Nootropai – medžiagos sustiprinančios protinius gebėjimus

Pradėjo Ezekiel, lapkričio 27, 2014, 17:45:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Paskaiciau kaip veikia tas Bilobil ir automatiskai iskilo klausimas: ar nebus blogiau po to, kai nuspresi mesti vartoti si papilda?

time

Aš tik išbandžiau, neketinu jų gert kaskart ir man nėra blogai, kai jų negeriu daugiau, net nėra priklausomybės. Manau ir vienos dozės užteko, kad padėtu ir padėjo, nebeužsiimsiu, mano ne toks tikslas buvo kad vartot nuolat. Man padėjo nuo apatijos ir depresijos, nes nuo jų vaistu beveik nėra, arba yra bet ilgai reikia vartoti, kad padėtu, tai... Manau, rimtai padėjo nuo vienos dozės. Nesvarbu kas sudėtyje, labai daug dalyku yra daroma tiesiog, kad atgrasytu žmogu, manipuliacija labai gerai veikia ir žmones tiesiog, kartais žmonės pradeda bijoti, net valgyti daržoves, vaisius ir pan, nes "ten priedu daug". Tikėjimas visokiai nebūtais dalykais yra labai galingas, kaip manipuliacija. Reikia drąsos visada ir ryžto išbandyt kažką naujo. Tačiau reikia mokėti ir atskirt blogus dalykus nuo gerų. Tik noriu pasakyti, kad neviskas tiesa, kas parašyta ant etiketės. Neviskas taip blogai kaip atrodo. Reikia mokėti atsirinkti, tikrai neviskas yra taip bloga, kaip atrodo, ir čia ne samokslo teorija.

TinSoldier

Citata iš: Benamis  sausio 13, 2016, 18:23:18Paskaiciau kaip veikia tas Bilobil ir automatiskai iskilo klausimas: ar nebus blogiau po to, kai nuspresi mesti vartoti si papilda?
Hm, o kodėl pasirodė, jog taip galėtų būti? Aš tai neužmačiau ten sudetyje kažko labai jau tokio pavojingo ar pan...

Benamis

Citata iš: TinSoldier  sausio 13, 2016, 18:56:20Hm, o kodėl pasirodė, jog taip galėtų būti? Aš tai neužmačiau ten sudetyje kažko labai jau tokio pavojingo ar pan...
Ne del medziagu man tai uzkliuvo, o del veikimo principo. Rasoma:

Šio ekstrakto veikliosios medžiagos (flavono glikozidai, ginkgolidai ir bilobalidas) plečia kraujagysles, gerina kraujotaką, slopina trombocitų sulipimą ir, reguliuodami medžiagų apykaitą, apsaugo ląsteles ir audinius nuo deguonies stokos sukeliamų pažeidimų.

Jeigu zmogus su apatija, depresine busena prades gerti, o veliau mes, ar kartais nebus jam po to dar blogiau negu pries tai buvo? Veikliosios medziagos nieko blogo nedaro, taciau visvien nenaturaliu budu praplecia kraujagysles, deguones patekima i lasteles ir audinius (kas jau atsiliepia smegenu veiklai) ir t.t. Tai veliau ar nebus taip, kad organizmas kuris pries tai negalavo (depresija, apatija) negaves papildo sustreikuos ir gris i dar blogesne padeti?

Aisku cia grynai teoriniai pasvarstymai, nesu farmaceptikas :)

time

#34
sausio 13, 2016, 19:40:34 Redagavimas: sausio 13, 2016, 20:00:42 by time
Esmė tame, kad dėl deguonies trūkumo smegenyse, arba jei nesugeba tinkamai aprūpinti deguonimi ir kyla apatija, as pats sau pastebėjau. Jausmai ziauriai atbunka. Nieko nebepadarysi, jei naturaliai kraujagysles nebegali išsiplėti, kad patektu deguonis ten ir pan. Reikia mėginti naujus metodus. Tiesiog, medicina neištyrė visko. Visi phichiatrai ir neurologai, psichologai mano, kad depresijos kyla vien del patirtu išgyvenimu, traumu ar jausmu itakos bei nemigos, bet galbūt daugiau patirinejus, deguonies trūkumo reiksmę žmogui, paaiškėtu viskas. Negali apsiriboti šio laikotarpio ribotomis žiniomis apie medicina. Reikia bandyti kažka naujo. As jau nusivyliau šio amziaus medicina ypač gydytojais, nes skiria lėtai gydancius vaistus arba placebo, kurie neveikia visai. O kai pats imi dometis, skaitineti kaip veikia vieni ar kiti vaistai, didesne tikimybe išgyti. Šių laiku medicina nėra labai pažengusi, bent jau gydyme sergant depresijomis. Yra ir daugiau veiksniu įtakojančių depresiją, tačiau nevisi atrasti. Niekam neliepiu gerti tų papildų, bet sakau man padejo, nes man apatijos problema aiski. Tačiau ir atmintis atsistatė, lengviau dabar pasidarė isiminti ir pan.

kazaminas

#35
rugsėjo 18, 2016, 04:28:32 Redagavimas: rugsėjo 18, 2016, 04:31:10 by kazaminas
Na ką, pradėjau geriau domėtis nootropais, analizuoti poveikius, surinkes reikiama informacija, sukombinavau savo "stack"

100mg kofeino
200mg L-Theaninas
300mg Sulbutiaminas
800mg L-Tirozinas
300 mg Alpha GPC
1500mg Aniracetamas
30mg Noopept

Kofeino tabletes pakeičiu į puodelį kavos. Tiesa šitą "stack" galima būtų vartoti kas dieną, jei išimtumėt sulbutiamina, kadangi jis nera skirtas kasdieniniam vartojimui. Poveikį stipriausiai pajutau kaip atminties pagerėjimą, turbūt didžiausia įtaką padare alpha gpc ir noopept. alpha gpc daugelio pamėgtas, tikrai veikiantis papildas. Gal ką patys esat susikombinavę? būtų įdomu padiskutuoti :)

artimiausiu metu planuoju įsigyti phenibut, apie šį - išviso labai geri atsiliepimai, ypač depresijos formų turintiems žmonėms

Aukštyn