Exopolitikos naujienos

Pradėjo exopolitics.lt, lapkričio 06, 2013, 22:14:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exopolitics.lt

Šioje temoje bus dedamos Exopolitics World Network ir kitų organizacijų, kurios užsiima exopolitika (http://en.wikipedia.org/wiki/Exopolitics)  naujienos ir updeitai apie vykdomus projektus.

Naujausias organizacijos ''Paradigm Research Group'' projektas - "Kongreso iniciatyva". Projekto esmė perduoti visiems JAV kongreso nariams dvd diskus su vykusio gegužę renginio ''Citizen Hearing on Disclosure'' įrašu, vėliau susisiekti su kiekvienu kongresmenu atskirai ir tartis dėl galimybės parlamente rengti ''valdžios lygio klausymus'' (Congresional hearings) apie nežemiškas civilizacijas kurios veikia mūsų planetoje ir oficialų ateivių egzistavimo pripažinimą. Projekto iniciatorius Steve Bassett ''Paradigm Research Group'' vadovas, registruotas JAV lobistas.






Teroras

Apie exopolitika iki siol nebuvau girdejes. Kaip suprantu judejima sukure Alfredas Webre, teisingai? Kokie iki siol didziausi laimejimai?

Benamis

Savo prisistatyme minejai, kad norejai kurti nauja LT kalbos exopolitikos projekta... O negalvojai anomalijos adminams parasyti? Tema tikrai idomi + automatiskai pasiektum didesne auditorija negu kurtum atskira tinklapi. Gal jie koki atskira bloga tau skirtu ar pns. Manau verta pabandyti, nes adminai
tikrai zmogiski cia ;)

exopolitics.lt

#3
lapkričio 06, 2013, 22:29:15 Redagavimas: lapkričio 06, 2013, 22:47:36 by Benamis
Judejimą sukūrė atskiri įvairūs entuziastai, Webre tam tarpe, tačiau jis iš esmės žinomas kaip pačio termino Exopolitika sugalvotojas.
Na manau kaip laimėjimus galima būtų įvardinti stiprių grupių JAV, UK, Vokietijoje sukūrimą. Jos nuolat rengia įvairius seminarus, konferencijas, vykdo įvairias iniciatyvas, informuoja visuomenę apie tyrimus susijusius su nežemiškų civilizacijų veikla ir kt.

Dėl anomalijos Benami viskas įmanoma, ačiū už idėją. Artimiausiu metu nuspresiu/-ime kur ir kaip skelbti įvairias naujienas ir info.

exopolitics.lt

Labai idomus interviu kurį šiais metais atliko vienas nežemiškų civilizacijų veiklos tyrėjų, istorikas Ricard Dolan. Interviu buvo paimtas iš prastos sveikatos būklės, seno, buvusio JAV kariškio. Jei dar nematėte galite pažiūrėti čia:


exopolitics.lt

''Exopolitik Germany'' kas ketvirtį vokiečių kalba leidžia naujienų biuletenį. Jei kas suprantate vokiškai štai naujausias

(kitus galite pažiūrėti jų youtube kanale)

Benamis

Buvau kazkada papostines si irasa i foruma. Kiek man teko atkapstyti tai jis buves CIA agentas.

exopolitics.lt

Galimas daiktas, tokia nso besidominti zinoma zurnaliste Linda Moulton Howe yra bendravusi su juo, si zurnaliste patvirtino jo tapatybe,- neva is ties buves agentas.

Teroras

Kazkaip idomiai cia su tuo senuku. Kodel viesai neskelbia kas jis toks? Jeigu yra tokie projektai kaip exopolitics, tai cia gaunasi kaip ir savotiskas draudimas jam - nezudys gi jo seima ir ji pati slaptos tarnybas kai apie tai jis viesai prakalbo.

exopolitics.lt

Sunku pasakyti kodėl neskelbia tapatybės, matyt situacija yra labai komplikuota, galbut specialiai jam leido pasisakyt kazkas, taciau neskelbiant tapatybes, ''kad nebutu per daug''. Gal turi kokiu nors nesuvestu saskaitu ar pan. Ivairus dalykai susije su jautria informacija daznai buna sudetingi...
Tarkim Rusijos kosmizmo atstovas generolas Savin savo interviu teigia, kad JAV neturi jokiu kosminiu ateiviu leksciu, o sis anonimous pilietis teigia kad turi...ir kuris is ju patikimesnis, kiekvienam sau nusprest turbut...

Asasinas

Ekopolitika, tai tipo politika, kuri nekenkia pasauliui ar kaip?

Benamis

Ekopolitikos cia nera.

Asasinas

O tai kas tada exopolitika?


exopolitics.lt

Rusijos televizijos reportažas apie Vokietijoje vykstantį teisminį procesą dėl vieno užslaptinto raporto apie NSO paviešinimą. Ir išsamesnis video apie šią istoriją vokiečių kalba.




Aukštyn