Šiandien trečiasis Anomalija.lt gimtadienis!

Pradėjo Anomalija, kovo 01, 2014, 02:19:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Anomalija



Mums jau treji! Kovo 1-oji tai ypatinga diena portalo Anomalija.lt komandai ir skaitytojams, nes tai visų mūsų gimtadienis! Lygiai prieš trejus metus pradėjome su Jumis bendrauti interneto erdvėje ir net negalėjome pagalvoti, kad būsime Jums įdomūs tokį laiko tarpą.

Jau tapo tradicija per kiekvieną gimtadienį parašyti, kaip portalas keitėsi, bei kaip augo per paskutiniuosius metus, taigi ją pratęsime ir šį kartą.

Skaičiai, skaičiukai

Lankytojų skaičius nepaliauna mūsų maloniai stebinti jau trečius metus iš eilės. Per visą šį laikotarpį portalas Anomalija.lt buvo atverstas daugiau nei 9 milijonus kartų, o unikalių lankytojų skaičius artėja iki 2 milijonų (1,862,284).

Nuo pirmos egzistavimo dienos paskelbėme 750 naujienų ir 1380 straipsnių. Skaitytojai portale paliko virš 14,300 komentarų (skaičiuojant kartu su Facebook komentarais). Forumas, kuris savo 3-ąjį gimtadienį švęs rugpjūčio 29 dieną perkopė 50,000 pranešimų slenkstį, o užsiregistravo jame jau beveik 1500 dalyvių. Mums tai įspūdingi skaičiai!

Ką skaitė ir komentavo Anomalija.lt lankytojai?

Trečiaisiais Anomalija.lt gyvavimo metais daugiausiai dėmesio sulaukė naują sąmokslo teoriją kuri skelbia, kad slapti RFID mikročipai jau randami ir skiepuose. Šis straipsnis socialiniame tinkle „Facebook" buvo pasidalintas daugiau nei 3700 kartų ir sulaukė pusšimtį komentarų.

Antroji vieta atiteko straipsniui kuriame rašėme apie tai ko labiausiai nemėgsta žmogus pagal savo Zodiako ženklą. Atitinkamai straipsniu buvo pasidalinta 2500 kartų ir taip pat sulaukėme apie pusšimtį komentarų.

Trejetuką užbaigia straipsnis pavadinimu "Buvusi kaimo šventvietė - nelabojo namai?" kur aprašoma istorinė Parausių kaimo (Vilkaviškio r.) koplyčia kurioje pasak vietos gyventojų siaučia dvasios.

Padėkos

Ne vieną straipsnį bei naujieną Anomalija.lt portalui parašė mūsų lankytojai bei forumo dalyviai. Todėl kaip ir 2012 bei 2013 metais, taip ir 2014-aisiais norėtume nuoširdžiai padėkoti visiems žmonėms kurie padeda mums vystyti šį projektą.

Dėkojame Gabrieliui E. Klimenkai (forumo slapyvardis paragraf 78), kuris beveik nuo pirmos mūsų egzistavimo dienos dalinasi savo sukauptų žinių bagažu: administruoja forumą, palaiko diskusijas bei supažindina skaitytojus su paranormaliais reiškiniais. Taip pat kviečiame aplankyti ir asmeninį Gabrieliaus tinklaraštį adresu http://paranormaleco.blogspot.com (Facebook.com/paranormalu) kuris skirtas paranormaliems reiškiniams. Jame kalbama apie paranormalių reiškinių įdomybes trumpai.

Taip pat dėkojame forumo moderatoriui Benamiui kuris kaip ir Gabrielius su mumis yra beveik nuo pirmos dienos bei forumo moderatoriui Druwiui už pagalbą prižiūrint forumą.

Taip pat AČIŪ sakome: 2013 metų forumiečiui a.t.sieliui, TinSoldieriui, Terorui, Master, Crystal, Ezekielui, Snofru, Vitakei, Okultistei, Omcikui, Gidui, Kasiui, Superai, Trance, Markamiui, Asasinui, xsistemax, Ponaičiui, Eternal.blissui, idenmeyou, Vytautui, Lapino šešėliui, Mariui, A.C.A.B, _Anonimui_, czech-kuoliui, la.benui, 2Pacui, Iron Tarai, Sunshine, puodukui, Chronos, Phoenix, nereikalingai, <...>, ačiū visiems kurie su mumis buvo ir kurie liko. Ačiū tiems kurie padeda mums rašydami straipsnius, siunčiant laiškus ir kitaip prisidedant prie Anomalija.lt egzistavimo.

Tikimės, kad ir toliau augsime kartu, o šiandien - švenčiame!

Visuomet Jūsų, visuomet anomališka,
Anomalija.lt

Bebras

Sveikinu! :) tai pat su pavasariu !!

Vytautas

Su gimtadieniu  :) Sėkmės toliau egzistuojant ir suteikiant galimybę reikštis įvairioms nuomonėms. Malonu kad esat  :)

snofru

sveikinimai!  :)

2Pacas

Sveikinimai. :)

Benamis

Didziausi sveikinimai!

Tiems kurie nori nukeliauti i praeiti ir paziureti kaip atrode forumas pirmosiomis gyvenimo dienomis: http://web.archive.org/web/20110914055850/http://anomalija.lt/forum/ ;D

Teroras

Kaip ir priklauso anomalijai - juodas tortas ;D

Sveikinu!

Sunshine

Sveikinimai! :) Palinkėsiu toliau šviesti žmones atrastomis žiniomis bei sukaupta patirtimi ir niekada nesustoti šiame tobulėjimo kely. :)

_Anonimas_

Su gimtadieniu! :) Linkiu ir toliau išlaikyti tokį šaunų forumą bei netapti neprofesionaliu, paskalų, niekuo nepagrįstų teorijų puslapiu, kas dažnai atsitinka su tokio tipo svetainėmis. Tikiuos ir pats galėsiu daugiau prisidėti prie diskusijų ateityje, nes dabar laiko belieka tik paskaitymui šio puslapio, o ne aktyviam dalyvavimui :(

Asasinas


do

sveikinu, traicė-dieviškas skaičius,tegu šie metai jud dar labiau išpopuliarina
nors esu naujokė, bet senokai skaitau straipsnius,toks forumas net į galvą neatėjo paieškot,prisimenu,kaip vieną rytą perskaičiau apie nukritusį meteoritą Rusijoje,buvo ir nuotraukos,
tada pagalvojau
<na,nesamones rašo,tokį įvykį turėjome girdėti per ryto žinias>
ir ką? ;Dvidudienio žiniose jau išgirdau :Dkiek pavėlavo žiniasklaida
linkiu jums visuomet būti pirmiems ir naujienose ie atradimuose
pasilieku su jumis :)

Calibrae277

Sveikinimai :) linkiu ir toliau taip gyvuoti :)

Supera

Sveikinimai :D  Linkiu laabai ilgai gyvuot :)

Jupiteris

yay, negalejau sulaukti. :D

Aukštyn