Kas finansuoja Lietuvos ziniasklaida?

Pradėjo Benamis, vasario 02, 2014, 21:30:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

kiskis

Tarybine uz dabartine santvarka geresne tuo, kad jau zlugo.

exopolitics.lt

Menkai domiuosi ir analizuoju Lietuvos vidaus įvykius bet pvz. šitas dalykas manau yra bendros situacijos iliustracija (atleiskit jei jau buvo skelbta temoje, nespėjau visos perskaityti)

http://faktai.lt/lietuva/15min-lt-darbuotojas-d-pancerovas-dirba-pagal-specialiuju-tarnybu-uzsakyma-issiaiskino-prokurorai/

tadasas99

Nepamirskim kad pirmiausia ziniasklaida yra verslo saka, antroje vietoje visuomenes informavimo priemone, o ne atvirksciai.
 T.y. visuomenes informavimas gali buti koreguojamas jei tai teigiamai atsilieps verslui, kazka pageazint, kazka nutylet, net jei nutylejimas tures itakos kontekstui, netgi meluoti remiantis nepatikimais bet oficialiais saltiniais, visias pateisinama jei uz tai byra kapeika, nesvarbu is kieno rankos.

gidas

Citata iš: Tada ir Dabar  vasario 07, 2016, 20:58:37Sakau „taip vadinamoje" ne todėl, kad būčiau koks nostalgijos kamuojamas exkomunistas, o todėl, kad mano akyse, vos per kokį dešimtmetį šalis išsivadavo iš vienos totalitarinės imperijos ir čia pat buvo įkišta, net žmonių neatsiklausus, į kitą - dar baisesnę, kuri, kaip ir komunistai, vadina save „demokratija", o realybėje vis labiau primena totalią tironiją, reguliuojančią ir reglamentuojančią kone kiekvieną „laisvo" piliečio judesį.
Tave vadinasi neatsiklausę įkišo į "dar baisesnę... tironiją"... Tokiu atveju tegaliu patarti emigruoti Rusijon (dabar žinok emigruoti leidžiama), jei ir ten netiks - nu..., varyk tuomet į Š. Korėją ar kur panašiai. Tik iš ten atgalios jau vargu. :)

Citata iš: Tada ir Dabar  vasario 07, 2016, 20:58:37Pasakykite šiandien, kad demokratija - ne pati geriausia pasaulyje santvarka, kad, galbūt, kitos santvarkos irgi nėra tokios baisios, kaip jas vaizduoja „Delfis" - ir būsit iškoneveiktas, o jeigu taip teigtų valstybės vadovas, tai jį dar ir subombarduotų.
Savo laiku V Čerčilis yra pasakęs, kad demokratija yra šūdas, bet jo kaip ir niekas (apart Vokietijos) nebombardavo. Matyt todėl, kad išmintingai pridūręs, jog visa kita yra dar didesnis šūdas (apie baisumus - nė žodžio). Pritarčiau serui V.Č., o pats rinkis ką nori - nekoneveiksiu. :)

Citata iš: Tada ir Dabar  vasario 07, 2016, 20:58:37Dežaviu, kad jį kur perkūnas, šitą jausmą…
Iš tikro - galima ir nuo proto nušokti. Čia vienas specas iš Rusijos rekomendavo aspiriną, kad ramiau ant dūšios būtų. Gal sakau...?
Nors ne - yra geresnis, erlickiškas būdas : "Girdžiu balsus : gyvename geriau nei pernai, o po metų gyvensim geriau nei šiemet. Mąstau : o po šimto? Padarau šimtą. Tikrai geriau!". :)


Aukštyn