Obama ir ateivis

Pradėjo Trance, kovo 20, 2013, 20:10:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Trance

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tb8mU_g_f2w Keistas video kuriame tariamai nufilmuotas "reptiloidas" ką apie tai manote?

Iron Tara

#1
kovo 20, 2013, 20:16:08 Redagavimas: kovo 20, 2013, 20:17:46 by Iron Tara
Iš pradžių pamaniau, kad ta reptilija buvo 0:16 :D Bet tas kitas, jo, atrodo gan įdomiai. Ir reiktų jo akis pamatyt ir tada daryt pirmines išvadas

bs2000

labai geras video,saunuolis kad pasidalinai,dar vienas irodymas visiem mieganciam jog ta kosmine rase egzistuoja,kaip david icke buvo pasakes Humans are olmost blind... visi irodymai pries akis :) na laukiam moderatoriu nuomones :))

la.benas

Šiaip esu linkęs tikėti reptilijom, bet čia viską galima paaiškinti labai paprastai:

prastas apšvietimas+didelis atstumas+prasta vaizdo kokybė= įvairios "anomalijos"

bs2000

o ypac nepaminejai jo elgesio,psihinis ligonis buna toks neramus,cia net nezmoniski nevalingi judesiai,i tokia apsauga nelengva papult,o ypac dar tokiam :))

Phoenix

Ten tikriausiai yra James Carville, tik be akinių, galvos forma tikrai keistai atrodo, bet akyse nieko įtartino nepastebėjau. Nuo 55 sekundės:


la.benas

Tikriausiai tai ir buvo jis, nes kiek pasidomėjus sužinojau, kad jo ten tikrai būta.

Marius

apie Obama sklando ivairiausiu gandų,kad net jis pats ne žmogus..Man jis ir keistas,kažkoks ''šaltas'' na bet čia gali būt ir isismarkavusi fantazija,o gal ne..kas žino..

O dėl to ''reptiloido'', tai manau žmogus tiesiog keistų veido bruožų,dar beto be plaukų,tai ir sudaro kažkokį yspūdį nežemiečio,tik manau kad patirinėjus kiekvieno iš mūsų fizionomijas galima būtų betkurį ateiviu apšaukt..

A.C.A.B

Visiška nesamonė. 

Nu rimtai, chebra, čia yra tikinčių jog tas bičas ateivis???

Trance

Kodėl gi ne? Jie jau senai tarp mūsų, o šitas "bičas" tikrai keistokas..

Benamis

Nuo kada plikiai laikomi ateiviais? :-\ Man jis atrodo kaip eilinis vyras ir tiek.

Youtube geresniu vaizdeliu yra kur tariamai uzfiksuoti reptiloidai.

Justinas Herbsman

video pixeliu trukumas nieko daugiau cia nepastebesi,o seip didizoji dalis ateiviu yra ausktesnese dimensijose ir mes negalime ju matyt o kita dalis slepiasi technologiju pakalba....

Marius

'' o seip didizoji dalis ateiviu yra ausktesnese dimensijose ir mes negalime ju matyt o kita dalis slepiasi technologiju pakalba....''

Čia kas tau taip pasakė?

Justinas Herbsman

gyvenimas pasake.... as teigiu tik tai kas man savaime aisku... beto yra ir pasake bet ir pries tai taip maniau.

astropasaulis

Dėl šio atveju nesu tikras, tačiau esu įsitikinęs, kad egzistuoja reptilijos žmonių kūnuose. Teko keleta tokių pažinoti, tai tikrai keista išvaizda, tiesiog bloga žiūrėti nuo keisto veido, be to visada lieja tulžį, pyktį, neapykantą, nepasitenkinimą viskuom. Nors aišku galbūt tai irgi mistifikuota, tačiau, kai sužinojau pirmą kartą apie reptilijas, tai iš karto atsiminiau tuos asmenis.

Aukštyn