indigolt stebėtas NSO

Pradėjo rimas_ba, sausio 02, 2013, 16:11:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

indigolt

Ačiū. Dar įkelsiu tuoj kelis. Bet nežinau ar jie turi bent kokios esminės naudos.

indigolt

Tuoj papiešiu kažkaip, kaip išeis.

Benamis

Per toli tas objektas buvo, neimanoma konturu normaliai iziureti ;/

indigolt

Na nieko daugiau kaip tai ką turiu ir pasakoju negaliu pateikti. Nabandau kažkam kažko įpiršti ar suklaidinti, patys turit nuspręsti tikėti ar ne. Bet labai dėkui, kad randant laiko diskusijoms. Ryt jei spėsiu pasuksiu į nurodytą tarnybą. Ir parašysiu ką sakė.

rutulys

indigolt, tikrai, įdomi patirtis ir įdomu, ką minėtoj tarnyboj pasakys.

snofru

gaila nėr geresnių nuotraukų

Teroras

indigolt, skambinai?

indigolt

kaip anksčiau ir minėjau ne visada galiu prieiti prie pc, deja tik dabar praktiškai atsilaisvinau. O tarnyba jaučiu nebedirba. Tikrai pasuksiu kai tik turėsiu artimiausiu laiku progos.

TinSoldier

O šiaip... jei sąžiningai: be tavęs tie kiti liudininkai (tavo žmona, vaikas) ką galvoja? Iš video atrodo, kad tu labiausiai ten spirgėjai, o žmona tiesiog: "joo.. geras..".

Jie irgi įsitikinę, kad objektas buvo būtent toks kaip čia nupasakoji? Irgi tokį šoką patyrė? Ką mano apie paprasčiausia lėktuvo galimybę ar kokias kitas?

indigolt

#39
sausio 05, 2013, 12:06:03 Redagavimas: sausio 05, 2013, 12:08:49 by indigolt
TinSolidier ar Tau būtų ramiau jeigu mano žmona būtų ėmus šūkauti ir rėkti? Mano žmona yra labai paprasta, švelni būtybė ir aš tikrai dėl to esu patenkintas ir man nekyla tokių klausimų :) Šiaip suprantu kodėl klausi, patikėk. Juk aš net ir pats viską matęs savo akimis grįžęs namo nesamoningai pradėjau savim abejoti. Pasidarė net juokinga kai prigavau save mastant - gal man pasirodė. O juk nepasirodė, juk nepasirodė trims (neskaitant pašalinės mergaitės) žmonėms vienu metu. Mes esam žmonės ir normalu kad taip reaguojam ir kad ir kaip čia aš neįrodinėčiau ar ką besakyčiau, Tu vistiek iki galo nepatikėsi, nes mes linkę tikėti savimi.

PS mačiau bendrame puslapyje kur mano istorija aprašyta komentarus dėl visokių žaisliukų ir pan. Na juk net iš video matosi, kad tai toli nuo to kas primetama. O plius juk mes jį matėm dar kur kas iš arčiau kai skrido šalia mūsų ir virš mūsų... Bet neesmė vistiek :) vistiek tai manau daugumos žmonių neįtikins... :) O ir iš vis manau, kad daugeliui žmonių geriau kad jie patys ar kiti įrodytų, kad tai kažkas žemiško ir paaiškinamo, nes tada jie ramiau gali gyventi ir t.t. Juk paklauskit savęs ar tikrai nebijote žinoti tikrą tiesą? Tikrą o ne primestą? Ar nebūtų baisu jeigu pasirodytų, kad visą gyvenimą gyvenot ne taip kaip reikėjo ar turėjot? :) Aš pavyzdžiui nebijau, man gera keistis :) O kitiems?

TinSoldier

#40
sausio 05, 2013, 12:22:55 Redagavimas: sausio 05, 2013, 12:30:50 by TinSoldier
Citata iš: indigolt  sausio 05, 2013, 12:06:03
TinSolidier ar Tau būtų ramiau jeigu mano žmona būtų ėmus šūkauti ir rėkti? Mano žmona yra labai paprasta, švelni būtybė ir aš tikrai dėl to esu patenkintas ir man nekyla tokių klausimų :)


Neeee, tai puiku, kad ji paprasta ir švelni :D Neklausiau kodėl tavo žmona taip ramiai reagavo. Tik klausiau, ką kiti liudininkai mano - ar tokios pat nuomonės kaip tu :) Nes iš video nepasirodė, kad taip pat aktyviai reagavo (tai nieko blogo ar įtartino), tai ir įdomu, ką jie galvoja plačiau apie tą skraiduolį.

Citata iš: indigolt  sausio 05, 2013, 12:06:03
O ir iš vis manau, kad daugeliui žmonių geriau kad jie patys ar kiti įrodytų, kad tai kažkas žemiško ir paaiškinamo, nes tada jie ramiau gali gyventi ir t.t. Juk paklauskit savęs ar tikrai nebijote žinoti tikrą tiesą? Tikrą o ne primestą? Ar nebūtų baisu jeigu pasirodytų, kad visą gyvenimą gyvenot ne taip kaip reikėjo ar turėjot? :) Aš pavyzdžiui nebijau, man gera keistis :) O kitiems?


Ne dėl to žmonės kabinėjasi :) Juk pats supranti, kad kalbi apie labai neįtikėtinus įvykius. Todėl norint surasti tiesą(bijai jos ar ne), reikia klausinėti ir abejoti. Atmetinėti ir tikrinti įvairius variantus.

Žmonės, nepriimkit taip asmeniškai abejonių savo atžvilgiu. Juk tai natūralus domėjimasis, o ne kažkoks "tiesos bijojimas". Juk, jei mokytojo klausinėdavot kaip išspręsti lygti, ir kodėl iš x atsirado 5, jis nepradėdavo jūsų kaltinti tiesos bijojimu?

P.S. Pastebėjau, jog netyčia tikinčiuosius prilyginau "mokytojams". Ne tą turėjau galvoje :D Tik norėjau pasakyti, jog abejonės ir klausimai yra labai svarbi mokymuisi ir tiesos radimui.

eternal.bliss

Tokia yra įdėja- kad žmogus net akivaizdžiai patyręs kontaktą- turėtų galimybę nuspręsti kokioje realybėje jis nori gyventi.

+ kadangi tos lėkštės neskleidžia jokio garso kas budinga lėktuvams, o tik vėjo pasipriešinimas girdisi, tai tokį objektą sunku sumaišyti su kuo nors, jeigu praskrenda arti. :)

astropasaulis

Visko gali būti. Ne visi gali pastebėti NSO. Dažniau regi NSO tie, kurių aukštesnis sąmoningumas. Kartą važiuodami keliu, virš medžių pastebėjau NSO, tačiau kiti keleiviai nieko nematė.

snofru

#43
sausio 05, 2013, 13:54:37 Redagavimas: sausio 05, 2013, 13:59:10 by snofru
Citata iš: astropasaulis  sausio 05, 2013, 13:46:53
Visko gali būti. Ne visi gali pastebėti NSO. Dažniau regi NSO tie, kurių aukštesnis sąmoningumas. Kartą važiuodami keliu, virš medžių pastebėjau NSO, tačiau kiti keleiviai nieko nematė.
nelabai suprantu prie ko tas sąmoningumas jei kalbame apie NSO kaip apie fizinį objektą

--edit
nors turiu su tavimi sutikti, kad yra nemažai tokių atvejų, kada tarkim iš grupės žmonių vieni mato o kiti nemato objekto, kokios to priežastys iki šiol dar niekas neišsiaiškino

astropasaulis

Citatanelabai suprantu prie ko tas sąmoningumas jei kalbame apie NSO kaip apie fizinį objektą

Nebūtinai tas NSO turi būti fiziškai apčiuopiamas. Gali jis būti ir iš kitokios, nežemiškos materijos. NSO gali būti ir vibracija.

Aukštyn