Fizinis , daiktinis įrodymas

Pradėjo Linas Esu, vasario 08, 2017, 14:20:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

 Marll » 2016 Kov 17 01:23
Kadangi dalyvavau tyrime, savo ruožtu papildau informaciją, ypač tas vietas kuriose nedalyvavo San IL:

Kamestos viduje

Su Inkognito artėjome prie Kamestos. Skirtingai negu įsivaizdavau, pastatas, aptvertas metaline tvorele, atrodė moderniai remontuotas, o ne praeitų laikų griuvena. Aplink buvo nedaug žmonių. Prieš įeidami matėme du gražiais kostiumais apsirengusius vyrus išeinančius besišnekučiuojančius taip pat įeidami palaikėme duris panelei kuri atrodė tipiška ofiso darbuotoja. Viduje vieta vis dėlto sudarė skaidrumo įspūdį nes visur stiklinės durys. Įėjus pačios pirmos durys - Kadrų Skyrius. Būtent ten mums labiausiai ir pakeliui taigi užeiname.

Erdviame kabinete sėdėjo viena 50-60m amžiaus moteris, greičiausiai Kadrų Skyriaus Vedėja/Direktorė. Inkognito maloniai pasisveikino ir atsargiai pradėjo pasakoti, kad anksčiau, LTSR laikais, čia buvusi kita įmonė ir kad kai jo žmona gavo iš Kamestos laišką, kuriame buvo sakoma, kad ji ten dirbo tais laikais, jis pamanęs, kad gal ir savo pažįstamą per archyvus čia galėtų rasti. Papasakojo, tas jo pažįstamas, Pilietis X (vardas žinomas) čia dirbęs šaudymo treneriu.

Kadrų Skyriaus darbuotoja iš pradžių dalykiškai, o vėliau ir draugiškai bendravo ir bendradarbiavo ir atrakinusi kabinete buvusį seifą ištraukė šusnį popierų kuriuose buvo surašytos pavardės iš ten anksčiau buvusios įmonės atleistų darbuotojų. Atsivertusi juos kurį laiką ieškojo Piliečio X. Galiausiai rado jo pavardę tarp 1974 metais atleistų žmonių, tik su viena pakeista raide pavardės žodyje. Pasakė, kad greičiausiai bus sąrašo sudarinėtojų klaida, nes tų klaidų ten daug. Tačiau pasakė, kad gali nueiti į archyvą ir patikrinti ar ras jo kortelę. Taigi, išėjome visi iš kabineto, Inkognito ir aš sėdėjome prie išėjimo ir laukėme kol darbuotoja archyve ieškojo Piliečio X kortelės. Užtruko kokias 4 minutes ir grįžo su juo. Dokumente originali pavardė buvo jau be klaidos. Atitiko ir gimimo metai (Inkognito žinojo kiek jam metų buvo tada kai jam pačiam buvo 25eri) ir pareigos. Kortelėje taip pat buvo parašyta ir Piliečio X gyvenamoji vieta (tų metų žinoma). Padėkoję darbuotojai išėjome laukan. Dar matėme vieną vyrą išėinant, atrodė užimtomis mintimis ir į mus nekreipė dėmesio.

Implantai

Apžiūrėtas tik implantas Inkognito dešinės rankos viduriniajame piršte, išorinėje pusėje. Implantas maždaug ties viduriniu sąnariu, pailgas, pro odą matosi tamsumas. Inkognito pademonstravo, kad jo implantas turi magnetinių sąvybių - pirštas ties ta vieta kur yra implantas pritraukė magnetą. Šį implantą taip pat praskenavome elektromagnetinių spindulių detektoriumi. Aptikti silpni, reti impulsai, pasikartojantys galimai kas kelioliką sekundžių, tačiau tyrimas buvo trumpas ir nebuvo tiesiai į pirštą nukreipta detektoriaus antena (kuri yra aparato viduje kaip suprantu) tad duomenys galėtų būti gerokai geresni jeigu tai būtų buvę atlikta. Ką ir rekomenduočiau padaryti.
Taip pat Inkognito sakė turįs ir kitų implantų, berods kakle nugaroje, tačiau nežiūrėjau.

Randai

Pirmasis randas ant kaklo dešinės pusės, ant odos esančios ant miego arterijos. Aplinkui buvo išbėrimų/paraudonavimų kurių matėsi ir kitur ant odos, todėl šiek tiek trukdė įsižiūrėti, tačiau akivaizdžiai matėsi griovelis, bei gal buvo ir daugiau griovelių. Atrodė lyg oda būtų kadaise truputį iškasta ovaliai arba lyg ten buvusi gili plėštinė žaizda su gilesnių audinių pažeidimais ir dėl to sugijo su grioveliu. Tokiu atveju sugijimas labai geras ir randas pašalintas meistriškai, tačiau žmonių technologijos (bent jau šiuolaikinės) sugebėjimų rėmuose. Inkognito sakė, jog tai jį apkandžiojo nežemiškos kilmės šuns atitikmuo. Jeigu taip, tai stebuklas kad jis išgyveno, kadangi tokiu atveju beveik užtikrintai turėjo būti pažeista ir miego arterija bei turėjo būti nežemiškos technologijos pasitelktos, kad liktų tik toks mažas griovelis rando.

Antras randas apatiniame kairiame šone berods šiek tiek virš dubens kaulo. Atrodo kaip sena, akivaizdžiai siūta mažo kalibro žaizda arba greičiau kaip durtinė siūta žaizda. Inkognito sakė, jog šį rando gavo bėgdamas nuo jį pagrobusių žmonių ar pagrobėjų kolaborantų kažkur Afrikoje.

Linas Esu

 inkognito » 2016 Kov 17 14:35
Sveiki. Atvirai pasakius aš dar kažkiek tai turėjau vilties kad Pilietis x yra nežemiečių atstovas gyvenantis tarp mūsų ir atliekantis savotiškus tyrimus ir eksperimentus,tad būtų pateisinamas toksai eksperimentavimo metodas su mumis žemės žmonėmis. Tačiau tai ką akivaizdžiai išsiaiškinau vakar mane sukrėtė labai stipriai ir toks tiesos išaiškinimas buvo labai tiesiogiai paprastas kaip rusiško traktoriaus konstrukcija. Iš pradžių mes kūrėme įvairias versijas kaip mums gauti dominančius įrodymus ,kad aš 1974 metais iš tiesų dirbau su tuo piliečiu. Beje su ta pavarde ir vardu kur jis įsidarbino į hidrotechninę koloną,gyveno o gal dar ir dabar gyvena ponas Karla Jonas kuris dirbo RSTK klube šaudymo treneriu ir aš jį gerai atsimenu nes kiekvieną pirmadienį mes su juo kartu klausydavomės jūrų klubo Viršininko nurodymų gamybiniame susirinkime kuriame duodavome detalia ataskaita kaip įvykdėme persitos savaitės paliepimus. Kadangi jam kliudavo daugiausiai velnių tai aš puikiai atsimenu jo ir veidą ir išvaizdą. Jo pavarde ir vardu įsidarbines pilietis x buvo visiškai į jį nepanašus. Tačiau vakar sužinotas to piliečio adresas kur jis gyveno 1974 metais,ir pokalbiai su keletu jo kaimynų parodė kad čia gyveno būtent tas pats asmuo,kuris ir organizavo mano pagrobimą . Kad jis ne nežemietis ir anksčiau man kilo įtarimų,būtent iš to momento kad erdvėlaivio kada jis pasirodys laukėme nuo 5 vakaro iki vidurnakčio,jeigu jie pasitikėtų juo kaipo saviškiu ne būtų tiek vėlavę,matys darė apžvalga ar čia nėra kokios nors KGB organizuotos pasalos. Beje aš vos nepaėmiau jų visų į nelaisvę,juk jeigu būčiau mokėjęs elgtis su jų ginklais tikrai nežinia, kaip dar viskas būtų pasibaigę,nes aš ant taikiklio pirmiausiai laikiau tą savo " pažystamą "ir jis pirmas būtų gavęs kulką ar lazerio blyksnį į galvą.
Bet dabar stojasi viskas į savo vietas ir mano versija kad Sovietų KGB jau turėjo ryšius su kažkokia tai nežemiečių rase "Torniečiais"ir norejo jų pagalba parklupdyti laisvajį pasaulį ant kelių ,ateivių pagalba užkrėsdamas mirtinu virusu AIDS,įgauna realybę net 99 procentais. Tereikėjo jiems kokio nors mulkio kuriam galima būtų užkrauti visą nešvarų darbą,ir dar taip kad jis nieko apie tai net nenutuoktų. Tam ir buvo sukurta Karlos Jono legenda,tam jis ir buvo įdarbintas kolonoje Fizkultūros metodistu,o dirbo realiai šaudymo trenerio darbą,kad bendraudamas su sportininkais galėtų ir atsirinkti reikiamą auką,o atlikus "eksperimentą" juo atsikratyti arba nužudant arba modernesnėmis ateivių technologijomis ištrinant jam atmintį...
Viskas būtų buvę čiki -čiki jeigu ne tas mano nelemtas mano mėginimas pabėgti iš jų nagų kažkokioje Afrikos valstybėje kur aš ir buvau sužeistas sargybinio šaunamuoju ginklu į kairį šoną ir patekau į greitosios pagalbos rankas o juos visus sulaikė tos vietos policija. Ta įvykį net ir po 43 metų dar mena randas kurį ir leidau nufotografuoti Žymiausiems Lietuvos ufologams. Apie baisią ligą sužinojau iš jų kai mane tos grupės vadovas auklėjo ir barė po to kai jie išsipirko iš teisėsaugos ir mane išpirko iš ligoninės net nesugijus žaizdai. Kvaily man rėžė jis- juk tavo organizme yra dabar tiek nuodų kad be mūsų pagalbos savo toje žemėje net netrauktum ilgiau pusmečio,skaudžiai baksnodamas į sužeista šoną. tavo paties interesuose baigti eksperimenta ir tada būsi paleistas atgal išgydžius tave nuo dalyko daug baisesnio nei maras. Tai va tiek ir teturėjau info kas nutiks mums visiems tuo metu kai grįžau žemėn ir nors mano atmintis ir buvo užblokuota bet kai kurie dalykai buvo tokie skaudūs kad tai dalinai atsiminiau tarsi per miglą.
Kad ši liga buvo labai paranki sovietams supratau dar ir tada kad budami jos piliečiai po geležine uždanga yra ganėtinai saugųs lyginant su vakariečiais, kurie sau leido migruoti po visą pasaulį ir mylėtis be jokių tabu kur papuola nelyginant triušiai.Tebuvo tik laiko laiko klausimas kol yla išlys iš maišo. Tai atsitiko apie 1981-2 metus kai mokslininkai nustatė ŽIV virusą ir tada Rusija ir Amerika ėmė kaltinti viena kita tokio viruso paskleidimu iš savo slaptų laboratorijų. Bet paskui abi sutarė kad jo pradžia buvo Afrika,iš kuriosd jis tikrai ir išplito po visą pasaulį.
Tai dar kartą įrodo ir kitą dalyką kad rusijos KGB jau tada turėjo glaudžius kontaktus su viena ateivių rase ir netgi vykdė kenkėjiškas akcijas jų pagalba prieš savo planetos gyventojus. Tad žinokite visi kad pergyvenote nepaskelbta nežemiečių kara prieš žmoniją,padedant sovietiniam saugumui,kuris irgi siekė savanaudiškų interesų ir dar tai kad nežemiečiai turi vaistą prieš AIDS,o tai įrodo kad aš ir šiandien dar esu gyvas ir sveikas. Paliekant erdvėlaivį man į rankos veną bu sušvirkšta kažkokių rudos spalvos preparato iš įmantraus ateiviško švirkšto.Ir dar einant skubiu žingsniu nuo trapo link aikštelės pakraščio mane nutvilkė kažkokio karščio banga paleista tiesiog į mano pusę iš laivo,kuris jau po keletos sekundžių sparčiai mažėjo rytmetiniame danguje,kol virto į vieną iš spindinčių žvaigždučių ir aš prietemoje ir vėl susitikau su piliečiu X.

Linas Esu

San IL » 2016 Kov 17 22:26
Mano ataskaitos tęsinys. Žemėlapiai ir koordinatės.

Pirmiausia mes aplankėme tas vietas, kur 1982m Liepos 3 d., apie 5h ryte inkognito stebėjo ir kontaktavo su sidabrinės spalvos rutuliu.
Kontakto vieta: N54.94186, E23.79678 maps.lt
Prisegu ortofoto vietos nuotrauką su NSO judėjimo trajektorija.

Sprogmenų saugykla, kur inkognito tuo metu dirbo ir kontaktą patyrė eidamas iš budėjimo:
Koordinatės: N54.927382, E23.795034 maps.lt
Prikabinu ortofoto vietos nuotrauką. Ten pažymėtas taškas, kur 2008 metais mes susitikimo metu užfiksavome NSO patys. Taško vieta: N54.92841, E23.79303.

-----

Toliau aprašau 1974 metų detales, inkognito "pagrobimo anatomija".

Vieta, kur inkognito gyveno: Pažangos g. 23, Garliava, koordinatės: N54.837808, E23.873021.
Prikabinu jo ir "piliečio X" maršruto motociklu žemėlapį, taškas A - namai, taškas B tik maršrutui patikslinti, taškas C - apytikrė pagrobimo vieta (tikslios neradom), dabartinio Kauno botanikos sodo teritorijoje.
Maršrutas maps.lt
Gatvės, kuriomis važiavo inkognito 1974 ir mes visi vakar: Pažangos g., į kairę Vytauto g., iškart į dešinę Artojų g., apie 8km tiesiai, tada sukti į kairę Karkazų g., į kairę Titnago g., į dešinę Bugienių aklg., Seniavos pl, į dešinę Gvazdikų g., J. Pabrėžos g.

Tikslios pagrobimo vietos ir ten kur inkognito paliko motociklą, neradome. Radome tikslią NSO nusileidimo vietą, kur inkognito buvo išmestas, ši vieta dabar yra Kauno botanikos sodo teritorijoje.
Vieta: N54.868428, E23.908709 maps.lt
Prisegu ortofoto su NSO nusileidimo trajektorija, taip pat prisegu mano padarytą vietos nusileidimo nuotrauką, vieta yra pieva tarp tvenkinio ir tolimesnių medžių.

Inkognito darbovietė buvo Kauno mechanizuota hidrotechninės statybos kolona, šiuo metu tuo adresu veiklą vykdo ir archyvus apie buvusiuos darbuotojus turi: UAB "Kamesta", esanti adresu Liepų g. 23, Garliava.
Tiksli vieta: 54.835897, 23.867474, maps.lt
Prisegu ortofoto.

Visos koordinatės yra WGS84 standarto.

Linas Esu

 San IL » 2016 Kov 17 22:35
Tęsinys.

Pasidalinu inkognito randų nuotraukomis. Norėtųsi, kad aiškiau matytųsi, bet deja yra apšvietimas toks, koks yra.
Pabandžiau kaklo rando kontrastą paryškinti, kad geriau matytųsi, bet pridedu ir originalią nuotrauką. Realybėje matosi geriau. Apie randus jau aprašė Marll.

Linas Esu

San IL » 2016 Kov 17 23:23
Mano ataskaitos tęsinys.

Minėtose vietose padariau 130 vietovių nuotraukų. Nuotraukose nieko paranormalaus neužfiksuota.

Prikabinu dviejų inkognito kontaktų su NSO analizės pagal mano metodą, lenteles.
Pirmas kontaktas ir pagrobimas įvyko 1974.08.04,
Antras kontaktas be pagrobimo - 1982.07.03

Formos dar pilnai neužpildytos, reikia užsakyti pažymas iš Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos, kad gautume pilną informacija apie meteorologines sąlygas tomis datomis, nes internete nėra tokių senų duomenų. Pasistengsiu užsakyti kitą savaitę.
Suprantu, kad ši forma netinka "spręsti" tokio įvykio (ypač pagrobimo), bet turėti visą techninę informaciją vienoje vietoje yra gerai.
Formas dar papildysiu, kai gausiu daugiau duomenų.

Ką gi, savo ataskaitą baigiu.
Dabar - ši tema Jūsų klausimams ir mūsų atsakymams.

Linas Esu

inkognito » 2016 Kov 18 09:47
Paaiškėjus naujiems faktams(apie juos prieš daug metų aš tik galėjau numanyti) kad visą šį reikalą organizavo ir ekspsrimentus su ateiviais oraganizavo sovietinė KGB,bei jos struktūrose dirbę žmonės,naujoje šviesoje iškyla ir man piktai oponuojantys komentuotojai,kuriuos aš seniau klaidingai vadinau koloborantais ateivių. Jie nėra jokie koloborantai, o tik savo darbą atliekantys KGB-istai, kurie matyt norom nenorom dirba šiai organizacijai ir šiandien dieną,nes kaip sako sparnuotas posakis buvusių kgb-istų nebūna,jie būna tik mirę. Kadangi mažų mažiausiai suinteresuota ir šiandien esanti kgb pasivadinusi kitais vardais,kad šios žinios būtų paviešintos ir pripažintos pasaulyje,nes tada visi žmonės sužinotų apie jų šlykščius darbus visos žmonijos atžvilgiu. Todėl visai nenuostabu kad buvau apšaukiamas ir bepročiu ir dėmesio ištroškusio asmeniu ir kitais šlykščiais epitetais. Manau kad dabar jau tik laiko klausimas kada pasaulis sužinos apie Rusijos KGB šlykštų elgesi ir pasaulio žmonių išdavystę svetimiems nežemiečiams. Gėda lietuvių tautos žmonėms kurie dirbo ir dar tebedirba šitai pragarinei organizacijai. Jau vien KGB- isto Putino atėjimas į valdžią vienoje galingiausių pasaulio valstybių,turinčią branduolinį ginklą,parodo kad mes visi gyvename tarsi ant parako statinės kurioje jau padegtas dagtis sprogimui.Tai dar kartą įrodo kad nevisiškai pasiteisinus virusiniam AIDS ginklo nežemiečiai vis dar nepraranda vilties sunaikinti žmoniją jos pačios rankomis,akiplėšiškai kišdamiesi į valstybių vidaus reikalus.
Tačiau yra vilties kad kitos rasės priklausančios GT organizacijai sugriaus jų tas užmačias ir padarys tvarką mūsų planetoje,geriausias įrodymas yra tai kad tik jų dėka aš vis dar galėjau paskelbti šie šlykščia afera žemiškosios KGB ir Torniečių sąmokslą prieš visus žemiečius užkrečiant baisiausiu žmonijos istorijoje maru, kuris gali paliesti kiek vieną iš jūsų.
Beje šiandien tam KGB agentui pasivadinusiam Jono Karlos pavarde turėtų būti apie 81 metai ir jis vis dar gali būti gyvas,todėl šio ufologinio tyrimo pagrindu kreipsiuosi į mūsų valstybės saugumą, kad šis asmuo būtų susektas ir išaiškintas ir būtų jam pateiktas mano ieškinys už mano sveikatos sužalojimą ir neteisėtą mano laisvės atėmimą.

Linas Esu

San IL » 2016 Kov 21 16:03
Pasidalinu mano išsiųstu prašymu Lietuvos hidrometeorologinei tarnybai:

2016 m. kovo 21 d.

Prašau Jūsų, pagal turimas galimybes, suteikti informaciją apie toliau nurodytų datų standartinius meteorologinius duomenis, tokius kaip: oro temperatūra, santykinė oro drėgmė, atmosferos slėgis, debesuotumas, vėjo greitis ir kryptis (įskaitant ir maksimalų vėjo greitį), rasos taškas, kritulių kiekis ir, jeigu įmanoma, saulės aktyvumo informacija. Taip pat prašau pateikti meteorologinės stoties, iš kurios bus parenkami minėti duomenys, tikslią vietą.
Toliau nurodau datą, laiką ir vietovę:

1.   1982 liepos 3 diena, 5 valanda ryto UTC+04:00, Maskvos vasaros laiko juostoje (tuometinės SSRS), vietovė: Kauno rajone, kelyje Raudondvaris- Babtai maždaug 2 km nuo tilto, geografinės koordinatės: N54.94186, E23.79678 maps.lt (pagal artimiausios meteorologinės stoties duomenis);
2.   1974 rugpjūčio 4 diena, 0 valandų 30 minučių UTC+3, Maskvos laikas (tuometinės SSRS), vietovė: dabartinis Kauno Botanikos sodas, geografinės koordinatės: N54.868428, E23.908709 maps.lt (pagal artimiausios meteorologinės stoties duomenis).

Iš anksto dėkoju.
----

Laukiam duomenų. Nežinau ar tai ką pakeis, bet verta tuos duomenis turėti.
Besidomintiems, pareiškiu, kad kiekvienai datai pažyma kainuoja 12 eurų be pvm :)
Internete, mano žiniomis, nemokamai tokia informacija pasiekiama tik nuo 1996 metų.
O maloni konsultantė man paaiškino, kad šiuos duomenis (tokių senų datų) jie tikrai turi. Pridėsim prie archyvo. Pasidalinsiu, kai gausiu.

Linas Esu

Skaitykite į valias .

Mekabciel

#23
vasario 23, 2017, 11:39:31 Redagavimas: vasario 23, 2017, 13:30:13 by Mekabciel
Ačiū už performansą! :)

Inkognito tai funkcija užpainiojanti žmogų ir įvedanti į nežinomybę, labirintą. Įeini tarsi į kažkokias paslaptis. Ištikro visiškai nereikalingas, visiškai beprasmiškas...
Ir pats kaifas įvyksta tada kai tai supranti ir belieka tik padaryt vieną žingsnį į šoną. Vuolia ir tu jau Kognityvus. :)




Linas Esu

Citata iš: Mekabciel  vasario 23, 2017, 11:39:31Ačiū už performansą! :)

Inkognito tai funkcija užpainiojanti žmogų ir įvedanti į nežinomybę, labirintą. Įeini tarsi į kažkokias paslaptis. Ištikro visiškai nereikalingas, visiškai beprasmiškas...
Ir pats kaifas įvyksta tada kai tai supranti ir belieka tik padaryt vieną žingsnį į šoną. Vuolia ir tu jau Kognityvus. :)




Inkignito istorija tiki naivūs lengvatikiai arba akli NSO entuziastai . Galbūt yra su rimtesnėm probmelomis žmonių , tačiau nekomentuosiu , nesusidūriau realiai gyvenime nė su vienu komentatoriumi .

Tomukas3k

Iš kur nukopijuotos sios žinutės?

Linas Esu

#26
balandžio 26, 2017, 13:05:32 Redagavimas: balandžio 26, 2017, 19:43:03 by Linas Esu
Citata iš: Tomukas3k  balandžio 26, 2017, 09:00:18Iš kur nukopijuotos sios žinutės?

meškos ausis , forumas 
o koks jums skirtumas ? dėl ko klausiate :)

Tomukas3k

Bandžiau Googlinti bet rado tik Linas esu žinutes anomalijoje. O ko guglas neranda tas greiciausiai neegzistuoja :D

Linas Esu

Citata iš: Tomukas3k  balandžio 26, 2017, 23:58:30Bandžiau Googlinti bet rado tik Linas esu žinutes anomalijoje. O ko guglas neranda tas greiciausiai neegzistuoja :D
http://www.meskosausyje.lt/
Visa info , jeigu domina

Aukštyn