Aiškiaregė Vanga: pasaulį valdys Rusija

Pradėjo paragraf 78, kovo 04, 2014, 12:18:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Aiškiaregė Vanga: pasaulį valdys Rusija

Aiškiaregės Vangos mokinys Vasilij Varlamov iš Nižnij Novgorodo keletą metų užrašinėjo savo mokytojos pranašystes

V.Varlamovas gyvena Nižnij Novgorode ir dirba psichologu - užsiima vaikinų, grįžusių iš Čečėnijos, reabilitacija. Du kartus per mėnesį priima tuos, kuriems reikia jo pagalbos. Tarp jo klientų yra ir žymių politikų ir artistų. Tačiau savo veiklos V.Varlamovas nereklamuoja - netgi kaimynai nežino, kad greta jų gyvena Vangos mokinys…

-Kaip Jūs patekote pas Vangą?

Tai buvo 1990 metais. Liaudies medicinos asociacija nusiuntė mane pas bulgarų žiniuonius studijuoti gydymo žolėmis. O kursų pabaigoje aš nusprendžiau prasimušti pas Vangą ir įteikti jai dovaną - ikoną ir taurę. Privažiavau prie namo, o ten - eilė. Netgi pamatyti Vangą, dedančią į kibirą cukraus gabaliukus, kuriuos atnešdavo jos pacientai (aiškiaregės žodžiais, cukrus kristalizuodavo žmogaus energiją, ir paėmusi jį į rankas, ji patekdavo į vidinį paciento pasaulį), buvo nerealu. Bet staiga greta atsirado vyriškis, kuris šūktelėjo: ,,Ar yra čia ruselis ekstrasensas?". Aš dėl visa ko pasakiau: ,,Yra!". Mane nuvedė pas Vangą. Ji klausia rusiškai: ,,Kaip vertinate taikdarį?"

-Kokį taikdarį?

-Aš ne iš karto supratau, kad ji turi galvoje Andrejų Sacharovą, kuris buvo tremtyje Gorkyje (Nižnij Novgorode). Pakalbėjome apie Sacharovą. Ir štai ji pasiūlė: ,,Ar nori pasilikti pas mane?" Man net kojos sulinko! Aš net ir svajoti negalėjau apie tokią sėkmę!

Taip Vasilijus Varlamovas tapo vienu iš aiškiaregės padėjėjų ir pragyveno Bulgarijoje nuo 1990 iki 1995 metų.

-Vangos namuose aš negyvenau, - prisimena V.Varlamovas. - Kaimelyje, kurio pavadinimas Rupetas, nuomojome butą. Vanga atsiųsdavo man pacientų, kurių problemas galėjo išspręsti ne toks stiprus ekstrasensas. Be manęs jai padėjo dar du ekstrasensai, vienas jų buvo iš Rygos. Aš kiekvieną dieną skambinau Vangai ir, jei išpuldavo laiko, ateidavau į svečius. Varlamovo žodžiais, Vangos dienotvarkė nesikeitė. Vanga keldavosi apie 9 val. Prausdavosi šulinio vandeniu, pusryčiaudavo daržovių arba avižų košės, gėrė beržų sulą. Paskui priiminėdavo pacientus. Po vakaro šeštos vakarieniaudavo - virtos žuvies, virtų kiaušinių ir daržovių. Paskui bendraudavo su artimaisiais arba peržiūrinėdavo suvenyrus, kurių jai atveždavo iš viso pasaulio. Labiausiai Vanga mėgo pliušinius žaisliukus, juos glostydavo ir patyliukais verkdavo. Dažnai Vanga eidavo apsiplauti prie krioklio: atstatyti jėgoms jai reikėdavo gyvo, o ne vandentiekio vandens.

,,Aš grįšiu 2005 metais"

-Kai Vangai prasidėdavo aiškiaregystės ekstazė, netgi oras aplinkui buvo prisotintas elektros iškrovų, - tęsia Vasilijus Michailovičius. - Aš buvau liudytojas vieno iš paskutinių jos pranašysčių. Tai lietė pačią Vangą. Jau po Vangos mirties ėmė kalbėti, kad ji būk tai pranašavusi, jog Bulgarijoje turi gimti mergaitė su jos siela. Bet tai nevisiškai taip. Prie manęs Vanga kalbėjo, kad bendravo su savo mirusios motinos siela. Ir ši siela gyvena Paryžiaus Notr-Damo katedroje. Motina jai pasakiusi, kad antrą kartą Vanga bus pagimdyta Prancūzijoje ir kad ši mergaitė taip pat turės fizinę negalią. O preliminari gimimo data - 2005 metai.

-Ji jus mokė aiškiaregystės?

-Kaip galima išmokti tų dalykų, kuriems ji buvo gabi? Prie manęs ji pasakojo vienai moteriai, kur žuvo jos giminaitis ir kur yra jo kūnas, - apsiriko tik viena raide nežinomo upelio pavadinime kitoj šaly!

-Yra nuomonė, kad Vangos fenomenas - iš tiesų Bulgarijos spec. tarnybų darbas. Kad informaciją apie pacientus jai rinko kambarinės viešbučiuose ir t.t.

-Aš nemačiau ir negirdėjau nieko, kas galėtų patvirtinti tokią nuomonę. Net jeigu ir būtų taip, tai, žinoma, Bulgarijos spec.tarnybų kaltė yra dėl ,,Kursko" žūties. Pamenate jos pranašystę: ,,Kurskas nueis po vandeniu ir visas pasaulis jį apverks…"

Likus dviem metams iki mirties Vanga pareiškė Varlamovui, kad jis savo misiją prie jos jau atliko.

-Ji pasakė, kad mano žemėje manęs reikia, o pas ją ,,srautas greitai išseks". Aš tada neišdrįsau paklausti, ką ji turėjo omeny, bet dabar suprantu, kad Vanga jautė savo mirtį.

Vanga - apie Rusijos ir pasaulio ateitį

,,Viskas ištirps tarsi ledas, ir tik viena pasiliks - Vladimiro, Rusijos šlovė. Pernelyg daug pastatyta ant kortos. Niekas nesugebės sustabdyti Rusijos. Viską nušluos ji nuo savo kelio ir ne tik išliks, bet ir taps pasaulio valdovu".

,,Rusija suplonės ir vėl užims savo vietą".

,,Rusijoje gims daug naujų žmonių, kurie sugebės pakeisti pasaulį".

,,Kosmose atras gyvybę ir taps aišku, kaip gyvybė atsirado Žemėje".

,,Žemėje iškas didelį miestą, kurio dėka žmonės daugiau sužinos apie savo praeitį".

,,2018 metais traukiniai skraidys ant laidų nuo saulės. Naftos gavyba nutruks, žemė ilsėsis".

2004 metams Vanga išpranašavo pablogėjusią ekologinę situaciją ir daugelio gyvūnų bei žuvų išnykimo pradžią ir netgi vabzdžių - bičių.

Šaltinis:  http://www.alfa.lt/straipsnis/12385190/aiskiarege-vanga-pasauli-valdys-rusija#.UxWoAs5NuVE#ixzz2uzJ2rRHU

Įdomu tai kad kai tik kas nutinka panašaus pasaulyje iškart prisimenama Vanga.
Šiaip įdomu dar būtų sužinoti ar Vanga pati žino, kad tai sakė?

do

mjoooo,nori tikėk-nori ne,žiūriu dabar serialą apie vangą.......paliko žmogus gilų pėdsaką

omcikas

#2
kovo 04, 2014, 12:43:24 Redagavimas: kovo 04, 2014, 12:46:38 by omcikas
Jo visos pranšystės praeityje būna išsipildžiusios 90 proc, bet vos tik kalba pasisuka apie dabartį arba ateitį tai tiek Vangai tiek Nostradamusui tiek Pavelui Globai visai nesigauna.. Anomalijoj skaičiau, kad Rusijos karą su Ukraina berods 2011m numatė Pavelas Globa, nu kad ir kaip ieškojau neradau nieko panašaus, kad būtų sakęs Globa. Tiesa radau jo prognozę, jog 2013-2014 kils didesnė ekonominė krizė nei buvo. Žodžiu visos tos pranašystės, jog Vanga ar Globa ar dar kas va taip ir išpranašavo atsiranda po jau įvykusio fakto, o kai pabandai ieškot, kada tas buvo pasakyta darosi aišku, jog nieko panašaus niekas nesakė.

czech-kuolis

Įkvėpė patikrint, ką Nostradamas žadėjo - http://cooltop10s.com/top-10-nostradamus-predictions-for-2014/
Pranašystė Nr. 1 ironiška. Nors vėlgi,sakytų kai kurie, kaip pažiūrėsi.

gidas

Nieko neišmanau apie pranašus ir pranašystes, o su nasha rasha viskas aišku ir be Vangos. ;)

CitataNiekas nesugebės sustabdyti Rusijos. Viską nušluos ji nuo savo kelio ir ne tik išliks, bet ir taps pasaulio valdovu".


Įdomu, o kokią Kinijos ateitį yra "numačiusi" p. Vanga?
Panašu, kad pranašė net nežinojo tokią esant ir todėl neįtraukė jos į "darbotvarkę", nes pranašystėje vietoj "Rusija" logiškiau įsipaišo "Kinija". :)





paragraf 78

Citata iš: gidas  kovo 04, 2014, 19:00:00
Įdomu, o kokią Kinijos ateitį yra "numačiusi" p. Vanga?


Palauk, prasidės kokie neramumai su Kinija ir tada netikėtai pasirodys, kad Vanga jau prieš daug metų tai buvo numačiusi. Reikia tik palaukti, kol kas nors sukurs... oi t.y. atras slaptus Vangos bendražygių poklabius su jais

snofru

netikiu Vangos pranašystėmis, juo labiau, kad tai kas platinama internete, visai gali būt Vangos niekada net ir nepranašauta.
bet nors ir netikiu norėčiau, kad tai išsipildytu kuo greičiau:
Citata,,Kosmose atras gyvybę ir taps aišku, kaip gyvybė atsirado Žemėje".

,,Žemėje iškas didelį miestą, kurio dėka žmonės daugiau sužinos apie savo praeitį".

gidas

Teisinga Paragraf'o pataba - pranašų dalia nepavydėtina... :)

do

šiems metams Globa numates aibę įvykių ir visi jie blogi,
ar nebus taip,kaip su pasaulio pabaiga?
net ir aš kvailė prisitempiau pilną rūsį ko reiks ir ko nereiks dvyliktųjų žiemą, čia dėl viso pikto, o jeigu.....
apsikvailinau kartu su visais,štai ką reiškia žiniasklaidos priemonės :D :D :D

Benamis

O kodel niekas nepastebejo straipsnio publikavimo datos: 2011-09-10 06:00? Straipsnis buvo patalpintas ne po, o pries ivyki.

Supera

Putiną nominavo Nobelio taikos premijai, tai visko gali būt jau.

Benamis

Citata iš: omcikas  kovo 04, 2014, 12:43:24
Anomalijoj skaičiau, kad Rusijos karą su Ukraina berods 2011m numatė Pavelas Globa, nu kad ir kaip ieškojau neradau nieko panašaus, kad būtų sakęs Globa.


Blogai ieskojai, visgi Globa is tiesu apie tai snekejo dar tada, kai net nekvepejo niekuo. Nuoroda tiems kas supranta rusiskai: http://www.nr2.ru/moskow/224446.html - straipsnio publikavimo data: 2009.03.16

omcikas

Hm pasirodo tikrai nuspėjo  :o Nors čia turbūt Putinas pasiskaitęs Globos prognozes savo veiksmus priderino prie jų  ;D

Benamis

Tiesa sakant, man buvo kilusi panasi mintis ;D Kaip zinome Hitleris irgi labai domejosi ezoterija, magija, pranasystemis ir pan. Tai gal rimtai Putinui siek tiek galvoje pasimaise kai perskaite ivairias Vangos ir Globos pranasystes/prognozes? :D

omcikas

Dabar reikia, kad Globa išpranašautų, kad rusija gyvens ilgai ir laimingai taikoje su visom kaimyninėm valstybėm, užsitarnaus kitų valstybių pagarbą pasidalinę savo žemės gelmių resursais dujom ir nafta su Ukraina ir  Lietuvą.  ;D  Rimtai įdomu kiek Putino sprendimas turi ar neturi įtakos įvairių pranašų prognozės. Pavojinga kai galingų valstybių lyderiai pasikliauna pranašais, jei tarkim koks pranašas paskelbtų, jog šaliai ateis aukso amžius po 3 pasaulinio karo kurį pradės ir laimės...

Aukštyn