Kaip įmanoma psichotroninė telepatija?

Pradėjo klajunas, lapkričio 16, 2015, 17:44:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: Visažinis  lapkričio 16, 2015, 21:21:26Aš visada galvojau, kad telepatija veikia per atstumą, tad nesvarbu kas kur sedės, žmogus turėtų sugebėti telepatiškai gauti tam tikrą informaciją. Todėl iš pat pradžių ir paklausiau ką vadini telepatija, nes kartais viena sąvoka skirtingiems žmonėms turi skirtingas reikšmes.
Tarp mūsų paprasčiausiai nesukonfigūruotas telepatinis ryšys, t. y., mes tiesiogiai sąmonėmis bendrauti neturime teisės. Nes telepatinis bendravimas vyksta kolektyvinės sąmonės viduje, o mums kolektyvine sąmone būti draudžiama.  :D


Visažinis

Citata iš: klajunas  lapkričio 16, 2015, 21:53:40telepatinis bendravimas vyksta kolektyvinės sąmonės viduje, o mums kolektyvine sąmone būti draudžiama
Čia kartais neprieštarauja vienas su kitu? Nes skamba maždaug taip:

Kad mes liktume gyvi, mes turime pereiti kelią, tačiau negalime jo pereiti, nes mus nušaus.

klajunas

Citata iš: Visažinis  lapkričio 16, 2015, 22:01:47Čia kartais neprieštarauja vienas su kitu? Nes skamba maždaug taip:Kad mes liktume gyvi, mes turime pereiti kelią, tačiau negalime jo pereiti, nes mus nušaus.
Visai ne. Prieštaravimas "matosi" tik nežinant visos logikos. Bet čia jau reikia sąmokslo teorijos, kuri čia kaip mačiau ne visiems patinka. Nežinau ar verta "teršti" diskusiją.

Pasakysiu tik tiek - žemesni socialiniai sluoksniai gyvena lobotominėje būsenoje, dėl ko jie yra tik latentiniai telepatai arba telepatija vyksta viena kryptimi: intelektinės nuosavybės vogimo...

Benamis

Citata iš: klajunas  lapkričio 16, 2015, 22:08:40Bet čia jau reikia sąmokslo teorijos, kuri čia kaip mačiau ne visiems patinka. Nežinau ar verta "teršti" diskusiją.
Na, nereikia jau taip asmeniskai priimti kazkieno issakyta fraze. Ne vienas dalyvis cia yra kuriam samokslo teorijos "artimos sirdziai" (jeigu taip galima issireiksti), iskaitant ir mane. Tad jeigu tai kitiems gali padeti suprasti tavo logika ir informacija, pirmyn :)

klajunas

Jeigu mano manifestas ilgas ir neaiškus, galiu tą pačią mintį suformuluoti keliais žodžiais.
 
Labai paprastai kalbant telepatijos mechanizmą galima paaiškinti taip:

1. Fizinis pasaulis sudarytas iš medžiagos ir šviesos, kurios tarpusavyje sąveikauja - judėdama medžiaga skleidžia šviesą ir atvirkščiai, šviesa sukelia medžiagos mikro-sroves.

2. Darome prielaidą, kad sąmonė irgi yra tam tikra „dvasinė" substancija ir joje galioja šis dualizmas. Sukūrus dirbtinį gnostinės šviesos šaltinį (tai fizikos klausimas), galima sąmonės substancijoje generuoti mikro-sroves, ją šia šviesa apspinduliavus.

Šviesa turi būti moduliuota, kad informacines charakteristikas galėtų perkelti į sąmonės substancijos kvantų sroves.

3. Be to, kadangi laukai nelokalūs, tai šis peršokimas gali būti įmanomas ir natūraliais būdais.

4. Kodėl to „nejaučiame"? Todėl, kad gyvename slaptoje psichotroninėje vergovėje.

TinSoldier

Citata iš: klajunas  lapkričio 17, 2015, 10:33:25Kritikuoti galima kiek nori, bet negalima meluoti. Juo labiau negalima vogti. Pavyzdžiui, imkime „pseudomokslinę" torsioninių laukų teoriją. Ją laiko visiškais kliedesiais, bet patys mainstreaminiai mokslininkai turi analogišką teoriją tik kitokiu pavadinimu „spinorių laukai". O šie naudojami kuriant elektrono modelį. Ir iš esmės „torsioninė" sąsūka yra tas pats kaip fermiono sukinys. O sukinys kaip žinome yra magnetinių laukų komponentas.
Kiek aš suprantu, kliedesiais laiko ne pačią torsioninių laukų idėją, kuri yra Einšteino-Kartano teorijos dalimi, tačiau tą "perdarytą" idėją, visiškai nepagrįstai pritaikytą paremti visokių ESP ir homeopatijų egzistavimus.

Einšteino-Kartano teorija, kartu su tais laukais, vis dar yra mokslinė ir visiškai neatmesta teorija (nors ir turinčią gal ir populiaresnių alternatyvų). Kas yra atmesta, tai Anatolijaus Akimovo ir Genadijaus Šipovo interpratacijos, kurios buvo suknistos tiek teoriškai, tiek eksperimentiškai ir visiškai pagrįstai nurašytos apgavystėms.

Tad kodėl painioji tikruosius torsioninius laukus su nemoksliškomis jų interpretacijomis? Juk negalima mėluoti.

Dar viena pseudomokslininkų savybė, kuri, panašu, labai ryški ir pas tave - labai aktyvus ir palaidas mokslinių terminų naudojimas, siekiant pridengti visiškai orines teorijas. Taip, daugybė sudėtingų žodžių, daugybė mokslinių terminų ir painiavos. Ir, kai visa tai pažeriama, ne specialistui tampa labai sunku atsirinkti, kur dar tiesa, o kur jau nebe.

Pas tave, kur tik bedu pirštu - ten kažkas nesueina, ten kažkoks balaganas ir iškraipymas. Aš neturiu pakankamai kompetencijos diskutuoti grynai fizikiniame lygmenyje, tačiau, patikėk, labai aiškiai matosi tavo bandymai priblokšti moksliniais terminais, nusispjaunant, ar jie tiksliai ir teisingai naudojami, ir ar tikrai reiškia tai, ką tu turi omenyje.

klajunas

#21
lapkričio 17, 2015, 11:48:50 Redagavimas: lapkričio 17, 2015, 11:58:52 by klajunas
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 17, 2015, 11:32:59Pas tave, kur tik bedu pirštu - ten kažkas nesueina, ten kažkoks balaganas ir iškraipymas. Aš neturiu pakankamai kompetencijos diskutuoti grynai fizikiniame lygmenyje, tačiau, patikėk, labai aiškiai matosi tavo bandymai priblokšti moksliniais terminais, nusispjaunant, ar jie tiksliai ir teisingai naudojami, ir ar tikrai reiškia tai, ką tu turi omenyje.
Iš tikrųjų tai kaip rašau gali atrodyti painu, bet tik todėl, kad aš prie savo tekstų niekada nedirbu, visi jie yra pirmo parašymo juodraščiai, kurių netaisau ir neredaguoju. Mano darbas vyksta galvoje.

O fizikos, filosofijos, matematikos terminus naudoju ne kad "priblokščiau", bet todėl, kad kitokių nėra. Galėčiau sugalvoti savo, bet tada manau ne tik "pseudomokslininku" vadintum, nors tame irgi nėra nieko blogo - neologizmų kūrime.

Galėtum pasigirti iš kokio perskaitytų žodžių kiekio darai tokius apibendrinimus ir išvadas. Jas galima rimtai daryti tik tada, kai matai visumą, t. y., viską.

P.S. Apie stygų teoriją ir ko ji "verta" iš pirmų lūpų L. Susskind. Nuorodoj visas kursas. Kalbu ne visiškai "iš lempos".

https://www.youtube.com/watch?v=25haxRuZQUk&list=PL202191442DB1B300

TinSoldier

CitataGalėtum pasigirti iš kokio perskaitytų žodžių kiekio darai tokius apibendrinimus ir išvadas. Jas galima rimtai daryti tik tada, kai matai visumą, t. y., viską.
Galėčiau iš dalies su tuo sutikti, tačiau visko aš tikrai neperskaitysiu, ką tu esi parašęs :D
O abejones jau pačioje tavo rašinių pradžioje kelia naudojamos sąvokos (kurių kai kurios iš tiesų atrodo tiesiog sukurtos arba pasisavintos iš visai nesusijusių terminų (pvz., gnostiniai laukai), gyvybės susiformavimo idėjos, įvairiausi kiti "laukai" bei įvairiausios daromos prielaidos, kurių nei prasmės, nei pagrindimo nematau (na, tačiau, pripažįstu, neperskaitęs visų tavo gal tūkstančių parašytų psl., negaliu teigti, jog jų nėra).

Bet iš tiesų nematau prasmės giliai analizuoti ir ginčytis. Tiesiog tiesiai šviesiai paklausiu tai, kas man įdomiausia :)

Kitoj vietoj rašei, jog, jeigu teorija yra švari, viskas turi veikti ir praktikoj. Net, jeigu primesčiau, jog tavo teorija švari ir nuosekli, absoliučiai nesutinku, jog visuomet teoriniai apmąstymai ir paskaičiavimai sutinka su praktiniu įgyvendinimu.

Todėl įdomu, ar tu pats gali įsivaizduoti praktinį, kontroliuojamomis sąlygomis atliekamą eksperimentą, kuris galėtų įrodyti telepatijos veikimą? Kur jau nebebūtų kliūčių, ale "draudžiamos prieigos prie kolektyvinės sąmonės", ar "nesuderinti telepatiniai ryšiai" ir pan. Ar gali įsivaizduoti įgyvendinamą eksperimentą, kuriame telepatija galėtų suveikti, ir kuris maždaug atitiktų moksliškumo kriterijus?



klajunas

#23
lapkričio 17, 2015, 15:06:27 Redagavimas: lapkričio 17, 2015, 15:12:57 by klajunas
Kalbi taip lyg telepatija būtų neutralus dalykas, neutrali technologija. Tačiau iš tikro tai galingas ginklas ir didelis pranašumas, kuriuo dalintis nenori niekas. Šis ginklas pirmiausiai naudojamas teisėsaugoje, špionaže, karinėse operacijose ir savo metodų neviešina nei viena organizacija. Negana to, ne tik neviešina, bet ir visais kanalais skleidžia dezinformaciją bei propagandą. Dėl šių priežasčių visos valstybės yra susitarusios visuomenę laikyti nežinioje. Galima naudoti neigtuką „sąmokslo teorija" kiek nori, bet yra pakankamai žmonių, kurie su tuo susidūrę ir žino tiesą.

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 17, 2015, 14:26:28Todėl įdomu, ar tu pats gali įsivaizduoti praktinį, kontroliuojamomis sąlygomis atliekamą eksperimentą, kuris galėtų įrodyti telepatijos veikimą? Kur jau nebebūtų kliūčių, ale "draudžiamos prieigos prie kolektyvinės sąmonės", ar "nesuderinti telepatiniai ryšiai" ir pan. Ar gali įsivaizduoti įgyvendinamą eksperimentą, kuriame telepatija galėtų suveikti, ir kuris maždaug atitiktų moksliškumo kriterijus?
Aišku, nėra viskas taip jau slapta. Patentų agentūrose pilna patentų, kurie registruoti atlikus visus telepatiją įrodančius eksperimentus. Pavyzdžiui, radijo bangų akustinio efekto patentai, kurie dar kitaip vadinami „sintetine telepatija". Turiu net straipsnį šia tema, kur paliečiamas ir patentų klausimas, net yra nuoroda į patentą, kurį laisvai galima paskaityti. Tai yra kontroliuojamomis sąlygomis 1976 m. atlikto eksperimento pavyzdys.

http://www.google.com/patents/US3951134

Mes, kiek suprantu, eksperimentų jokių nedarysime, bet analogiški eksperimentai tikrai atliekami. Netgi galima sakyti - atlikti ir pritaikyti praktikoje. Be to aš pats esu eksperimentas, nes mano galvoje yra telepatiniai siųstuvai. Bet jeigu norėtum patikrinti ar nemeluoju, turėčiau pirma supažindinti su VSD.

Mano įrašas tinklaraštyje su nuorodą į ne mano, bet kito mano pažįstamo knygą nagrinėjama tema.

https://psichotronika.wordpress.com/2015/09/04/matrica-issifruota/

Visažinis

Tu pats esi siųstuvas, esi eksperimentinis žmogus kuris dalyvauja ypač slaptoje programoje apie kurią žmonės neturėtų žinoti, tačiau pats rašai viešai apie telepatiją ir net savo tinklalapį susikurei... Kaip manai, kas čia nesiriša?

Beje, nesu skeptikas, kuris šiaip sau nori tik prisiknisti. Ieškau logikos tavo pasisakymuose :)

gidas

#25
lapkričio 17, 2015, 17:35:05 Redagavimas: lapkričio 17, 2015, 17:38:44 by gidas
Citata iš: klajunas  lapkričio 16, 2015, 20:18:50Nelabai supratau klausimą
Nesvarbu, čia dėl Kaišiadorių. :)
Ir schemos gražios, bet teisingai pastebėta, kad

Citata iš: Visažinis  lapkričio 16, 2015, 21:21:26Įdomus esi žmogus, tačiau tokiais terminais ir tokiomis schemomis bendraujant abejoju ar atsiras daug suprantančių.
Be to, ir tingiu vargti - gąsdina teksto apimtis, o iš to, ką spėjau permesti, vėl kliūva sąmokslai. Man tokie rašiniai ne prie širdies, ypač, kai kalba sukasi apie "mokslines teorijas" - praranda mažiausiai 90% vertės. Bet tai asmeninė, gal ir klaidinga  nuomonė - anomalija.lt tikrai galima apie tai drąsiai šnekėti.

Sorry. :)

P.S. Teks pasekti, kaip klostysis reikalai su ISIS - jei turėtau galimybę, panaudotau tuos "slaptus protokolus", ir būtų tvarka. :)   

klajunas

Citata iš: Visažinis  lapkričio 17, 2015, 17:32:38Beje, nesu skeptikas, kuris šiaip sau nori tik prisiknisti. Ieškau logikos tavo pasisakymuose
Citata iš: Visažinis  lapkričio 17, 2015, 17:32:38esi eksperimentinis žmogus kuris dalyvauja ypač slaptoje programoje apie kurią žmonės neturėtų žinoti, tačiau pats rašai viešai apie telepatiją ir net savo tinklalapį susikurei... Kaip manai, kas čia nesiriša?
Čia klausimas šiek tiek ne į temą, nes tu domiesi kontekstu ir aplinkybėmis mano asmens ir rašomo tinklaraščio, o aš noriu tik padiskutuoti apie telepatiją. Galėtum daugiau idėjos turiniu pasidomėti, nes diskutuojamas ne mano asmuo bet idėja.

Savo gyvenimo aplinkybių čia neatskleidinėsiu, nors tai nereiškia, kad to logiškai neprieštaringai negalėčiau padaryti.

TinSoldier

#27
lapkričio 17, 2015, 18:02:39 Redagavimas: lapkričio 17, 2015, 18:12:53 by TinSoldier
Citata<...>Šis ginklas pirmiausiai naudojamas teisėsaugoje, špionaže, karinėse operacijose ir savo metodų neviešina nei viena organizacija. Negana to, ne tik neviešina, bet ir visais kanalais skleidžia dezinformaciją bei propagandą.....
....Tačiau 40-čiai metų paliekami viešai prieinami tokių aparatų patentai. Logiška.

Pirmiausiai, aparato patentas visiškai nereiškia, jog buvo atliekami moksliniai ir kontroliuojami eksperimentai (ar, tuo labiau, jog jais kažkas buvo įrodyta). Daugybė frazuočių tame patente leidžia manyti, jog išradėjas kai kuriuos veikimo apsektus ir rezultatus tik nuspėjo ir numatė, bet praktiškai neišbandė ir galutinai neįsitikino (bent jau patento registravimo metu):

Citata"If the amplitudes of the two signals transmitted to the subject are maintained at identical levels, the resultant interference waveform, absent influences of external radiation, may be expected to assume zero intensity when maximum interference occurs"
Be to, čia reikia pastebėti, jog to aparato veikimui, kaip rašoma, turi būti visiškai pašalinta bet kokia išorinė spinduliuotė. Kas ne laboratorinėmis sąlygomis, iš karto praranda bet kokį praktiškumą. Veikimo atstumas, tarp to aparato ir žmogaus, turėtų būti praktiškai nulinis.

Be to, kaip pačiame patente rašo, jo naudojimas būtų gana ribotas.

CitataAppropriate demodulators may be used to decipher the subject's brain activity and select components of his brain waves may be analyzed by computer to determine his mental state and monitor his thought processes<...>Persons in critical positions such as drivers and pilots can be continuously monitored with provision for activation of an emergency device in the event of human failure. Seizures, sleepiness and dreaming can be detected. Bodily functions such as pulse rate, heartbeat reqularity and others also can be monitored and occurrences of hallucinations can be detected. The system also permits medical diagnoses of patients, inaccessible to physicians, from remote stations.
Labiau primena ne minčių skaitymą ar kontroliavimą, o tiesiog žmogaus būklės nustatymą, kaip kad daro elektrokardiografai ir pan. aparatai. - tik šiuo atveju protinės būklės.

Nelabai yra informacijos ir apie tolimesnį to aparato likimą - o tai keista, turint omeny, jog telepatijos aparato patentas yra viešai prieinamas visiems.

Čia šiaip apie tą aparatą. Tačiau šiaip nesuprantu, prie ko čia jis :D Iš tiesų eksperimentais ir bandymais buvo deširfuotos žmogaus smegenų bangos, kompiuterio ekrane atkuriant minčių fragmentus. Iš tiesų, pasitelkus naujas technologijas, buvo persiųstos vieno žmogaus mintys kitam. Tai yra nuostabūs pasiekimai, tačiau nieko slapto ar telepatiško, populiariąja to žodžio prasme.

Kalbėdamas apie telepatiją, aš kalbu apie gebėjimą skaityti mintis, be technologinių aparatų. Kad su moderniais prietaisais galima fiksuoti smegenų aktyvumą ir jį iššifruoti - aš neneigiu. Aš neigiu, jog vienos pačios žmogaus smegenys turi natūralų gebėjimą skaityti kito žmogaus smegenis ar gauti informaciją be tiesioginių kontaktų (=telepatiniais ryšiais). Ir apie tokios telepatijos išbandymus eksperimentinėmis sąlygomis kalbėjau.

Citata iš: klajunas  lapkričio 17, 2015, 15:06:27Bet jeigu norėtum patikrinti ar nemeluoju, turėčiau pirma supažindinti su VSD.
Čia pasiūlymas, ar tokios galimybės (patikrinimo) atmetimas? :)



klajunas

Aš patento reikšmės nemenkinčiau, nors tai nėra viskas, kas naudojama ar įmanoma. Aišku, nereikia tikėtis, kad patente parašys, kad jis skirtas žmonijos užvaldymui ir žmonių pavertimui zombiais. Kaip ir visus teisinius dokumentus viskas rašoma aptakiai. Be to, daug yra patentų, kurie iš viso neviešinami, nes apsaugoti valstybine arba komercine paslaptimi. O jeigu vis tiek yra noras teisiniu dokumentu abejoti, tai pats nueik ir pabandyk užregistruoti tarp galaktinio teleportavimo prietaisą ir pamatysi ar užtenka tik sukurpti belenkokią pasaką.

Tokią telepatinio bendravimo sistemą naudoja spec. tarnybos ir ji vadinama psichotronine telepatija, apie kurią ir kalba. Bet aš manau, kad įmanoma sukurti ir daug gudresnes technologijas, bet jeigu neįdomu, tai nesivarginsiu. Nes „gražiuose paveiksliukuose" paaiškinta.

https://patents.google.com/patent/US6011991A/en

„Communication system and method including brain wave analysis and/or use of brain activity"

https://patents.google.com/patent/US6587729B2/en

„Apparatus for audibly communicating speech using the radio frequency hearing effect"

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 17, 2015, 18:02:39Kalbėdamas apie telepatiją, aš kalbu apie gebėjimą skaityti mintis, be technologinių aparatų.
O aš nuo pat pradžių parašiau, kad turiu omenyje a) kognityvinę telepatiją arba mentalizmą, b) psichotroninę telepatiją (kurią įrodžiau), ir c) fenomenologinę. Va su ja kebliausia, bet idėjos daug žadančios.

p.s. Beje, pasiūlymų jokių neturėjau.

TinSoldier

#29
lapkričio 17, 2015, 19:18:35 Redagavimas: lapkričio 17, 2015, 19:20:25 by TinSoldier
Aš tik nesuprantu vieno dalyko.
Kodėl argumentuojant "psichotroninę telepatiją" reikia remtis kažkokiais neaiškiais patentais iš praėjusio amžiaus, neturinčiais jokių realių įrodymų, kodėl reikia belekokios mistinės kalbos ir sąmokslo teorijų.

Vien per paskutinius kelis metus:

Mintimis kitam žmogui persiųstas impulsas paspausti pėlės klavišą: http://www.washington.edu/news/2013/08/27/researcher-controls-colleagues-motions-in-1st-human-brain-to-brain-interface/

Indijoje esančio žmogaus minčių persiuntimas kitiems 3 žmonėms Prancūzijoje: http://www.popsci.com/article/science/scientists-send-messages-directly-one-brain-another

Vaizdų rekonstravimas pagal smegenų aktyvumą: http://news.berkeley.edu/2011/09/22/brain-movies/, žodžių rekonstravimas pagal smegenų aktyvumą: http://www.telegraph.co.uk/news/science/science-news/11199031/Mind-reading-device-invented-by-scientists-to-eavesdrop-on-inner-voice.html

Ir čia vos keli tyrimai/eksperimentai, kuriuos esu matęs. Esu įsitikinęs, kad jų yra daug, daug daugiau ir galbūt net sėkmingesnių. Tikrai abejoju, ar slaptosios tarnybos jau dabar naudoja labai pažangią "psichotroninę telepatiją" - čia jau sąmokslo teorija. Šiuo atveju man ji yra neįdomi. Tačiau pats faktas, jog įmanoma perskaityti žmogaus mintis (nors kol kas ir ribotai) ir kad ateityje tokios technologijos turi visišką potencialą ištobulėti iki neįsivaizduojamo lygio - realus. Visa tai yra įrodyta pakartotinais, viešais, recenzuotais eksperimentais.

Tad kurių velnių dar reikia kapstyti kažkokius patentus iš 1976 m., siekiant įrodyti tokias galimybes? Kuo skiriasi tai, ką aš papostinau, nuo tavo minimos "psichotroninės telepatijos"? Kalbu apie patį principą - sąmokslo teorijų apie pavergtą žmoniją ir slaptai visiškai ištobulintas technologijas, prašau, nelieskim :)

Aukštyn