NSO

Pradėjo f0gsum, kovo 29, 2016, 00:16:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

f0gsum

Sveiki,

Norėčiau pasidalinti savo istorija. Viskas įvyko prieš metus, gal kiek anksčiau. Buvo apie 9 val. vakaro, giedras dangus, šiek tiek šalo. Su draugu sustojome išgerti kavos. Vieta, kurioje buvome sustoję buvo gan nuošali, nebuvo apšvietimo, žmonių buvimo.
Mano bičiulis staiga pasakė, kad kažką pamatė danguje, tačiau tą kart viskas įvyko labai greitai ir matė tik jis, prasidėjo ''medžioklė''. Abu žvalgėmės į dangų ir staiga gal 2 sekundėm išvydom reginį, kurio niekada nepamiršiu. Švelni rožinė šviesa persmelkė dangų, pirmas spėjimas, kad kažkas lazeriu švietė, tačiau pagal elementarią logiką, esant giedram dangui spinduliai i nieką negalėjo atsimušti, tad ši hipotezė buvo greitai atmesta. Keisčiausia buvo tai, kad objektas padarė 3 90 laipsnių posūkius, žinoma, dideliu greičiu, ir suformavęs trajektoriją panašią į ''N+H'' raidę dingo, lyg būtų atsivėręs koks tai ''portalas''.
Yra teorijų, jog žmonės interpretuoja objektus esančius kur kas arčiau ar toliau nei jie suvokia, bet matė ne dvi, o keturios akys, todėl manau, kad šiuolaikinės technologijos ar kokie nors dangaus kūnai tikrai negalėjo sukurti tokio vaizdinio.
Esu realistas, pripažįstu tik tai kas paremta faktais, ką galima pamatyti ir pajusti, neskubu daryti jokių išvadų, bet gal atsiras kas nors, kas susidūrė su panašia situacija.

time

Galbūt čia tiesiog chemtrailas, bet tik būtent rožinės spalvos? Kaip pvz čia:



Šaltinis:
http://thewatchers.adorraeli.com/2012/10/07/swedish-official-admits-toxic-chemtrails-real-wild-conspiracy-theory/


kiskis

#2
kovo 29, 2016, 09:35:10 Redagavimas: kovo 29, 2016, 09:37:57 by kiskis
Citata iš: time  kovo 29, 2016, 00:55:48Galbūt čia tiesiog chemtrailas, bet tik būtent rožinės spalvos? Kaip pvz čia:
Saule leidziasi ar kyla, tada ir depesys buna rozines spalvos, jei cia mus nuodija tai tikrai nepils kazkokiu spalvotu chemikalu...dar ir photoshopas yra.


paragraf 78

tik davai nepradėkite offtopiko apie chemtailus

.L.U.T.H.O.R.

Ir ką žmogus parašė visiškai nepanašu į kontrail. Tuo labiau sako, kad giedras dangus buvo. Manau būtų paminėjęs kontrailus ;)

Virus

Citata iš: kiskis  kovo 29, 2016, 09:35:10
Citata iš: time  kovo 29, 2016, 00:55:48Galbūt čia tiesiog chemtrailas, bet tik būtent rožinės spalvos? Kaip pvz čia:
Saule leidziasi ar kyla, tada ir depesys buna rozines spalvos, jei cia mus nuodija tai tikrai nepils kazkokiu spalvotu chemikalu...dar ir photoshopas yra.


saule leidzesi ar kyla? deja tai musu planeta sukasi aplink saule o toks terminas kaip saulelidis yra visiskai nelogiskas

Virus

tai negalejo buti lektuvas? esu girdejas panasu pasakojima tik deja romantiskesni kuomet vaikinas merginai uzsake lektuva su nakti sviecenceis garais kureis lektuvo pilotas nupiese angliska love danguje

f0gsum

Chemtrailai nejuda ir nešviecia, o patikslinsiu buvo tamsu, žvaigždės matėsi. Lėktuvai nemanau, kad gali atlikti tokio pobūdžio posūkius, nes 90 laipsnių kampu abejoju ar apskritai koks nors aparatas gali pasukti.

Aukštyn