Fizinis , daiktinis įrodymas

Pradėjo Linas Esu, vasario 08, 2017, 14:20:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Ar kas nors turi informacijos , įrodymų apie kitų planetų būtybių apsilankymą žemėje ? nekalbu apie blogos kokybės video arba nuotraukas , kurių apstu internete . Liudijimai taip pat ne įrodymas . Ieškojau internete , nieko neradau . Implantai , lėkštės nuolaužos ar pan . Gal kam nors teko susidurti ir galėtu pasidalinti šia informacija , gal yra vis dėl to koks daiktas , kuris moksliškai nepaaiškinamas kaip atsidūrė mūsų planetoje ?

paragraf 78

Taip, man irgi būtų įdomu tai sužinoti

mcgyver


Linas Esu

#3
vasario 09, 2017, 10:48:28 Redagavimas: vasario 09, 2017, 10:55:21 by Linas Esu
Citata iš: mcgyver  vasario 09, 2017, 10:16:26https://www.youtube.com/watch?v=CtkWz7qlKS8
800 metu senumo mobilus. Jusu irodymas :D
Vokiečių skulptoriaus darbas ,Karl Weingartner , jis turi meno studiją su žmona ir tai buvo jų 'mažas juokelis' , kuris sulaukė daug dėmesio . Video neinformatyvus kaip ir pats kontraversiškas youtube kanalas secureteam10 . Norėtųsi rimtos informacijos , jeigu nori juokauti susikurk temą ufo pokštai .

mcgyver

Atsiprasau maniau, kad tikras.

Linas Esu

Sukūriau tokią pačią temą ir kitame forume , maniau jokių atsakymų nebus kadangi forumas mažai aktyvus , bet vakar prisijungiau ir radau tris komentarus po tema . Du nuo Inkognito , vienas nuo Fasiras . Nutariau pasidalinti , kadangi turbūt senai kas skaitė naują informaciją apie Inkognito " ateivius " .

1.
inkognito  Vasario 15, 2017, 10:03:40
Nuo Brazilijos pakrantės miesto Natal nutolusi už 360 o nuo Recife miesto už 540 km ramiajame vandenyne esanti nedidelė sala kuri vadinasi Fernando de Noronha teturinti 2200 pastovių gyventojų turi tarptautinį aerouosta,kuris kadiena iš salos 4000 kilometrų atstumu vykdo reisus Boing klasės lėktuvais gabendadamas keleivius . Iš ten jie kitais reisais pasklinda po visą pasaulį.
Visos pasaulio valstybės įsiskolinusios astronomines sumas kažkam anoniminiui kuris vos tik prireikuspinigų gali suteikti naujas ir naujas paskolas krizėms sureguliuoti. Kas tai yra?
O gal tie Boingų reisai gabena anoniminius kmeleivius?- kurie iš tikro yra ateiviai pristatomi į tokią nutolusią sala kad paskui galėtų būti išsiuntinėjami po visą pasaulį ir čia pamažu įtvirtinti šliaužiančia planetos kolonizaciją?
Atsižvelgiant į tai, kad nežemiečių technologijos lengvai sugeba sintetinti auksą ir kitus barngiuoius metalus bei brangakmenius,jie pilnai gali savo kolonistams aprūpinti lengvą ir be rūpesčių gyvenimą žemės planetoj? O juk auksas ir kiti brangieji metalai bei brangakmeniai yra visų pasaulio valiutų pagrindas.Pasinaudojant ateiviams mūsų pasaulio  ekonomika ir pinigų sistema likęs pasaulis dirba pusdykiaijiems aptarnaudamas čia infiltruotus atėjūnus visomis įmanomomis pasulio gėrybėmis ir prabangiu gyvenimu geriausiuose pasaulio viešbučiuose ir vis vien kasdieną jiems labiau ir labiau prasiskolina. Juk ne veltui 99 procentai pasaulio turtų sukoncentruoti tik 8 asmenų rankose?Kas tie asmenys?, kokie jų ryšiai su nežemiečiais? Kas tai ištirs gal mūsų  teisėsaugos korumpuoti pareigūnai? O gal aš klystu ir man tik paranoja? O gal jūs visi per buki kad pamatytumėte visiems akis badančius faktus?
Kai kas primityviai galvojate, kad jus ateiviai užpuls ir kolonizuos naudodami karą ir smurtą? Ne jie jau baigia jus užimti naudodami jūsų pačių pinigus.Juk ne veltui jų intelekto koficientas 1000 kartų viršija mūsiškį. O tam kad sumažinti žmonių kiekį ir patiems plėsti savo invaziją jie mus pačius kiršins karais vienus su kitais o į žuvusiūjų vietas gabens naujus kolonistus,kol mūsų teliks tik tiek kad galėtume ir toliau užtikrinti jų prabangų ir laisva gyvenimo rojų čia mūsų žemėje.

Linas Esu

2.
Fasiras  Vasario 17, 2017, 00:10:45
Dar viena sąmokslo teorija. Įtikinama, bet blyn kaip įrodyt, kad tai, ką pasakoja teorija, yra tikriau už realybę, prie kurios esam pratę?

Linas Esu

3.

inkognito  Vasario 17, 2017, 18:45:37
Na įrodymų,- tiesioginių niekas ant lėkštytės neatneš,tai galime išmastyti pasiremdami tik dedukciniu mąstymu ir tik tie kam dievas davė pakankamai smegenų. Visi kiti galime vadovautis tik emocijomie ir tvirtu argumentu,kad to negali būti,nes to negali būti. Ir viskas. Todėl ir kreipiuosi į ta diskusijų auditorijos dalį kuri gali pasigirti mastymu.
 Kad visa ši medžiaga mano pateikta yra realybė,pat sužinojau nesenai radęs Fleše įrašą apie tarptautinės architektų grupės pateiktą pasiulymą vienam Ispanijos milijardieriui-jis beje yra mano šeimai gana artimas žmogus.Viešėdamas pas mane šeimoje prieš porą metų tą fleša paliko mano anūkų kambaryje ir jį radau labai atsitiktinai. Kai pirma karta peržiurėjau man jo turinys sukėlė kažkokią tai mintį ir liko man čia kažkas tai nebe taip.Ir  tik po kurio laiko supratau kas ne taip,-ogi tarptautinio lygmens oro uostas saloje kuri teturi tik 2 200 gyventojų.Juk paprasčiausia logika sako, kad Babtų dydžio miestelyje niekas tokio aerodromo tikrai nestatytų,nes jo apyvarta būtų praktiškai nulinė,o čia priedo dar atvirame okeane nuo kranto nutolusiame keletą šimtų kilometrų atstume. iš kitur apyvartai keleivių tikrai nėra. Beje ši sala nerodoma paprastuose kelionių žinynuose ir apie ją žino tik labai mažas,- ypatingai turtingų žmonių  ratas. Jeigu ne asitiktinumas apie ją ir aš nieko niekuomet nebūčiau sužinojęs,o taip pat ir jūs visi.
  Visos tos prielaidos apie tokio tipo kolonizacijos galimybę -per finansinę mūsų planetos sistemą,yra grynai mano išmastymo rezultatas. Beje neatmetu galimybės kad jis gali būti ir klaidingas. Jo teisingumui prielaidos yra šios:
1 Kad yra ypatingai turtingų asmenų uždaras ratas į kurio sudėti pašaliečiams patekti praktiškai neįmanoma. Kas yra tie asmenys?Juk net senovės legendos byloja kad atediviai būdavo faraonais arba kitais valdovais-dangiškaisiais pasiuntiniais žemiečių valdymui.
2. Tai kad žemės finansinė sistema paremta valiutiniu ekvivalentu. Iš esmės Kiekvienas pasaulio popierinis pinigas tėra tik bilietas turintis konkretų aukso ar brangakmenių gabalėlį kažkurioje tai banko saugykloje. Ši sistema gali būti lengvai pažeidžiama nežemiečių technologinių galimybių žemesnės vertės metalus versti grynu auksu panaudojant jų technologijas.Juk net mūsų žemiškomis technologijomis gyvsidabris gali būti sintetinamas į auksą,tiesa jis gaunasi šimtus kart brangesnis už natūraliu būdu išgaunama auksą ir kas be ko šiek tiek radioaktyvus.Todėl kad tai daro mūsų žemiškomis technologijomis apsiginklavę asmenys bent jau šiuo laikotarpiu galkime atmesti.
3. Visos pasaulio valstybės  yra daugiau ar mažiau įsiskolinusios tarptautiniam valiutos fondui ar dar kažkam teikiančiam paskolas už palūkanas. Seniau maniau kad visos šalys yra skolingos JAV,tačiau pasirodo kad ir šios velka ant nugaros netgi didesnį skolų šleifą nei kitos valstybės. Tai kas gi  tas turtuolis, kuris bet kuriuo momentu gali subankrotinti bet kurią pasaulio valstybę? Ar tai mūsų žemės žmonės ar nežemiečiai?,-turintys tobulas tarpgalaktines susisiekimo priemones ir galintys pasinaudodami technologinėmis galimybėmis bei intelektu lengvai kolonizuoti bet kurios civilizuotos planetos pinigine sistema paremtas  valdymo bei įtakos galimybes,ir tuo pagrindu perkėlinėti patyliukais tūkstančius savo civilizacijos gyventojų norinčių išnaudoti šių planetų gyventojus?
4.Kad norint inkorporuoti į planetos sistemą nežemiečius jie negali būti viešai atskraidinami į didžiuosius pasaulio miestus erdvėlaiviais,tai sukeltų sprogusios bombos įspūdį. tačiau tai visiškai nesunkiai gali būti realizuojama tokios nuo kontinento atskirtos salos sistemoje,į kuria jau erdvėlaiviai aglėtų nutūpti,palikti jos turistinėje bazėje keleta tūkstančių keliautojų,ir juos palaipsniu išskraidinti Boingais po visą pasaulį,kaipo parastus jau žemės žmones aprūpintus legaliais pasais ir kitais dokumentais. jie galėtų pradžioje gyventi prabangiuose viešbučiuose ir palaipsniui savo rato žmonių infiltruojami į žemiškasias ekonomines struktūras. Visi tie projektai gali būti finansuojami iš palūkanų kurios yra gaunamos už valstybių mokamus procentus kasmet,o trūkstamos lėšos pristatomos tokiu pat būdu aukštos prabos aukso arba deimantų ekvivalentu.
 Yra ir daugiau pamastymų apie tokį metodą kaip vykdyti tokio tipo lėtai šlaiužiančia kolonizacija,nenaudojant nehumanikų masinio naikinimo ginklų,pavergiant vietinės čiabuvių,- mažo techninio išsivystymo ir neaukšto intelekkto bendruomenes.Juo labiau kad susikaldžiuos valstybėmis jos net neįtartų kad jomis naudojamasi tokiu metodu ir skirtų milijardines išlaidas grubaus fizinio kariavimo priemonėms bei konfrontacijoms vienai su kita. O šitie dalykai irgi super parankūs nežemiškoms grobikiškoms ir parazituojančioms civilizacijoms bei jų negražiems kėslams.

Benamis

Linai, gal kitur dar kazkas ir tiki inkognito istorija, bet anomalijoje jau viska seniai supratom :) Tai grazi pasaka ir tiek. Nieko daugiau.

Linas Esu

Citata iš: Benamis  vasario 22, 2017, 20:44:26Linai, gal kitur dar kazkas ir tiki inkognito istorija, bet anomalijoje jau viska seniai supratom :) Tai grazi pasaka ir tiek. Nieko daugiau.
Žinau , bet vistiek įdomu reakcijos kokios visų

pilkasai

1 kievienas aerouostas vygdantis trptautinius skrydzius vadinamas tarptautiniu, normalu jei is salos peciom neina niekur patekt reikia skrist, o nusileidi jau kitoj valstybej, va ir pavadinimas tarptautinis.

2 kam tiem ateiviam sintetint ta auksa kad keist i pinigus, tai geriau pinigu prisispauzdint su savo technologijom. ir aplamai kam jiems ir viena ir kita?

3 Kam ateiviams ta sala, o juo labiau kazkokie leti boengai? ka jie greitesniu transporto priemoniu neturi?

4 Kam tiem ateiviam tiek zmoniu planetoj 8 milijardai, kad siktu, terstu ir kitaip engtu sia planeta?4

5 per desimtis tukstanciu metu tik dabar jau baigia mus uzgrobt su savo 1000 kartu didesniu intelektu, ar jie tik vakar atskrido?

5 Tai egipto, ir kt senoves civilizaciju atstovai save laike artimais dievams, o zmones tikrais dievais, ale tai ko anie ismire ir valde tik kiekviens savo ploteli ir tai nuo rachito ir kt ligu mirdavo su savo 1000 kart didesniu intelektu ir technika?

Sutinku kad nezemiskos civilizacijos egzistuoja, gal net mus lanko, bet mus bacilas cia okupuot ir dar taip ilgai su visokiom konspiracijom ir pan? Kam to reikia, but noreje but nuslave kam aniem kavotis, jei jau jie 1000 kartu protingesni ir galingesni tai supranta tokius dalykus kuriu kaip matom pasaulio saliu vadovu galvos nenesa, kad nereikia  karu, zudiniu, prievartos ir tt Jie nebent cia ekskursijoms savo vaikus atskraidina kad parodyt kaip pragaras atrodo, o jei vaikai neklauso gasdina juos kad cia paliks ;)

Linas Esu

Boingų reisai gabena anoniminius keleivius - kurie iš tikro yra ateiviai pristatomi į tokią nutuolusią salą , kad paskui galėtų būti išsiuntinėjami po visą pasaulį ir čia pamažu įtvirtinti šliaužiančią planetos kolonizaciją ?

Vitus

Neseniai pas mane svečiavosi vienas pažįstamas iš Brazilijos ir netyčia pamiršo "fliaškę". Aš pažiūrėjau kas ten jos viduje ir aptikau skrydžių maršrutus iš tarptautinio Fernando de Noronha aerouosto:



Ten radau ir nuorodą į FEN areouosto puslapį: http://www.ilhadenoronha.com.br/ailha/aviacao_em_noronha.php

Pasinaudoję logika ir dedukciniu mąstymu matome, kad lėktuvai iš Fernando de Noronha tarptautinio aerouosto skraido į du artimiausius Brazilijos miestus. Bet tikriausiai pasitaiko ir koks "kukurūznikas" iš kitų šalių. Jokių nežemiškų skraidančių aparatų ar jų nusileidimo vietų nematyti. Čia tikriausiai ateiviai bus pasidarbavę, viską užmaskavo, o Google žemėlapius perpiešė su spalvotais pieštukais. FEN aerouosto pakilimo takas buvo prailgintas ir pritaikytas Boing tipo lėktuvams 1975 m., tai per tą laiką ateivių čia tiek priskrido, kad ką jie nori, tą ir daro :)

Žmonės, kodėl jūs taip lengvai leidžiatės kvailinami???

Linas Esu

#13
vasario 23, 2017, 01:05:44 Redagavimas: vasario 23, 2017, 01:19:45 by Linas Esu
Citata iš: Vitus  vasario 23, 2017, 01:01:10Neseniai pas mane svečiavosi vienas pažįstamas iš Brazilijos ir netyčia pamiršo "fliaškę". Aš pažiūrėjau kas ten jos viduje ir aptikau skrydžių maršrutus iš tarptautinio Fernando de Noronha aerouosto:



Ten radau ir nuorodą į FEN areouosto puslapį: http://www.ilhadenoronha.com.br/ailha/aviacao_em_noronha.php

Pasinaudoję logika ir dedukciniu mąstymu matome, kad lėktuvai iš Fernando de Noronha tarptautinio aerouosto skraido į du artimiausius Brazilijos miestus. Bet tikriausiai pasitaiko ir koks "kukurūznikas" iš kitų šalių. Jokių nežemiškų skraidančių aparatų ar jų nusileidimo vietų nematyti. Čia tikriausiai ateiviai bus pasidarbavę, viską užmaskavo, o Google žemėlapius perpiešė su spalvotais pieštukais. FEN aerouosto pakilimo takas buvo prailgintas ir pritaikytas Boing tipo lėktuvams 1975 m., tai per tą laiką ateivių čia tiek priskrido, kad ką jie nori, tą ir daro :)

Žmonės, kodėl jūs taip lengvai leidžiatės kvailinami???
Nepatinkėsite bet tiki ... ir ne tik . Taip pat atlieka " ufologinius tyrimus " šiam asmeniui , kuris pasakoja šias istorijas , tuoj nukopijuosiu iš vieno forumo " medicininį piršto implanto tyrimą " .

Linas Esu

 2016 Kov 17 00:57
2016.03.16 d. Inkognito pagrobimo istorijos tyrimo ataskaita - SAN IL.

Kaip mums visiems yra žinoma, „Inkognito pagrobimo anatomijoje" yra aprašomas žmogaus fizinis kontaktas su nežemiška civilizacija - išties gan įspūdingas ir daug kam atrodantis, kaip fantastinis.
Kas skaitė, tas žino, kad toje istorijoje dalyvavo Pilietis X - žmogus, kuris atsiklausė inkognito, ar jis norėtų dalyvauti „eksperimente" - ir jam sutikus, po kiek laiko paprašė jo pagalbos nuvykti (jį pavežti) į iš anksto nepaskelbtą vietą. Tai įvyko 1974.08.04 dieną, 17h vakaro. Inkognito buvo nuviliotas ir pagrobtas NC atstovų, į tą vietą palydėtas Piliečio X.

Šiandien mes pagaliau sudarėme ilgai lauktą tikro fizinio tyrimo grupę - San IL ir Marll ir kartu su pačiu Inkognito nusprendėme imtis rimtesnio tyrimo. Mūsų tikslas buvo nuvažiuoti daug kilometrų, šiais tikslais:
1.   Gauti daugiau informacijos apie Pilietį X,
2.   Atrasti tikslų Inkognito kelią motociklu nuo jo namų iki pagrobimo vietos ir pačią pagrobimo vietą.
3.   Surasti inkognito 1974 ir 1982 metų kontaktų vietas, pažymėti koordinates ir tas vietas ištirti su turima įranga dėl galimų anomalijų.
4.   Ištirti inkognito implantus su elektromagnetinio lauko (EMF) detektoriumi.
5.   Apžiūrėti, mediciniškai įvertinti (Marll) ir nufotografuoti inkognito neaiškios kilmės randus.

Naudota įranga:
1.   EMF matuoklis (50Hz-2Ghz)
2.   Kompasas
3.   Du sinchronizuoti chronometrai (galimos laiko anomalijos patikrinimui)
4.   Vietovių fotografijai - veidrodininis fotoaparatas skaitmeninis Sony A-200, randų fotografijai - Fuji X100, skaitmeninis sisteminis.
5.   Dedikuotas GPS imtuvas.

Taigi pirmiausiai aš aprašysiu implantų patikrinimą su EMF matuokliu. Jis fiksuoja elektrinius ir elektromagnetinius laukus 50Hz-2Ghz dažniu. Jis, deja - pigus ir neturi galimybės parodyti vieneto (miliGauss), tik apytikrį stiprumą. Aš jį esu gerai išbandęs apie 2 metus, jis tikrai fiksuoja laukus nurodytoje dažnių juostoje. Kadangi nėra vieneto - referencijai yra elektrinio lauko stiprumas nuo 230V buitinės elektros laido (atstumas cm), taigi, norint, galima nesunkiai apytikriai konvertuoti į mG.
Galvoje esantis implantas nedavė jokio EMF signalo. Patvirtinta.
Tačiau piršte esantis „žiedo akutės" pavidalo implantas, pasak pačio inkognito, atsiradęs po 1982 metų kontakto - skleidė bangas. Tai buvo nereguliaraus tankumo impulsai, maždaug kas 15-30 sekundžių, bet nereguliariai, labai trumpu intervalu (mažiau nei sekundė) perduodamas elektromagnetinis impulsas, nuo silpno iki vidutinio stiprumo (referencijai - maždaug tarp 5 ir 2.5cm atstumo iki buitinio 230V laido) elektrinio lauko.
Pasitikrinimui mėginau EMF matuoklį laikyti prie Marll ir savo paties piršto, bet nebuvo jokio parodymo. Bandėme gal 5 kartus, skirtingu paros metu, rezultatas tas pats, implantas skleidžia trumpus vidutinio stiprumo impulsus ir namie ir lauke.
Sekantį kartą patikrinsime ilgesniame laiko intervale, išardę prietaisą ir laikydami implantą tiesiai prieš anteną, mėginant rasti dėsningumą tarp intervalų.

Toliau nufotografavome ir apžiūrėjome inkognito randus - vieną ant kaklo, kitą ant dubens šono. Plačiau apie jų atsiradimą primins pats inkogito, o apžiūrą aprašys medicinos specialistas Marll, aš buvau atsakingas tik už fotografijas.

Tada mes visi trys leidomės į kelią, norėjome rasti ir identifikuoti tikslias kontaktų vietas 1974 ir 1982 metais. Vietas radome su inkognito pagalba ir išsaugojome koordinates su dedikuotu GPS imtuvu (ne telefono). Tikslios koordinatės ir žemėlapiai su nuotraukos bus mano sekančiame poste. Kiekvieną vietą ištyrėme dėl anomalinių ženklų - kompaso anomalijų, laiko anomalijų, EMF matuokliu ir padarydami daug apylinkių nuotraukų. Nei kompaso, nei laiko nei EMF anomalijų neaptikome. Nuotraukų dar nespėjau peržiūrėti, pranešiu atskiru postu.
Apvažiavome Raudondvario kelią prie sprogmenų saugyklos, kur inkognito kontaktavo su NSO rutuliu 1982 metais ir kai mūsų 5 žmonių grupė matė NSO, taip pat inkognito specialiai sukviestame susitikime 2008 metais, jam asmeniškai nujaučiant, kad vėl gali pasirodyti NSO toje pat vietoje.
Tuomet apvažiavome maršrutą nuo inkognito buvusių namų 1974 metais, pravažiavome visą jo važiuotą kelią motociklu su Piliečiu X, kol privažiavome vietą, kurią inkognito mums tvirtino įsitikinęs, kad ten nusileido ir išsilaipino iš NSO, bet nebūdamas tikras, kad iš ten pakilo. Ta vieta šiandien yra Kauno botanikos sodo teritorijoje. Labai tikslios koordinatės yra nustatytos, padarytos fotografijos ir vietos analizė. Anomalijų - nerasta, fotografijos dar bus peržiūrėtos. Koordinates ir žemėlapius atsiųsiu kai tik baigsiu juos tvarkyti.

Tuomet leidomės į paieškas dėl Piliečio X.
Inkognito tuometinė darbovietė tuo laikotarpiu buvo „Kauno mechanizuota hidrotechninės statybos kolona", esanti adresu Liepų gatvė 23, Garliava. Šiuo metu (2016m) ten yra įsikūrusi įmonė UAB „Kamesta" ir mūsų patvirtintomis žiniomis, ji yra perimusi prieš tai tuo adresu (hidrotechninės statybos kolonoje) dirbusių žmonių darbo įrašų archyvus.
Nuvažiavome į UAB „Kamesta" įmonę ir tiesiogiai paprašėme informacijos iš archyvų. Asmeniškai aš, buvau atsakingas už mūsų apsaugą ir likau išorėje stebėti aplinkos, į vidų iėjo Inkognito kartu su Marll. Dėl detalių kas vyko įmonės viduje - skaitykite Marll ataskaitą.
Iš, kaip supratau, maloniai nusiteikusios skyriaus vedėjos, gavome tikslius duomenis apie Pilietį X - jo gimimo metus, to meto gyvenamąją vietą ir išėjimo iš darbo datą. Paaiškėjo, kad Piliečio X mums žinomas vardas yra neteisingas ir specialiai klaidinantis. [tyrėjams dabar jau žinomas tikras vardas, viešai neskelbiame].
Faktas: Pilietis X dirbo labai trumpai, tarp 1973.10.16 iki 1974.07.06 dienos - mėnesis prieš inkognito pagrobimą.
Jo oficialios pareigos skyrėsi nuo neoficialių, inkognito jį žinojo ir su juo palaikė kontaktą kaip su sportinio šaudymo instruktoriumi.

Gavę informacijos apie jį - nuvykome adresu, kur Pilietis X gyveno 1974 metais [tyrėjams adresas žinomas]. Jis savo butą pardavęs dar iki neprikausomybės atgavimo ir šiuo metu ten gyvena nuomininkai, kurie nieko nežino net apie dabartinius šeimininkus. Tačiau radome keletą senbuvių kaimynų, kurie patikino pažinoję Pilietį X ir tvirtinę, jog jis buvęs kariškis, gyveno su šeima ir grįšdavęs su uniforma. Jie jį žinojo kitu vardu, nei jis buvo prisistatęs inkognito, tačiau ūgio, sudėjimo, plaukų spalvos ir formos aprašymai atitiko. Tuo pat vardu, kuriuo jis buvo žinomas kaimynams - jis oficialiai buvo prisiregistravęs ir darbe, tačiau bendradarbiams buvo žinomas kitu vardu ir vykdė kitas pareigas, nei buvo registruotas dirbti. Pavardė ta pati.

Iš šios sužinotos informacijos, mes buvome šokiruoti, nes buvome priversti konstatuoti išvadą, jog tais laikais taip elgėsi tik KGB struktūros darbuotojai - kaimynai žinojo jį kaip kariškį, o inkognito darbe jis nevilkėjo uniformos, bei nesakė esąs kariškis.
Taigi iš to galima daryti praktiškai patvirtiną išvadą, kad KGB struktūra ieškojo „aukų" ateivių eksperimentams, iš kurių vienas buvo inkognito. Šioje vietoje derėtų priminti, kad kai inkognitui traukė iš nosies implantą, jo gydytojas paminėjo, kad jis jau yra toks 7 per tą pačią savaitę. Jam buvo priverstinai nuimti pirštų antspaudai ligoninėje.

Taip pat tuo metu buvo visiems žinoma kriminalinė informacija, kad tais pat 1974 metais prie botanikos sodo buvo rasta nužudyta apie 12 žmonių (iš "margulino" tipo sportinio pistoleto), nori nenori peršasi asociacijos.

O iš šios informacijos peršasi ypač sensacinga ir jautri informacija - KGB turėjo ryšių su nežemiškomis struktūromis. Kas labiausiai šokiruoja.
Inkognito po šių žinių surinkimo taip pat jautėsi gerokai priblokštas.

Koordinatės ir nuotraukų analizė bus pateikti rytoj.
Taip pat, toliau prašau Marll pateikti savo ataskaitą ir pasisakyti inkognito.

Aukštyn