Ką sapnuojate?

Pradėjo Asasinas, kovo 30, 2012, 19:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Reiktų perversti "sapnų valdovų" knygas, gal kas būtų.

time

#451
vasario 12, 2016, 00:19:10 Redagavimas: vasario 12, 2016, 01:15:31 by time
@Legionas Ką nors apie tai žinai?




.L.U.T.H.O.R.

Tiksliai apie tai, ne. Kaip sakiau reiktų perversti knygas, gal ten kas būtų, bet neatsimenu kad būčiau skaitęs būtent apie tokius sapnus. O šiaip tikriausiai galima priskirti pasikartojančių sapnų kategorijai. Kaip supratau, jie kartojasi kas kažkiek laiko?

time

#453
vasario 12, 2016, 14:12:04 Redagavimas: vasario 12, 2016, 14:41:02 by time
Citata iš: Legionas  vasario 12, 2016, 08:29:19O šiaip tikriausiai galima priskirti pasikartojančių sapnų kategorijai. Kaip supratau, jie kartojasi kas kažkiek laiko?
Jie reti sapnai. Apie juos nejokios informacijos.

Parodyčiau kaip tai atrodo per gif, bet nemanau, kad matysis. Kažkaip man nerodo gif paveiksliuku.

Chanellsi

Jau kelias naktis is eiles, sapnuoju kad vis gryztu/i lietuva (siuo metu esu (nl), ir vis nesuprantu kodel gryztu po 1men laiko ..
Nesuprantu sapno.

Uzvakar dar sapnavau, jog dalyvauju kazkokioi laidoi, turejau sestis i automobili, o ta automobili apsupe pielos, pjauste, ir sapnavau kad man koja perpjove.., atsibudus koja dege:D juokingai skamba bet toki mano sapnai..

Creative

#455
liepos 12, 2016, 23:54:48 Redagavimas: liepos 12, 2016, 23:57:58 by Creative
Sapnuoju kaip įsėdu į mašiną ir važiuoju be teisiu, ir vis neramina mintis kad ar pagaus ar ne, kaip čia važiuoti kad policija nepastebėtų, visa laiką turiu nuvažiuot netoli ar į namus grįžti. Besikartojantis sapnas tik vis kitaip atrodo bet prasmė ta pati.

Keista tai kad aš nesapnuoju košmarų, nors pagal mane turėčiau.

time

#456
liepos 13, 2016, 00:26:27 Redagavimas: liepos 13, 2016, 00:28:05 by time
Citata iš: Creative  liepos 12, 2016, 23:54:48Keista tai kad aš nesapnuoju košmarų, nors pagal mane turėčiau.
Galbūt to tokį metodą tiek išnaudojai, kad jau nusibodo? Pavyzdžiui man nusibodo sapnuoti vaizdiškus sapnus - tai ir nesapnuoju.

Citata iš: Creative  liepos 12, 2016, 23:54:48Sapnuoju kaip įsėdu į mašiną ir važiuoju be teisiu, ir vis neramina mintis kad ar pagaus ar ne, kaip čia važiuoti kad policija nepastebėtų, visa laiką turiu nuvažiuot netoli ar į namus grįžti.
Pasikartojantis sapnas gali reikšti, kad gyvenimas įstrigęs ties viena problema. Besikartojantis sapnas - tai tarsi užsiciklinimas ties viena patikusia idėja, kurios nenorima paleisti, norima kuo ilgiau išsaugoti, turėti.

Tai gali būti ir savaiminė nuojauta apie ateities gresiamus įvykius, kad iš tavęs būs reikalaujama paleisti - tai ką per daug įsispaudei, ko bijai prarasti.

Citata iš: Chanellsi  birželio 30, 2016, 20:21:16Uzvakar dar sapnavau, jog dalyvauju kazkokioi laidoi, turejau sestis i automobili, o ta automobili apsupe pielos
sapnavau analogišką sapną.

Maršalas

Citata iš: Creative  liepos 12, 2016, 23:54:48Sapnuoju kaip įsėdu į mašiną ir važiuoju be teisiu, ir vis neramina mintis kad ar pagaus ar ne, kaip čia važiuoti kad policija nepastebėtų, visa laiką turiu nuvažiuot netoli ar į namus grįžti. Besikartojantis sapnas tik vis kitaip atrodo bet prasmė ta pati.
Lygiai tą pati sapnavau pora kartų. Kažkaip važiavau pro sankryža ir pastebėjau, kad stovi policininkai ir bijojau, kad manęs nestabdytų, tačiau stabdė ir pradėjau spausti gazą. Ir atsikėliau iš to strioko.

rainiukee

Sveiki, šiaip  visada perprantu savo sapnus, kad ir kokie jie keisti būtų. Tačiau vakar nakties sapnelis iki šiol sukasi mintyse.

Sapno pradžios neprisimenu, bet iš kažkur namuose atsirado gyvatė, aš jos nebijojau. Staiga ji pagimdė gyvačiuką, gyvai, ne per kiaušinius. Realybėj kokia gyvatė gyvai  veda jauniklius? Sapne galvojau, kad gai žaltys, nes nebijojau jos liesti ir įgėlimų. Staiga iš kažkur atsirado  vėžlys, toks vidutinio didumo, ir ėmė pulti tą naujagimį gyvačiuką. Jau buvo berijąs, kai aš griebiau vėžlį ir traukiah šalin, kad išspjautų gyvačiuką, sviedžiah vėžlį šalin,  bet jis dideliu greičiu prilėkęs vėl griebė tą gyvačiuką. Taip kova tesėsi kurį laiką kol galiausiai sugriebusi vėžlį sviedžiau jį pro langą ir mačiau kaip dužo jo kevalas ir jis mirė. Apėmė džiaugsmas, kad išsaugojau gyvačiuką ir pabudau.

Bandžiau ieškot reikšmių sapnininkuose, bet simbolinė gyvatės reikšmė jei ji puola yra neigiama. Tačiau jei aš ją saugojau?

idenmeyou

Visai nesenai susapnavau kai ką ir sapnas išsipildė. Įdomu tai, kad ryte puikiai prisiminiau sapną ir tas įvykis nenuvaldomai artėjo, kaip tyčia susapnuota nesekmę turbūt pats užsiprogramavau ir taip nepasisekė tikrovėje. Gavosi taip, kad sapnas išsipildė, ak ta pasąmonė.

Andreliooo

Samoningus sapnus sapnuoju :)

.L.U.T.H.O.R.

@Andreliooo ir ką veiki tuose sapnuose?

piktas

kazkada senai esu jau rases apie tai ir dar syki parasysiu. jeigu kas raukiat sita reikala paaiskinkit.
 
sapnavau Jezu....

pirmas sapnas. maciau tik jo veida... isvaizda sakyciau kaip ikonoje grazus mazdaug iki peciu sviesiai rusvi zvilgantys plaukai... su nedidele barzdele. akys uz dangu zydresnes ir sypsojosi savo spindincia sypsena...

antras sapnas. nepamenu kiek laiko praejo,bet man rodos gal kelios dienos... jis buvo pries mane sakyciau kryziaus pozoje istieses rankas i sonus. uz jo galvos buvo tas apvalus toks svieciantis apskritimas. ne aureole nes ji buna virs galvos ane? :D is uz jo sviete neapsakomai ryski sviesa ir tarsi girdejau kazkokia tai melodija ar tai dainavima... poto staiga pasidare tamsu ir jam po kojomis prasivere tarsi tamsa ar kazkas tokio... rodes,kad visos stichijos (zeme,oras,vanduo,ugnis) eme taip nesuvaldomai siauteti net nezinau kaip cia pasakyti,bet taip galingai,kad.... pamenu ziurejau i ji ir tarsi supratau,kad sapnuoju... poto pasidare gan baugu jauciau kaip sirdis baladojosi norejau pabusti,bet tarsi negalejau... ir pries pabusdamas net jauciau kaip sakiau "va cia tai jega va cia tai energija" ir tik pist ir prabundu po prakaitu su besidauzancia sirdimi...dauzesi taip,kad rodes issimontuos is tos krutines... nesu tikintis... kazkodel kartais prisimenu si sapna...galvoju gal pas koki kunigeli nueiti papasakot ta sapna gal kazka paaiskintu... :D

Nežinukas

Čia tai bent:
Citata iš: piktas  spalio 14, 2016, 17:08:49sapnavau Jezu...
Esu rimtas krikščionybės specialistas ir drąsiai galiu mėginti tavo sapną komentuoti. Pagal aprašytą išvaizdą ir plaukų spalvą, panašus į tą, kurį nukryžiavo.

Bet tas:
Citata iš: piktas  spalio 14, 2016, 17:08:49…ir tik pist ir prabundu po prakaitu su besidauzancia sirdimi...
tau sako: džiaukis, kad kojas nepakratei.

Tai va, kaip matome, sapnai, kaip mokslininkai sako, gali būti rimto pergėrimo arba nekaltos ligos pranašai… Bet kuriuo atveju, Jėzus tave perspėjo, kad keistum savo (greičiausiais paleistuvišką) gyvenimo būdą.

piktas

to Nezinukas. esu uzauges pijokeliu seimoje ir patikek alkocholis yra mano PRIESAS. seip esu sportuojantis jau virs 10 metu... nu kartais nuklystu i "zolytes" ;D liuna...

kad tas kojas beveik pakrates esu sakykim jau ne viena syki... tai buvo senai... ir kai pagalvoju tai geriau buciau pakrates nes gyvenimas man dziaugsmo nenesa... paleistuvyste...nu nzn nenoriu daug atviraut,bet turbut man nelabai iseitu tai klijuot... seip as Ji labai keikiu (ne Jezu) o Jo Teva :D LABAI... tiesiog nekenciu,bet gal ne del savu sunkumu,o aplinkiniu kanciu,vargu ir pan... mane tas baisiai siutina tiesiog negaliu ir turbut nenoriu suprast kodel kiti turi kesti itin didelius sunkumus ir pan... tingiu cia daug rasyti ir veltis i smulkmenas nes is to jokios naudos nebus... mirtis butu tarsi iseitis nuo sito pragaro.... nezinau tiesiog nerandu ramybes...gyvenimo dziaugsmo... aplinkui labai daug negatyvo... seip keleta metu atgal pasimelsdavau... dar turejau mikroskopinio dydzio tikejimo laseli :D beabejo prasydavau kazko sau,bet ir kitiems... matydamas kitu skausma net asara isliedavau... kartais ir dabar  islieju... bet manyje gyvena pyktis baisus pyktis... ir ta neapykanta religijai.... nes visa tai atrodo taip netikra... daznai atsigules vakare miegot trokstu ryte nebeatsibusti... siulau save i kito laime ir dziaugsma nes as nieko panasaus neturiu ir kai matau laiminguju kancia tai viskas...atrodo tiesiog sprogsiu is inirsio... kodel as toks slykstukas gyvuoju, o tie kurie myli gyvenima turi seimas vaikus ir pan kencia????

Aukštyn