Švytuoklė

Pradėjo Vytautas, rugpjūčio 08, 2014, 10:16:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

SunsetTK

Arba, nuo elektromagnetinio krūvio, susidariusio kur nors šalia siūlo; nuo fotelio kaip buvo minėta arba tikrai bendrauji su kažkuo, kas tik apsimeta tavo siela, prisistatyti gali bet kuo, nors ir šv. Petru :)

Sirius

#16
spalio 16, 2014, 08:36:23 Redagavimas: spalio 16, 2014, 08:39:39 by Sirius
Nutariau maksimaliai sutrumpinti Vytauto aprašyto naudojimosi švytuokle praktiką.
Ir šiek tiek pataisyti.

1.Švytuoklė tai 17-25 Cm ilgio siūlas su pririštu daiktu.

2.Siūlo gale pritaisyti akmenėli patinkanti, o priekyje Kūgio formos mūsų pagrindinį įrankį.

3.Pataisysiu , kaip švytuoklei atsineši, taip tu atsineši savo sielai, jei nori švytuoklei aukok smilkalą arba laikyk gražioj erdvėj, tiesiog kaip prižiūri išorei, taip prižiūri ir viduje.

4.Tai individuali priemonė. Naudotis vienumoje ir niekam nerodyti.   

5.Truputi pataisysiu. Asmeniškai niekada nelaikiau prie galvos , išsirinkdavau tuometine rankos geriausia pozicija ir leidi daryti magija, viskas P.S ( Gali, kad ir atsistojęs einant gatve žiūrėti.) :) Ir tai yra teisinga ir nebeprasmiška.
Pas kiekviena žmogų yra vidiniai blokai, tai jam atitinkami ir rankos pozos, kad leistu tekėti energijai.

Naudojimas
6.Tikrini, ''taip'' ''ne'' Švytuoklės kryptis.

7.Toliau lieka bendravimas su savo AŠ. Užduoti Klausimą Jam. Sveikas - Vardenis , Pavardenis. Ar galiu bendrauti aš su savim artimiau. Siedi ramiai ir lauki, kol švytuoklė automatiškai pradės sukinėtis į įvairias pusęs, tada užduodi klausimą, bet kokį klausima kuriam žinai atsakymą. Savęs neklausk, pats pajausk atsakymą. Jei klausi paties savęs ar aš kalbos su savimi, kvailiui aišku, kad ir bendrauji su savu aš visada.

8.Taisyklės.
8.1. Nežinosi ateitės
8.2. Ką man veikti?
8.3. Kitų žmonių informacija, naudoti savo asmeniniais tikslais.
Paaiškinimas : Žmogus vėžininkas, negali jam sakyt, kad serga.

Visų kitų švytuoklės įstatymų tvarka neribojima.

9.Ilgai praktikuodami, gausit Upgrade, turėsit daugiau žinių šaltinių.

Naudojimasis yra asmeninis reikalas. Nieko mes nepriverčiam :)

Tikiuosi šitas trumpas aprašymas apie švytuoklės valdymą, padės skaitytojams labiau prisitraukti prie Vytauto temos, nes žmonės nelinkę skaityti daug, o čia viskas trumpai ir aiškiai :)

Vytautas

Sutrumpinimas geras dalykas  :) Bet iš tikro esminiai momentai yra:
1. Tvirta pozicija ir būtinas priglaudimas prie galvos siūlo galą laikančios rankos.
2. Būtinas klausimas "ar aš bendrauju su savo siela". Tai prisijungimo raktas prie anapusinio kanalo.  Kitu atveju tai tik paties savęs beprasmis klausinėjimas.
3. Jokio viešumo ir gautos informacijos viešo skelbimo.
4. Jokių valymų, smilkalų ir panašių dalykų. Tai neduoda jokio efekto ir neturi jokios reikšmės.  Tiesiog imi ir naudojiesi.
Trumpinat išmesti esmę negerai  :)

.L.U.T.H.O.R.

Kilo man čia tokia mintis. Jeigu tarkim ir švytuoklė tik ideomotoriniai judesiai. Tai tarkim, jei žmogus praranda atmintį(laikinai tarkim) ir tada savęs klausinėja dalykų kuriuos seniau žinojo bet dabar nepamena naudodamasis švytuokle. Koks būtų rezultatas? Juk tie prisiminimai kažkur yra tik neprieinami sąmoningam protui.

TinSoldier

Citata iš: Druwis  gegužės 28, 2015, 22:11:54
Kilo man čia tokia mintis. Jeigu tarkim ir švytuoklė tik ideomotoriniai judesiai. Tai tarkim, jei žmogus praranda atmintį(laikinai tarkim) ir tada savęs klausinėja dalykų kuriuos seniau žinojo bet dabar nepamena naudodamasis švytuokle. Koks būtų rezultatas? Juk tie prisiminimai kažkur yra tik neprieinami sąmoningam protui.


Labai įdomi idėja :)
Pabandžiau paieškoti panašių eksperimentų, bet lyg ir nieko neradau. O gaila :/

Bet šiaip abejočiau, kad taip suveiktų. Nebent užhipnatizavus žmogų. Bet, jeigu jau užhipnatizuoji, tai kam jau ta švytuoklė ir bereikalinga :D Nors atmintis ir būtų prarasta, sąmonė vis tiek visu pajėgumu veiktų. Ir, jeigu ji nėra nutildyta/prislopinta, būtinai kištųsi į atsakymus.

Bent jau aš, kiek esu bandęs užduoti kokį klausimą švytuoklei (ar pan.), nelabai galiu išvengti vidinio dialogo, pasvarstymų, nuomonės, spėjimų ir t.t. Tai bet kokia į sąmonę atplaukusi mintis gali paveikti tuos ideomotorinius judesius. Ir būtų beveik neįmanoma sužinoti, ar švytuoklė kažkaip pajudinta dėl iš pasąmonės kylančių senų atsiminimų, ar dėl dabarties minčių (kurios taip pat gali pasąmonę paveikti, tuo pačiu ir judėsius).

Bet, aišku, be eksperimento to neįmanoma žinoti, greičiausiai :/

Aukštyn