Pitagoro kvadratas

Pradėjo Teroras, gruodžio 06, 2011, 17:34:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Informacija ne apie magija, taciau apie numerologija (kategorijos tokios berods nera, taigi patalpinau cia).

Info ne mano.

"Pitagoro kvadrato šalininkai teigia, kad kiekvienas žmogus gimdamas atsineša tam tikrų savybių rinkinį, kurios jį lydi gyvenime. Tiesa, jie taip pat teigia, kad kai kurios savybių dėl aplinkos sąlygų ir aplinkinių poveikio gali būti pakeistos, o kvadratas parodo tik tas savybes, kokios buvo įgimtos.

Dėl Pitagoro kvadrato kilmės nesutariama. Vieni jo šalininkai teigia, kad kvadratą sukūrė graikų filosofas ir mokslininkas Pitagoras, kuris skaičius laikė pasaulio pradu, kiti mano, kad Pitagoro kvadratas iš tiesų atsirado Renesanse. Bet kuriuo atveju sutariama, kad kvadrato „amžius" siekia ne vieną šimtą metų.

Šiuo metu egzistuoja ne viena Pitagoro kvadrato versija. Savo ir kitų savybes apskaičiuoti siūlo ne tik knygos, bet net specialiai tam sukurtos kompiuterinės programos. Bet daugiausia kvadrato versijų galima rasti internete, tarp jų ir kvadratą, kaip teigiama, „pritaikytą šiam tūkstant-mečiui".

Klasikinio Pitagoro kvadrato principas remiasi žmogaus gimimo metų, mėnesio ir dienos skaičių tarpusavio santykių matematiniu apskaičiavimu surašant juos į devynių langelių lentelę. Bet kuriuo atveju į Pitagoro kvadratą nereikia žiūrėti kaip į absoliučiai teisingą ir nekintantį reiškinį.

Skaičių reikšmės

VIENETAI apibūdina žmogaus charakterį, gebėjimus pasirinkti tikslą ir jo siekti. Pradedama nuo egoizmo ir einama iki didžiulio užsispyrimo, atkaklumo.

DVEJETAI apibūdina žmogaus bioenergetiką, jo dvasingumą ir charizmatiškumą.

TREJETAI apibūdina žmogaus vidinį pasaulį, jo organizuotumą, konkretumą, polinkį į mokslus. Kuo daugiau trejetų, tuo šie bruožai stip-riau pasireiškia.

KETVERTAI apibūdina žmogaus sveikatą. Kuo jų daugiau, tuo sveikesnis ir stipresnis žmogus.

PENKETAI apibūdina žmogaus nuojautą, intuiciją, sugebėjimą kontaktuoti su Kosmosu, sapnuoti pranašingus, išsipildančius sapnus. Kuo penketukų daugiau, tuo šios savybės stipriau pasireiškia.

ŠEŠETAI apibūdina žmogaus apskaičiavimus, žemiškumą, materiališkumą, polinkį konkrečiau įsisavinti supantį pasaulį, nepasitikėjimą dvasinio plano reiškiniais, stebuklais. Kuo mažiau šešetukų, tuo žmogui būna lengviau pasireikšti bet kokioje meno srityje.

SEPTYNETAI apibūdina žmogaus talentingumą. Šie skaičiai traktuojami kiek specifiškai, todėl jautresnius žmones tai gali šokiruoti, todėl išklausyti šią charakteristiką reikia ramiai, šaltai, be panikos.

AŠTUONETAI apibūdina žmogaus karmą, atsakingumą, pareigos jausmą.

DEVYNETAI apibūdina žmogaus intelektą, protingumą. Kuo daugiau devynetų, tuo žmogus protingesnis ir tuo daugiau iš jo reikalaujama.

Labai senai teko matyti laidą apie šį skaičiavimą ir gan sudomintas likau. Pasiieškojau informacijos ir štai pateikiu ją jūsų aptarimui

SAVO PITAGORO KVADRATĄ GALITE APSISKAIČIUOTI: http://www.injan.com/?mod=pitagoras&act=index&lang=lt "

OKULTISTE

Pitagoro žaidimai su skaičiukais daug platesni ir neapsiriboja tokiu trupinėliu... Och, seniai beteko naudotis... ką jau ten - net domėtis... dabar jau imu gailėtis, kad daug ko nebeprisimenu...

Bambonke

As ekstrasensas, aiskeriagys ir laimes kudikis (ar kazkas tokio) ;D beveik pats sau pavydziu

2012

beveik kubilius

Markamis

Ar principe nebus čia naudojamas Barnumo efektas?
Dariau porą dienų atgal šitą, tai nevisai pataikė apibūdinimus man, bet ką gali žinoti, mažai gyvenimo dar nugyventa...
http://anomalija.lt/2011/07/astrologijos-psichologija-arba-kodel-pranasystes-issipildo/

Benamis

Manau, kad esi teisus del Barnumo efekto panaudojimo :)

reptile


Anomalija


Master

Pažymėtas šetono ženklu energetinis vampyras... Ech, nemėgstu tokių dalykų, rodos visi jie prieš mane nusiteikę :D

Marius

Na,nesitikėjau,net 99procentai teisybės parašyta apie mane..Šiurpoka..

astropasaulis

Pagal minėtą tinklapį, aš esu ir energetinis donoras ir energetinis vampyras. Realybėje labiau būnu donoru. :)

OKULTISTE

... o aš realybėj net ne energetinė... chi...

Master

Chm, nenustebčiau. Patirtis rodo, kad nemažai žmonių įtiki tuo, kad yra vampyrai. Ir taip save individualizuoja.

.L.U.T.H.O.R.

Pagal kvadratą, esu aiškiaregys diktatorius turintis silpną biolauką, bet stiprią sveikatą, polinkį į techninius mokslus, tačiau jokio loginio mąstymo  :D

Iron Tara

Vienas tiksliausių tokių 'savęs pažinimo' dalykėlių, kuriuos esu išbandžius  c:

Aukštyn