NSO Šiauliuose

Pradėjo rutulys, rugpjūčio 27, 2014, 00:24:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

rutulys

Yra dar ir vienmačiai taškai.  Nereiktų jų pamiršti, o gal ir jie vienmačiai rutuliai? :)

czech-kuolis

Citata iš: zipphead  rugpjūčio 28, 2014, 12:57:31
Kažkokia nauja rutulių anomalija.


Man tai didžiausia anomalija, kaip šita tema apskritai išsirutuliojo į trijų psl diskusiją ;D

Nes, kamon, vienintelė jos nauda ir buvo tai, kad kai kurie iš mūsų buvo priversti nusivalyti ekranus. Rutuly, balionas tikrai reklaminis, o jei jis su jumis kontaktavo, tai jau tikra bėda.

rutulys

#32
rugpjūčio 28, 2014, 21:40:37 Redagavimas: rugpjūčio 28, 2014, 21:50:16 by rutulys
Kaip visada kaltas, nes nerasti jokie įkalčiai.
Iš tikro, aš daug ir nesitikėjau. Bet bent vizuali medžiaga kaip elgiasi prikabintas balionas, tokiems kurie niekada tokių dalykų nematė. NSO tapo ASO. Ar dar kaip? Kaip suprantu, jūsų akyse aš čia kažkokį spektaklį sugalvojau? Ne gi manot sėdžiu čia ir galvoju apie anomalijos forumą, kuriame net jokiu draugų neturiu, kaip čia jį palinksminti? Turiu, ką aš veikti ir be jūsų šlykštukų (turiu omenyje visokias nuotraukas su kanibalais ir pan. dalykus).

paragraf 78

Rutuly, kas tau pasidarė? Kažkas negerai gyvenime? Toks jausmas kad kažkas kitas, o ne rutulys rašo. Seniau postai tokie smagūs buvo, o dabar atrodo, kad tau kažkokia depresija, nelaiminga meilė, pyktis ant viso pasaulio ar dar kažkas blogai darosi. Čia be bajerio, rimtai kažkaip neramu.
Jei reikia pasikalbėti, gali parašyti PM, jei čia tik mano fantazija tada gali tiesiog praignorinti šį pranešimą.

rutulys

#34
spalio 12, 2014, 09:44:38 Redagavimas: spalio 12, 2014, 14:50:06 by rutulys
Oho, net dviejų sidabrinių žvaigždžių susilaukė tema, bene bus rekordas?

Šiaip tik norėjau atkreipti dėmesį į temą http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3335.msg60504;topicseen
Ten nufilmuotoje medžiagoje užfiksuota labai įdomi veikla „debėsėlių", už kurių galbūt slepiasi balti taškai.

P.S. Dar vienas įdomus debesėlio paminėjimas:
Citata iš: 2:30 Nakties  rugpjūčio 29, 2014, 04:09:25
Sveiki, noreciau suzinot ar daznai pasitaiko tokie atvejai jum kad naktimis neima miegas? Ar esate susidure su panasiom anomalijom kai po 2:30 prasideda visokios keistenybes? Jau keleta paru uzmiegu sulaukus tik 4h o po to miegu iki pietu (siuo metu esu biliotenyje ir jau menuo kai nedirbu) taigi einant prie reikalo beziuredamas filmus naktyse jau pastebejau kad mamos masinos signalizacija susignalizuoja sulaukus 2:30 nezinai kas tai ivyksta ir po to pradeda sunys kaip pasiute bei visi susitare butu loti kol neateina rytas ir dar buvo toks atvejis kai issinarinau ranka pries menesi tai praejus savaitei po to velai vakare buvau isiemes gibsa isejes is duso priguliau i lova ir nepagalvojes apie pasekmes keliau suzeistaja ranka ir vel ji man isniro mama jau ruosesi miegot ir kazkur minutei pries isnyrant rankai sake maciusi kaip jos kambary pro lovos gala praslinko toks kai baltas debesiukas ir dingo o tada is velnisko skausmo pasigirdo manasis riksmas kai ranka isniro nezinau ar tie dalykai susije bet man idomu ir keista tai pasirode. Ačiū kad isklauset.

Ps. Atleiskite uz mano prasta literatura nes rasiau is mobiliojo tai labai nekreipiau demesio i skiryba ir destyma :-)

Gal ir keistai pasirodys, tema pasirodė po poros dienų, o aš ją tik dabar perskaičiau. Visokiem psichologams jau pamatas regzti savo „paprastiems" paaiškinimams: perskaitė - prikūrė.
Kažkaip net į galvą neateitų, kad norėjo pasidalinti kažkuo panašiu iš savo patirties, ar ne?



snofru

Citata iš: Vytautas  rugpjūčio 27, 2014, 15:12:27Idėja gera. Tiesiog tai reikėtų praktiškai patikrinti. Pvz fotografuoti dangaus foną ir mesti įvairiais atstumais kokių gudrų saują. Žiūrėti kaip tai atrodys. Gal kada ir pabandysiu sugriauti NSO mitą tokiu būdu  :) . Nors kai žiūriu originalą tas išblukęs objektas kažkaip toli. Vabalai turėtų atrodyti panašiai kaip šiukšlės objektyve. Bet suprantama reikia patikrinti.
jau patikrinta  :) atrodo tikrai labai panašiai, bet "NSO mitą" vargu ar tuo sugriausi. tiesiog atkartosi efektą ir ne daugiau. tarkim jei video dar galima pabandyt kažkokį 3d trackinga padaryt ir ale pamėgint nustatyt ar objektas yra šalia ar toliau nuo objektyvo, visi tai bus programos su kuria dirbama interpretacijos, o jei pamėgint tą padaryt kita programa, dar ne faktas, kad rezultatas nebus priešingas. taigi įrodyt čia kažką- super sudėtingas reikalas, mano galva nevertas tam sugaištamo laiko. o apie nuotraukų erdvinio analizavimo metodus galima kalbėt turint galvoje, kad visas gautas rezultatas bus labai labai nepatikimas. iliuzijas paliekam "CSI: Crime Scene Investigation" fanams  :)

Aukštyn