Miego paralyžius

Pradėjo unco, sausio 26, 2012, 19:49:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

Citata iš: klajunas  gegužės 15, 2016, 13:12:05Tai, ką tu čia parašei tėra mąstymo abstraktų sujungimas, pagal viešai propaguojamo stereotipo šabloną. Tai jokiu būdu nėra tiesa.

Tikiuosi kad supranti, kuo skiriasi tavo spėlionės ir tikrovė?
Tai nera abstragtai, bo zmogus jaucia giminingus objektus, pagal savybiu panasumo desni. Jei tu ir iliuminatas neturetu vienodu savybiu vienas kito ir nejaustu.

Paaiskink kuo skiriasi mano speliones ir tikrove?



klajunas

Citata iš: Mekabciel  gegužės 15, 2016, 13:31:40Paaiskink kuo skiriasi mano speliones ir tikrove?
Tuo, kad tarp jų niekaip neįsirašo lygybės ženklas.

Citata iš: Mekabciel  gegužės 15, 2016, 12:58:42tavo vidiniu savybiu projekcija isoreje
Galiu pabandyti paaiškinti žmogui, kurio sąmonė uždaryta į iliuzijos dėžutę:. Bet tai padarysiu tik vienu sakiniu. Kur rasti daugiau sakinių ir taip žinai.:

1. Sąmonė yra išorinių savybių projekcija į vidų. ir 2. Tik tada ji yra reprojekcija atgal į išorę.

Tai tiek.

P.S. Toliau diskusijos nevystysiu, nes su troliais nediskutuoju.

Mekabciel

#152
gegužės 15, 2016, 13:53:01 Redagavimas: gegužės 15, 2016, 14:04:29 by Mekabciel
Citata iš: klajunas  gegužės 15, 2016, 13:41:59
Citata iš: Mekabciel  gegužės 15, 2016, 13:31:40Paaiskink kuo skiriasi mano speliones ir tikrove?
Tuo, kad tarp jų niekaip neįsirašo lygybės ženklas.

Citata iš: Mekabciel  gegužės 15, 2016, 12:58:42tavo vidiniu savybiu projekcija isoreje
Galiu pabandyti paaiškinti žmogui, kurio sąmonė uždaryta į iliuzijos dėžutę:. Bet tai padarysiu tik vienu sakiniu. Kur rasti daugiau sakinių ir taip žinai.:

1. Sąmonė yra išorinių savybių projekcija į vidų. ir 2. Tik tada ji yra reprojekcija atgal į išorę.

Tai tiek.

P.S. Toliau diskusijos nevystysiu, nes su troliais nediskutuoju.
tikiuosi ta pirmine savybiu projekcija ne iliuminatai? Bo tokiu atveju gautusi sviestas sviestuotas ir tavo paaiskinimas tik atseit protingesnis pakartojimas to kas jau buvo parasyt, kitu atveju nesuprantu kam cia apie iliuminatus laiks nuo laiko rasteli?

Beje jei zmogus yra aplinkos produktas - "man blogai nes aplinka bloga" tai o kieno produktas yra bendrai visa aplinka iskaitant mane? Kodel iliuminatas per evoliucija sugalvojo kazka pavergti ir dar telepatiskai terorizuoti?

MiegoPar

Sveiki, 3ia karta patyriu miego paralyziu, pirmasis buvo kai dienos metu ziurejau siaubo filma ir uzmigau, sapne pamaciau viduryje kambario skraidanti permatoma rutuli, pradejau ji nagrineti, nedrasiai norejau ji paliesti ir kai palieciau pradejo traukt i vidu, tada pabudau ir negalejau pajudeti, galvojau batai paralyzavo, bet atsigavau po keliu sek. Antras kartas buvo nezymus ir labai trumpas, pasakot neverta. Trecias vakarykstis. Reiskia buvo naktis nenutuokiu net kiek valandu buvo, buvau tik is po keliones, mazai miegojas, pirma kart turejau susitikima su itakingais zmonemis, didelis stresas, pavakarieniavau, apie 22val paziurejau filma ir isgeriau alaus skardine su rukytu karpiu. Isjungiau pc, kol uzmigau praejo valanda gal daugiau, vis veike tas stresas, kankino tas nerimas ar gerai pasirodziau. Siaip ne taip uzmigau, taciau prabudau su haliciunacija, salia lovos sedejo kazkokia juoda deme, panasi i juodaja skyle, vaizdas kaip per blur'a, kadangi jau zinojau kas tai, supratau, kad tai netikra. Kunas paralyzuotas buvo dalinai, todel dar emiau su ranka mojuoti per ta juoda salia buvancia deme, neneigsiu tai padaryti buvo labai sunku. Idomu tik kaip is sono viskas atrode :) Tokia praktika, nieko cia baisaus, dazniausiai tai pasireiskia nepatogiai miegant, arba mazai miegojus veikiant stresui.

paragraf 78

Miego paralyžiui reikalingi trys faktoriai:
1. Miegi naktį
2. Prasibundi pats
3. Miegi ant nugaros
Panašu, kad būsi patyręs ne miego paralyžių

mcgyver

As tai pries ryte nubusdomas sapnuoju ir suprantu, kad sapnuoju tada bandau atsikelti is lovos. Jau atrodo, kad pabudau tada pradedu keltis ir suprantu kad visdar sapnuoju ir vel guliu lovoje tada wel bandau keltis ir vel suprantu, kad guliu lovoje. Istikro tai nelabai malonus jausmai kaip taip nutinka, jauciuosi kaip paralizuotas.
Ar tai yra miego paralyzius?

MiegoPar

paragrafai paskaityk visa posta.
p.s. nebutinai tai gali atsitikti ir nakti.

paragraf 78

Citata iš: MiegoPar  lapkričio 15, 2016, 14:46:36paragrafai paskaityk visa posta.
p.s. nebutinai tai gali atsitikti ir nakti.
Skaičiau visą, todėl ir sakau, kad tai nepanašu į miego paralyžių, pvz. su rutuliu: dieną miego paralyžiaus nebūna, kitas dalykas, kad jis trunka nuo pusės minutės iki dviejų minučių, o tau tebuvo kelias sekundes.
Atvejis su karpiu, ko gero bus suveikęs nuovargis ir alkoholis, tada būsi pamatęs paprastą haliucinaciją, kuri nieko bendra su miego paralyžiumi deja neturi. Be to įtarimą kelia dalinis paralyžius,jis turėtų apimti visą kūną ir jokių mojavimų nebūtų.

Citata iš: mcgyver  lapkričio 15, 2016, 12:39:39As tai pries ryte nubusdomas sapnuoju ir suprantu, kad sapnuoju tada bandau atsikelti is lovos. Jau atrodo, kad pabudau tada pradedu keltis ir suprantu kad visdar sapnuoju ir vel guliu lovoje tada wel bandau keltis ir vel suprantu, kad guliu lovoje. Istikro tai nelabai malonus jausmai kaip taip nutinka, jauciuosi kaip paralizuotas.
Ar tai yra miego paralyzius?
Ne, tai ne miego paralyžius, tai sapnavimas kad sapnuoji, buvo man taip, realiai pabudau tik iš penkto karto
(nors gal vis dar sapnuoju, kas žino...)

LOretta

Man taip buvo kai buvau 12 metu, eina sau kaip baisu, nelinkeciau niekam isgyventi tokio siaubo. Labai svarbu kad artimi zmones zinotu kas vylsta ir kaip padeti tuo atveju. Geriausiai pradeti judinti zmogu, isbudinti. As budavau viena, niekas nesuprayo kas vyksta, visi pasakojo kad tai tas ir anas, bet tik as viena zinojau kaip yra istikruju. As girdedavau muzika ir matyyavau visa kambari, matydavau savo miegancius brolius, bet negaledavau pajudeti. Tai mane labai gazdindavo, isgyvendavau siaubinga baime. Praejo kai suejo 16 metu. Malda padedavo prabusti.

Linas Esu

#159
liepos 21, 2017, 22:54:02 Redagavimas: liepos 21, 2017, 23:00:01 by Linas Esu
Citata iš: LOretta  liepos 21, 2017, 22:39:34Man taip buvo kai buvau 12 metu, eina sau kaip baisu, nelinkeciau niekam isgyventi tokio siaubo. Labai svarbu kad artimi zmones zinotu kas vylsta ir kaip padeti tuo atveju. Geriausiai pradeti judinti zmogu, isbudinti. As budavau viena, niekas nesuprayo kas vyksta, visi pasakojo kad tai tas ir anas, bet tik as viena zinojau kaip yra istikruju. As girdedavau muzika ir matyyavau visa kambari, matydavau savo miegancius brolius, bet negaledavau pajudeti. Tai mane labai gazdindavo, isgyvendavau siaubinga baime. Praejo kai suejo 16 metu. Malda padedavo prabusti.
Būdavote viena , bet broliai būdavo šalia .

W.T.F. ?

Skeletonas

Citata iš: Linas Esu  liepos 21, 2017, 22:54:02Būdavote viena , bet broliai būdavo šalia .

W.T.F. ?
As irgi taip nesupratau pagalvojas :D

elteide

Loreta, kai miegi reikia miegot o ne melstis

Aukštyn