Astralines keliones

Pradėjo Robertas, sausio 07, 2012, 09:02:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: kodeel  birželio 20, 2016, 23:14:44kartais astralinės kelionės nėra tiesiog sąmoningi sapnai?
Gali buti. Bet karta astraline kelione patyriau ne savo noru, tai visuma gerokai skiriasi nuo samoningo sapno :)

TinSoldier

Citata iš: Benamis  birželio 20, 2016, 23:19:22Gali buti. Bet karta astraline kelione patyriau ne savo noru, tai visuma gerokai skiriasi nuo samoningo sapno :)
Gal gali plačiau papasakoti, kur ir kaip tu ten paskraidei ir kas leido manyti, jog ten buvo tikra astralinė kelionė? :) Ginčytis ir neigti neplanuoju, tiesiog šiaip įdomu :))

Benamis

#437
birželio 21, 2016, 12:56:39 Redagavimas: birželio 21, 2016, 13:01:33 by Benamis
Tai, kad pasakojau forume :D Pabandysiu vakare rasti savo zinute :)

Esme ta, kad astralineje kelioneje patyriau net http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/astral_dynamics/astral_dynamics30.htm - apie kuri tada net skaites nebuvau. Tik veliau jau kai grizau i kuna pasidomejau kodel mane nese be mano valios kazkur.

Kai to nesitiki tai pirma i galva atejusi mintis buvo, kad as miriau :D Kadangi su samoningu sapnu palyginti tikrai to negaliu. Be to, maciau savo kuna is salies, t.y. jau tarsi susietas su juo nebuvau :)

EDIT:

Pasirodo as net tema buvau sukures, visai uzmirsau: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=331

Jeigu tai samoningi sapnai, tai jie kazkokio "kitokio lygio" tada :D

password39

Sveiki, norėčiau ir aš pasidalinti savo potyriu. Šiaip esu skeptiškas žmogus, ir į tokius dalykus žiūriu labai atsargiai. Visuomet domėjausi anomalijomis, ypač astralinėmis kelionėmis, daugybę kartų bandžiau pagal visokiausias internete esančias "instrukcijas" patekti į tokią būseną, bet niekad nepavykdavo. Iki šiandien.

Ištikrųjų, nežinau, kas tai buvo, tiesiog, pagal aprašymus atrodo panašu į trumpą astralinę kelionę. Viskas buvo taip: eilinį kartą meditavau, buvau atsigulęs ant nugaros ir pasileidęs meditacinę gongų muziką. Taip gulėjau maždaug dvidešimt minučių, kol prasidėjo keisti potyriai. Iš pradžių, pradėjau aiškiai jausti visą savo kūną, kiekvieną jo dalelę vienu metu. Tuomet išryškėjo gravitacijos jausmas, atrodo aiškiai lyg niekad jutau jėgą, traukiančią link žemės. Jutau kaip plaka širdis, kaip cirkuliuoja kraujas, kaip plaučiai prisipildo oro. Ir tuomet, mano nuostabai, visame kūne pajaučiau lyg virpėjimą, net nežinau kaip tą potyrį apibūdinti, atrodo kažkas persmelkia kūną energija. Iš karto po to, pajutau neapsakomą lengvumą, išnyko kūno pojūtis, ir aš, lyg palengva nuo jo nusklendžiau. Atsimerkiau, bet jau ne fizinėmis akimis. Tuomet išsigandau, nes nesupratau, kas įvyko ir staiga vėl grįžau į normalią būseną.

Ką galiu pasakyti, kad tai tikrai nebuvo sąmoningas sapnas, patirtą būseną labai sunku sutalpinti į žodžius, niekuomet net neįsivaizdavau, kad įmanomi tokie potyriai.
Jei kam nors kyla klausimas - ne, nevartoju jokių narkotinių medžiagų, taip pat ir alkoholio.

Kaip jūs manote, kas tai galėjo būti? Astralinė kelionė, ar tiesiog smegenų triukas? :)

Benamis

Citata iš: password39  liepos 10, 2017, 00:50:26Kaip jūs manote, kas tai galėjo būti? Astralinė kelionė, ar tiesiog smegenų triukas?
Niekas nezino kas ta astraline kelione. Gal tai tas pats smegenu triukas :)

Is aprasymo sprendziu, kad pavyko patekti i astrala. Bet viska sugadino tai, kad issigandai.

Citata iš: password39  liepos 10, 2017, 00:50:26Ką galiu pasakyti, kad tai tikrai nebuvo sąmoningas sapnas, patirtą būseną labai sunku sutalpinti į žodžius, niekuomet net neįsivaizdavau, kad įmanomi tokie potyriai.
Butent. Kas to nepatyres tikriausiai galvoja, kad cia tiesiog sapnas ar samoningas sapnas. Bet pojuciai yra kardinaliai skirtingi.

.L.U.T.H.O.R.

OoBE greičiau nei astralinė kelionė.

vytra

#441
liepos 10, 2017, 10:12:18 Redagavimas: liepos 10, 2017, 10:18:51 by vytra
Citata iš: Nieksas  kovo 25, 2012, 17:56:33O dėl įrodymų, taigi žmonės seniau irgi jų neturėjo, kad sugebėtų įrodyti jog žemė apvali o ne plokščia.
- "plokščios žemės" mitas kilo iš kalbinio barjero, kai Australijos aborigenai atvykusiems mokytiems europiečiams pasakojo apie savo plokščią Australijos žemę, plūduruojančią vandenyne (meninis epitetas).

- kad žemės planeta apvali, žinoma nuo pat ankstyvosios rašytinės istorijos, o apie 200 m. pr. Kr. Eratostenas jau sugebėjo apskaičiuoti Žemės rutulio perimetrą apie 5% tikslumu. Tu mokytąsis, šiandien sugebėtum?

p.s.
.. tik kvailiai visiškai teisingai tvirtina, kad jų protėviai buvo kvailiai!

:(

Cerber

Citata iš: Benamis  liepos 10, 2017, 01:01:22Butent. Kas to nepatyres tikriausiai galvoja, kad cia tiesiog sapnas ar samoningas sapnas. Bet pojuciai yra kardinaliai skirtingi.
kokie tada tie skirtumai?

Benamis

@vytra atsakineji ne i tema i zinute, kuri irgi buvo ne i tema ir maza to dar parasyta 2012 metais ::)

Citata iš: Cerber  liepos 10, 2017, 12:22:52kokie tada tie skirtumai?
Jeigu tai patirsi ir taves paklaus zmogus, kuris to nebuvo patyres, idomu kaip tai jam paaiskinsi. Cia tas pats jeigu neregys paprasytu taves paaiskinti kaip tu matai pasauli ir kuo skiriasi "lietimu pasaulis" nuo "matomo pasaulio".

Cerber

hmm nope  :-\
Laikantis tokios nuostatos paprastas viduriu uzkietejimas gali butu traktuojamas kaip "astralinis pasiskraidymas". Nes jokiu oriantyru nepateiki, palieki viska spresti kiekvienam atskirai vien pagal tai kad tai bus "kazkaip kitaip".

Benamis

Citata iš: Cerber  liepos 10, 2017, 13:29:15paprastas viduriu uzkietejimas gali butu traktuojamas kaip "astralinis pasiskraidymas"
Tu gali viduriu uzkietejima traktuoti kaip sau nori.

Mano pastebejimas buvo paprastas: samoninga sapna, paprasta sapna, tu tikrai atskirsi nuo to kai prasides OBE potyris. Pojuciai ir tai ka tu matai, kaip save suvoki ir kas dedasi - kardinaliai skiriasi.

Chanellsi

Labas, sianakt bubo kazkas keisto :D
 Niekada nepraktikavau to,.
Nesuprantu ar tai buvo kelione ar tai buvo tik sapnas?..
Visu pirma pajauciau stiprius lyg elektros trenkimus, ir kazkokias sviesas, tada iskart pasijutau gulinti ir kylanti i virsu, vos tik pakilau ir bandziau atsidurt kitur, iskart pabudau :D bet viska supratau, kas kaip vyksta.

eshter

Mano istorija. Nežinau galvoju kas tai buvo. Buvau norvegijoje. Dirbau. Pmaininis darbas nuo 4 iki 1 nakties gal tai  ir buvo priežastis. Bet visada išsimiegodavau ir jaučiausi žvalus. Dar po darbo paskaitydavau knygą. Sena knyga apie nso lietuvių kalba. Pasakojimai liudijimai ir pan. Naka paskaičiau. Buvo lauke kaip ir audra. Na skaičiau ir apėmė kažkokia keista savijauta nuotaika lyg nesavas ir lyg būčiau ne vienas nors mano apartamentai buvo mano vieno. 10 kvadratu ar daugiau kambarys ir virtuvė. Nu žodžiu beskaitant pasidarė ta keista būsena. Gerai padėjau knyga ir badžiau miegot. Miegu tik ant nugaros . kitaip nerandu kaip patogiai atsigult. Atsiguliau, užsimerkiau ir atrodo lyg aplinkui užia viskas. Kaip mnėjau lauke buvo audra. Na nors buvo tamsu užmerktomis akimis mačiau lyg būtų šviesu. Net nežinau tiesiog gulėjau ir viskas atrodo išvis pasidarė šviesu ir viskas lyg pilkos splavos ir lyg kaip ir skleidė pačią  šviesą. O aš atrodo esu virš savo galvos bet savo kūno nematau. Mačiau visą kambarį iš karto lyg 360 kampu. Ten buvo kaip ir barakas lova buvo dviaukštė, tai net atrodo mačiau kas yra net toje lovoje, nors aš miegojau pirmam aukšte lovos. Su vokaiu kad tai aš sapnuoju. mors viską mačiau iš karto galėjau sukoncentruot dėmesį į konkretų daigtą. Judėt nejudėjau atrodo kabojau virš savo galvos , toks jausmas buvo lyg aš būčiau išlindęs kažkiek  iš kūno ties kakta. Jūdėt ir kažkur neleido kažkokia nuojauta, kaip skaičiau audra nelabai tinka išėjimui. Nežinau kiek tai laiko truko bet man atrodė kad aš atsiguliau ir taip pragulėjau visą naktį iki ale atsibudimo. Kėliau kaip visada apie puse 12. Tiesa pabudau  su tokia keista savijauta atrodo kad nemiegojau  visai. pirmą kartą toks jausmas gyvenime. O gal tik nulūžau ir sapnas buvo toks nežinau, nu bet man atrodo kad aš nemiegojau o būdravau taip visą naktį ...žodžiu nei šis nei tas...

elteide

kiek gyvenimo nugyvenau, nieko tokio nepatyriau, nors pasidomėdavau, paskaitydavau, pažiūrėdavau ..ir tik pilka viskas aplink buvo pasidarę ir be garso buvo kuriam laikui, kai gavau galvos traumą :D

eshter

#449
rugsėjo 12, 2017, 15:49:58 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 20:35:11 by eshter
Na vakar pabandžiau atsipalaiduot na įspūdžiai sūper. Pasirodo tai kas vadinama nusiraminimu kūno nuraminimu aš tai padarau kasnakt tik užmiegu. Vakar pabandžiau kūną užmigdyt o būt sąmoningam. Pavyko. Ir buvo labai keista. Gulėjau ant nugaros. Kūnas atsipalaidavęs. Greit pasiekiau tą būseną. Viska aplink girdžiu. Kūnas pasidarė sunkus. Pradėjo lyg vietomis tirpt. Jaučiau lyg kažkas judėtu kūne. Pajaučiau kad kūnas miega nes nevaldžiau kevapavimo. Jai tik pradėdavau kažją dėl to galvot pradėdavau nekviepuot. Jaučiau lyg rankos lankstytusi vidune. Dilgčiojo pirštai. Jaučiau kaip plaka širdis, girdėjau. Jaučiau kip pulsuoja kraujas, bet labai stipriai atrodė.Jaučiau traukulius momentinius. Tikrai žinau kad kūnas miega. Kas man buvo dirgiklis atrodė kad pradė burnone kauptis seilės ir tekėti i gerkle. Paskui veide jaučiau tampymus ir vienu momentu neilgai jaučiau viso veido lyg įsielektrinimus. Atrodė bando nuplėst nuo veido kažką. Paskui pradėjau jaust lyg iš kūno kažkas pradeda kilti į viršu. Lyg taukia kas. Jausmas buvo toks lyg atrodo aš esu kažkur galvoje ir esu budrus. Tada nevalingai apsiverčiau ant šono nors atrodo ne pats tai padariau. Buvau užsimerkęs bet aiškiai mačiau kaip apsiverčiau... Dar kažkiek buvau budrus. O paskui pabudau ryte. Puikiai išsimiegojęs.... kvėpavimas pilvo apačia. Neskaičiavau nes man tai trukdo. Tiesiog galvojau kad kūnas miega. Aš ne . Tiesa po kurio laiko mintyse puikiai galėjau vizualiai atkurt viską ka pagalvojau. Aišku OBE toli gražu bet gi pirmas kartas. Visą tai tik prisiminiau kitos dienos eigoje...buvau pamiršęs....atrodo

Aukštyn