Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Sapnuoju mokyklą, kad sedžiu kažkokioj tai pamokoje paskutiniame suole. Mokytojas pakyla ir nuėina už manęs ir girdžiu kaip atsidaro už manęs spintelė, atrodo suskamba puodelis, užkaista virdulis. Galvoju užsimanė vyras arbatos na ir kas? Ir toliau aš sau kažka ar tai rašiausi ar tai knygoje kažka ieškojau, staiga mokytojas padeda ant mano stalo puodelį sulčių. Aš galvoju gal priekabiauja, atsisuku pasižiūriu į jį ir atrodo kad ne, matau akyse susidomėjimą ir rūpesti? Ir jis vėl tampa mūsų stipriu nepalaužiamu mokytoju, nueina prie savo stalo ir ima taisyti atrodo mūsų darbus. Aš paimu puodelį ir atsigeriu ir  tai mano mėgstamiausios sultys ir taip malonu pasidarė. Dar atsimenu kad mokytojas pataisyti pirmiausiai paėmė mano lapą, o ten aš atsimenu kaip piešiau zuikučius, drugelius, paukščiukus ir dar kažką į temą porą sakyniu prirašiau, ir jis taip įtemptai jį taisė kad taip man gėda truputi pasidarė, na gi pripaišiau visko...

sara

#571
spalio 15, 2017, 16:07:52 Redagavimas: spalio 15, 2017, 16:19:53 by sara
O vilko nepaisei ir vulkano?:D
Labai suprantamas sapnas. Tik as sapnuoju kad mes mokykloje rasome labai sudetingus hiaroglifus ( gal tai raganu mokykla? Sako kad butent pas jas yra labai sudetingi hiaroglifai)
Ir as galvoju kaip is vis patekau i ta mokykla, juk yra labai sunku mokytis...
Bet siaip esi absoliuti saunuole, labai greitai sapnuosi ne tik drugelius ir kiskucius, o tikrus sudetingus hieroglifus.

Creative

Sapnuoju kad atsipeikėjau mokyklos korydoriuje prie laiptinės pirmame aukšte ir pasteėjau skraidančius objektus panašius į dronus bet be propeleriu labiau jau panašus į dulkiu siurblius- robotukus tik kad skraidančius kaip lėkštės, juos karts nuo karto sapnuoju  todėl nenustebau ir tas vienas iškart pakilo ir dingo iš horizonto laiptynėje. Aš nusprendžiau kad reikia bent vieną kažkaip pagauti nes maniau kad tai ateiviai (sukelia tokius svetimu jausmus) ir galvojau kaip? sugalvojau na ir kas kadd gali nepavykti bet pabandyti galima. Tai aš nusprendžiau palikti skleisti tik draugiškumą, geranoriškumą ir nieko daugiau, nei baimės, nei abejoniu nei kitokiu jausmu, taip dažniausiai prie gyvunu prieinu. tai vat ėjau per koridoriu ir pagalvojau tiksliau prisiminiau kad tie "dronai-lėkštės" yra dvieju rušiu vieni žmogaus kuryba, kiti svetimi kuriu mažiau. IR perėjus per koridoriu atsiduriau foje ir pakeliui nepasitaikė joke skraidantis objektai, Staiga jaučiu kaip šleptelėjo ant mano peties didelis(milžiniškas, vieno sparno ilgis gal paie 30cm) drugelis, kitas ant galvos nusileido jau gražiau o dar kitas ėmė sukti aplink mane ratu ir visi jie buvo geltoni. Na va bent suveikė mano draugiškumas galvoju. paskui jie nuskrido ir aš pamačiau prie manęs artėjanti juodą "droną-lėkštę" ir pagal elgėsi supratau kad tai žmogaus kurinis ir aš jo kažko paklausiau, iš jo išlindo holograma tokia mergaitė ar mergina su juodai violetine suknele ir šalia tekstas, kad jis atsakingas už knygas. Sakau kokias knygas parodyk. Tas atskleidė holografini saraša, aš iš akies duriau sakau parodyk šitą knygą ir materializavosi tokis tikroviška bet truputi peršviečiama knyga,kai priliečiau gan materiali. Sakau kad nesibastytu po koridorius o butu po ranka nes knygos visada reikalingos, tas sutiko, ir aš ji nuvedžiau į savo buvusia klasę, atidariau duris ir sakau buk čia tuoj ką nors sugalvosim, beto tavo biblioteka reikia praplėsti. uždariau duris ir nuėjau į biblioteka, galvojau tik kaip jam perkelti knygas visas ar bent jau susitart su bibliotekininke ir prabudau.

Cerber

O as sapnavau savo mirti, kazkoks labai artimas asmuo man susmeige peili, tiksliau kazkoki suluzusi karda, man i gerkle. Kazkoks "mercy kill" Isplese visas venas ir arterijas ir pasipile fontanas kraujo. Tada as atsiguliau, padejau galva tam asmeniui ant keliu ir netrukus pajutau kaip visa "realybe" blesta, tirpsta, slysta.. Nebejauciau savo kuno, nebejauciau skausmo, tik palaima, visiska lengvuma, ekstaze. Buvo be galo malonu.

Afrodite

Sveiki, vat sianakt keista sapna sapnavau kazkoki padrika ir paaiskint suprasti jo negaliu gal kas pagelbes. Sapnuoju tamsa ir medini daikta kazkoki gal kryziu. Paskui ieinu i kazkokias dirbtuves ten reikia nuo kazko sleptis ir kazkoks vyras bando nuskriausti dideli juoda suni. Pribegu ir isgelbeju ji. Einu kazkur atsiduriu keistoj vietoj kur daug zmoniu, gaunu dovanu kazkoki krepseli su melynais burbulais ar karoliais. Bendrauju su tais zmonemis. Ir vel tamsa ir girdziu kaip mano varda saukia mires tevas, bet taip aiskiai kad atsibusdama garsiai tariu ,,ką?,,
Kas galit tai paaiskinti i pm jeigu sugebat

Creative

Kad ir miegojau šiandien mažai bet sugebejau susapnuot gražu sapną nors ir trumpą. Aš buvau drakonas ir mums mokytoja davė užduotį išmokti skraidyti, Aš stovėjau gatvėje ir bandžiau išskleisti sparnus.

arbuzupapai

#576
spalio 31, 2017, 12:10:22 Redagavimas: spalio 31, 2017, 12:49:28 by .L.U.T.H.O.R. Priežastis: Keli pranešimai iš karto.
Dazniausiai viskus simbolius kuriuos sapnuoju,pati suprantu kodel,pavydziui vakar sapnavau daug pinigu ir jog turiu vaika,o diena pries sapna mano pazistama pagimde vaika,ta dien labai fanatiskai galvojau apie pinigus,dazniausiai mano sapnai buna mano baimes,norai,arba visos dienosapdorota informacija.Jei pries miega ziuriu filma daleiskim siaubo,tai sapnuosiu viska ta pati tik auka busiu as. Todel labai lengva uzsiprogramuot tiek geram tiek blogam sapnui,uztenka pries miega apie kazka aktyviai galvot.


bet buna issimciu sapnuoju vietas,kuriuose niekad nebvus po du tris kartus i menesi,kartais sapne atrodo kad ta vieta zinoma,pazistama,daznai sapnuoju viena nama,kuriame kazkas bando islauzti,miska,kuri pazistu labai gerai,ezera,dar va kaip tik siandien sapnavau ezera.. jau sito paaskint negaliu


Citata iš: Afrodite  spalio 25, 2017, 00:57:40Sveiki, vat sianakt keista sapna sapnavau kazkoki padrika ir paaiskint suprasti jo negaliu gal kas pagelbes. Sapnuoju tamsa ir medini daikta kazkoki gal kryziu. Paskui ieinu i kazkokias dirbtuves ten reikia nuo kazko sleptis ir kazkoks vyras bando nuskriausti dideli juoda suni. Pribegu ir isgelbeju ji. Einu kazkur atsiduriu keistoj vietoj kur daug zmoniu, gaunu dovanu kazkoki krepseli su melynais burbulais ar karoliais. Bendrauju su tais zmonemis. Ir vel tamsa ir girdziu kaip mano varda saukia mires tevas, bet taip aiskiai kad atsibusdama garsiai tariu ,,ką?,,
Kas galit tai paaiskinti i pm jeigu sugebat

Sieki pripazinimo,savo darbu ivertinimo..

Creative

Sapnuoju kaip taikau hipnozę kažką tarpinio tarp tradicinnės ir eriksoninės, man svarbu buvo išgirsti kaip mergina, kuria kartais kažko palaikydavau savo teta, papasakotu tikrą įvyki eigą. Ir aš visiškai savim pasitikėjau, žinojau nuo ko pradėti ir kaip eiti gilyn kaip tvarkytis su visokiom išilusiom situacijom, kaip vesti žmogu, kad jis manim pasitikėtų ir atsiskleistų kaip pabaigti, nors realiai dabar apie hipnoze nieko neskaičiau, paskutinį kartą žiūrėjau ir domėjausi tik eriksoninę hipnozę prieš kokius 5 metus, ir vat visdėlto pasamonė viską prisimena, nors tada kai doėjausi visdelto bijojau taikti žmonėm, galvojau gal kažką netaip padarysiu ar situacijos nesuvaldysiu ar dar kažkaip pakensksiu netyčia žmogui ir šiaip žinojau kad hipnozė yra draudžiama.

Creative

Sapnuoju, kaip stoviu policijos nuovodoje ir staiga įsiveržia mafija, daug tamsiai apsirengusiu vyru ir išeina vienas vyras baltu kostiumu su balta skrybele, storokas bet valdingas apie 50 metų. Aš iškart supratau kad jis yra mafijos bosas. O aš stovėjau ir galvojau kaip išsisukti iš situacijos, bėgti nebuvo kur nes vyrai ginkluoti ir šiaip galvojau kad man ragas, nes mafijos bosas mane pamatė ir pradėjo eiti artyn. Aš mintyse galvoju kad teks nusižeminti kad vėliau kažkaip pabėgti na susikurti kažkokį tai planą.

Ir jis priėjo prie manęs, pastovėjo, apžiūrėjo ir staaiga apkabino ir pabučiavo mane. Supratau kad tai tik laikina ir teko nusižeminti man nes man jis nepatiko visai, ir atsakyti į jo bučinį (kad turėčiau dar šiek tiek laiko)

Paskui jis mane paleido, privedė prie mašinos, įsodino, ir liepė vairuotojui mane kažkur nuvežti. Kai tik mašina pajudėjo supratau, kad veža namo. Supratau tai kad jis mafijos bosas žinojo kur aš gyvenu.

Nuėjus į savo namus supratau kad jie nebemano, na aš ten gyvenau ir žinojau viską kur kas, bet visur buvo daug žmonių, supratau tarsi mafija suvažiavo ir netik pas mane o ir pas kaimynus. Aš ėjau koridoriumi ir supratau kad tai kita tikrovė, na paralelinis tarsi pasaulis ir nežinojau kaip grįžti į savo.

Įšėjau į lauką ir ten prieina prie manęs "mafijos bosas". Šį karta gerai apžiūriu jį, baltas kostiumas, storokas, su ryža galva ir plaukai prigule taip tarsi kątik būtų nusiėmes skrybelę. Priėjo prie manęs ir apkabino ir pabučiavo, bet šį kartą aš supratau kad man šlykštu(veide ir elgesyje neparodžiau) ir daugiau nebegaliu ir aš tiesiog sustingau. Jis pastebėjo tai ir atsitraukė nuo manęs. Dar kuri laiką pastebėjo mane(supratau kad man ragas, nors ir jo savitvarda nebloga,nes pykčio neižiūrėjau, nieko neįžiūrėjau) ir nuėjo į kitą kiemą pas savo pavaldynius ir nebežiūrėdamas į mane mostelėjo ranka į mane taip tarsi "pašalink ją". Aš greitai susigriebiau ir tai buvo puikus šansas pabėgti, ką aš ir padariau.

Bėgau kiemais, bėgau ant tvoros tai kitos peršokdama, paskui į gatvę nušokau,pabėgau 50 metrų gatve ir prisiminiau kad čia tarp namų turį būti takelis ir jis apžėlęs aukštais krumais nes ten niekas nevaikščiojo, ir nusukau į jį ir užsukus už namo pritupiau tarp tankių krumų kad nuo gatvės nesimatytų, nebeturėjo prasmės toliau bėgti reikėjo kažką sugalvoti.

Aš patupėjau šiek tiek, pamačiau kad niekas nesivija, atsargiai išlindau ir nuėjau vėl į gatvę, perbėgus per gatvę pasislėpiau už vieno namo sienos beveik prie pat durų ir pritupiau kad manęs nesimatytų ir truputi pasilenkus stebėjau gatvę. Staiga atsidaro duris ir išeina vaikinas su mergina ir apsisuka pasižiūri į kitą jauną vyrą kuris išėjo iš paskos ir jie susako: "Jūsų Didenybė, prašom" ir pasilenkia jam. Staiga didenybė pamato mane, o aš ką? aš sakau:"Atleiskit , Jūsų Didenybė, bet negaliu deramai pasilenkti jums, nes bebegant koją išsisukau (melavau bet kitko nesugalvojau, kodėl iškart nepašokau ant koju ir nepasilenkiau jam ar net nepabėgau)". Ir tuo baigėsi sapnas.

Creative

Sapnuoju, kad einu mišku palei upę. Miškas pilnas gyvų numirelių, tačiau jie manęs nepuolė, nes prieš nekromantą jie neturėjo jokiu vilčiu. Vienu rankos mostu galėjau juos visus nuguldyt (упокоить). Staiga išgirstu klyksmą priekyje ir pradedu ten bėgti lenkdama medžius ir numirelius. Kelią pastojo tiltas ir aš užlipau laiptais į viršų ir pagal garsus tai klyksmas sklydo ne nuo upės o miške, tai ir pasukau tiltu į miško pusę. Bėgau greitai ir staiga tarsi nurežtas tiltas ir vos nenulėkiau į prarąją, spėjau ssustoti. Pasilenkiu pasižiūrėti į apačią, o ten virvinės kopečios leidosi nuo tilto kokius 30 metrų, toliau buvo takelis į mišką, kuris dingo kažkur tarp medžių. Pasižiūriu aplinkui ir pamatau kad galą tilto juose medinė arka ir aš galvoju kad kažkas čia negerai. Klausiu savo "palydovo" ar tik ne nuo čia girdėjom klyksmus, tas atsako, kad rodos nuo čia. Aš galvoju jei būtų krite į apačią tai turėtų gulėti apačioje kūnai, arba blogiausiu atveju, kraujas turėtu būti, bet kai žiūrėjau į apačią ten nieko panašaus nemačiau. Pasižiūrėjau į arką ir supratau, kad ji nešeipsau stovi čia ir pajutau kad ji buvo užkeikta, tie kas praeis pro ją, o tiksliau kai tik pradės leistis kopėčiomis kažkas turėtu atsitikt. Taip stovėjau ir žiūrėjau, kad nieko padaryt negalėjau, žmonės dingo.

elteide

Citata iš: Creative  lapkričio 20, 2017, 20:02:32Sapnuoju, kad einu mišku palei upę. Miškas pilnas gyvų numirelių, tačiau jie manęs nepuolė, nes prieš nekromantą jie neturėjo jokiu vilčiu. Vienu rankos mostu galėjau juos visus nuguldy


.....Baisokas sapnas... Upokoit-tai nuzudyti?

Creative

#581
lapkričio 20, 2017, 20:49:43 Redagavimas: lapkričio 20, 2017, 21:06:47 by Creative
Sapnas nebaisus nes turejau patirties su tokiais baisiais dalykais, kitaip sakant nekromantui numireliai, zombiai nera baisus, čia baisus nebent per filmus visokius nes ten nera, na nenurodo priemoniu beveik kaip kovoti tik žudyti kapoti ir pnš. O nekromantas tiesiog arba juos magija užkasa į žemę ir jie neprisikelia, arba vietoj subyra ir negali susideti, kitaip sakant kaip ir numirelio gijas sunaikina del ko jie "miršta" jau nebeprisikeliant.

Nors "упокоить"  labiau reiškia nuraminti dvasią, kad grįžtu pas save į dausas. Mano atveju tai nuraminti numirelius kad nesišlaistytų ant žemes.

P.s.: "Turėjau patirties" čia tą prasme kad daug knygų apie tai perskaičiau, kad ir grožinę literatūrą bet vistiek idomu buvo, tai ir patirties taip sakant turiu :D

vytra

Citata iš: Creative  spalio 16, 2017, 16:59:11Sapnuoju kad atsipeikėjau mokyklos korydoriuje..
- anksčiau aš irgi mokyklą sapnuodavau įvairiais aspektais, sapnuodavau ir univero gyvenimą. Dabar to beveik nėra, gal praėjo daug laiko?

p.s.
.. kas iš įdomesnių sapnų? kartais aš sapnuoju tarpgalaktines keliones, mėgstu fantastinius filmus, turbūt dėl to..


:)

SPACE

Kad tu Creatuk tuoj pamatysi tokius dalykus, kurių neturėtum pamatyti. Ar pasitiki tuo vadovu?

.L.U.T.H.O.R.

Vienoje saloje gyvena ir urvą saugo didelis drakonas. Po to atėjo mintis kad dinozauras, bet buvo panašus į padarą iš "Pitch black", tik daaaug didesnis ir dar čiuptuvų aplink galvą turi. Turi dar draugą panašų į triceratopsą irgi toks su čiuptuvais. O urve didžiulis lobis, kurio mes irgi norime. Mes irgi panašūs į tą padarą, bet mokame sumažėti ir tapti panašesnį į humanoidą. Tai ir kovojome su juo, bet nepavyko nugalėti jo tai atsitraukėme atgal į vandenyną, gali būti kad vandens gyventojai buvome.

Aukštyn