Kenksminga informacija?

Pradėjo a.t.sielis, sausio 05, 2017, 09:54:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Dabar Supernatural dalinasi užkeikimais kaip prišaukti ligą ir mirtį. Kaip forumo administracija į tai žiūri?

paragraf 78

O kaip mes į tai turėtume žiūrėti tavo manymu? :)

a.t.sielis

#2
sausio 05, 2017, 11:01:06 Redagavimas: sausio 05, 2017, 11:32:55 by a.t.sielis
Nežinau. Su taisyklėm niekur nesikerta? Berods, ne, nėra tokių punktų.

Bet:

- Administracija pasilieka teisę periodiškai keisti/papildyti/tobulinti taisykles.

Jūs pasižiūrėkit, ką ji rašo:

CitataRezultatai: išsipildė viskas šimtu procentų, žmogus, kuris bent kiek aš žinau nesirgo mažiausiai 12ka metų - susirgo tiek, kad dvi savaites bilietenį net turėjo imti, negalėjo nieko daryti išvis (kaip jau rašiau - užkeikimas sukelia tik laikiną negalavimą), bet buvo smagu žiūrėti. Tokį pat ritualą atlikau ir vienai moterytei piktai, į jos mirusio vyro kapą ikišau jos nuotrauką (gaila originalios neturėjau, tai matyt suveikė silpniau), ir žinot ką? :) aš ją pamačiau gruodžio viduryje po metų nuo paskutinio matymo  - susenus boba belen kiek, baisu net žiūrėti, o aš tik pasakiau, kai laidojau foto (beje jos mirusio vyro kapą irgi mistiškai radau tuose hektaruose, tarsi kažkas raganiško nuvedė ten kur reikia, nes net nenutuokiau kur jis palaidotas tose kapinėse labai didelėse), aš tik pasakiau tada - pasiimk savo mylimą žmoną pas save, jūs verti būti kartu amžinai ir kuo greičiau. Žiūriu - gi nuseno moteriškė per metus nematytai neregėtai, turbūt visgi siurbia energiją jos kažkas. Taip kad visais atvejais veikia šita magija, tik prie originalios nuotraukos - greita liga, o prie spausdintos - metinė senatvė.
Tebūnie, tokios nesąmonės neveikia, bet piktybiškų reikalų aprašinėjimas.

Benamis

Vaiku forume nesidalina gi tokia informacija, o tam pritaikytoje vietoje ir kategorijoje :)

a.t.sielis

Na nežinau, man tai tokie postai drastiški kažkokie, dalinasi mat kaip žmogų susargdinti. Na bet anomalijos reikalas, anomalijos atsakomybė, manęs tai neliečia.

.L.U.T.H.O.R.

Buvo seniau tas geras spoiler tag'as arba pranešimo užrakinimas iki tam tikro pranešimų skaičiaus ir nebegrąžina @Anomalija :D  Tada bent jau nuo svečių galima buvo apsaugot ar tik užsiregistravusių. Bet iš kitos pusės, kas norės visada ras internete tą info.

Aukštyn