Ieskau ko nors kas praktikuoja juodaja magija

Pradėjo Coldworld, gruodžio 28, 2012, 00:31:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sleeping_angel

Citata iš: Asasinas  lapkričio 14, 2013, 21:06:33
Galima rašyti nors ir 10 žinučių iš eilės, nereikia spausti "keisti". :)



O kas čia? "Kaip baudžiama už nusižengimus?
Iki šios dienos forume nebuvo apibrėžta už kokius nusižengimus kaip yra baudžiama todėl, kad išvengtume interesų konfliktų kiekvienas narys nuo šiol gali patikrinti ar nebuvo nubaustas neteisingai.
Už kelias žinutes iš eilės: pirma žodinis įspėjimas ir nukreipimas į taisykles (pvz. naujas narys forume). Jeigu žodinio įspėjimo neužteko nuo 5% iki 10% už kiekvieną parašytą žinutę iš eilės." ?

Andrius

Bukit supratingesni-daug zmoniu,daug nuomoniu.Kiekvienam atrodo savaip.

omcikas

Asasinas ir tau prakeiksmą nusiimt reik ?  ;D
Daug yra šeimų ir tvarkingos ir gyvena atrodo teisingai, bet nesiseka nors tu ka.. bet ar būtinai tai prakeiksmas?
Ar ne geriau nueit į bažnyčia pasedėt galva praušint.. na jei netikintys tai mintyse atsiprašykit tų kuriuos esat nuskriaude ar įžeidę jūs arba jūsų artimieji, giminės.
Mano artimas žmogus iš šeimos mėgdavo vis pas visokias būrėjas nueit ir viena kart būrėja pasakė, jog greit mirs artimas žmogus.. ir iš tiesų nepraėjo daug laiko ir tas artimas žmogus mirė nors atrodė visiškai sveikas. Po kurio laiko būrėja išpranšavo dar dvi mirtis tame tarpe ir mano.. vėliau pranašystė buvo, jog man gyvenime nesiseks nebent emigruosiu.. Kol kas aš gyvas ir sveikas sekasi šeip sau, bet emigruot nesiruošiu. Po visų tų pranašyčių paprašiau to artimo žmogaus, kad arba neitų pas būrėjas arba į tuos šurum burum neįtrauktų manęs ir man brangiausiu žmonių. Jei man bus kada lemta ankščiau laiko iškeliaut anapilin tai geriau išgirst iš daktaro nei iš čigonės kokios.
Netgi vienu momentu buvau pradėjas galvot, jog didesnės ar mažesnes nelaimes kaip tik ir išprovokuoja visokios būrėjos ir lankymaisi pas jas.

Andrius

OMCIKAS-su kuo nesusiduriau to negaliu pasakyti,taciau manau,kad jei zmogus netiki raganomis,jis ygauna toky kaip tam tikra atsparuma ju kerams.Ir tai ju tiesiog neveikia.

.L.U.T.H.O.R.

Viskas veikia, tik tada tas žmogus viską priskiria blogam gyvenimui ir atsitiktinumams :D

paragraf 78

Kiek teko susidurti su ekstrasensų prognozėmis, tai kas antras pas mus turi giminės prakeiksmą, kas trečias karminį prakeiksmą.

Andrius

Atsiprasau uz savo nuomone,bet manu,kad tai absurdiskos statistikos.

.L.U.T.H.O.R.

Kas šeštas turi karminį giminės prakeiksmą :D

paragraf 78

Čia ne statistika o realybė. Nueik pas bet kurį ekstrasensą, jis būtinai tai tau pripaišys, o tada nulups pinigus už "išvalymą".
Kaip rodo religijotyrininkų tyrimai, daugiau kaip 90 proc. ekstrasensų yra apsišaukėliai melžiantys pinigus

ajolu

prakeiksmas tėra iš karto į kartą perduodama užsicementavusi mentalinė programa, kurią labai sunku pakeisti, nes gyvenimas iš gyvenimo žmogus buvo įpratintas apie tam tikrus dalykus galvoti būtent šitaip ir ne kitaip. Todėl labai realu, kad kas antras žmogus turi giminės arba karminį prakeiksmą, kadangi visa tai yra susiję su tam tikrais mąstymo modeliais. Todėl jokios baltos, juodos, žalios ar oranžinės magijos nepanaikins prakeiksmo, jeigu žmogus pats neįdės jokio indėlio į savęs ir savo mąstymo transformacijos procesą. Čia buvo mano nuomonė. :) ir atsiprašau už off topica

D.W. I know

Žodžiu, jau vos ne kiekvienas esam prakeiktas, turim blogą karmą ir pan :o
ir už pinigus  tikrai atsikratysim prakeiksmo, karmos ir viso kiro š, kurį turim. šakės jau visai -__-

eternal.bliss

Ir kiekvienas visa tai išsigalvoja, kad galėtų paaiškinti to ko nesupranta, nusimestų nuo savęs naštą ir galėtų nesąmoningai į tai žiūrėti, kaip į "priklausomybę, likimą, prakeikimą"

Supernatural

Tau reikia mago ar aiskiazinio? Tiki, kad likima keist galima, ar tiki, kad viskas nulemta iskart? As tau pasakysiu paslapti-likima keist galima, tam ir buvo sukurta Odino runa...ir tuscia korta..

idenmeyou

Jau kelintą temą pastebiu, labai forume didelis susidomėjimas magija :)

illuminati

Taip, tai be galo keista... Lygiai taip pat, kaip ir susidomėjimas žūkle žvejų forume... :D

Aukštyn