Miego paralyzius ar kazkas kito nutinka man

Pradėjo Shooo, sausio 08, 2017, 00:25:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Shooo

Sveiki, kas nezinot apie miego paralyziu tai pasiskaitykit visai idomu tai patirti, po daug daug ivarytos baimes per miega atsikeli zvalus ir pailsejas, kam su sirdute negerai nebandykit :D. Daugiau info apie paralyziu: http://www.tv3.lt/naujiena/882033/gydytoja-apie-miego-paralyziu-tai-vienas-siaubingiausiu-potyriu

Esu karta , o gal du kartus patyres miego paralyziu ir zinau kaip kas vyksta Miego paralyziaus niekada nesistengiau mechaniskai sukurti sau taigi laikui bengant per 23 savo gyvenimo metus miegodamas sugebu susigaudyti kada as saukiu keistu, pilnu baimes balsu vos prisimenu savo naktinius sukavimus iskarto siurpas pereina.

Kaip daznai saukiu siurpa kelianciu balsu? Mazdaug 2-3 kartus per metus

Nakti miegodamas sapnuoju kazkoki tai sapna ir staiga viskas dingsta... pries akis visada kur bemiegociau miegociau matau baltas duris kurios rankena po leto leidziasi zemyn ir kazkas nori labai labai tyliai ir letai atidaryti kambario duris butent per ta sapnuojama veiksma as per miegus pradedu ne itin garsiai saukti nors is kito kambario tai galima girdeti... Ne karta esu pagalvojas kodel as sapnuoju ta momenta ir as pradedu kaip ir bandyti saukti su uzverta burna taip butent gaunasi labai siurpus ir pilnas baimes sauksmas, po visko visada atsikeliu ir susiprantu , kad as saukiau uzverta burna tuomet kokia minute kita bunu siek tiek persigandes ir uzmiegu. Ar tai galima vadinti miego paralyziumi? kaip ir minejau paralyziu esu patyres du kartus ar tai viena po sunkios keliones , o sitie ivykiai su tuo paciu sapnu ir veiksmu eiga kartojasii metus po 2 3 kartus. WTF?


tadasas99

Keista kad paminejei butent 23m amziu, as panasaus amziaus patirdavau panasias busenas miegant, tik as neatsimindavau paciu sapnu, pamenu tik pati siaubo jausma, sauksma bet as negaledavau saukti, negaledavau ne tik burnos praverti bet ir saukti, sauksmas likdavo krutineje, siaubingas jausmas.
 Taippat tuojau prabusdavau issigandes bet per kelias akimirkas uzmigdavau ir sapnas nesikartodavo. Siti sapnai taippat budavo labai reti.
 Bet man 32m, ir situ sapnu jau seniai nepatiriu, tai noriu paguosi kad jie su laiku turetu liautis.
 Jei ieskai sprendimo siandien, ieskok savyje, nemanau kad rasi, as neradau, bet tavo sapnai tavo pasamoneje.

Tadas23

Man irgi taip yra buvę 3 kartus gyvenime. Ir visą laiką baimė išlieka vienoda būsena, todėl kai daktarai sak,jog reikia atsipalaiduoti ir nusiraminti ryškiai nėra to patyrę, nes atsipalaiduoti sunkiai įmanoma. Pirmą kartą nebuvo jokių vaizdinių,o štai antrą kartą iš šešėlio buvo matomas demonas su ragais,kuris ir alsavo ir jaučiau smarsą... trečią kartą iš mažos pelytės per visą spintą išaugo milžiniška žiurkė ... ir atsipalaiduok,kad gudrus :D

Aukštyn