Ateiviai Žemėje

Pradėjo Virus, balandžio 02, 2016, 22:56:40

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Virus

balandžio 02, 2016, 22:56:40 Redagavimas: balandžio 02, 2016, 23:18:29 by Benamis
radau tinklapi kuris skelbe kad jo kurejai yra ateiviai, ka jus manote apie ta puslapi jis mane labai sudomino bet tai tikriausiai apgaule? padekit išsiaiškint ir demaskuot juos jeigu jie melagiai     https://www.facebook.com/Buglaso-planetos-gyventojai-1084556661586869/

Hokay

Nežinau kodėl, bet manau jog tai apgaulė privilioti žmonėms. Begalė žmonių taip daro, sugalvoja kabliuka kas būtų įdomu žmogaus protui ir vilioja, skleidžia apgaulę. :) Viskas tik dėl "like"
Na bet žinoma čia mano nuomonė :)

Benamis

"Radai" Facebook puslapi su 4 "Patinka" susikurusi pries 3 valandas ir susidomejai ka jie skelbia, nors jie realiai nieko neskelbia? :D

Ar kartais pats nebusi vienas is tu "ateiviu"?

Virus

#3
balandžio 03, 2016, 01:03:54 Redagavimas: balandžio 03, 2016, 01:52:59 by Benamis
tas zmogus (nes mano nuomone irgi zmogus) pats man parase is pradziu pasiunciau an triju radiziu bet veliau labai itikinamai kalbejo ;D  ir nuejau paziureti, taip pat jis parase ir mano draugei sako kad like nelabai jam reikia (tikriausiai %$# prota jeigu ne tai nezinau) o kitu 2 nepazistu kurie palaikino nu kadangi as esu siam puslapi (anomalijos)prisiregistraves ir jau maciau panasu atveji siuos forumuos nusprendziau jusu nuomones paklaust, ir kolkas galvoju taip pat bet juk yra osakis nespresk apie knyga iš jos viršelio tad prasau visu klauskit to puslapio tegu atsakineja o kai atsako atsakyma ikelkit i si foruma ;D  o tada kai rasim neatitkimu pagausim nes manau kad tai vienintelis budas tikrai issitikint kaip jus manot?

Benamis

Nerasyk necenzuriu zodziu.

Kol kas nera ten ko tikrinti. Lyginti su "ateiviais" kurie rase anomalijos forume ir si Facebook puslapi, bent jau kol kas, neverta.

Virus

atsiprašau uz mano neisprusima del cenzuriniu zodziu bet kolkas neverta o jeigu atsitiks taip kad sis puslapis ispopuleres ir tuomet kai jie tures bendraminčiu to puslapio sutripti bus neimanoma?

Aukštyn