net seimininko sunus negalejo jo glostyti, o as kad tampau uz ausu :D :D zodziu, esme ta, kad gera aura turincius ir siaip gerus zmones gyvunai atpazįsta iskart, jie paklusta energetikai, stipresnei nei ju, manau taip. Man bokste ant balkono, kuriu n name, tupia pauksciai ir ne maisto prato, o mane stebi, jei nueinu i kita kambari, jie nuo balkono perskrenda ant palanges ir spokso ka veikiu. Nesenai pries kaledas toks jausmas, kad maciau su Odinu varnus, pas mus pajury tokiu nera, nebuna tiesiog...jie tupejo ir ziurejo i mane.. as draugauju su gyvunais ir nesuprantu kodel jie eina prie manes..tad ir nuomone tokia, nebutina pati gyvi turet namie, uztenka moket su jais bendrauti

Afrodite

Gyvunai labai gerai jaucia bloga energija.

Laurynas

tai kaip iseina galima abu augyti kada reikia viena glostai kada reikia kita glostai, ir beto sunu ir kaciu yra visokiu rusiu manyciau ju gebejimai skiresi ;)

Aukštyn