Inkognito istorija ( naujausi ufologiniai tyrimai )

Pradėjo Linas Esu, vasario 24, 2017, 06:48:44

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

vasario 24, 2017, 06:48:44 Redagavimas: vasario 24, 2017, 06:50:45 by Linas Esu
Jog visi suprastumėte apie kokius ufologinius tyrimus eina kalba trumpai apšviesiu . Juos atlieka Inkognito draugas SanIL . SanIL šioje istorijoje atlieka svarbų vaidmenį kaip ufologijos tyrėjas . Svarbus faktas - jis prisipažįsta tikintis Inkognito istorija , kitaip tariant yra šališkas šios istorijos tyrinėtojas . Kas norite daugiau paskaityti ir suprasti tikrąsias paskutinių dienų peripetijas , galite apsilankyti šiame forume , šioje diskusijoje . SanIL kaip ir Inkognito nelinkę atsakinėti į jokius konkrečius klausimus , kurie vestų į atsakymus . Jie abu sutinka atsakyti tik į tuos klausimus , kurie toliau veda į nežinomybę . Savo nuomonę šia tema Ufologijos puslapyje aiškiai išdėsto ilgametis Inkognito draugas , kurio internetinis slapyvardis Evaldas66 .

A. http://www.ufologija.lt/index.php/forumasufologija/tyrimai/8-inkognito-istorija-pagal-evalda-66?limitstart=0

B. http://www.ufologija.lt/index.php/forumasufologija/kontaktai-liudijimai/17-inkognito-istorija?limitstart=0

O čia matome anomalijos forumo nuomonę dėl Inkognito elgesio bei jo istorijos tikrumo .Taip pat vieno forumo dalyvio viešas pasiūlymas atlikti tyrimus , jo paties sąskaita .

C. http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4330

D. http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1904.0

( Inkognito pasiaiškinimas kodėl jis atsisakė vykti kartu su Gintaru ir atlikti rentgeno tyrimą įrodant ar jo ateivių implantai egzituoja , Inkognito girdi galvoje balsus )

Vytautas : Inkognito smalsu ar girdėjai balsą dar kada nuo praeitų metų rugpjūčio iki dabar?

Inkognito : Taip, nelabai senai,bet labai trumpai be paaiškinimo. Liepė atsisakyti bet kokio pasiūlymo iš diskusijų forumo. Bet nepaaiškino iiš kokio nes tu metu aš praktiškai buvau tik Anomalijoje bet ir taip labai retai ir NSO.LT. Po kurio laiko atėjo pasiūlymas-reikalavimas, iš Anomalijos nuo pono Gintaro, kad padaryčiau rentgeno nuotrauką inplanto kur yra galvoje ir įrodymui,- kad nemeluoju ir patalpinčiau jį forume. Aš atsisakiau, bet ne todėl, kad tai rekomendavo balsas ir man pačiam buvo nepriimtinas toks  ultimatyvus pasiūlymo tonas ,be to nenorėjau rizikuoti savo saugumu ir laisve,kad netektų nušauti kokio nors maniako besikėsinančio į mane dėl to inplanto.O paskui tektų teismui įrodinėti, kad neviršijau būtinosios ginties ribų.Žinant kokie teismai yra Lietuvoje tai turėtų būti suprantama bet kuriam sveikai protauti galinčiam individui.Bet anomalijoje matyt tokių nėra likę.

Šiaip labai geras straipsnis , kas yra daug perskaitę istorijų daug ateivių , domisi NSO pagrobimais , rasite daug sąsajų .

E. http://anomalija.lt/2013/03/kontaktu-su-ateivais-kritika/

Aukštyn