Nesupratau kaip susilauziau koja

Pradėjo Oksana5471, lapkričio 22, 2017, 22:45:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Oksana5471

Sveiki. Noriu papasakoti kas ir kaip man nutiko ir noreciau isgirsti Jusu nuomone. Nesenai nakti taip nutiko kad kritau nuo laiptu ir susilauziau koja dvejuose vietose, teko operuoti koja. Ir atrodo nieko cia tokio, bet ta nakti, tai buvo lapkricio 2 tik uzsibaigus visu sventuju dienai, lygiai 2h lipdama laiptais zemyn net nepajauciau kaip atsiduriau apacioje ir jau nebegalejau atsistoti ant kojos. Buvau visiskai blaiva, neapsvaigus, neapsimiegojus ir pan. (Nes visi iskarto uzduoda tokius klausimus). Tai tiesiog  norejau pasidometi ar galejo man del to kazkas "padeti" ar tai tiesiog sutapimas? Prasau tik nesmerkit, atsakykite tik tuo atveju jeigu taip pat kaip ir as tikite, kad tai negali buti tiesiog sutapimas. Aisku atsiprasau uz rasyba ir aciu uz demesi  ;)

.L.U.T.H.O.R.

Ką reiškia sutapimas? Sutapimas su kuo? Ar spalio mėnesį prakeikė čigonė gatvėje? Susipykote su anyta ar kaimyne? Dar kas nors?

Žinoma galėjo, kas nors "padėti", tikimybė visada yra. Bet taip pat gali būti ir koks nors fizinis sutrikimas. Staigus kraujospūdžio nukritimas, šiaip alptelėjimas, gal kas rimtesnio galvoje. Gal buvo tamsu ir apsiskaičiavote, kur turi būti laiptas. gal dėl momentinio šoko neatsimenate, kas tą akimirką nutiko. Žinoma galima išmesti kokias taro kortas ar panašiai ir pažiūrėti kame šaknys :)

San IL

#2
lapkričio 22, 2017, 23:45:30 Redagavimas: lapkričio 22, 2017, 23:52:21 by San IL
Ar kvietėt greitąją pagalbą?

Kokį kraujospūdį rado pamatavę?

Galimi įvairūs variantai. Jūs lipdama laiptais nualpote - trumpam praradote sąmonę dėl to ir nukritote. Arba galėjo įvykti toninis traukulių tipas - kada trumpam sustingsta visi raumenys, tai viena iš epilepsijos išraiškų, būtent dėl to galėjote nukristi.

 Koks jūsų amžius? Ar esate alpusi ankščiau? Ar neturite diagnozuotos epilepsijos? Širdies ritmo sutrikimų?
 Ar vartojate kokius nors raminančius, psichotropinius ar kraujo spaudimą mažinančius vaistus ar diuaretikus? Nesergate cukriniu diabetu ar kitomis lėtinėmis ligomis?

 Vaiduokliai vaiduokliams, bet labai svarbu suprasti, kad visada reikia stengtis rasti medicininę priežąstį dėl ko galėjo trumpam dingti sąmonė, kad tai nepasikartotų sekantį kartą ir nepasibaigtų tragedija.

 Jums nebūtinai reikia atsakyti į mano klausimus viešai forume, reikėtų tiesiog pasikonsultuoti su savo šeimos gydytoju, papasakoti jam apie šį atvejį ir jis turėtų paskirti tam tikrus diagnostinius tyrimus.

elteide

Matyt, ivyko taip greit,kad net nesuvokei plus sokas,isgastis..

vytra

Citata iš: elteide  lapkričio 24, 2017, 19:06:23Matyt, ivyko taip greit,kad net nesuvokei..
- atleiskite, bet čia aš pritariu "San Iljinui", taip nutinka dėl trumpalaikio "aptemimo"..

:(

SPACE

žmonių giminės priešai sumažino apatinėje laiptų dalyje dekompresiją oro, ir jūs oriai susmukote. be to, dar paleido kenkėjišką lazerį, kad sulūžtų 2 vietose. Kreipkitės į EU Konstitucinį teismą ir būsite išganyta.

vytra

Citata iš: SPACE  lapkričio 24, 2017, 21:28:02..dar paleido kenkėjišką lazerį, kad sulūžtų 2 vietose.
- ir tuo "kenkėjiškumas" nesibaigė, nuvykus į pirmučiausios pagalbos skyrių, stora sanitarė vėlgi visus kaulus suvirino su lazeriu į vieną labai kreivą konstruktą!

:(

Aukštyn