Atmokinezė

Pradėjo lietuvis002, rugpjūčio 06, 2013, 20:35:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Globaliai nieko nepakeisi, nes tiesiog per daug skirtingų norų ir visiškas balaganas. Vieni nori karščio kiti vėsumos, tretiems bet kokie orai nepatinka. Va jei susirinktų keliasdešimt žmonių su bendru ketinimu, tai pavyktų, kur dėmesys ten ir energija. Tačiau viskas vyksta pagal fizikos dėsnius (mažiausio pasipriešinimo būdu), tad labai staigių pokyčių nebūtų, bet įmanoma.

Anonimas999

Taip. Butu ir imanoma uragana/tornada isnykdinti pasitelkus labai didelia grupiuote zmoniu sutelkus jegas kad susigrumintu pries ta stichine nelaime.

Dvidešimt Trys

O jeigu paimtumėme tai, jog net per sekundę sugebame daugybę kartų peršokti į alternatyvius pasaulius/visatas, tai vizualizacijos būdu tiesiog sugebame peršokti į tą vietą, kur tas debesis išnyksta.

Aš pritrenktas

Valdyti stichijas - na klausykite jūs gi pasaulinio masto magai. Oro stichija, tai ateitis, tai chaosas, tam būtinas didžiulis energijos potencialas,tai ne taip paprasta,tam būtinas didelis sąmonės tankis, turite stipius mentalus, na klausykite aš priblokštas. Net neįsivaizdavau, kad lietuvėlėje tiek stiprių magų yra. Oro stichija -tai stipri stichija. Sakykite, kokiais energetiniais srautais naudojatės, kokiais arkanais dirbate, kaip įeinate į tą stovį, kaip susiderinate su energetiniu srautu? Aš priblokštas, neįsivaizdavau, kad čia sutiksiu tiek stiprių ekstrasensų - magų. Gal jūs ir su žemės ir ugnies stichijomis dirbate?? O gal čia yra ir vandens stichijos specialistas? Ar su etreio stichija nebandėte padirbėti? Čia juk gyvybė ir mirtis, čia nekromantija, gal dirbate pagal Seto Nekronomą? Aš priblokštas. Sveikinu, jūs šaunuoliai.

Vitus

Pasidalinsiu viena veiksminga debesų vaikymo technika:

1. Visą savaitę kaupiame energiją.
2. Septintą dieną surenkame žioplių būrį ir išeiname į atvirą lauką.
3. Koncentruojamės.
4. Septynis kartus skaitome mantrą "Aš tai galiu!".
5. Visą sukauptą energiją surenkame į delną ir deginame, deginame, deginame visus debesis, kuriuos tik galime pasiekti.
6. Ilgai žiūrime į dangų...

Rezultatas turėtų būti panašus į tą, kurį pamatysite filmuke.


Svarbiausia yra suvokti vieną dalyką: debesys patys save išvaiko, tokia jų prigimtis...
:)
(c) Lotus

Aukštyn