Švedijos jaunuoliai siekia įteisinti kraujomaišą ir nekrofiliją

Pradėjo Benamis, vasario 24, 2016, 23:45:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Kazkada buvo forume diskusija apie tai. Ir jeigu neklystu Teroras ir TinSoldieris joje dalyvavo (jeigu klystu pataisykit).

Švedijos jaunuoliai siekia įteisinti kraujomaišą ir nekrofiliją

Švedijos Liberalų partijos jaunimo organizacija pateikė prašymą dėl nekrofilijos ir kraujomaišos įteisinimo.

Švedijos liberalaus jaunimo sąjungos teigimu, vien dėl to, kad tai yra „matoma kaip kažkas neįprasto ir šlykštaus" dar nereiškia, kad tai turėtų būti nelegalu, skelbia „Dailymail".

Jie nori įteisinti lytinius santykius tarp brolių ir seserų, kuriems yra daugiau nei 15 metų. Taip pat, lytinius santykius su lavonais, jeigu žmogus prieš mirtį davė raštišką sutikimą.

„Mums apskritai nepatinka įstatymai reguliuojantys moralę ir šis įstatymas dabar negina niekieno teisių", - teigė liberalų jaunimo sąjungos pirmininkė Stokholme Cecilia Johnsson dienraščiui „Aftonbladet".

„Mes esame jaunimo sąjunga ir viena iš mūsų užduočių yra mąstyti į ateitį, - teigė mergina. - Aš suprantu, kad tai (nekrofilija ir kraujomaiša) gali būti laikoma kaip neįprastu ir šlykščiu dalyku, tačiau priimant įstatymus negalima tuo vadovautis".

Švedijos liberalų partijos jaunimo sąjunga balsavo už kraujomaišos ir nekrofilijos įteisinimą savo metiniame susitikime praėjusią savaitę. Pateiktame prašyme buvo nurodyta, kad dviems broliams arba seseris, kuriems yra daugiau nei 15 metų ir jiems abiems sutinkant, turi būti suteikta teisė užsiimti lytiniais santykiais.

Jų pasiūlyme taip pat skelbiama, kad, jeigu žmogus prieš mirtį testamente nurodytų sutinkantis, kad po jo mirties būtų galima užsiimti lytiniais santykiais su jo palaikais, tai taip pat turėtų būti legalu.

„Kas po mūsų mirties nutiks mūsų kūnui turėtume nuspręsti mes patys. Ir jeigu tu testamente parašai, kad nori, jog tavo kūnas būtų atiduotas muziejui dėl mokslinių tyrimų arba, jei sutinki, kad kas nors galėtų miegoti su tavo kūnu, tuomet viskas turėtų būti gerai", - C.Johnsson prideda.

Prieštaringų vertinimų susilaikęs pranešimas tuo jau pat buvo sukritikuotas liberalų partijos ir keleto vyresniųjų motininės partijos atstovų. Po tokio jaunuolių pasiūlymo buvęs Liberalų partijos parlamento narys Carlas B.Hamiltonas tiesiog užsipuolė jaunimo sąjungą. Pavadino juos „neišmanėliais" ir teigė, kad jaunuoliai trokštančiais reklamos labiau nei politikos.

„Liberalų partijos jaunimo sąjungai labiau rūpi reklama, bet ne sprendimai, kurie nulemtų Švedijos ir mūsų pačių ateitį", C.B.Hamiltonas parašė socialinio tinklapio „Facebook" liberalų partijos narių grupėje.

„Žinoma, jūs suprantate, kad žmonės juokiasi iš to jūsų liberalismo, jūs neišmanėliai, - toliau rašo jis. - Ir kokie kiti sunkumai su kuriais susiduria visuomenė yra jūsų sąrašo viršuje, Stokholmo liberalusis jaunime? Seksas su begemotais?"

Liberalų partijos žiniasklaidos atstovas pirmadienį teigė, jog motininė partija nepalaiko jaunimo sąjungos, ir nori, kad ir nekrofilija ir kraujomaiša ir toliau išliktų nelegali.

lrytas.lt

kiskis

Sviesau liberalu rytojaus gaires aiskios. O kaip su zoofilija, jau galima ar dar reik palaukt?

TinSoldier

Citata iš: kiskis  vasario 25, 2016, 09:12:04Sviesau liberalu rytojaus gaires aiskios. O kaip su zoofilija, jau galima ar dar reik palaukt?
Hehe, tik neįsižeisk, bet šita žinutė labai dviprasmiškai persiskaitė, turint omeny tavo slapyvardį ir avatar'ą :D

Citata iš: Benamis  vasario 24, 2016, 23:45:23Kazkada buvo forume diskusija apie tai. Ir jeigu neklystu Teroras ir TinSoldieris joje dalyvavo (jeigu klystu pataisykit).
Truputukas ten buvo šitoj temoj, šitame puslapyje: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2515.30

Aukštyn