Šiąnakt bus pranešta apie ateivius...

Pradėjo Vitus, gegužės 10, 2016, 20:32:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vitus

Na štai, pagaliau sulaukėme:

"NASA šį vakarą (2016-05-10) organizuoja konferenciją, kurioje bus atskleisti pagrindiniai kosminio teleskopo „Kepler" atradimai.
News.com rašo, kad ateivių medžiotojai ir sąmokslų teorijų ieškotojai įsitikinę - ši diena į istorijos vadovėlius įeis kaip diena, kurią buvo pranešta apie ateivius."


Daugiau informacijos: Delfi.lt




Benamis

Apie naujas aptiktas egzoplanetas, kurios labai panasios i Zeme galbut ir bus pranesta, taciau apie ateiviu egzistavima - abejoju.


Synkas

Nu tai, ar jau pranese apie ateivius? :D

Benamis

Mokslininkai antradienį pristatė iki šiol didžiausią naujai už mūsų Saulės sistemos ribų atrastų planetų grupę - iš viso 1 284, tad Keplerio kosminiu teleskopu atrastų egzoplanetų skaičius padidėjo daugiau negu dvigubai, nurodė JAV Nacionalinė aeronautikos ir kosmoso administracija (NASA).

„Šis pranešimas daugiau negu dvigubai padidina Keplerio patvirtintų planetų skaičių", - sakė NASA būstinės Vašingtone vyriausioji mokslo darbuotoja Ellen Stofan.

„Tai suteikia mums vilties, kad kažkur tenai, prie žvaigždės, panašios į mūsiškę, galiausiai atrasime kitą Žemę", - pridūrė ji.

Mekabciel

Citata iš: Benamis  gegužės 11, 2016, 11:56:55„Tai suteikia mums vilties, kad kažkur tenai, prie žvaigždės, panašios į mūsiškę, galiausiai atrasime kitą Žemę", - pridūrė ji.
Ta viltis - tai noras pabėgti nuo savęs pačių, kitu atveju kam ta kita žemė reikalinga.

a.t.sielis

Iš tikro, vieną planetą nustekeno, jau kitos reikia :)

TinSoldier

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 11, 2016, 12:33:18Iš tikro, vieną planetą nustekeno, jau kitos reikia
Bet čia iš tikrųjų ir yra vienas pagrindinių tikslų, kodėl vystomos kosminės technologijos, kodėl naršomos Visatos platybės. Jeigu žmonija neišsinešdins iš šitos planetos, anksčiau ar vėliau, dėl vienokių ar kitokių priežasčių, bet išnykimas praktiškai garantuotas.

Jeigu norim, kad ateities žmonių kartos dar galėtų pagyventi, tai absoliučiai būtina susirast naujus namus :)


a.t.sielis

Jeigu vienuose namuose pirmtakai sukūrė pragarą, tai ir kituose sukurs pragarą. Kas iš to ateinančioms kartoms?

.L.U.T.H.O.R.

Kam pragaras, kam rojus :)

a.t.sielis

Būtent. Bet kitaip būti ir negali - Geležies amžius. Tokio sąmoningumo žmonės ateina į šią planetą, tokius dalykus ir sukuria. Būtų kitas amžius, būtų kitaip.

TinSoldier

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 11, 2016, 13:11:55Jeigu vienuose namuose pirmtakai sukūrė pragarą, tai ir kituose sukurs pragarą. Kas iš to ateinančioms kartoms?
Velnias žino.. Dėl kažkokių keistų priežasčių žmonės nusprendė, kad egzistuoti bet kokiom sąlygom yra geriau nei neegzistuoti.


a.t.sielis

Gamtos šauksmas

Vitus

Iš principo, nieko naujo nebuvo pranešta. Apgavo, nė žodžio apie ateivius.
Čia geras pavyzdys, kad žiniasklaida pasikliauti negalima.
"Размах на рубль, удар на копейку" :)

Šaulys

As manyciau kad is NASA nereikia laukti jokio pranesimo. Isskyrus prisipazinima, kad jie visa laika dirbo kaip priedangos organizacja. Ir jie neatsakingi uz nieka daugiau kaip atskirus projektus kaip Keplerio varztuku gamyba ir falsifikuotu pranesimu realizavima (propaganda). Viskas. Pranesimo reiketu (jei is isviso kada) laukti ne is NASA, o is NSA ar CIA, Tarptautines organizacijos kaip SNO. Taciau noreciau atkreipti demesi I tokio pranesimo svarba ir pasekmes. Mes busim OK suzinoje kad rysys su nezemiskomis civilizacijomis yra. Tai nenustebins nieko. Zmones nuo 90 iki 1 metu amziaus sutiks ta naujiena ramiai, jokos panikos ar isprotejmimo del to nebus. Manau didziausia nepasitenkinima sukels tai, kad viskas vyko ir vyksta uz musu akiu "musu (?) labui". Galvoju, kad yra detaliu kurios tiems "kontaktuotojams" darytu didziule geda, kuri butu uztraukta visiems zemes gyventojams. Nekalbnt ape tai kad paaisketu melas ir ilgalaike apgaule, kuri sukeltu neabijotina politini nestabiluma. Kas siai dienai yra baisiausia tiem kas sedi ant pinigu. maudosi juose.
Ne veltui kalbama, kad laikai po atskleidimo skirsis ir istorijoje bus irasyti panasiai kaip laikas pries 2 Pasaulini kara ir pokario laikotarpis. Aisku niekada nenoreciau manyti kad del to bus karas. Bet galvoju jauciat atskleidimo galia.
Pati Nasa yra samdytoja kitu "imoniu", kuriu rankomis vykdomi neaiskus projektai imituojantys vadovelinius scenarijus (kaip Marso nuotraukos, Marso keliautoju treniruociu centras, nusileidimo kitose planetose bandymu stotys, menulio visureigiai ir t.t.). Ka rimto tokia organizacija gali paskelbti? Juo labiau, kad ten dirbantys zino tiek kiek jie turi zinoti, o tarp ju ifiltruoti agentai uztikrina, kad jie tiketu tuo, ka jie rodo kad daro. Jeigu kuris pradeda "galvoti" jis buna greit pasalinamas. Bet kokia kaina. Pamenat kosmonautus sudegusius kosminio laivo kapsuleje treniruotes metu? Ir cia tik maza dalis. Jauciu sarasas daug ilgesnis.
Taigi mieli forumieciai, belieka laukti. Ir tikrai nesipulti ant pigiu grasinimusi is tikrai ne kompetetingos organizacijos, kad tuoj tuoj pranesim.

Aukštyn