Kuri NSO nuotrauka patikimiausia?

Pradėjo paragraf 78, gegužės 25, 2016, 11:48:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

gegužės 25, 2016, 11:48:41 Redagavimas: birželio 01, 2016, 17:15:48 by paragraf 78
Internete galima rasti begalę NSO nuotraukų. Deja NSO nuotraukos dabar dažnai laikomos abejotinos vertės įrodymu (dėl padirbinėjimo ir panašių dalykų), tad noriu paklausti, kuri NSO nuotrauka jums atrodo patikimiausia ir įtikinamiausia?
Gal galite ja pasidalinti ir pagrįsti kodėl ji jūsų manymu yra patikimas įrodymas?

Mekabciel

Va ant tu žodžių ka tik is parduotuves beeidamas du NSO pedsakus nupaveikslavau, prasau va, isnagleje vidury kiemo nusileido:


Žygiuodamas tolėliau, išvydau dar vieną artefaktą, šį kartą bent jau tinkamesnę vieta pasirinko nusileidimui - takelį, bet irgi, nei sis nei tas, gyenamuosiuose rajonuose jau betvarkę daro:


Tai va sviezios nuotraukos, sviezi ispudziai, dėl to tokią dokumentiką laikau patikimu irodymu.

 

Benamis

Bet tema apie pacius NSO, o ne NSO pedsakus. Trollinti ir naudoti sarkazma irgi reikia moketi.

Marius

https://www.youtube.com/watch?v=IUEjeYn5Obg

Yra ir ilgesnių ir išsamesnių video su šiuo incidentu..
Manau vaizdai kalba už save ( aišku ne skeptikams...jiems net ir balkone nusileides nso sukeltu abejoniu...)

exopolitics.lt

Man Paragraf už tavo paklausimą būtų įdomiau sužinoti kodėl iš vis tau kyla tokie klausimai, dabar NSO tyrimų sferoje veikia visai kitokie procesai, kad kažkas kažką pamatė ir svarsto ''hm ten tas o gal anas'' tik rodo ypač siaurią, provincialų, paviršutinišką požiūrį į tokius dalykus. Daug vertingiau mano nuomone būtų:
1. Užsiimti paieška žmonių kurie dalyvavo ar dalyvauja vienokiuose ar kitokiuose projektuose susijusiuose su tokių skraidančių aparatų naudojimu, su galimybe patikrinti jų tapatybe bei fiziniais dokumentais pagrįsta dalyvavimą, darbą prie tokių aparatų.
2. Parengti viso šito fenomeno tyrimų destigmatizavimo strategiją
3. Supažindinti visuomenę su vykstančiais procesais siekiant paviešinti duomenis apie Žemę lankančius svečius, tiesiog versti straipsnius ir juos publikuoti, kaip tai jau pradėjo daryti net tie patys Lenkai, Čekai, Suomiai ir kiti kaimynai
http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/1662250,1,ufo-pomoze-hillary.read
http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/amerika/zvolte-me-ukazu-vam-ufo-clintonova-nasla-tema_384821.html
http://www.findance.com/uutiset/29760/hillary-clinton-uhannut-avata-ufo-arkistot-ex-turvallisuuspaallikko-presidentit-pidetaan-pimennossa

O Lietuvoje kas šiuo klausimu daroma? Tuo tarpu mūsuose Anomalijos forume svarstoma apie kažkokio žmogo fantasmagorinių regėjimų istorijas ir teorijas.. Toks tas aktyvizmas...JAV NSO fenomenas yra pripažįstamas oficialiai, ten dabar aiškinamasi ką su visa info daryti ir kas ką gali padaryti, kai Lietuvoje publikai įdomūs klausimai kokie už atlanto buvo keliami prieš 30 ir daugiau metų.

Benamis

Citata iš: exopolitics.lt  birželio 01, 2016, 17:04:17JAV NSO fenomenas yra pripažįstamas oficialiai
Ir kokia ta oficiali versija? Kad tai neatpazintas skraidantis objektas ar, kad tai neatpazintas skraidantis objektas kuris priklauso ne zmonijai?

exopolitics.lt

Ne jokia versija kas tai yra, bet yra kodifikuotas toks dalykas kaip ''neatpažintas aplinkos fenomenas''.

Benamis

Citata iš: exopolitics.lt  birželio 01, 2016, 17:17:57Ne jokia versija kas tai yra, bet yra kodifikuotas toks dalykas kaip ''neatpažintas aplinkos fenomenas''.
Del to nesigincysiu. Galvojau nori parasyti, kad JAV oficialiai pripazino, kad NSO tai kitu civilizaciju skraidymo aparatai.

Tai, kad NSO egzistuoja patvirtina ir oficialus ispublikuoti dokumentai. Kitas klausimas kas tai, ar kieno tai.

exopolitics.lt

Taip, tai kiek labiau komplikuotas klausimas

paragraf 78

Citata iš: exopolitics.lt  birželio 01, 2016, 17:04:17Man Paragraf už tavo paklausimą būtų įdomiau sužinoti kodėl iš vis tau kyla tokie klausimai
Man dažnai kyla keisti klausimai :)
o ir šiaip forumiečių nuomonė įdomi šiuo klausimu

Linas Esu

#10
vasario 09, 2017, 08:16:46 Redagavimas: vasario 09, 2017, 14:32:40 by Linas Esu
.

Linas Esu

#11
vasario 09, 2017, 14:26:50 Redagavimas: vasario 09, 2017, 14:30:00 by Linas Esu
Citata iš: Linas Esu  vasario 09, 2017, 08:16:46
Citata iš: Marius  gegužės 26, 2016, 00:40:29https://www.youtube.com/watch?v=IUEjeYn5Obg

Yra ir ilgesnių ir išsamesnių video su šiuo incidentu..
Manau vaizdai kalba už save ( aišku ne skeptikams...jiems net ir balkone nusileides nso sukeltu abejoniu...)
kiekvieną kartą kai priartinamas vaizdas kamera išjungiama . Vaizdai kontraversiški labiau panašu į muilinę , nesuprantu kaip galima įžiūrėti kažką daugiau kai ir taip vaizdo kokybė tragiška .Nakties dangus daugiau panašus į juodą paklodę kai vaizdas priartinamas . Aš matau tragišką vaizdą , kuriame sunku net ką ir komentuoti , gryna miesmalė . Dienos vaizdai , kitas reikalas , mano spėjimas žvejybinių laivų šviesos , galbūt kranto žibintai , visur rūkas kai filmuojama . Gali būti ir vėjo jėgainės šviesos . Čia fantazijai nėra ribų , nežinant nei konkrečios vietos kur buvo filmuojama nei išsamesnė video info .

 Jeigu skeptiko balkone nusileistų NSO ir jis visiems apie tai pradėtų pasakoti , abejoju ar jį ir toliau laikytų skeptiku . Greičiausiai kiti skeptikai rekomenduotų apsilankymą pas šeimos daktarą , jeigu vienintelis istorijos įrodymas būtų jo paties liudijimas .
Kaip tu atskiri skeptikus , ufologus ir fanatikus ? kokius kriterijus kiekvienam individualiai priskirtum ?

vatari

nso buster starter pack: 2megapixel camera, 144p on youtube

Svetoslavas

Man atrodo kad nei viena nuotrauka neitikinama. NASA tokia pati organizacija kaip religija kuri duoda galymibe zmonem tiketi i kazka to ko nematai ir niekada nepamatysi.Nes zmogus turi i kazka tyket, kad jam butu lengviau gyventi.

Linas Esu

Citata iš: Svetoslavas  gegužės 03, 2017, 01:39:46Man atrodo kad nei viena nuotrauka neitikinama. NASA tokia pati organizacija kaip religija kuri duoda galymibe zmonem tiketi i kazka to ko nematai ir niekada nepamatysi.Nes zmogus turi i kazka tyket, kad jam butu lengviau gyventi.
O kuo pats tikite ?

Aukštyn