Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

vytra

- tingiu skaityti visos diskusijos, bet noriu primnti: jei esi nesubrendes priimti nauja, tokios kelionės bus tragiškos. Joks bedievis negali išgyventi Dieviškoje erdvėje, čia be pykčio.

:(

Tomulis

Jeigu nesiseka astralinės kelionės yra alternatyva -- sąmoningi sapnai. Bet, kad tai pasiekti, teks praktikuoti sąmoningą gyvenimą.

mcgyver

Citata iš: Tomulis  gruodžio 06, 2017, 21:02:33Jeigu nesiseka astralinės kelionės yra alternatyva -- sąmoningi sapnai. Bet, kad tai pasiekti, teks praktikuoti sąmoningą gyvenimą.
Ne tu klysti, as praktikuoju samoninguma ir nebesapnuoju samonigu sapnu, jos pradejau sapnuoti kai praktikavau astrala, nors man nepavyko i ji patekti, bet dabar jau ilga laika taip pat ir samoningu sapnu nepatiriu.

Andreliooo

Citata iš: vytra  gruodžio 06, 2017, 20:54:27- tingiu skaityti visos diskusijos, bet noriu primnti: jei esi nesubrendes priimti nauja, tokios kelionės bus tragiškos. Joks bedievis negali išgyventi Dieviškoje erdvėje, čia be pykčio.

Aha tai pagal tave, jeigu netiki dievu Astralines keliones bus tragiskos?

mcgyver

Nebus tragiskos tikrai :D nesu skaites niekur internete, kad astralines keliones yra pavojingos.
@Andreliooo kaip sekasi praktikuotis?

Andreliooo

Citata iš: mcgyver  gruodžio 06, 2017, 21:35:23Nebus tragiskos tikrai :D nesu skaites niekur internete, kad astralines keliones yra pavojingos.
@Andreliooo kaip sekasi praktikuotis?
Dar nebuvau isejas i Astrala :/, nesiseka

copymors

Citata iš: unikali  gruodžio 06, 2017, 00:01:35@copymors  Na užsienyje yra vienas iš populiarių būdų ,,Binaural beats'', bet man nelabai padėjo..Na gal  truputį labiau padėjo atsipalaiduoti..  Suvesk į youtube ir ant galo pridėk ,,for astral projection'' rezultatų- pilną..
Unikali, labas vakarėlis :)

Aš bandęs įvairią meditacinę muziką ir Jūsų minėtą ,,Binaural beats'', šamanišką muziką, įvairios pakraipos ambientą ir t.t. ir žinoma su ausinėmis ir be ausinių. Ką aš galiu pasakyti po eilės metų bandymų su muzika,- įvairaus lygio relaksacija (atsipalaidavimas), protinis poilsis, minčių išvalimas, koncentracija, pagerėjo labai vizualizacija, kartais meditacijso metu ateidavo kokios nors mintys įdomesnės, tik tiek. Bandęs ir kvėpavimo pratimus,- nepadėjo, tik pagilindavo relaksaciją ir  sukurdavo tokį "smigimo į bedugnę" pojūtį, kuris būdingas kokybiškai relaksacijai, visiškas atsijungimas nuo "pasaulio", jausmas, kad egzistuoja tik mintis, sąmonė  ir daugiau nieko. Ai tiesa, 3 ar 4 kartus buvau atsibudęs per miego paralyžių,- šlykštus jausmas. Jokio Out of body expirience nebuvo ir jokių AP. Taigi nežinau kokį metodą taikyti,- veikiančių nežinau. Ir beje, relaksacijos ir AP tikrai nemaišau ir nieko neprisifantazuoju :) Taigi, kame gali būti "bėda"? :)

mcgyver

O bent samoningus sapnus sapnuoji?

copymors

Citata iš: mcgyver  gruodžio 12, 2017, 23:46:18O bent samoningus sapnus sapnuoji?
Nemanau, nors esu kažką patyręs tuo metu kai jau nemiegu, bet nesu dar atsibudęs. Esu pagavęs save ne sykį tokiu momentu,- sukasi kažkoks scenarijus galvoje ir sąmoningai jaučiu, kad tai veikia tarsi čia ir dabar dalyvaučiau, bet tuo pačiu metu esu ir lovoje ir emocinė įtampa, pergyvenimai realūs labai

mcgyver

@copymors bandyk toliau as tikiu tavim! :D
Bandyk pries miega uzsimerkti ir klausti saves mintyse kas as esu, ar as esu mano kunas, kas bus kaip as mirsiu ir vizualizok kad tu mires ir toliau klausk kas as esu, taip metus :D praktikok tai gal pavyks, bet neprizadu.

eshter

Kiekvienas vakaras man praktika. Kiek vieną vakarą prieš miegą aš bandau OBE. Dažniausiai užmiegu su sąmoningais sapnais. Visai nesenai patyriau tai ką vadiname vibracijomis. Iki šios busenos nukeliavau per kokių 20 min. Man labai keista, kad taip greit. Jau iš  šios būsenos galima išeiti į astralą. Nors aš to nepadariau.

Atsiguliau, atsipalaidavau, leidau mintims bėgti. Mintyse peržvelgiau dieną, įvykius, praeitį. Milijonas minčių iš karto. Poto po truputi pradedu koncentruotis į minčiu apvalymą. Jaučiu kad kūnas miega, nes nebegaliu įtakoti kviepavimo. Atrodo, kad aš kažkur šalia, labai keistas jausmas. Miegu visada ant nugaros, rankas padėjęs taip, kad pirštai pagalvėlėmis liestųsi į lovą. Pastebėjau, kad girdžiu kažkokius keistus garso šmėkstelėjimus. Staiga pradėjau jausti pirštų galuose, kurie liečiasi į lovą, spaudimą, šilumą. Saiga pradėjau jaust, kad iš pirštų į ranką lyg tekėtų elektros srovė. Tik vaikystėje buvau gavęs 220V tai jausmas tikrai toks. Pradėjo stiprėti ir jaučiau lyg tekėtų maždaug iki  pečių. Tuo pačiu pamažu pradėjau jaust pavienes iškrovas visame kūne. Nežinau kodėl, bet aš tuo mėgavausi ir man tai patik. Pradėjau jaust iškrovas veide. Man atrodo, kad mano veide buvo šypsena. Bet svarbiausias jausmas, buvo toks kaip lyg važiuojant greitai per lietų su motociklu be šalmo ir lašai lyg akmenukai tėškiasi tau  į veida. Man atrodė, kad pradėjau labai greitai skriet ir tos elektros iškrovos, lyg tie lašai, skrodė mano veidą ir kartu visą kūną. Ir svarbiausia aš tuo mėgavausi. Kažkodėl daugiau neprisimenu. Patirtis miegant kūnui, bet budria sąmone.

Liepa_1

100 proc. tokia kelione imanoma (asmenine patirtis).

Seratna

Sveiki keliauninkai, idomi tema, noreciau prisideti.

Atleiskit jai mano zodziai pasirodys atgrasus ar demotyvuojantis, tai nera mano ketinimas.

Noreciau pradeti su zinute visiems naujokams, tai nera pykst pokst ir pergale, vaikams iki 12 metu yra daug lengviau pasiekti sia busena, nei vyresnio amziaus zmonems (bent jau taip buvo po senoviai, daugybe vaiku yra gadinami siais laikais). Jei zmogus nori pradeti sias keliones, jis turi atsizvelgti i savo kuno busena, taip pat kaip ir samones. Priklausomai nuo zmogaus, lavinti kuna ir samone sioms galimybems gali prireikti metu ar net daugiau. Nebukit tuom atbauginti, pergale visada pasiekiama, jei nepavyksta, tai tik pacio zmogaus deka.

@eshter , mano patarimas tau.
1. Kartais yra geriausia atsipalaiduoti ir suletinti tempa, kiekviena vakara kai kuriems gali buti siek tiek perdaug, nezinau ka dienom veiki, bet speju, kad mokais/dirbi, energyja yra isnaudojama, stenkis tomis dienomis atlikti kitus lavinancius pratimus, o pavyzdziui sekmadienio ar sestadieni skirk astralui.
2. Net nebandyk meditacijos busenoje net minciu tureti apie savo mirti, kaip, kad kas patare. (TASKAS).
3. Del elektros iskrovos, kunas miego busenoje nesukelia tokio jausmo, kunas buna nutirpes, bet tokio jausmo lyg adateles as niekada neturejau. Nuspeju kas tai galetu buti, bet noreciau suzinoti ar uzsiemi sportu ir sveika mityba?

@copymors , muzikos yra ivairios, kai kuri padeda protinei veiklai, kai kuri atsipalaidavimui. Binaural beats, ar kaip ten vadinasi, nenaudokit, niekada. Tai tik mano patarimas, kaip nuspresit, taip ir bus.
Siuo atveju muzika skirta padeti kunui uzmigti pradedantiesiams, daugiau jinai ir padeti negali siuo atveju. (Bent jau kiek as zinau). Jai tikrai ne vienus metus tai bandai, gali tekti susimastyti ar yra kokie blokai galintys trugdyti pasiekti tai ko nori. Yra vienas budas kuri siuo metu tyrineju. Yra du man zinomi budai samoningam sapnavimui.
1. Uzmiegant ir atsipeikejant sapne.
2. Issaukti sapna tiesiogiai. (reikalauja labai stiprios valios ir samones stiprybes).
Pirmu variantu, sapne zinios is kitu zmoniu teigia, kad imanoma persikelti i astrala.
Gal ir plonas siulas uzsikabinti, bet paivairinimui gal padetu.

.L.U.T.H.O.R yra paminejas temos pradzioje, kad lengviau pasiekti savo tiksla buna ryte, nei isvargusiam vakare. Tai yra puikus patarimas. Rytais turiu savo rituala, bet as pastebajau, kad tarp 12:00-13:00 sapnai, smarkiai suriskeja, tampa labiau isimintini ir aiskesni, gal verta butu i tai atsizvelgti taip pat.



eshter

TO Seratna

Šeip viskas priklauso nuo mūsų PROTO ir Tik nuo jo. Galiu asmenine patirtimi pasakyt, kad viskas priklauso nuo mūsų nusiteikimo, tikėjimo, ryžto, noro ... Man ši praktika netrukdo dienos eigoje, nesijaučiu pavargęs ar pervargęs. Jaučiuosi gerai. Veikla gyvenime elemntari, darbas inžinerijoje. Maistas. Valgau mėsą, daržoves, gamintą maistą. Geriu daug arbatų. Sportas. Na nuo 7  metų kažkur sportuoju (dziudo, box, Thai box). Patinka ekstremalumai. Manau tai man davė discipliną, susikaupimą, emocijų kontrolę , motivacija.  Ir kas svarbiausia visada nuo vaikystės kiek pamenu sapnai buvo labai ryškūs, spalvoti ir galėčiau pavadinti sąmoningi. Kažkaip viduje laukdavau vakaro ir sapnų.

Labai dažnai sapnuose moku atlikti pačius sudėtingiausius "trikingo" triukus. Nors lealiai moku tik "flipus" front, back, side. Nu viskas taip realiai, net sulėtintai galiu jaust kad suprast kūno pozicijas....

eshter

Sapnai
2009 10 29

Kelias, platus, visur šviesios baltos spalvos. Atrodo visur kur pasisuku balta, pilkšvai balta. Aš bėgu keluo keliu, pro mane važiuoja mašinos. Pravažiuoja baltas sunkvežimis su didele priekaba, atrodo veža  krovinius. Pamatau kad ten lyg ir kažkokie kokonai. Jis pravžiuovo pro mane. Aš bėgu toliau. Pribėgu pastata, prie kurio sustojo tas sunkvežimis. Matau duris. Iš to sunkvežimio priekabos lyg iš niekur atsirado žmonės. Jie ėjo pro duris. Aš priėjau artyn. Žmonės ėjo vidun. Viena iš paskutiniųjų ėjo ana. Aš ja sustabdžiau, ji lyg manęs nepažinodama atsakė - netrukdyk mums. Įėjo pro duris. Aš iš paskos. Atidariau duris,  už jų vėl durys  (už kokių 3 metrų vė durys), jas atidariau, vėl durys.  Tai buvo lyg nesibaigiantis koridorius su durimis. Aš ėjau pro tolyn. Kiekviename tarbduryje po sedintį žmogų. Anos nematau. Vis einu toliau. Pamatau kažkokį baltai apsirengųsi, priešiškai nusioteikųsi žmogų. Jis eina į mane. Apsisuku, pro duris bėgu atgal. Staiga iš niekur išnyra baltai apsirngęs žmogėnas ir man įduria kažkokį daikta, suprantu kad man jau negerai, ištraukiu ir  krisdanas  įduriu jam. Jo nebematau. Guliu ir matau tik prieš save ant krutinės nukritusę ranką, negaliu pajudėt. Matau pirštus ir bandau juos pajudint, neišeina, jaučiu kažkokį keistą jausma rankoje. Prabundu, mano ranka nutirpus.

Aukštyn