Provokacijos

Pradėjo Death+, rugpjūčio 05, 2014, 15:00:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Death+

Man labai smalsu, kaip po velnių administracija nusprendžia ar tema yra provokacinio pobudžio ar ne. Štai ką jus rašėte:

CitataProvokacijos forume

Atsižvelgiant į tai, kad forume padažnėjo provokacijos kuriant panašias temas kaip:

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2933.0

arba

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2703.0

ir pan. Atsirado naujas terminas - "Provokacinė tema". Tokių temų tikslas yra vienas: sukelti neigiamą reakciją ir kurstymą. Provokacinių temų autoriai bus baninami be galimybės užeiti į forumą.

Į tokius klausimus kaip: "O kodėl ta tema provokacinė, o šita ne?" arba "Iš kur jus žinote, gal ten tikrai Dievas rašo" ir pan. atsakome iš anksto - Anomalija.lt dirba patyręs provokacinių temų ekstrasensas, todėl sunkumų nuspręsti ar tema yra provokacinė ar ne - tikrai nebus :)


Aš suprantu, kad jus tiesiog paprikolinot apie tą jūsų esktrasensą, tačiau pasakykite kaip jus galite nustatyti kada tema yra provokacinė, o kada ne?

Štai naujausia tema: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3214 - kodėl jos neuždarė, o autorius negavo bano? Jus gi mėgstat be jokių ceremonijų baninti visus iš eilės, tai kuo Viduutus tema išskirtinė? Kodėl tada Jėzaus tema buvo pažymėta kaip provokacinė, o ši ne?

Nonsensas.

.L.U.T.H.O.R.

CitataĮ tokius klausimus kaip: "O kodėl ta tema provokacinė, o šita ne?" arba "Iš kur jus žinote, gal ten tikrai Dievas rašo" ir pan. atsakome iš anksto - Anomalija.lt dirba patyręs provokacinių temų ekstrasensas, todėl sunkumų nuspręsti ar tema yra provokacinė ar ne - tikrai nebus

Death+

Citata iš: Death+  rugpjūčio 05, 2014, 15:00:58
Aš suprantu, kad jus tiesiog paprikolinot apie tą jūsų esktrasensą <...>


Adminai čia prie bajerio, pastebėjau seniai: tai banina visus iš eilės, tai nesuprantama tvarka nusprendžia kuri tema yra provokacinė, o kuri ne... Todėl klausiu ir tikiuosi gauti normalų, be jokio humuro atsakymą: kaip tai nustatoma?

.L.U.T.H.O.R.

Niekada nemačiau, kad būtų kažkas baninamas iš oro. Kuo tau, Death+, Viduutus tema atrodo provokacinė?

Anomalija

Citata iš: Death+  rugpjūčio 05, 2014, 15:15:09
nesuprantama tvarka nusprendžia kuri tema yra provokacinė, o kuri ne...


Kriterijai pagal kuriuos nustatome ar tema yra provokacinė ar ne yra įvairūs: pvz. ar dalyvis naudoja savo tikrą IP adresą, o ne tarkime proxy serverius (kaip TOR ir pan.), ar buvo nurodytas teisingas el. pašto adresas, ar dalyvio IP adresas yra forume "švarus" (t.y. ar nebuvo užbaninta kita paskyra su tokiu pačiu adresu) ir pan. Taip pat kaip jau minėjome bendradarbiaujame su patyrusiu provokacinių temų
ekstrasensu ;)

Tikiuosi bent kažkiek šis atsakymas padėjo jums suprasti kodėl vienos temos forume paliekamos, o kitos pažymimos kaip provokacinės ir rakinamos.

Citata iš: Death+  rugpjūčio 05, 2014, 15:15:09
Adminai čia prie bajerio, pastebėjau seniai: tai banina visus iš eilės


Pvz.? :o

Aukštyn