Kaip aš Dievo ieškojusi džiną pagavau...

Pradėjo TeiwazA, rugsėjo 24, 2015, 18:34:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TeiwazA

rugsėjo 24, 2015, 18:34:10 Redagavimas: rugsėjo 24, 2015, 18:53:25 by Benamis
Mano šeima  religinga, nuo pat pirmų dienų, tiek mama, tiek močiutė man pasakojo apie Dievą. Tačiau tas tikėjimas toks laisvamaniškas: močiutė laikas nuo laiko nueina, kokio pastoriaus paklausyti, o mama šiaip tiesiog tiki. Močiutė visą mano vaikystę man ir mano broliui skaitydavo bibliją, žaisdavom žaidimus su biblijos citatom. Taigi esmė šio mano įvado, kad pripratino mane melstis kiekvieną vakarą.

Tai pasidarė mano toks būtinas vakaro atributas, kad be to negalėdavau užmigti. Bet deja, mano maldos formuluotė, buvo ne tokia kokia priimta ir per amžius nušlifuota bažnyčios (tikiu nesvarbu ar Dievas yra ar ne, bet tokia formuluotė, dėl daugybės žmonių tikėjimo ir susitelkimo galėtų būt įgavusi minimum nuraminimo galią, ar bent jau nepritraukt kažko neigiamo.

PVz tokios formuluotės kaip: Tėve mūsų, Sveika Marija ir t.t) Mano maldos formuluotė susidėjo iš padėkos, atgailos ir prašymo. Čia prasideda keisčiausia dalis. Aš būdama maža, prašydavau tokių dalykų kaip telefonas, kompiuteris, dviratis, kad pasisektų kontrolinis. Tikėjau Dievu stipriai nes man atrodė, kad jis pildo mano norus visus. Toks noras vaikiškas ir kvailas įsivaizduokit domėjausi kungfu ir žavėjausi Džekiu Čianu.

Ir prašiau Dievo kad nuvykčiau į Kiniją su juo pasimatyti. Ir ką bats ateina, mano senelis, -taip ir taip, pas mane darbe buvo kinų delegacija, pasikvietė mane atvykti, papasakojau kokia tu fanė Kinijos ir t.t Jie sako kad kaip tik sutapo kad iš JAV į Kiniją atvyksta Džekis tai jie mielai kviečia ir tave vykti į Kiniją ir suorganizuos susitikimą;...Taigi turiu nuotrauką su juo... Visiem tai pasakojau kaip Dievo buvimo įrodymą...

Tačiau mano suvokimą pakeitė dabartinis mano vaikinas, jis daug daugiau už mane išmano apie ezoterinį pasaulį ir jis taip pat užsiima religijotyra. Tai ką aš praktikavau labai toli nuo krikščionybės. O ir jo nuomone, kad meldžiau materialių gerybių, pasiekė ne tą adresatą kurio norėjau.

Aš iki pat dabar nebuvau susiejusi, kad dažnai jausdavausi pavargusi, be jėgų, be pasitikėjimo savimi, jausdavau, kažkokią esybę šalia- su savo kasdienėmis maldomis. Dėl pasitikėjimo savimi: tai čia dėl to nes vos kas ne taip, melsdavau pagalbos ir iš ten tikėdavau, kad ją gaudavau, bet netikėdavau savo jėgomis. Išsekimas: manyčiau reikia pagalvoti apie tai, kad viskas turi savo kainą, naivu galvoti, kad nieko nepaaukojęs kažką gausi. Šiuo atveju galbūt, tas kas mano norus pildė, paimdavo mano sveikatą.

Sakyčiau netgi maitinosi ir mano baime. Pabandykit įsivaizduoti, atmerkiat akis, o į jus spokso monstras su didelėm baisiom akim ir baisiais nasrais. Man tada buvo 20 metų bet bėgau į mamos kambarį, kaip maža mergaitė... Ir taip buvo ne vieną kartą. Kai labai užkniso nusprendžiau, geriau įsižiūrėti į padarą ir jis pasirodė vieną naktį kaip vyras šilko drabužiais. Aš jo klausiau, ko nori...Ir jis pranyko tam kartui...

Namas beje kur gyvena mano mama, labais senas medinis, jame ir taip turbūt daug neigiamos informacijos. Manau daug įdomių būtybių ten gyvena, kai aš išsikrausčiau, mano mama negalėjo, miegoti mano lovoje, nes jautė kažką negero.

O mano draugas, apsilankęs mano namuose, patvirtino kad tikrai prisirinkę daug astralinių nešvarumų...Aš būčiau galvojusi, kad tai seno apsėsto namo problema, tačiau mano nakties siaubas nusekė mane, persikrausčius pas vaikiną. Beveik kiekvieną naktį, kas nors skraidė virš manęs, pradėjau eiti iš proto, nes negalėjau užmigti. Maldos žinoma nepadėjo :) Draugas paaiškino, kad Dievas, neužsiimtų materialinių norų pildymu, tai gali daryti, nebent būtybės panašios į džinus, demonai pildantys žemesniuosius savanaudiškus troškimus.

Nustojau melstis, aišku vargai nesibaigė, nes jau buvau  nusilpusi ir prie manęs turbūt ne tik demonas bet ir astraliniai parazitai buvo prilipę. Labai ilgai vargom, daug apsaugos ritualų darėm, jie labai priešinosi. Draugas kitam kambary darė ritualą, o man virtuvėje rankose dužo stiklai, degant žvakes, smilkalus jie užgesdavo, nespėjus apeiti visų kambarių. Naktimis pradėjo pulti, ne tik mane, bet ir mano draugą.

Nepaminėjau, kad kartais ne tik matydavau bet ir jausdavau prisilietimus. Tai pradėjo jausti ir draugas. Taip įsitikinau, kad neišprotėjau...Ilgai kovojom, pačio baisiausio manau atsikratėm. Žinoma, kai susilpnėju, einu miegoti su kažkokiu negatyvumu savyje, mane puola astraliniai parazitai pasireikšdami keistais vaizdiniais, skraidančiom galvom, juodais dūmais, šiąnakt buvo didelis žiogas :)

Tačiau tai jau nebe taip baisu, pamačiusi suprantu, kad jaučia mano silpnumą, sukuriu aplink save apsauginį lauką ir palieka jie mane ramybėje (anksčiau kankindavo visą naktį).

Mano asmeninė išvada, kad malda turėtų būti apdirbtos aiškios formuluotės, jeigu nori dvasinės ramybės, o ne ką nors prisikviesti. Buvau padariusi dar vieną klaidą, visiškai neišmanydama ritualų, bandžiau išsikviesti angelą, kad padėtų, yra tokia maldų knygutė, ten formuluotės kaip kreiptis į tam tikros srities angelus.

Užsidegiau žvakę ir įsijautusi, kad meldžiau, kad meldžiau. Šiaip dabar manau vargu ar aukštesnės būtybės nei demonai, ateitų taip paprastai ir ypač visiškai nieko neišmanančiai apie iškvietimus. Ir vėl namus aplankė siaubai. Žodžiu, nebandykit, nieko prašyt ypač savanaudiškai ir nieko kviest, jei nežinot kaip saugiai tai daryti, šimtu procentų...

Įdomu būtu paskaityti jūsų interpretaciją mano įvykių. Tikiuosi pagarbos, čia mano tikri išgyvenimai, tikrai ne išgalvota istorija. Žinoma daktarai išrašytų man diagnozę, tačiau yra tokia teorija, kad daugybė psichiatrinėje gulinčių žmonių yra tiesiog per ne lyg jautrūs anapusiniam pasauliui ir nesugeba su tuo susidoroti. O tie kas sugeba praktikuoja magiją, okultizmą. Tikiu, kad čia renkasi atviro proto žmonės ir sugebės aptarti įvairias teorijas.

Benamis

Citata iš: TeiwazA  rugsėjo 24, 2015, 18:34:10Mano asmeninė išvada, kad malda turėtų būti apdirbtos aiškios formuluotės, jeigu nori dvasinės ramybės, o ne ką nors prisikviesti. Buvau padariusi dar vieną klaidą, visiškai neišmanydama ritualų, bandžiau išsikviesti angelą, kad padėtų, yra tokia maldų knygutė, ten formuluotės kaip kreiptis į tam tikros srities angelus.
Idomu butu isgirsti ka mano @paragraf 78 apie toki teigini. Ar yra skirtumas kaip melstis: savais zodziais, ar pavadinkime "patikrintais"?

@TeiwazA sakyk, o kai matei tuos neaiskius vyrus/butybes pries miega ar miego metu, tu galejai judeti? Ar galejai sauktis pagalbos? Ar tada buvai tarsi paralyziuota?

paragraf 78

Citata iš: Benamis  rugsėjo 24, 2015, 19:45:01
Citata iš: TeiwazA  rugsėjo 24, 2015, 18:34:10Mano asmeninė išvada, kad malda turėtų būti apdirbtos aiškios formuluotės, jeigu nori dvasinės ramybės, o ne ką nors prisikviesti. Buvau padariusi dar vieną klaidą, visiškai neišmanydama ritualų, bandžiau išsikviesti angelą, kad padėtų, yra tokia maldų knygutė, ten formuluotės kaip kreiptis į tam tikros srities angelus.
Idomu butu isgirsti ka mano @paragraf 78 apie toki teigini. Ar yra skirtumas kaip melstis: savais zodziais, ar pavadinkime "patikrintais"?
Na aš labiau vertinu nustatytas maldų formas, nes ką čia jau aš Dievui tokio pasakysiu ko jis apie mane nežinotų? :) Žinoma, sveika laiks nuo laiko pasimelsti ir savais žodžiais. Malda savais žodžiais papraprastai vertinama kaip pradedančiųjų lygis, o aukščiausias lygis būtų kontempliacija, tai visiškai bežodė malda.

O apie tą ritualą kuris čia minimas. Nieko nuostabaus. Kai atlieki maginius ritualus bele kas ateina ir nebeišeina :) jokia normali religija nenurodys tau būdo kaip išsivkiesti angelą, nes dangiškoji sfera nepasiduoda manipuliacijoms. Čia tik chtoniškasis pasaulis sukuria pavaldumo regimybę ir taip manipuliuoja kviečiančiojo galios regimybe.
Šiaip jei tikrai kas nors bus prikibę, tai tikrai ne dėl maldos savais žodžiais (na nebent sakei Šlovinu tave šėtone ir t.t.).
O tie pseudo ritaliukai knygose, na jie yra blefas.

O šiaip skaitant istoriją, matau kad nelabai nei tu nei tavo draugas susigaudote kas yra kas. Žaidžiate kaip vaikai su galiomis kurių nežinote. Suprantu, jaunatviškas maksimalizmas. Bet jam kaip religijotyros mėgėjui turėtų būti aišku kas yra religija, o kas ne. Bet panašu, kad nelabai ir jis tą supranta.

Nors aš ir skeptiškas tokiais klausimais, tačiau mačiau ne kartą kaip užsiimantys magija nuvažiuoja į lankas tiek psichiškai tiek dvasiškai.
Tad jei nori ramiai gyventi, nustok žaisti nesąmonės daryti. O jei nori rimto dvasinio gyvenimo susirask kokią seną, laiko patikrintą religiją, kurią galėtum praktikuoti čia Lietuvoje. (na šiuo atveju koks budizmas netiks, nes jo praktikuoti neturėsi galimybių)
Tai tiek :)

Teiwaz A

Dėl tos maldos tai daugiau jau atkreipčiau dėmesį į tai, kad neprašyt materialių dalykų sau. Ir šiaip dabar stengiuos atsargiai su anapusybe, neaišku kas gali ateit kai nesi apmokytas. Nei melstis apmokyta normaliai, net nekrikštyta.O tuo labiau magijos...
Kai matau monstrus ištikta šoko rėkiu. Esu ir bėgusi. Dabar kai išeina stengiuos nugalėt baimę ir geriau įsižiūrėt į juos.

TeiwazA

#4
rugsėjo 24, 2015, 21:00:25 Redagavimas: rugsėjo 24, 2015, 21:05:23 by Benamis
CitataO šiaip skaitant istoriją, matau kad nelabai nei tu nei tavo draugas susigaudote kas yra kas. Žaidžiate kaip vaikai su galiomis kurių nežinote. Suprantu, jaunatviškas maksimalizmas. Bet jam kaip religijotyros mėgėjui turėtų būti aišku kas yra religija, o kas ne. Bet panašu, kad nelabai ir jis tą supranta.

Nors aš ir skeptiškas tokiais klausimais, tačiau mačiau ne kartą kaip užsiimantys magija nuvažiuoja į lankas tiek psichiškai tiek dvasiškai.
Tad jei nori ramiai gyventi, nustok žaisti nesąmonės daryti. O jei nori rimto dvasinio gyvenimo susirask kokią seną, laiko patikrintą religiją, kurią galėtum praktikuoti čia Lietuvoje. (na šiuo atveju koks budizmas netiks, nes jo praktikuoti neturėsi galimybių)
Tai tiek :)
Visu pirma, tai mano draugas yra baiges filosofija, puse savo gyvenimo praktikaves magija, ziniu gaves is mokytojo. Jis man labai padejo ir jis nieko nezaidzia, daro tik tai ka reikia. Jeigu jis pasidalintu savo ziniomis manes cia nebutu. Taciau, jo manymu as esu per silpna ir su tuo man nereiketu zaisti. Daugumos jo ritualu man net neleido stebeti. Tai esu macius tik apvalyma su druska ir zvakem ir  apsauga su zvakem peiliais ir pentagrama.
O ir ar as tikrai save galiu vadint krikscione, jeigu nesu krikstyta, nevaikstau i baznycia, neskaitau biblijos ir tik kasdien Dievo prasydavau, ko nors materialaus? Manau tiesa sako kad is manes jokia krikscione nebuvo. O mano manymu, ta savanaudiska malda, kasdiena, kazka prisauke...
Del budizmo, tai butent dabar juo domiuosi, tai net ne religija, o daugiau gyvenimo budas. Taigi pradejau skaityti, apie tai, dometis mantromis. Nebutina yra bendruomene siuo atveju. O kodel sakote, kad nera galimybiu, jos praktikuoti? Mano aplinkoje yra nemazai zmoniu, kurie praktikuoja. 

Visažinis

Citata iš: TeiwazA  rugsėjo 24, 2015, 18:34:10Įdomu būtu paskaityti jūsų interpretaciją mano įvykių. Tikiuosi pagarbos, čia mano tikri išgyvenimai, tikrai ne išgalvota istorija.
Įdomūs įvykiai. Nežinau kiek tiesos ir realybės, bet tikiu, kad kažkas panašaus buvo (tikiu, kad tau atrodė, kad taip buvo).

Tai tu padarei išvadą, kad viskas įvyko tik dėl to, kad maldomis prašei materialių dalykų? O nepaklausei savęs kodėl tada tik tave apsėdo tie demonai/džinai? Manau pasaulyje daug žmonių prašo materialių dalykų, ne vien tu... Ba, aš irgi mažas buvau daug ko prašiau :)

paragraf 78

Citata iš: TeiwazA  rugsėjo 24, 2015, 21:00:25Nebutina yra bendruomene siuo atveju. O kodel sakote, kad nera galimybiu, jos praktikuoti? Mano aplinkoje yra nemazai zmoniu, kurie praktikuoja. 
Norint praktikuoti kokią nors religiją privalu priklausyti jos bendruomenei. Deja LT autentiškų budistinių bendruomenių nėra, o tos kelios kur buvo (nežinau ar dar egzistuoja) tai praktikuodavo ezoterika atmėžtą, su autentišku budizmu ne daug ką bendra teturinčią formą. O tie tavo aplinkos žmonės, jie švenčia budistines šventes ir visas kitas religines praktikas ar tiesiog kaip aš paauglystėje, praktikuodavau zen meditaciją skaičiau knygutes apie budizmą ir galvoja kad jie budistai?
Kaip bebūtų gaila, vakaruose autentiško budizmo nelabai ir berasi.

Kas dėl materialių dalykų prašymo, tai čia normali dvasinės kelionės pradžia. Visi tai daro ir čia nieko ypatingo nėra. Net ir šventieji kartais meldžia materialių dalykų, nes mes esame materijos dalis. Dievo galima prašyti ne tik dangiškų migdolų bet ir žemiškų riešutų :)
Įdomiausia tai, kad žmonės kurie menkiau religiškai išprusę (čia ne tyčiojimasis), tuo jie daugiau turi visokių religinių prietarų. Tą dažnai pastebiu.
O kas dėl buvimo krikščione, na čia jau tau spręsti kuo tu tapsi. Bet kuriuo atveju jei pasirinksi religiją, tai reikėtų praeiti iniciacijos apeigas į ją ir svarbiausia praktikuoti, o ne šiaip būti formaliu religijos atstovu. Jei tik dėl formalumo, tai siūlau negaišti brangaus laiko ir taip jo ne per daugiausia turime :)

TeiwazA

Citata iš: Visažinis  rugsėjo 24, 2015, 21:09:41
Citata iš: TeiwazA  rugsėjo 24, 2015, 18:34:10Įdomu būtu paskaityti jūsų interpretaciją mano įvykių. Tikiuosi pagarbos, čia mano tikri išgyvenimai, tikrai ne išgalvota istorija.
Įdomūs įvykiai. Nežinau kiek tiesos ir realybės, bet tikiu, kad kažkas panašaus buvo (tikiu, kad tau atrodė, kad taip buvo).

Tai tu padarei išvadą, kad viskas įvyko tik dėl to, kad maldomis prašei materialių dalykų? O nepaklausei savęs kodėl tada tik tave apsėdo tie demonai/džinai? Manau pasaulyje daug žmonių prašo materialių dalykų, ne vien tu... Ba, aš irgi mažas buvau daug ko prašiau :)
Gal tiesiog esu jautresnė labiau pasiekiama anapusinėm būtybėm? Yra tokių žmonių, kurie tvirtai įsikibę į materialų pasaulį ir tai kas už jo ribų jų nejaudina ir dažniausiai jie nejaučia nieku nieko mistiško niekada. O yra jautresni žmonės kuriems užtenka su žvake prie veidrodžio pastovėti ir ir visokios baisybės pradės dėtis. Gal šiaip esu jautrios psichikos bet jei norėčiau, psichologinės pagalbos į kitą forumą eičiau. Čia norėčiau paskaityti mistinių teorijų :)

Visažinis

Iš karto pamaniau, kad tau buvo miego paralyžius, bet kai atsakei Benamiui, kad galėjai ir šaukti ir bėgti, vadinasi tai tikrai ne miego paralyžius. Mistiškai galima interpretuoti, kad prie tavęs yra prisikabines kažkoks padaros iš anapusybės, bet tiesa sakant nematau tam jokios priežasties. Suprasčiau jeigu praktikuotum magija, užsiimtum spiritizmu ar pan. Tačiau dėl maldos poveikio (kad ir kokia tai maldos forma buvo) kažkaip tuo abejoju.

Čia tik mano nuomonė :)

TeiwazA

#9
rugsėjo 24, 2015, 21:55:00 Redagavimas: rugsėjo 24, 2015, 21:56:31 by TeiwazA
Citata iš: paragraf 78  rugsėjo 24, 2015, 21:24:40
Citata iš: TeiwazA  rugsėjo 24, 2015, 21:00:25Nebutina yra bendruomene siuo atveju. O kodel sakote, kad nera galimybiu, jos praktikuoti? Mano aplinkoje yra nemazai zmoniu, kurie praktikuoja. 
Norint praktikuoti kokią nors religiją privalu priklausyti jos bendruomenei. Deja LT autentiškų budistinių bendruomenių nėra, o tos kelios kur buvo (nežinau ar dar egzistuoja) tai praktikuodavo ezoterika atmėžtą, su autentišku budizmu ne daug ką bendra teturinčią formą. O tie tavo aplinkos žmonės, jie švenčia budistines šventes ir visas kitas religines praktikas ar tiesiog kaip aš paauglystėje, praktikuodavau zen meditaciją skaičiau knygutes apie budizmą ir galvoja kad jie budistai?
Kaip bebūtų gaila, vakaruose autentiško budizmo nelabai ir berasi.

Kas dėl materialių dalykų prašymo, tai čia normali dvasinės kelionės pradžia. Visi tai daro ir čia nieko ypatingo nėra. Net ir šventieji kartais meldžia materialių dalykų, nes mes esame materijos dalis. Dievo galima prašyti ne tik dangiškų migdolų bet ir žemiškų riešutų :)
Įdomiausia tai, kad žmonės kurie menkiau religiškai išprusę (čia ne tyčiojimasis), tuo jie daugiau turi visokių religinių prietarų. Tą dažnai pastebiu.
O kas dėl buvimo krikščione, na čia jau tau spręsti kuo tu tapsi. Bet kuriuo atveju jei pasirinksi religiją, tai reikėtų praeiti iniciacijos apeigas į ją ir svarbiausia praktikuoti, o ne šiaip būti formaliu religijos atstovu. Jei tik dėl formalumo, tai siūlau negaišti brangaus laiko ir taip jo ne per daugiausia turime :)
Na mano sesuo su vyru olandu gyvena Olandijoje ten praktikuoja budizma, mane kartais pakonsultuoja. Jų mokytojas Sogyal Rinpoche, tikrai artimas kontaktas jų nes sesers vyras net jo asistentu dirbo. O pažystamų iš Vilniaus bendruomnės mokytojas Rigdzin Namkha Gyatso Rinpočė, man tai viskas rimta atrodo. (Jų tinklapis ir vadinasi Rigdzin, jei ką)

TeiwazA

Citata iš: Visažinis  rugsėjo 24, 2015, 21:37:40Iš karto pamaniau, kad tau buvo miego paralyžius, bet kai atsakei Benamiui, kad galėjai ir šaukti ir bėgti, vadinasi tai tikrai ne miego paralyžius. Mistiškai galima interpretuoti, kad prie tavęs yra prisikabines kažkoks padaros iš anapusybės, bet tiesa sakant nematau tam jokios priežasties. Suprasčiau jeigu praktikuotum magija, užsiimtum spiritizmu ar pan. Tačiau dėl maldos poveikio (kad ir kokia tai maldos forma buvo) kažkaip tuo abejoju.

Čia tik mano nuomonė :)
O tai gal vietos kaltos? Namas senas apsėstas, o pas draugą tai gal dėl tos nes jis buvo praktikavęs? O aš visam tam jautri?

SPACE

Nu, kaip Korane parašyta "we created you and jinns" (51:56)
Ten kur minėjai maldų-magijos knygutę, ten gali būti išlikę incantations in "language of angels", todėl pavyko iškviesti jinn'us. Tai nuo Tvano laikų išlikusi kalba, pirminė, dabar ji paslėpta ir viešai neprieinama.
Jei jie pasirodo demonų pavidalu, reiškia ne į ten įpuolei arba dar tau ne laikas ten būti.
Budizmas ir krišnaizmas yra saugesni keliai, magijos kelias tai toks gana aštrus ir galima sulaukti visokios reakcijos.

.L.U.T.H.O.R.

Pradėjau skaityti ir galvoju kažkur labai matyta  :)    Ne tu Wizardforums metų pradžioj rašei apie šiuos dalykus? ::) Jei tu (labai panašu) tai ten davė patarimų :D

TeiwazA

 :D Na, visų pirma tai man kur kas maloniau ir skaityti ir rašyti lietuviškai. Visų antrą, čia kaip ir pagalbos neprašiau, klausiau tik žmonių nuomonės, kas man galėjo būti :) Visų trečia domiuosi, mistiškais dalykais, noriu įsitraukti į forumo bendruomenę ir tiesiog pradėjau nuo savo istorijos...

.L.U.T.H.O.R.

Ne ne, tai viskas gerai :)  Tik įdomu ar kas pasikeitė nuo to laiko.

Aukštyn