Exopolitics.lt nutikimas

Pradėjo exopolitics.lt, spalio 04, 2014, 18:00:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exopolitics.lt

Noriu papasakot viena isimintina nutikima

Tai ivyko man bunant moksleiviu 2003 metu kovo pirmoje puseje.
Buvo ankstyvas rytas, miegojau, apie 5:30 ar 6:00 atsikeles tevas mane prizadino ir isvyko su reikalais, vel uzmigau. Staiga del kazkokios priezasties prabudau, (tuo metu buvo dar tamsu) pastebejau is kito kambario sklindancia nepastovaus intensyvumo melsva sviesa,...labai issigandau, supratau kad kazkas negerai...nejau ziureti kas ten darosi, tik sugriebiau antklode ir ketinau ja apsikloti visas, apsikloti galva, nes buvau persigandes, taigi nusisukau nuo tos sviesos, viena ranka paemes anklode jau dariau judesi ir tuo metu labai keistai pasijutau, pradejau jausti kad mano judesys kazkaip leteja, leteja..., dar spejau apsikloti bet iskart po to pasijutau suparalyzuotas, bandziau saukti bet negalejau, salia saves pradejau jausti kazkoki judejima, aktyvuma, tai truko kaip man atrode kokias 30 sekundziu ir staiga kazkas ciupo mane uz rankos ir tada viskas kazkaip nurimo. Staigiai sokau is lovos aplink nieko nebuvo, taciau buvo jau sviesu ir vertinant laika as negalejau atsiminti kur buvau ir ka veikiau kokias 1-2 valandas.
Mazdaug savaite po sio ivykio pradejau jausti skausma pilvo srityje ir jis vis stiprejo kol tapo nepakeliamas, viena diena del to issejau is pamoku, gryzau namo, prigeriau visokiu vaistu bet skausmas nepraejo, vakare atsiguliau miegoti ir jau ruosiausi kviestis greitaja nes buvo visai blogai, taciau kazkaip vis delto uzsnudau ir pamenu ta nakti vel maciau kazkokias sviesas kambaryje, ryte atsikeliau ir buvau sveikas kaip ridikas, jokio skausmo, puikiai jauciausi.
Po siu ivykiu pradejau sapnuoti kosmarus apie ateivius, pamenu kelis epizodus, ypac viena kad guliu ant kazkokio stalo ir man be jokiu nuskausminimo priemoniu tiesiog pjausto pilva, pamenu ta skausma, dar kazkokias humanoidines butybes pamenu.
Kelis metus po siu nutikimu aplankydavo mane labai keisti jausmai, uztekdavo giedresne diena paziureti i dangu ir nuo to pasijusdavau lyg buciau kazkokioj ekstazej ar pan.

illuminati

butu ganetinai panasu i letini apendicita... http://www.ligos.lt/lt/ligos/kitas-apendicitas/72954/

o siaip reikejo kreiptis i medikus iskart... gali but, kad ateiviai tave zonduodami kazka paliko viduje ir po savaites prisimine grizo pasiimt...

Supera

Iki dalies apie pilvo skausmus, tai tinka miego pralyžiui. Skausmą galima irgi paaiškint galima, kaip jau minėjo.

Viduutus

Gal tėvas buvo grįžęs, gal buvo ką nors pamiršęs ir nenorėjo kelt tavęs tai su kokiu prožektoriumi pašvietė(nes kaip sakei buvo tamsu), o tu kadangi buvai ką tik pabudęs ir nesupratai kas darosi pamanei, kad ten kažkas ne žemiško. Dėl pasijutimo paralyžiuotu gal buvai per daug išsigandęs ir širdis stipriai plakė, jog atrodė kaip paralyžius arba jeigu buvai paklodę veidą apsiklojęs, kai atsikėliai tikėtina, jog rankas "nugulėjai".Dėl neprisiminimo ir pilvo skausmų, šiuos 2 faktus galima paaiškinti lengvai, neprisiminei, nes buvai miego fazei, šiek tiek prisikėlęs greitai vėl užsnūdai, o pilvo skausmai tai tiesiog persivalgymo rezultatas. Ar neturėjai problemų su lunatikavimu ar panašiai?Gal paniškai bijojai tamsos?Ar prieš tai domėjaisi ateiviais, nes moksliškai įrodyta, jeigu kuo nors labai domiesi, tai padidina šansus, jog viskas persikels į sapnus.

exopolitics.lt

Na klausiau savo artimuju ar buvo kas nors grize tuo metu, tai grize nebuvo. Skausmus jutau mazdaug 7 dienu begyje po ivykio, kasdien vis stipresnius, kol po minetos nakties jie staiga isnyko. Visas epizodas buvo testinis, pabudau kai pasirode ta sviesa ir po to uzmiges jau nebuvau. Jokiu problemu su lunatikavimu ar siaip miegu neturejau, taciau po sio ivykio prasidejo visokie reguliarus OBE, miego paralyziai ir pan. del tamsos baimes tai jos nebuvo, taciau atsirado kazkas panasaus irgi po incidento, kai tenka nakvoti vienam miegu tik su sviesa ir taip jau apie 10 metu. Apie ateivius teko skaityti kelias knygutes, bet siaip ypac nesidomejau ir jokiu sapnu apie tai neturejau iki to laiko. Dar galeciau pridurti kad turejau keleta keistoku i OBE panasiu epizodu kurie kaip manau galbut irgi sietini su kazko isorinio isikisimu ir poveiku.

Taip pat noreciau pridurti kad egzistuoja nuomone ar teorija kad dauguma visokiu naktiniu ''grobimu'' tai is ties zmoniu, ne ateiviu vykdoma veikla ir as asmeniskai pritarciau siai nuomonei....

DiamondCut

Labai geras dokumentinis filmas yra pavadinimu SIRIUS .
jame ir pasakojame kad visa ta pagrobimu veikla ir atlieka patys zmones zodziu kam idomu susiraskit paziurekit vertas demesio. Filmotekoj yra nuoroda.

Aukštyn