Egregorai. Kas tai yra ir kaip veikia?

Pradėjo Egregoras, kovo 31, 2016, 18:40:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Egregoras

Gyvi žmonės spinduliuoja savo talpinimo (lygio)energiją ir informaciją. Jeigu kažkoks tai žmonių kiekis turi energetikos panašumų parametrus, ir buriasi kartu, tai jie gimdo energetinę informacinę sistemą, tampa jos baterijomis, ji vadinama egregoru. Egregoras yra materialus.

Egregorai skiriasi informacijos, jėgos, laiko parametrais, kuriuos jiems suteikia žmonės. Egregorai būna įvairių formų, tankumo ir skaidrumo. Valdomi egregorai gali būti vieno žmogaus, grupės arba per kitą, svetimą žmogų arba per kitą, stipresnį egregorą.

Viskas pasaulyje turi trejybę: materiją, informaciją ir talpos matą (išsivystymo lygį), pažvelkime per tai ir į egregorus. Energija yra materijos pereinama forma. Deganti malka išskiria šilumą ir virsta pelenais, o jie geriasi į žemę.

Žmonės kuria egregorus kaip ir elektro stotis gamina elektrą, ir jie kaip vartotojai yra įjungti į tinklą. Na pvz.: jūs gaunate elektrą iš elektro stoties ir esate vartotojas, mokate už ją pinigus ir tuo būdu išlaikote ir auginate elektros stotį. Viename egregore yra žmonės duodantys ir žmonės imantys energiją. Yra sakoma, va nuo to žmogaus energija tiesiog spindi. O yra žmonės, kurie negali egzistuoti be stiprių žmonių šalia, kaip ir elektro buitiniai prietaisai, pvz. lygintuvas be energijos neveikia.

Išvada: tai nėra blogai ar gerai; taip tiesiog yra.
Vieni žmonės duoda, o kiti ima iš egregorų energiją. Žmonės kuria egregorus kaip ir sujungtų kompiuterių tinklas, internetas.
Žmogaus smegenys, lyg kompiuteris, kuris spinduliuoja ir priima informaciją.

Kiekvienas elementas turi atmintį, kurios pagalba gali pats save valdyti: gali perduoti informaciją kitiems ir juos valdyti, o gali priimti informaciją iš kitų, tuo būdu leisti save valdyti. Taip dirba egregoras.

Nepripažįstantys informacijos egzistavimo - egregoro, tampa valdoma mase, nes neturi galimybių ir noro priešintis. Egregoras užvaldo jų psichiką ir maitinasi jų energija.

Informacija egzistuoja ir ji yra talpoje, tai reiškia, kad ji turi savo matavimus. PVZ aš sakau „žodis" jūs girdite ir žinote prasmę, tačiau tai susideda iš raidžių simbolių: ž, o, d, i, s. Ir kiekviena raidė neša savo informaciją. Tai yra šio žodžio matas: Ž - vienas matmuo, O - kitas, ir materialus nešiotojas šitos informacijos yra žmogus, oras, kuriame skamba šios raidės; o kur ši informacija yra persodinana? Į tuos žmones, kurie ją klauso, į video, audio juostą. Bet kokia informacija turi materialų šaltinį ir nešiotoją.

Taip yra su viskuo, kas tik egzistuoja.

Kokie yra egregoro matmenys - išsivystymo lygis? Kaip tai parodyti?

Tai parodyti galima taip: masinės informacijos priemonės (žiniasklaida, TV) pajungia žmones prie reikiamo egregoro; vedama elgesio statistika rodo egregoro išsivystymo lygį. Pvz. kokio nors šampūno reklama yra pajungimas, o pardavimo kiekis yra lygis, matmuo; sukilimo žmonių skaičius, vaistų reklama ir ... ligų padaugėjimaa, alkoholio pardavimas rodo valdomos masės didėjimą. Pvz. religinis egregoras teigia: "jeigu tau kas suduoda į kairį skruostą, atsuk dešinį" ir taip gimdo žmonių paklusnumą.

Žmogus gauna šią informaciją, mąsto, o jam dar ir aiškina, kad čia kažkas nežemiško, ir, neturėdamas jokių žinių apie savo smegenų veiklą, žmogus išsiugdo nuolankumo prieš išnaudojimą savybes ir jas ugdo savo vaikuose, štai ir turime egregoro išsivystymo matą - kokią tai bendruomenę, su elgesio normomis ir su 100% pajungimo prie Egregoro. Jie mąsto, aha, viskas nuo Dievo, nieko nepakeisim, mes skruzdelytės, čia niekas mums nepriklauso, visi turtai danguje. Produktai brangsta, krizė nuo dievo.

Dvi taisyklės, pagal kurias gyvena žmonės: vieni gyvena pagal Dievo valdžią, kuri einantį į juos iš jų vidaus, ir tai yra doras, laisvos valios kelias, kiti gyvena, pagal antidorovę, kurią sukuria kiti žmonės struktūroje skaldyk ir valdyk. Tai religijos, ideologijos, istoriniai mitai, formuojantys žmonėse kaleidoskopinį mąstymą.

Pažiūrėk kaip gyveni tu? Kieno prognozėmis esi valdomas? Kokį gyvenimą gyveni - tokios ir tavo žinios. Egregoras tai kevalas, kuriame vyksta energetinis žmonių valdymas. Pakliuvęs į šį kevalą, patenka lyg į kiaušinio ertmę - kuo arčiau trynio, tuo mažiau šansų gyventi savo, laisvą gyvenimą.

Įkyrios mintys dažniausiai yra egregoro įtaka. Jus kažkas atakuoja.
Dažniausiai tai galima stebėti marketinguose.

Einate pirkti vieną daiktą, o nuperkate daug.

Žmonės nemoka kontroliuoti savęs ir net nejaučia, kaip jie vaikšto, kalba, elgiasi pagal kitų žmonių sukurtą scenarijų.

Bendruomenių egregoras dažniausiai atakuoja sapnuose, atsitiktinumo įvykiuose, pranašystėse, horoskopuose.

Na jums tiesiog ima ir ateina kažkokios mintys, dažniausiai negatyvios, na tada, jūs eisite sužinoti, kaip išvengti kažko tai, arba eisite sužinoti ... kodėl tokios mintys jus kamuoja... ir eisite pas tuos, kurie tas mintis ir gamina, ir platina, vėl pas tuos, kurie jus privedė prie tokių minčių.

Tarkim išsimesti kortas, arba pas kokią "prestižinę" astrologę.

Taip veikia jų egregoras. Ir visiškai nebūtinai manyti, kad jie žino, jog jų veikla veikia tokiu būdu. Tačiau didelės korpopracijos ar tai dvasinių mokslų, ar tai mistinių dievų - politikų, puikiai žino, ką daro ir kaip tai veikia.

Jūs esate jų vergai, jūs gyvenate pagal jų scenarijų, tikrai ne savo gyvenimą. Ir kuo daugiau narių turi tokie klubai, mokyklos, tuo galingesnis jų egregoras. Ir kuo jie stipresni, tuo mažiau turite šansų jūs iš ten išeiti. Jie jus traukia, logiškai dėstomais įvykiais... ir jūs paklūstate.

Kitas atvejis, kai jūs neturite tikslo, prasmės, blaškotės gyvenime, ir atsitiktiniai chaosiniai jūsų minčių padariniai pakliūna į panašių tikslų egregorą, iš ten staiga pasipila srautas info ir jūs sakote: „supratau, man reikia šito". Jūs galite praleisti bendruomenėje metus ar daugiau, kad suprasti, kodėl čia esate, o galite ir likti ten visą gyvenimą, ir net po mirties klaidžioti ergegoro sukurtame pomirtiniame gyvenime. Štai kodėl klinikinių mirčių ragavę žmonės mato, kad pas juos ateina jų išpažįstami dievai, ir t.t. štai kodėl sakoma, kaip gyvenai, ten ir eini.

Jeigu jūsų žinios, kurias gaunate, duoda jums pilnavertį, normalų gyvenimą, reiškia žinias gaunate teisingas.

Jeigu tai, ką sako jums „dievas" horoskopas, "mokytojai" nuveda į krizę, bankrotą, ligas, nelaimes, tada jums tiesiog melavo. Tas pats liečia ir sapnus. Pažiūrėkite į savo gyvenimą šiandien. Tai, kaip gyvenate, jaučiatės yra rezultatas to, kieno klausėtės.

Turite stogą virš galvos? mašiną? puikų sutuoktinį ar ištikimą draugą? puikų mėgstamą darbą? esate puikios sveikatos? jeigu taip, tada viskas gerai, jeigu ne, tada esate kokioje tai priklausomybėje ir jūsų siela negali prasiveržti laisvėn, ir jūs neturite galimybių pamatyti savo sugebėjimus ar talentus.

Jeigu jūs tai suvokiate, tuoj pat imsitės priemonių: nutrauksite ryšius su metais jus programuojančiais egregorais ir pradėsite apsivalymo procesus; nutrauksite ryšius su praeities klaidom ir imsitės kurti kasdienybės prasmę, tikslą ir ateities tikslus. Atsigręšite į savo asmenybės vystymą pagal savo asmeninius pasirinkimus, o ne pagal horo - astro, dogmatines, sektantiškas ar kt.prognozes.

Tolesnis egregoro studijavimas jums leis pažinti gilesnius savo ir visuomenės gyvenimo valdymo sluoksnius. Tačiau tik po to, kai jūs apsispręsite patys vadovauti savo gyvenimui.

Žmogus, nustatęs save neaiškioms filosofinėms bangoms, dažniausiai pakliūna į egregorų tinklą, iš kurio gali išgirsti balsą, tiek vidinį, tiek "tikrą".
Žmonės teigiantys girdintys "balsą" girdi egregoro informaciją ir tampa šios struktūros tarnais, dėl savo neišmanymo jie laiko save dievo tarnais, šviesos kariais ir t.t.

Egregoro jėga visada didesnė už asmeninę jėgą. Todėl žmogus turi turėti labai stiprią asmeninę laisvę ir valią, kad suvoktų, kas jį veikia ir kodėl. Štai dėl ko žmonės puola stačia galva iš vienos religijos į kitą ir nesupranta, kodėl pastoviai juos lydi nusivylimai.

Jeigu žmogus priklauso kokiai nors egregorinei dvasingumo sektai, dažniausiai turi didelių psichinių problemų, nes kai žmogaus dvasia jaučia melą ir siekia išėjimo, tada kertasi jo asmenybės su egregoro tikslais, o būdamas silpnas, be artimųjų pagalbos, žmogus nukenčia psichiškai.

Bandydami patys pabėgti nuo egregorinės religijos, sektos, bendruomenės žmonės dažniausiai yra atakuojami ne kokių tai konkrečių žmonių, o būtent egregoro, kuris saugo savęs maitinimo baterijas - žmones, suteikdamas jiems nelaimių, problemų, kai jie bando bėgti. Žmogus, norėdamas pasidomėti kitokio pobūdžio informacija, gali būti egregoro blokuojamas psichikos sutrikimais.

Tada žmonės "supranta", kad juos "baudžia " dievas ir nuolankiai grįžta.

Egregorinė asmenybė yra lyg diskelis, kuris kartoja vieną ir tą pačią dainą, mantrą, maldą, istoriją, sakinį, tik egregorinę literatūrą, kurios išleidžiama bilijardais tomų.
Jeigu žmogus išvysto jautrumą, tai egregoras jam duoda matyti tik savo dvasinius personažus ir savo "stebuklus"...

Egregoras gali pasigriebti žmogų, kaip okeanas žveją, ir nešti jį neaišku kur.

Bendraujant su žmonėmis, reikia pastebėti, kas juose kalba: jų laisva valia ar biblijos, rytų, ir kitas egregoras.

Tai labai svarbu tau pačiam. Pamatęs kituose laisvę ir priklausomybę - pamatysi ir savyje savo valią ir kitų valią....

Gal tau atrodo, kad taip mąstai tu, tačiau ieškok priežasčių, kodėl tu taip mąstai?
Gal tai citata, kuriai tu leidi kalbėti už tave?

Yra žmonių, kuriuose kalba ... įprotis, taip taip, įprotis kalbėti tą patį, nors tai nieko nekeičia.
Nebūtina visas žmonių kalbas, kurias tenka klausytis, ... girdėti.

Klausantis jų kalbų, jeigu tai brangūs žmonės, ar šiaip jūs myli žmones, siųsk jiems ...meilę, jeigu moki ją jausti, ramybę, jeigu pažįsti jos skonį, ir džiaugsmą, jeigu jauti jo pulsavimą, ir nieko neatsakyk, šypsokis. Turėsi gerų rezultatų.
Žodį egregoras galima pakeisti žodžių įtaka, įtakos galia. Tuomet galbūt bus daug paprasčiau žiūrėti į šitą reiškinį.

time

#1
kovo 31, 2016, 23:31:58 Redagavimas: kovo 31, 2016, 23:44:05 by time
Citata iš: Egregoras  kovo 31, 2016, 18:40:28Egregorai skiriasi informacijos, jėgos, laiko parametrais, kuriuos jiems suteikia žmonės.
Tam kad jie jau savaime egzistuotų reikia tik vien laiko. Kada mes žvelgiame į aukštesnius kūrinijos sluoksnius a.k.a. dieviškuosius, turėtųmėme pastebėti visko skališką mažėjimą. Mažesnių dalelių saveikavimas, ryšiai yra 'stipresni', bet veikiami aukštesnės vibracijos ID. Negalima atmesti prielaidos, kad tai gali būti ir didesniojo objekto geba išjudinti mažesnias daleles iš kurių jis sukurtas.

Jeigu bandytume nors kiek pasigilinti, nevisi variantai gali reikšti, kad mes nuo kažko priklausomi. Pavyzdžiui, priklausomybė (vergybė) gali nepasireikšti tokiais atvėjais, kai atmetama globalios (absoliutinės) sąmonės teorija, arba laiko vergybės teorija. Suteikiant tokias ypatybes: kaip laisvą apsisprendimą, savarankišką kūrimą neliečiant anapusinių kūrėjų ir jų nekaltinant už savo klaidas. Gali pasirodyti, kad tai painiava. Taip yra reali painiava ir sužinoti realų variantą, sunku: 'Ar mums vis dėlto duota laisva valia kurti, veikti, domėtis informacija?; Ar čia viską tiesiog daro pats laikas?'.

Mums suprantama sąvoka 'informacija' turėtų egzistuoti ir aplenkti laiką tam tikrame ruože. Laikas yra tiesiog konstanta, kuriam reikia naujo termino, kad būtų galima nebelyginti realiatyvumo atžvilgiu, įsisąmoninimo ir kitais atžvilgiais, kai informacijos negalima ištraukti. Tokia laiko sąvoka būtinai turi būti konstanta arba riba. Taip būtų galima sužinoti: 'Kiek laikas egzistuoja?; Ar tas trukmės rodiklis atitinka judesio 1 momentui/dažnio prasmei? Negebėjimas įsisąmoninti realybės ir žinojimas tokio fakto yra tikras, toks tikroviškas kaip ir teigiamas dalykas - gebėjimas įsisąmoninti realybė. Todėl manau, visi dalykai logiškąja prasme yra visada. Tiek nežinojimas, tiek žinojimas yra taspats, abu veiksmingi būdai. Tačiau kūrėjų lygyje, nežinojimas yra laikoma kaip spraga trugdanti sužinoti informaciją, bandoma gilintis, kodėl informacija nėra gaunama ir tiesiog 'vos ne iš proto' einama, dėl informacijos.

Būtent mes esame tie kūrėjai ir mums vis dar atrodo, kad kūrėjas turėtų būti aukštesniųjų virpesių atstovas - žinantis viską ir nieką kiaurai. Vien mes savo kūrėjo statuse negalime žinoti iki galo savęs, nežinome savo pilnų galių, pilnos informacijos apie save. Tai ar apskritai nieko neišmanantys - gali tapti kūrėjais, ar visa tai būtų logiška (tiek moksliškai, tiek matematiškai ?). Kuom vadovaujamasi atrandant mokslo sritis, apskritai galime suprasti tik, kad tai tėra intuicija, spėjimas ir spėliojimas. Neneigiu, kad laiką galima sukurti, galima užprogramuoti. Bet esminė dalis yra, tai bus dirbtinis, iš spėliojimo atėjęs variantas, paremtas kažkokiais neikigalo apspręstais įsitikinimais ir savita pasaulėžiūra.

Dvidešimt Trys

Puiki informacija, labai užskaitau!
Tik kilo klausimų. Kiek suprantu iš dalies viskas yra egregoras nuo smulkiausios iki stambiausios detalės, vienoks ar kitoks egregoras. Tarkim žmogus išsilaisvina daugiau ar mažiau nuo to, išvalo savo galvą, stebi savo mintis tik kaip antena priimtą ryšį, supranta, kad tai nėra jo, tai tik užfiksuota jo antena. Kai žmogus išsilaisvina nuo betkokių dogmų, tikėjimų, nuomonių ar netgi daugiau ar mažiau išlaiko balansą tarp poliariškumo. Kai galva tuščia ir pats renkiesi kokia mintis priimti, o kurias nuvyt šalin, kai netgi teigiamas mintis veji šalin, kad galva lyg tuščias popieriaus lapas liktų.
Taigi, kas toliau? Kas belieka daryti toliau, kai turi laisvę į šį suvokimą, kai turi daugiau ar mažiau laisvę į valią rinktis pats, o ne būti valdomas egregorų? Juk rinkdamasis vistiek papulsi į tam tikrą egregorą?

Aukštyn