7 daiktai namuose , kurie atima energiją

Pradėjo Benamis, vasario 15, 2016, 19:13:20

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Nesvarbu, kokie jaukūs ir nuostabūs būtų namai, kartais atrodo, kad buvimas tarp tų keturių sienų dusina ir slegia taip, kad net sunku apsakyti. Dažniausiai blogą psichologinę atmosferą kuria daiktai, kurie tam tikroje erdvėje visiškai netinka. Namuose gali būti atliktas remontas, interjeras kruopščiai suplanuotas, bet vis tiek atrodo, kad kažko trūksta? Kinai tiki, kad tokioje erdvėje yra šiukšlių, kurios neleidžia net savuose namuose jausti patogiai ir atsipalaidavus. Be kitų dalykų ypač sutrikdo gerą namų atmosferą kai kurie juose esantys daiktai. Tuomet namuose įsivyrauja apatija ir abejingumas gyvenimui ir žmonėms. Norint apsaugoti savo namus nuo negatyvios ir stagnatiškos energijos, reikia kuo skubiau atsikratyti šių daiktų.

7 daiktai namuose , kurie atima energiją
 
Dirbtinės arba džiovintos gėlės - mirusios gėlės. Niekas kitas daugiau taip neslopina namų atmosferos kaip jos. Neveltui žmonės sako, kad šviežios gėlės (ką tik nuskintos arba vazonuose) skirtos gyviesiems, o negyvos - mirusiesiems. Net pačios gražiausios, subtiliausios dirbtinių gėlių puokštės negali atstoti arba pakeisti paprastų, bet tikrų lauko ramunių puokštelės. Net pačios paprasčiausios gyvos gėlės vazonuose paskleidžia namuose gyvybės energiją. Tad namuose geriausiai auginti orchidėjas, flioksus, sanpaulijas, pelargonijas, kaktusus ar kitas gyvas gėles. Gyvenamasis būstas - ne vieta mirusiesiems žiedams.
 
Suskilę indai - dar vieni daiktai, kurie skleidžia neigiamą energiją. Namuose nerekomenduojama laikyti įskilusių puodelių, lėkščių, kitų indų ir įrankių. Visai nesvarbu, kad įskilimas toks nežymus, kad indai nepraleidžia skysčių. Senovės kinų išmintis byloja, kad tuose įsikilimuose kaupiasi daugiausiai neigiamos energijos namuose ir konkrečiai virtuvėje. Tokių indų būtina kuo greičiau atsikratyti, kol jie dar nepadarė nepataisomos žalos! Indai nuo senovės laikomi turto ir klesčiančių namų simboliais, tačiau įskilus indams manoma, kad gali nukentėti ir jų savininkų gerovė. Namuose reikėtų laikyti tik gražius ir neįskilusius indus, jei norima pritraukti laimę ir džiaugsmą.
 
Seni drabužiai ir avalynė gali pridaryti rimtų nemalonumų! Nusidėvėję, nebenešiojami ar dėl kitų priežasčių nebetinkami drabužiai ir batai turėtų būti išnešti iš namų. Tokie daiktai neatneš nieko gero. Nebereikalingus drabužius ir avalynę geriau būtų atiduoti tiems, kuriems jų gali prireikti: gyvenantiems vargingiau ar benamiams. Dalydamiesi daiktais padarysite gerą darbą ne tik kitiems, bet ir sau patiems. Apie senus ir nebereikalingus dalykus dar galima pasakyti tai, kad norint įsigyti kažką nauja, reikia kuo greičiau atsikratyti sena. Tuomet laisvą vietą netrukus užims nauji batai arba paltas, apie kurį buvo ilgai svajota!

Niekučiai. Įvairūs, mieli niekučiai, papuošalai, suvenyrai iš viso pasaulio ir kitos menkavertės smulkmenėlės gali taip pat neleisti tekėti kambariuose palankiai energijai. Pagal fengšui tam, kad gyvenime atsirastų kažkas naujo, reikia atlaisvinti vietos. Todėl visa tai, kas nėra labai reikalinga, brangu ar miela širdžiai reikėtų arba išmesti, arba padovanoti tiems, kuriems tų daiktų labiau reikėtų.
 
Namuose negalima laikyti tokių daiktų, kurie kelia neigiamus jausmus. Viena dažniausių namų dekoravimo klaidų - laikyti namuose kažką, kad nebepatinka, o gal net niekada nepatiko, bet buvo įteiktas kaip dovana. Žmogus ir jo pomėgiai keičiasi. Pavyzdžiui, nors anksčiau norėjosi sienas iškabinti mėgstamiausios grupės plakatais, dabar to daryti nebesinori, nors grupės muzika vis dar patinka. Nereikėtų ir toliau laikyti plakatų ant sienos. Juos rekomenduojama pakeisti tuo, kas iš tikrųjų patinka. Pagal fengšui daiktai, kurie nepatinka, skleidžia negatyvią informaciją, todėl kuria slegiančių namų atmosferą.
 
Per daug senų nuotraukų. Viena vertus, matomoje namų vietoje padėtos kelios šeimos nuotraukos padeda stiprinti ir neprarasti ryšio su šeimos istorija. Tačiau jeigu nuotraukos vien tik senos, tai gali reikšti, kad asmuo yra pernelyg linkęs gyventi praeitimi. Pavyzdžiui, ką apie dabartinius vaikų pasiekimus gali papasakoti namų savininkų atžalų vaikystės nuotraukos ant kambarių sienų? Atsakymas paprastas: nieko. Jos tik verčia ilgėtis prabėgusios jaunystės. Todėl namuose reikėtų kabinti ne tik senas, bet ir tokias nuotraukas, kurios atspindi dabartį.
 
Po kojomis besipainiojantys laidai ir kabeliai. Laidų raizgalynės blokuoja energijų srautų tekėjimą. Dalį laidų galima paslėpti specialiose grindjuostėse. Skirtingus laidus galima pažymėti skirtingų spalvų lipniomis juostelėmis. Laidus galima pritvirtinti specialiais laikikliais, sudėti į specialias laidų dėžutes su skylutėmis, kad jie nesimėtytų bet kur. Taip pat laidus galima supinti į tvarkingą pynę.

priekavos.lt

Realybė

Kas tiesa, tai tiesa, reikia ir būtina atsikratyti senienomis. Jos skleidžia labai nemalonias energijas. Dar negalima dėti po lova daiktų, kurių jau eilę metų nenaudojate. Mūsų lietuviškas taupymas vaikams ar ateičiai, tai toks neigiamos energijos krovimas, kad ilgai ir sunkiai valyti reikia po to namus. Trūnija, dulkėse skęsta visas sukauptas "turtas", kurį vaikai išmes. Kartą buvau pas vieną moterį svečiuose, ji į mane pasižiūrėjo ir liepė namuose valyti energiją, nes daug šiukšlių. Nuo to karto pradėjau valyti tiesiogine žodžio prasme: Palėpės pas mane tuščios, spintose nerasit rūbo, kuris būtų užsigulėjęs. Sudėjau drabužius, avalynę ir išvežiau į nakvynės namus. Jiems ten labiau pravers. Kokia aš buvau lengva, atsipalaidavusi ir jaučiau tokį palengvėjimą, tiesiog skrajojau. Bet neilgam... Mane vėl kažkas pradėjo slėgti. Pradėjau dairytis, ką išmesti. Pasiėmiau švęstą žvakę, uždegiau ir pradėjau vaikščioti po namus. Gelsva žvakė spragsėjo ir "verkė" juodom ašarom. Kas negerai?  Ogi pas mano anytą pilna dirbtinių plastmasinių ir džiovintų gėlių ! Nesvarbu, kad ji gyvena pas mane, bet aš neturiu moralinės teisės paimti ir išmesti jos kauptas gėles (šiukšles- kaip aš vadinu ) Nepernešu dirbtinių gėlių, tik kapuose joms vieta nuo rudens iki pavasario, nes pas mus atšiaurūs ir neprognozuojami orai. Ir kaip man pasielgti? noriu išvalyti namus, bet senas žmogus tikrai nesupras mano tokio elgesio ir negaliu uždrausti kaupti. Kiek vazų turi, visos pilnos. Pradėjusi buvo iš manes imti vazas ir kaišioti  - čia tai jau uždraudžiau. O žvakė verkia....

.L.U.T.H.O.R.

Dėl kokių priežasčių kaupia? Pasiūlykit gyvomis pakeisti. 

Realybė

Citata iš: Legionas  vasario 17, 2016, 01:18:19Dėl kokių priežasčių kaupia? Pasiūlykit gyvomis pakeisti.
Tai, kad jai pattinka tokios plastmasines, dziovintos, amzinai zydi, o gyvu geliu ji nevertina. Sako, kad nesamone 2-3 dienos ir jau nuvytusios.

time

Citata iš: Benamis  vasario 15, 2016, 19:13:20Po kojomis besipainiojantys laidai ir kabeliai. Laidų raizgalynės blokuoja energijų srautų tekėjimą. Dalį laidų galima paslėpti specialiose grindjuostėse. Skirtingus laidus galima pažymėti skirtingų spalvų lipniomis juostelėmis. Laidus galima pritvirtinti specialiais laikikliais, sudėti į specialias laidų dėžutes su skylutėmis, kad jie nesimėtytų bet kur. Taip pat laidus galima supinti į tvarkingą pynę.
Poveikis niekur nedingsta net paslėpus laidus. Aišku geriau, kad būtų jų mažiau, bet prieiti prie bevielio ryšio perdavimo principo, būtų dar didesnis energijos siurbimas, nei paprastų laidų. Bevielis ryšys nėra nekenksmingas - jis dar nepasiekė tobulo lygio.

Laidai turi savybę kartais, visai netikėtai išspinduliuoti elektronus į išorę. Jungiamieji laukai tarp žmogaus suvokiamo ir fizinio lauko energijos - yra vienos kitai artimos, dėl panašių elektromagnetinių dažnių ir panašių energijos blokų sajungų, kitaip, mes esam kaip "kempinės", kurios sugeria visas laisvai ore judančias elektromagnetines bangas. Bangos yra nematomos, žmogus negali pamatyti, negali įsitikinti, kad egzistuoja ir mums dar nežinomi laukai, šiais laikais vadinami - biolaukais. Ištikrųju žmonės labai arti tiesos ir suvokimo momento, tereikia nusverti svirtį ir viskas suveiks akimirksniu.

Kiekvienas biolaukas yra unikalus ir nepakeičiamas kitokiu, tai yra dalykas, kuris neegzistuotų, jei nebūtų anchor pointo kur užsikabinti. Davikliai ir fiksatoriai yra vienintelis veikimo principas, žalojantis ar ne, niekas to nežino, arba nenori žinoti. Nežinojimas ir mažesnis žinių gilinimasis yra apsauga nuo žinojimo.

Aukštyn