Minties mechanizmas

Pradėjo indigo, birželio 02, 2012, 23:40:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

indigo

Pastebejau kad tam tikru pastangu deka mintimis galima pakeisti zmoniu mintis priversti juos galvoti apie tai ka tu galvoji ar netgi kaip galvoji pats..... bet is tikruju kas mane domina, noreciau suzinoti ar zmoniu mintis galima sujungti i viena visuma ir jas panaudoti tarkim rasant kontrolini?

vitake

Taip, Indigo, tu tai gali. jei tu ištiesų tai kas sakai esąs tai be abejonės ir yra tavo talentas.

.L.U.T.H.O.R.

Tai kad žmonių įdėjos/mintys ir taip plūduriuoja aplink, tik spėk gaudyt. Nieko jungti nereikia, nes jos ir taip  bendroj erdvėje yra.

indigo

taip bet kaikurie zmones pastebejau moka pamatyti is kur ta mintis atkeliavo

Anonimas999

Telepatija sakyciau tai yra

Dvidešimt Trys

Geriausia tai nepasigauti pačiam jokių neigiamų minčių, tai kas nekyla iš meilės, kyla iš baimės, tik šios dvi ir egzistuoja, o visa kita išsišakoja iš to. Geriausia iš vis nepriimti jokių minčių, o joms ateinant nuvyti per daugiausia 1-os sekundės laikotarpį, geriausia būna kai 1/4 sekundės dalį. Kai pats nepasigauni jokių minčių, tada ir aplinkiniai neatspindi tavo sąmonės, taip gali lengvai ir kitus "kontroliuot", žinoma kabutėse kontroliuoti, nes kai peršoki visas ateinančias mintis, automatiškai peršoki ir tam tikras paraleles susijusias su tom mintim. Pvz. pasigavęs neigiamą minty, ar tai būtų baimė, stresas ir panašiai tu automatiškai įšoksi į paralelę, kur ir aplinka ir aplinkiniai tai atspindės, kas yra tavo viduje, o kai to nėra, tada didesnė laisva valia "kontroliuoti" aplinką.

Visažinis

Citata iš: Dvidešimt Trys  balandžio 28, 2016, 19:18:26Geriausia iš vis nepriimti jokių minčių, o joms ateinant nuvyti per daugiausia 1-os sekundės laikotarpį, geriausia būna kai 1/4 sekundės dalį.
Nori pasakyti, kad gyveni be blogų minčių? :D

TinSoldier

Citata iš: Dvidešimt Trys  balandžio 28, 2016, 19:18:26tai kas nekyla iš meilės, kyla iš baimės, tik šios dvi ir egzistuoja
Čia iš šitos Jim'o Carrey kalbos, ane? :)



Dvidešimt Trys

#8
balandžio 29, 2016, 18:48:08 Redagavimas: balandžio 29, 2016, 18:54:13 by Dvidešimt Trys
Visažinis, dabar taip, o iš pradžių kai mokaisi jas kontroliuoti, jų padaugėje ir paintensyvėja, o mano individualiu atveju dar dėl tam tikro dalyko, kuris prisideda ir neminėsiu šitoj temoj, tai negatyvių minčių gan žemo lygio padaugėjo iki daugybės kartų ir ant kiekvieno žingsnio, bet jau tokių nesąmoningų, kad žinai jos ne tavo, tai tuomet žaidimas viską trint lauk, bet labai įkyrėja, kai diena iš dienos ir išvien, bet kai nepasiduodi, persilauži ir galiausiai nebelieka.

TinSoldier, ne, iš Gregg Braden - The Divine Matrix, o šiaip tai visur dabar pilna info būtent apie tai, bet lengva ir pačiam susivokti. Peržiūrėjau/perklausiau tą video, nuostabi kalba. :)

Patarimas

Berniukai, dar apie 1930 -tuosius metus, kada amerikiečiai kūrė kibernetikos mokslo pagrindus atliko labai daug bandymų su sąmonėmis tiek žmonių ir tiek gyvūnų. Pasidomėję, rasite labai įdomių dalykų. Na, o kas link minčių - ta energija lekia į egregorus ir ten gyvena. Išmokite jais naudotis, ir visas ten sukauptas turtas bus jūsų. Bet tam, kad įgautumėt bent pradžiamokslio elementarias žinias, susiarkite knygeles Transerfingas, yra pirmos penkios knygos, penkios pakopos. Pasiskaitykite, ten tiesa egregoras vadinamas švytuokle, nes taip norėjosi knygos autoriui išsiskirti iš kitų. Tai pradėkite nuo pradmenų ir tada ženkite toliau.

xsistemax

Sujungti mintis ar gauti prieigą prie kitų turimos informacijos?
Sujungti mintis yra tik vienas būdas:bendras tikslas.Bendras siekis sinchronizuoja,geriausias to įrodymas-masinė psichozė.Yra tik vienas sunkumas:tuo siekiu reikia kitus užkrėsti.
O prieigą prie kitų turimos informacijos turime visi iš prigimties,tik šito sugebėjimo netobulinam ir kai su juo susiduriam,gautas žinias dažniausiai priskiriam sau,nesuprasdami,kas tikrasis jų šaltinis.
Šimtosios bezdžionės fenomenas plačiai tyrinėtas.Kai žinančių kokią nors specifinę informaciją skaičius pasiekia "kritinę masę"(10 procentų populiacijos)-kiti populiacijos individai ją kol kas nepaaiškinamu būdu sužino tarsi savaime.Ir lengvai priima net tada,jei ta informacija radikaliai keičia pasaulėžiūrą.
Asmeniškai aš manau,jog tai pats akivaizdžiausias telepatijos įrodymas.Visi esame tampriai susieti informaciniais ryšiais ir iš esmės esame vienas organizmas.

kiskis

Citata iš: xsistemax  lapkričio 12, 2016, 21:37:05kiti populiacijos individai ją kol kas nepaaiškinamu būdu sužino tarsi savaime.
Tai tipo pasitrines prie univero as savaime suzinosiu, ka mokosi vargsai studentai (univero populiacija), neskamba labai itikinamai... paprastai, kas nesimoko tas ir nezino nieko...

cs

@xsistemax Jeigu manai, kad kiti ištavęs sužino informaciją, tai tu ne vienas toks. Tik išpasakoti savo patyrimus negerai, nebent manai, kad tai niekais nekeičia kitų požiūrio. Tos žinios, kurios pas kiekvieną dabar ateina yra numatoma žmogaus evoliucijos dalis ir aš pilnai tikiu kad kažkas vyksta, tik žmogaus sąmone tai sunkiai "virškinama".

Todėl to nepastebėti neįmanoma, sustabdyti irgi sunku. Nežinome patys su kuo susidūrę.


xsistemax

#13
lapkričio 13, 2016, 08:05:56 Redagavimas: lapkričio 13, 2016, 08:10:25 by xsistemax
@kiskis ,tą informaciją turi žinoti 10 procentų VISOS populiacijos,t.y. žmonijos.Keli universiteto studentai tokio procento nesudaro.Atstumas irgi nesvarbus faktorius,nes neturi jokios įtakos.
@cs,jei tai vyktų tik su žmonėmis-tada gal tu ir teisus.Bet reiškinys stebimas ir tarp kitų gyvybės formų.Todėl manau,jog tai nėra evoliucija.Greičiausiai tai susiję su kvantų poromis.

klajunas

Psichikos gali būti surištos per sąmonę ir pasąmonę, todėl įmanomos dviejų rūšių telepatijos. Kalbant apie telepatiją dažniausiai įsivaizduojama fenomenologinis gebėjimas, turintis savo telepatinį sensoriumą (t-sensoriumą).

Telepatijos įmanomos kaip elitinis ir kaip kolektyvinis reiškinys. Elitinis, kai šis gebėjimas yra pranašumo pagrindas ir naudojamas kaip ginklas. Kolektyvinis yra ryšio priemonė. Bet kolektyvinė sąmonė tik atrodo, kaip didelis šuolis, nes žmonės nepatyrę, ką tai iš tikro reiškia. Kolektyvinė sąmonė yra pragaras. Todėl dauguma svajoja telepatija naudotis kaip ginklu ir pranašumu, kai pats turi, o kiti neturi. Tai ypač būdinga technologinei telepatijai.

Ginklo esmė ta, kad iš sąmonės pašalinamas telepatinis bendrapasaulis ir tik perduodama bei paimama informacija, tačiau tu nematai siuntėjo, esi aklas todėl labai lengvai pažeidžiamas ir sunaikinamas.

Visi nori valdyti telepatiją, tačiau nenori būti telepatijos veikiami. Kaip ir kūnų pasaulyje, telepatiniame pasaulyje vykdomi nusikaltimai ir niekas nenorėtų būti tų nusikaltimų aukomis.

Be tikros telepatijos, lengvai panaudojama analitinės empatijos sistema, kuri išrenka ir įrėmina į kontekstą mintį, kuri yra ne kas kita kaip juslinis ir kalbinis morfizmas įtrauktas į  kognityvinę žievę, kuri kuria savo rūšies gnostinį juslumą.

Aukštyn