problemos po Astraliniu kelioniu

Pradėjo iDiJotas, sausio 04, 2014, 08:57:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

iDiJotas

pastebejau kad visi tik siulo ir daro bandymus su tom kelionem, bet neradau kad kazkas uzsimintu apie rimtas problemas su kuriomis jie susidure butu,
Maciau tik vienos "rainiukes" (kazkaip pan ji pasivadinus) kad buvo tampoma blogu sielu ir kad kazkoks buves negeras draugas prie jos prisikabino.

Taigi, begooglindamas vis ivesdamas ivairias angliskas frazes radau kad uzsienietis prisigaude i savo kuna tokiu blogybiu:
http://www.psychic-experiences.com/real-psychic-story.php?story=5179
"I often have OBEs and instinctively astral projected without fully preparing myself to do so, but I think all of this is starting to have side effects.
I have voices in my head. 8 voices added up now and they aren't evil nor good, they speak to me and reflect in my intentions either if they are good or sometime bad ones. I have asked them of their origins and they have told me all there is to know about them. "Your mind is a good one" the smartest one would say. "You have a pure heart, very uncommon in this world". "We are the parts of you that you somehow instinctively separated yourself from into different parts of your mind". Some act more than others the one that reacts from anger is one of them.
I understand a bit of what the voice said but not all of it, they have taken names that they respond to while speaking in my head over time. Their intentions are based off mine, if they are good they act good, if they are wrong they act wrongfully.
They also can take partial control over me impulsively when I'm struck with a strong emotion. One; for example, consists of depression. One will defend me and get me out of situations, if that voice is upset if someone caused my depression it would try to solve the issue, or may even seek revenge. I won't do anything most times no matter how much pain something has cast upon me. "That's why we're all here!" the jokester voice would say."

pasiskaitykite ten daugiau, Ir komentarai po straipsniu yra.
Ka manote apie sia situacija ??

ajolu

Na aš jau minėjau, kad astralinės kelionės gali būti pavojingos. Pati buvau nuo to nukentėjusi, dėl to ir sakau, kad geriau nelysti ten iš smalsumo ar nepasiruošus. Mano nuomone, prie to žmogaus prisikabinusios esybės, pasigautos per asralines keliones.

eternal.bliss

Na tai logiška, jei šoksi į jūrą, matomai sutiksi žuvų  :D Jei neturėsi kaip apsiginti, jos gali kasti  :D

ajolu

Kiekviename pasaulyje savos taisyklės :)

iDiJotas

jeigu esu ziauriai pavarges galiu netycia i ta astrala patekti ?
Visiskai nenoriu as i ji ir nenoriu su visokaiis velniais susitikti, tuo labiau atsinesti tuos snabzdeselius
Kaip apsisaugoti kad nepatekti

Sako vienas kad sapnuojant ar tiesiog uzmigus galiu i ten patekti.
Db bijau eiti miegoti !
Jauciu prieisiu prie to kad reiks psychologo pagalbos :( kam as pradejau cia dometis isvis
Gyvenau nezinodamas ir problemu nebuvo

PADEKIT KASNORS !

ajolu

ei ei ramiau :) mes sapnuodami visada einame į astralą:) tačiau mes turime apsaugą ir jeigu esame fisiškai, emociškai, psichiškai ir dvasiškai sveiki niekas mums negresia. Baimė traukia neigiamas vibracijas, todėl patarčiau nusiraminti ir nustoti bijoti. Jeigu neigiamas emocijas pakeisti teigiamom niekas prie tavęs neprisikabins, juo labiau jeigu tu net nebandai ten tyčia patekti.
Nieko išgyvensi :) man kažkada irgi buvo toks periodas kai visko paniškai bijodavau prisiskaičiusi tų baisybių :D O dėsnis toks, kad ko bijosi tą ir pritrauksi :) Ir pritraukdavau. Dabar nebebijau ir nieko baisaus nebevyksta.

Domas

Mano nuomone, niekas prie jo neprisikabino, aš manau, kad jo ego skylo į tam tikras asmenybes, kaip, kad ir rašo "We are the parts of you that you somehow instinctively separated yourself from into different parts of your mind" tos atskiros "esybes" egzistuoja del to, kad jis tapatinasi su jomis, tas pats, kas žmogui manyt, jog jis yra kylančios mintys, visa tai yra tas pats, tik tiek, kad jos pas jį galima sakyti yra individualios, bet tos pačios ego dalys.

eternal.bliss

#7
sausio 04, 2014, 12:31:37 Redagavimas: sausio 04, 2014, 12:36:44 by eternal.bliss
Na su asmenybe, heh,  :D Norima įrodyti, kad tai yra jo mintys, čia labai sukta manipuliacija  :D ir jei jis prims jas kaip savo- jis priims tai ir nusileis dar žemyn, pririš save prie tų minčių formų, arba butybių  :D
Kadangi žmogus gali keisti savo asmenybę, jis gali būti toks koks nori būti, bet dažnai yra suskaldoma asmenybė, dėl to kad žmogus nebesupranta kas yra, neturi minčių ramybės ir t.t. Čia pagrindinė gresmė. Visada sakiau, kad žmogus kuris neturi minčių negali susirgti jokia psichine liga.

Jei nenori būti valdomas, valdyk savo mintis. Jei nenori eiti į astralą, gali tiesiog pareikšti, kad nenori, kai tave trauks gali apsiversti ar pajudėti, sukryžiuoti rankas, ir nustos.
Kaip ir sakė- visi nesąmoningai eina į astralą, tačiau kai nesąmoningai eini- tu esi iš tiesų sąmoningesnis, ego nėra aktyvus, ir viskas praeina gerai.  :)

Master

Na, pamenu kuomet dar atlikinėjau praktikas man buvo kažkas panašaus. Skirtingi požiūriai lipo iškart vienu metu vienas ant kito (buvo siaubingas laikotarpis, na bet ne toks stiprus, koks minimas šaltinyje). Iš emės manau, kad tiesiog įvyko lūžis (galbūt dėl patirto šoko. Dėl praktikos ir pakitusio suvokimo) ir viskas ėmė plaukti į paviršių. Abejoju, kad tai astralinių būtybių darbas. Ypač keletos. Jos jau būtų visiškai išsekinusios žmogų.

Nieksas

#9
sausio 04, 2014, 15:48:34 Redagavimas: sausio 04, 2014, 15:56:02 by Nieksas
Citata iš: Master  sausio 04, 2014, 13:02:15
Na, pamenu kuomet dar atlikinėjau praktikas man buvo kažkas panašaus. Skirtingi požiūriai lipo iškart vienu metu vienas ant kito (buvo siaubingas laikotarpis, na bet ne toks stiprus, koks minimas šaltinyje). Iš emės manau, kad tiesiog įvyko lūžis (galbūt dėl patirto šoko. Dėl praktikos ir pakitusio suvokimo) ir viskas ėmė plaukti į paviršių. Abejoju, kad tai astralinių būtybių darbas. Ypač keletos. Jos jau būtų visiškai išsekinusios žmogų.


Tu irgi astralines keliones praktikuoji ?  :D :D Per kiek laiko pirmą kartą išėjai iš kūno ? :) O šiaip daug kas sako kad astrale saugu , bent iš praktikuojančiu...

Master

#10
sausio 04, 2014, 16:20:01 Redagavimas: sausio 04, 2014, 16:24:15 by Master
Ne, kalbėjau apie kitas praktikas. Aš tuo metu daug domėjausi okultizmu, užsiėmiau žaidimais su energijomis, atlikinėjau ritualus (juos įvardinu taip, nes tiesiog nenoriu jų minėti).
Kadangi visą laiką paskyriau būtent šitam, rečiau ėmiau bendrauti su žmonėmis (priedo bijojau, kad jie manęs nesupras), pasikeitė pasaulėžiūra. Ir tiesiog tai privertė mane pačią atsigręžti į save, pradėjo lysti visa bjaurstis, priedo prisidėjo patirtas šokas... Žodžiu mano galva tai buvo mano paties atsakas į tai ką tuo metu dariau.
Ne paslaptis, kad kiekvienam užsiimačiam panašia veikla įvyksta lūžis (mažas realybės pakitimas, net šioks toks nuvažiavimas nuo proto. Galime tai įvardinti laikinu asmenybės uždrumblėjimu).
Mamo mama užsiiminėjusi spiritizmu, pasakojo, jog ji buvo pasiekusi tokį lygį, jog savaitę negalėjo išeiti iš namų nes nesugebėjo suvokti paros laiko. Po to kai atsigavo, aplinkiniai ėmė matyti jos iškreiptą vaizdą (irgi nesiplėsiu).
Ką aš tuom bandau pasakyti. Kad man atrodo, kad tai yra normalus praktikuojančio lūžis, kuomet pakeičiama realybė, aplinkos suvokimas, pasaulėžiūra.
Juk staigiai suvokti, kad tarkime egzistuoja ta pati obe yra kažkas stipraus, išeinančio iš normų. Be to, tai reikalauja energijos. Aš taip bent jau manau.

EDIT:
Kai kurie teigia, kad sapnuodami išeiname iš kūno. O juk sapnavimas yra natūralus, todėl jis neturėtų būti pavojingas.
Mano galva viskas kilo iš susikoncentravimo, pakitusio požiūrio kaip jau ir minėjau :)

Nieksas

Įdomiai  :) Manau , ne kiekvienas gali pakelti tokį šoką ir realybės pakitimą. Tai pavojingiausia mano galva ir yra.  :)

Domas

O aš manau, kad tos visos baimės yra ego self defence mechanizmas, nes sąmonei aukštėjant vis mažiau energijos iš žmogaus gauna ego, tokiu atveju jis pradėda gintis puldamas, tai yra sukeldamas baimes įvairiausiais, tokiu budu jis dar ir gauna energijos iš žmogaus, nes dauguma nesuvokia to ir susitapatina su tomis mintimis kurios kyla, taip jas dar labiau pakraudamas save energija.

lukas11xxf

Ir ko cia reik bijot, vistiek jei kaskas atsitiks ,tai tavo kunas tems tavo atstraline kuna atgali, dar beto jei prisiskai ir bijai, tai nereiksa kad dabar iskart iseisi nespontaniskai is kuno :D dar jus zinot kad galit iskart grizt i kuna ir dar turit mokytojus/pagalbininkus ar kas jie tokie, salia jusu :)

iDiJotas

kaip supratau tas isejimas is kuno (astralines keliones budu) kaip koks cheatinimas. Kurejes nebuvo nustates tokios opcijos kad tu galetum tai daryti. Bet zmones protingi sutverimai atrado BUG'a ir va tau , tadam - nemokami pasiskraidziojimai astralinej erdvej nemirus ir suprantant kad tu nemiegi :)

kaip suprantu be cheatu i astraline busena kurejes buvo nustates kad gali iseiti 2 budais:
-KAI miegi/sapnuoji, bet tada tu nezinai ir nesupranti ka veikia tavo astralus kunas nes tuo metu labai inirtingai analizuoji savo sapnus (ivykius kuriuos sukrovei per diena)
-KAI mirsti ar komos metu

Aukštyn