Ateiviai jau Žemėje

Pradėjo inkognito, lapkričio 07, 2012, 20:57:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

inkognito

lapkričio 07, 2012, 20:57:48 Redagavimas: lapkričio 07, 2012, 21:37:29 by Benamis
Kad ir kaip bebūtų keista prieš 5 metus ir aš netikėjau, kad jie gyvena jau su mumis kartu  žemėje ir vaikšto netgi greta mūsų,bet kuo labiau gilinuosi į visa tai tuo vaizdelis tampa aiškesnis. Juk ir tas mane padęjęs pagrobti" Karla" turėjo būti labai įsigilinęs į vykstančius pas mus procesus,be to išgaravo kaip kamparas,kol aš jo vėl po 35 metų neatpažinau degalinėje,bet ir tada sugebėjo lug iliuzionistas apdumti man smegenis ir kol grįžau atgal jis jau spėjo dingti iš ten. Tačiau tas tris dienas kol aš ryžausi prieiti prie jo ir jį užkalbinti vardu ir pavarde ir nusistebėti kaip jis jaunai atrodo, po tiek metų nesimatymo jis į mane per daug dėmesio nekreipė.matys minčių visgi jie neskaito kada panorėję. Nuo to laiko aš daugiau jo nebematau ten,nors visuomet piluosi degalus tik ten.

Benamis

#1
lapkričio 07, 2012, 21:18:38 Redagavimas: gruodžio 28, 2012, 15:45:59 by Benamis
Tu inkognito kazkur rasei, kad tas Karla Bronius dirbo degalineje, ar as klystu? Jeigu ne, kodel ten dar karta nebuvai nuvaziaves?

Sorry uz off-topa, jeigu reikes, veliau 'isskirsiu' temas.

astropasaulis

#2
lapkričio 07, 2012, 21:33:09 Redagavimas: lapkričio 07, 2012, 21:37:43 by Benamis
Citata iš: inkognito  lapkričio 07, 2012, 20:57:48
Kad ir kaip bebūtų keista prieš 5 metus ir aš netikėjau, kad jie gyvena jau su mumis kartu  žemėje ir vaikšto netgi greta mūsų,bet kuo labiau gilinuosi į visa tai tuo vaizdelis tampa aiškesnis.

Ar jie slepiasi žmonių kūnuose? Ar įmanoma juos gatvėje atpažinti? Kas juos išduoda?

Benamis

Sukuriau nauja tema ir perkeliau, kad nebutu off-topo senoje temoje ;)

interpretatorius

Jai po tiek metų jį pažinai tai išsamiai apibubink jo išvaizdą .

inkognito

Pažinau aš jį ne iš karto,gal tik iš trečio ar ketvirto karto atvažiavęs pakeisti dujų balioną.Atvirai kalbant bijojau jį užkalbinti kažkaip,nes ir vėl būčiau likęs akis į akį su jais. Galimas dalykas, kad jis vykdė kažkokią jų užduotį vėl išeiti į mane,todėl, kad net labai jau ir nenustebo, kai aš į jį kreipiausi vardu ir pavarde ir net turėjo puikų planą kaip manimi tuo momentu atsikratyti,o man nuvažiavus ir vis dar kankinamam abejonių ar čia tas pats žmogus,visiškai saugiai dingti iš ten visam laikui,net neatsiskaičius su darbdaviais.
  Jo išvaizda Aukštas ūgis, plaukai šateno,akys mėlynos,paausiai šiek tiek žilstelėję,amžius  35- gal 40 metų(o šiuo metu jau turėtų būti bent jau 75 metų) reikia pripažinti kad tai mane ir sutrikdė labiausiai,aš visą laiką netikėjau kad jis gali būti ateivis,maniau kad tai koks nors specialus Sovietinio KGB agentas,dirbantis komunikacijų su NC  srityje,juo labiau kad su jo broliu buvau susitikęs 1991 metais žemės savininkų susirinkime ir jį kai kurie mano bičiuliai apibūdino kaip KGB Pulkininką. Man tada buvo pradėję grįžti atmintis ir aš jam paskambinau susiradęs jo telefoną jis gyveno Kaune Žvaigždžių gatvė Nr 15 ir atėjo susitikti su manimi į susirinkimą kur rinkdavosi visi žemės savininkai.

inkognito

Mane išgelbėjo tai kad jis irgi buvo šaudymo treneris ir buvo dirbęs RST Jūrų klube,tai pasakiau kad žemės sąvininkams būtų neprošalį patreniruoti šaudymo įgūdžius,jeigu reikė kada susiremti su komunistėlių valdžia kad apginti nuosavybei . Bet mane galutinai įtikino, kad aš dėl jo neklystų gautas jo atsakymas:
- Na tada puiku,jeigu jau tik dėl to..... Garantuoju jeigu aš tada būčiau pasakęs kad jau išėjau link jų kaip ateivių lizdo, šiandien tikrai čia nerašinėčiau.
Dabar jau pusmetis mano kortos jiems atskleistos ir jie tikrai žino   kokia tikra yra padėtis, ir kad jų atminties slopinimo implantas neatliko savo darbo.Galimas dalykas kad lankosi mūsų puslapiuose ir bando psichologiškai mane sužlugdyti neigdami   mano info savo statytinių forumuose pagalba,tur būt pastebėjote kad vos tik aš kur nors pasirodau atsiranda dešimtis ala skeptikų besistengiančių sumenkinti ir suniekinti visa tai ką aš pasakoju. Pamastykite logiškai, juk  jeigu kažkam atrodo skiedalai tai ką aš 6 metus išsijuosęs aiškinu jis paprasčiausiai numos į tai ranka,o ne puls aiškinti jog tai melas,jog aš trenktas,neklausinės forume ar nesigydžiau dėl psichinės ligos ir panašiai.... Tai tik dar aiškiau įrodo mano teoriją, kad jie čia pat šalia mūsų ir deda pastangas neutralizuoti mane,ačių dievui kol kas taikiais metodais. Tačiau aš turiu jau ir priemones apginti save, jeigu reikalas pakryptų ir ginkluotos kovos pusėn. Mano kailio lengvai nei jie, nei jų statytiniai negaus.Šaudau gana taikliai ,kažkada šaudžiau už visą pulką per provierkas kariuomenėje.

inkognito

Apie 2005 metus,nso lt. puslapiuose susipažinau su RSA po kurio vardu buvo Simas jis man prisistatė vienos ateivių grupės atstovu žemėje ir gana smulkiai papasakojo man daug dalykų,kuriuos aš ir be jo jau žinojau iš pagrobėjų pusės,susitikimo Vilniuje metu (Buvome trise aš,Jietis ir Tautvida) jis parodė tikslią vietą ir pasakė man kur randasi mano pakaušio srityje esantys implantai,tai gali paliudyti ir minėti asmenys kas juos pažįsta. Vėliau jis man prisipažino, kad jis tik atstovauja jų idėjoms ir tėra tarpininkas,o Pokštininkas gerokai giliau nei aš įklimpo į šią situaciją ir atkasė netgi tai jog RSA ne vyriškos lyties,- o moteris ,ji eina generolo pareigas žemės bazėse ir man buvo paskirta apsauga nuo Torniečių pagrobimo.Galgi aš per daug viešinau  visa tai internete norėdamas atkreipti į tai visuomenės dėmesį,jie keletą kartų manęs prašė to daugiau nedaryti,tad po kurio laiko dingo iš horizonto tiek Simas,tiek visi kiti. Pokštininkas nelaimingai įsimylėjo tą generolę ir vargšas buvo netekęs proto,bet dabar jau atsigavo ir po truputį kai kada reiškiasi NSO.LT. puslapiuose . Aš jį daug kartų perspėjau, kad negalima taip arti sueiti su jais į kontaktus,bet jis nepaisė mano nuomonės. Taip kad tai nežinoma sritis ir joje slypi galybė pavojų,daugelis iš jų dar nežinomi ir man. Būkite labai apdairūs ir vadovaukitės tik griežta logika ir sveiku protu jei bandysite sekti mano pėdom ir giliau kapstytis tikrojoje ufologijoje. Tai yra tikrų tikriausias detektyvas, kada kaltininkas visuomet išsisuka iš keblios situacijos tyrėją palikdamas su didele nosimi ir visų pajuokai. Aš čia buvau įtrauktas prieš savo norą,bet jei jau taip atsitiko pasitengsiu jiems parodyti, kad ir msų žmonės gali būti jiems derami priešininkai. Gaila tik tai, kad dažniausiai gindamas jūsų interesus nuo jūsų daugiausiai morališkai ir nukenčiu,o tarnybos kurios iš to valgo duoną tik pasišaipytų ir pačios sutrukdytų dirbti toliau ta kryptimi kuria tiek metų nuoseklai dirbu,tad ir pagalbos kreiptis praktiškai nėra kur.

TinSoldier

Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:29:27
Galimas dalykas kad lankosi mūsų puslapiuose ir bando psichologiškai mane sužlugdyti neigdami   mano info savo statytinių forumuose pagalba,tur būt pastebėjote kad vos tik aš kur nors pasirodau atsiranda dešimtis ala skeptikų besistengiančių sumenkinti ir suniekinti visa tai ką aš pasakoju.


Hmm.. Man kilo tokia mintis: ar iš besikabinėjančių prie inkognito aš vienintelis algos iš ateivių negaunu? Veltui nebenoriu dirbti :/ Reiks skųstis torniečių profsąjungums.

inkognito

O gal tik taip meluoji kad negauni,o patyliukais jau ir namą prie viduržemio jūros įsigijai ir jau poršiąką nusižiūrėjai? :D :D :D  Kas čia tave žino,juk ir seimo nariai skundžiasi, kad sunkiai iš savo algos pragyvena?Leisk pabūti ir man kai kada skeptiku.

inkognito

Štai kada aš tą žmogų pirmą kart pamačiau  degalinėje ir net automatiškai pasisveikinau su juo tarsi senu pažįstamu,o tik po to pradėjau klausinėti savęs kodėl taip pasielgiau?

NEPATIKĖSITE

Standartinė inkognito » 2010 Lie 17, 09:44
Nepatikėsite,bet nuvažiavęs į degalinę išvydau tokios pat išvaizdos žmogų koks buvo tas jų agentas Pilietis x,tokio pat ūgio,veido bruožų ir tokie patys garbanoti plaukai, kaip kad buvo to žmogaus 1974 metais,- tik dabar jam jau turėtų būti apie 85-89 metai, o tam tiek kiek buvo anam tuo metu apie 35-40 metų. Iš pat pradžių, net jo nepažinau,tik automatiškai su juo pasisveikinau, kaip su senai matytu žmogumi ,ir tik baigiant pilti dyzeliną man daėjo iš kur tas pažystamas yra matytas.
Jis pasirodo užpylinėja automobiliams suskystintas dujas. Įdomu....
Žinau tą degalinę , kur ji yra aš ten pastoviai užsipilu degalus,jo ten seniau nebuvo,atsirado tik nesenai ir aš jį manau, kad pažinau bei jis tur būt mane pažino ,nes atsakė į automatinį pasisveikinimą.... bet gali būti kad tik iš mandagumo, kaip degalinės darbuotojas...
Šį žinutė išspausdinta Meškos ausyje prieš porą metų galite nueiti ir patikrinti ją.

TinSoldier

Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 08:14:08
Pažinau aš jį ne iš karto,gal tik iš trečio ar ketvirto karto atvažiavęs pakeisti dujų balioną.


Citata iš: inkognito  lapkričio 08, 2012, 09:21:37
<...>ir tik baigiant pilti dyzeliną man daėjo iš kur tas pažystamas yra matytas.


Tai tu jį atpažinai po to, kai dyzeliną pylei, ar kai atvažiavai dujų balioną pakeisti? Mažytis neatitikimas.

Aišku, jis nieko nereiškia. Šiaip smulkmena. Bet už atlyginimą man juk reikia atidirbti :D

inkognito

Teisingas pastebėjimas,aš ten buvau ne vieną kartą ir vis abejojau tas ar ne tas. Kai pyliau dyzeliną tą kartą tai praktiškai  supratau, kad tai gali būti tas pats žmogus,bet po kelių dienų važiavau ten pakeisti dujų balioną savo namui,ir tada galutinai įsitikinau, kad tai gali būti vis tik jisai,bet jo jaunas palyginti amžius su tuo ką tikėjausi išvysti mane vertė dar labai abejoti,ir iš tikro aš tik kitą kartą vėl specialiai tam nuvykęs ten, ryžausi atskleisti jam viską ką apie jį manu,kai jau buvau viskam pasiruošęs blogiausiam scenarijui ir netgi įsitikinęs, kad ten tikrai jis.
Bet jo nepriekaištinga vaidyba suveikė, kad pagalvojau jog apsirikauir  tada nuvažiavau su automobiliu namo ir namuose tarsi koks šydas nuo akių nuslinko ir  tik tada supratau, kad paleidau tikrai nežemiečių žvalgą. Apsisukau kieme su mašina ir dar kartą nuvažiavau į degalinę,tačiau ten jo padėjėjas nors ir  pasakė jo vardą ir pavardę ir  tai jog  jis metė darbą ir išvyko pasakęs, kad daugiau nebegrįš.Padėjėjas pamanė, kad aš koks nors skolų išmušinėtojas,o anas pabėgo tokiu būdu nuo kreditorių ar antstolių. Dar ir dabar kai atvažiuoju į degalinę gudriai šypsosi, kaip aš tada  buvau apmautas. Nesišypsotų jei žinotų su kokiu paukšteliu jis kartu  darbavosi. O jo pavardė ir vardas garantuotai irgi yra kokia nors legenda,kaip ir jo broliuko, kuris irgi pakeitė gyvenamą vietą ir telefono  numerį,kiek beskambinu ten atsiliepia kiti žmonės, kurie nieko apie tai nežino.

astropasaulis

Yra tarkim tariamai žmogus. Ar jis gali pats nesuvokti, kad yra ateivis?

inkognito

Dar viena keistenybė susijusi su tuo mano tyrimu. Vienas mano pažįstamas susijęs su motorlaivių sportu žinomas lenktyninkas,daugkartinis čempionas ir sporto meistras tarptautinės klasės Makarskas Vytautas dirbo kartu su tuo Karla  Jonu to Broniaus broliu Jūrų klube. Po to kai aš jau masčiau apie  bandymus surinkti kiek įmanoma daugiau info paskambinau jam ir paprašiau, kad papasakotų ką žino apie Joną karlą,norėjau patikrinti gandus ar tikrai jis KGB buvęs pulkininkas. Net šiame laido gale pajutau kaip Vytautas sutriko ir tik po kurio laiko pasakė kad nieko apie jį nežino,tik paviršutiniškai susitikdavo darbe ir t.t. Aiškiai nujaučiau, kad jis viską žino bet nieko nepasako. Ir įsivaizduojate kas atsitiko?
Po savaitės jam paskambinau  ir man jo darbe  pasakė, jog jį nutrenkė elektra transfarmatorinėje....Tik ne tokie žmonės kaip Vytautas galėjo eiti vogti ten vario aliumo  laidų,tai absurdiška nesamonė tokia jo mirtis.
Taip ir neduoda ramybės mintis,ką visgi žinojo ir garsiai nepasakė Vytautas? Tai nutiko ne taip jau senai.

Aukštyn