Psichotroniniai ginklai Lietuvoje - ar jie naudojami?

Pradėjo klajunas, sausio 02, 2016, 20:39:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

"MK brigadų" struktūra ir operacijos
Žadėjau atskleisti dalį informacijos apie valstybės organizacijoje veikiančias „MK brigadas" ir jų vykdomas neteisėtas juodąsias operacijas. Tai yra pirmas toks žingsnis, kuriuo pradedu tesėti savo pažadą. Visos informacijos pateikti negaliu, bet šis įrašas tegul būna savotišku įvadu į temų ciklą, apie kurias dar niekas Lietuvoje nėra rašęs.

Žmonėms gali kilti klausimų ką gi reiškia šis pavadinimas. Jo reikšmė labai paprasta: „MK" reiškia „mind control", lietuviškai „sąmonės valdymas". Yra asociacijų su CŽV vykdyta operacija MK ULTRA, kurios tikslas - surasti tinkamas sąmonės užgrobimo ir valdymo priemones, ir vykdyta 1950 - 1970. Žodis „brigados" akivaizdus - tai organizuotos grupės, kurios vykdo tiesioginį sąmonės užgrobimą.

Toliau įdedamoje schemoje aiškinu visą sistemą ir struktūrą kaip tos brigados valstybės organizacijoje yra valdomos. Turiu paaiškinti šios sistemos esminį principą: valstybėje yra vieša sistema, kurią sudaro priedangos organizacijos ir šešėlinė neformali struktūra. MK brigados priklauso kaip tik šitai šešėliniai pusei, nes naudoja neteisėtus metodus ir stovi šalia įstatymų. Tačiau kadangi veikla yra tarpžinybinė, tai visus neteisėtus metodus labai lengva realizuoti priedangos organizacijose, tokiose kaip policija, prokuratūra arba psichiatrija.

Kadangi ir priedangos sistema, ir šešėlinės struktūros išeina iš prezidentūros, nes ši pagal įstatymus skiria savus kišeninius žmones į vadovaujamus postus, tai MK brigadų organizavimas yra prezidento uždavinys. Tačiau kadangi tai ne priedangos prezidentūra, bet šešėlinė neformali struktūra, tai jos sandara šiek tiek kitokia. Tai yra slaptas kolektyvinis kontrolės organas, kuris vadinamas kodiniu pavadinimu „Žalgiris". Iš šios struktūros išeina visos mafijinės gijos, kurios apraizgiusios visą visuomenę ir priedangos organizaciją per MK brigadas.

Visi valdininkai turi dvigubą veiklos pobūdį. Viena vertus, jie dirba priedangos organizacijoje viešą darbą, bet tuo pačiu turi savo rolę šešėlinėje sistemoje ir arba aptarnauja MK brigadas, arba jomis naudojasi. Ši sistema sudaro visą valstybės organizacijos neoperatyvinę agentūrą. Operatyvinė agentūra susijusi su teisėsauga - tiek priedangos, tiek šešėline jos puse. Pagrindinis agentūrų uždavinys, žvalgyba laisvoje visuomenėje, jos kontrolė, iš rėmų išėjusių individų persekiojimas ir susidorojimas su jais per MK brigadų sistemą.

Tačiau tai ne viskas, nes neformali klika, kuri valdo visą valstybės organizaciją yra nukopijuota nuo Amerikos, kuri čia vadinama „cabal". Todėl tai ne tik kontrolės įrankis, bet visų pirma okultinė, nusikalstama grupuotė, kurios veikla yra priešinga visuomenės interesams. Čia praktikuojamas iliuminatų ritualinis satanizmas, iškrypimai ir valdymo sistema, kuri pagrįsta traumos psichologija. Savo aukas ši slapta valstybės grupuotė traumuoja tol, kol jie sutinka vykdyti visus įsakymus.

Lietuvos „Žalgiris" tiesiogiai susijęs su globaline satanistų mafija ir šios mafijos visoje planetoje vykdomais nusikaltimais. Tam jie gavę specialios psichotroninės technikos, su kuria galvoje galima demonstruoti įvairias psichodramas ir atlikinėti savo satanistinius ritualus. Ši okultinė organizacija ypač aktyviai savo veiklai pridengti naudoja psichiatriją ir teisėsaugą (teisėgriovą), nors tikslai grynai okultiniai. To įrodymas, užgrobimo metu naudojama technika, su kuria per televizorių pradeda demonstruoti „velnio kanalą" arba psichiatrinėje ligoninėje uždaro į „velnio skyrių". Viso to paslėpta prasmė yra satanistiniai ritualai, kurių tikslas yra sugniuždyti užpultą žmogų psichologiškai.

Tai vienas iš pagrindinių MK brigadų metodų, kuris naudojamas žmogaus užvaldymo metu.

Tačiau žiauriausia dalis ne ta. MK brigados organizuoja žiaurius nusikaltimus savo sistemos rėmuose, kurių metu pakišami niekuo dėti žmonės. Tokių juodųjų operacijų yra keli tipai, kai valdydami motorinį centrą daro žaibo nusikaltimą, tam tikrą žmogų ruošę ilgesnį laiką arba žmogui siuva MK brigadų padarytus nusikaltimus, apdorodami smegenis kelis dešimtmečius - tai ilgalaikis persekiojimas. Tai padaroma per propagandos sistemą paskleidžiant žmogaus suklastotą biografiją, kuri būna parašyta filologų kūrybiniu principu. Iš tikrųjų MK brigadų veiklos formos labai įvairios, bet čia nurodau tik pagrindines.

Kaip viskas konkrečiai vyksta ir kokie metodai naudojami, parašysiu kituose įrašuose, nes čia yra tik įžanga.

Tenoriu dar atkreipti dėmesį į kai kurias labiau pagarsėjusias MK brigadų operacijas, kurių metu ši grupuotė įvykdė žiaurius nusikaltimus ir pakišo niekuo dėtus žmones.
  • P. Pečiulio nužudymas 2008 m., Šiauliuose, kuriuo buvo apkaltintas sūnus - MK brigadų taikinys. Sūnus teigia, kad nusikaltimo vykdymo metu jo „dvasia atsiskyrė nuo kūno" ir jis negalėjo valdyti savo veiksmų. Tai yra tipiškas psichotroninio valdymo požymis, kurio žmogus paverčiamas operatorių valdomu biorobotu. Įdomu tai, kad važiuojant iš laidotuvių į oro uostą, taip pat MK brigadų buvo nužudyta V. Pečiulio sesuo, kuri žinojo savo brolio paslaptį. V. Pečiuliui buvo paskirtas priverstinis psichiatrinis gydymas.
  • Kita MK brigadų operacija, gimnazistės nužudymas 2011 m., Šiauliuose, kuriuo buvo apkaltintos jos pažįstamos draugės V. Vaitiekaitytė ir V. Lietuvninkaitė. Jos irgi buvo MK brigadų įvykdytos sąmonės užgrobimo atakos aukos. T. y., jos tą veiksmą vykdė, bet vykdė įtakojamos psichotroninio poveikio. Kadangi nebuvo laisvos valios, nėra kaltės. Į kalėjimą pasodintos nekaltos. Už įvykdytą nusikaltimą atsako MK brigados.
  • Dar viena MK brigadų operacija, kurią noriu paminėti, yra šachmatų čempiono V. Šlapiko sudorojimas Ukmergėje, 2014 m., kuris buvo apkaltintas savo žmonos nužudymu, nors jo ranka buvo valdoma užgrobiant motorinį centrą smegenyse ir sukuriant sąmonėje afekto būseną su psichotronine technika. Kaip praneša spauda, po nusikaltimo jį išvežė policija kartojantį vieną frazę „aš genijus", „aš genijus"… tai yra sąmonės valdymo požymis, kuris parodo ilgai vykusią vidinę psichodramą, arba tai paprasčiausias forced speech. V. Šlapikas uždarytas psichiatriniam gydymui.

MK brigados yra padariusios daug nusikaltimų, bet visiems jiems yra sukurtos priedangos. Tai padaryti nesunku, nes tokioms operacijoms stogą daro visa valstybės organizacija. Visi šie nusikaltimai suorganizuoti okultiniu principu, kaip satanistinės ritualinės dvigubos žmogžudystės, kai nužudoma auka ir tuo pačiu paaukojamas Šėtonui nusikaltimo vykdytojas. Šių okultinių ritualų organizatoriai priklauso „Žalgirio" klikai, kuri per MK brigadas vykdo nusikaltimus. Jos liaudyje dar vadinamos „saugumu"…

SPACE


Norėčiau Lietuvos saugumą pasveikinti su kūrybingumu. Galvojau, kad jau didesnio absurdo nebegalima sukurti, bet jie nuveikia ant dieviško lygio. Sukurti tokio lygio juodojo absurdo reportažus per TV, radiją, ineto puslapius, kažkas antžmogiško.  Nusipelno specialaus apdovanojimo humoro srityje.



klajunas

Ar įmanoma, kad technologijos, kurios aprašytos toliau pateiktame straipsnyje, yra pagrindinis psichotroninio užgrobimo metodas? Šiuo metu daug rašoma apie nanoimplantus ir išmaniąsias dulkes, kaip vieną iš būdų sukurti KSS (kompiuterio smegenų sąsają). Elon Musk žada, kad šis tikslas bus pasiektas per 4 metus. Tam jis įsteigė kompaniją Neuralink https://www.theverge.com/2017/3/27/15077864/elon-musk-neuralink-brain-computer-interface-ai-cyborgs Vienas iš tikslų - telepatija, kitas - galimybė savo smegenis sujungti su dirbtiniu intelektu.
Ar negali būti, kad čia išradinėjama tai, kas slaptuose projektuose jau seniai išrasta? O sistemos troliai žiūri veršio akimis ir apsimeta durneliais.

Magneto-eletrinės nanodalelės neinvaziniam smegenų stimuliavimui.

Įvadas

Biologiniuose neuronų tinkluose signalizavimas pagrįstas elektrinių krūvių kolektyvine sistema, neurotransmiteriais ir veiksmo potencialais. Galimybė iš išorės sukelti neuronų krūvių sužadinimą turint tikslą nuotoliniu būdu (neinvaziškai), dirbtinai stimuliuoti neuronų tinklą, lieka didele kliūtimi žymiam proveržiui svarbioje neuromokslo srityje bei susijusiems pritaikymams medicinoje ir neuroinžinerijoje. Neuronų tinklą galima laikyti sudėtinga elektrine grandine, sudaryta iš didelio skaičiaus neuronų, kurie sujungti sinapsėmis tarp aksonų ir dendritų. Abu tipai, žinomi kaip cheminės ir elektrinės sinapsės, perduoda informaciją tarp gretimų aksonų ir dendritų tiesiogiai arba netiesiogiai, per elektrinio lauko energiją. Atitinkamai neuronų tinklas yra jautrus išoriniams elektriniams laukams. Maža to, galimybė efektyviai kontroliuoti tinklą mikro- arba net nano- lygmenyje galėtų sudarytų sąlygas beprecedentinei svarbių smegenų funkcijų kontrolei. Kokia čia veikia fizika - vis dar atviras klausimas, nes yra daug techninių sunkumų, susijusių su tiesioginių smegenų funkcijų tyrimu. Egzistuojanti technologija paprastai naudoja tiesioginio kontakto elektrodų metodus, tokius kaip Giliųjų Smegenų Stimuliavimas (GSS), kuris yra vienas iš kelių neurochirurginių metodų, leidžiamų akliems tyrimams. Yra keli neinvaziniai metodai, tokie kaip pasikartojantis transkranialinis magnetinis stimuliavimas (pTMS) ir transkranialinis tiesioginės srovės stimuliavimas (TTSS) [3,4]. pTMS ir TTSS padarė didelius žingsnius į priekį naujausioje neinvazinio smegenų stimuliavimo srityje, tačiau gylis ir vietinis fokusavimas riboti abiejuose metoduose. pTMS atveju reikalingas didelio intensyvumo magnetinis laukas, norint stimuliuoti giliąsias smegenų sritis, tačiau šis gali sukelti nepageidaujamus šalutinius poveikius[6].

Vienas iš potencialių siūlomų sprendimų, siekiant įveikti svarbią kliūtį trukdančią neinvazinę neuronų tinklų kontrolę, yra išnaudoti naują magnetoelektrinių (ME) nanodalelių koncepciją. ME medžiagos yra multiferoidinių medžiagų pogrupis, kuris labai įdomus tyrėjų bendruomenei, nes šios medžiagos gali surišti magnetinius ir elektrinius laukus kambario temperatūroje. Kiek mums žinoma, mūsų tyrimas pirmą kartą aprašo ME nanodalelių panaudojimą smegenų stimuliavimui. Ypatingai mūsų prieiga pagrįsta ME nanodalelių naudojimu šių svarbių savybių pasiekimui, kad būtų galima neinvaziškai stebėti smegenų veiklą ir stimuliuoti.

Pirma, naudojant ME medžiagos nanodaleles per laikinai sušvirkštus skystus tirpalus, galima efektyviai surišti magnetinius ir elektrinius laukus nano- ir mikro- lygmenyje per visą smegenų tūrį. Vietoje elektrinių laukų galima naudoti distanciškai valdomus magnetinius laukus stiprių vietinių krūvių virpesių indukcijai (ME nanodalelėse), kurie gali tiesiogiai sąveikauti su neuronų tinklu, todėl jie tinka naudoti vietiniam, tiksliniam smegenų stimuliavimui. (Žr. 1 pav.) Skirtingai nei paviršiumi apriboti elektriniai laukai, kurie paprastai generuojami invaziniais kontaktiniais elektrodais, suleistų ME nanodalelių generuoti magnetiniai laukai gali neinvaziniu būdu efektyviai prasiskverbti per visas smegenis ir būti įjungti arba išjungti nuotoliniu būdu, naudojant žemos energijos išorinius magnetinių laukų šaltinius. Nanodalelės turi tenkinti tam tikrus stiprio ir magneto-elektrinio (ME) ryšio reikalavimus (apibrėžtus ME koeficiento).

Antra, magnetoelektrinės nanodalelės turi būti mažesnės negu maždaug 20 nm skersmens, kad pereitų kraujo-smegenų barjerą (KSB). Turint ME nanodaleles, kurios yra KSB apibrėžtose ribose, galima efektyviai pernešti nanodaleles į išrinktas smegenų sritis. (Yra daugybė cheminių ir fizikinių procesų, leidžiančių sintetinti tinkamų parametrų ME nanodaleles. Pavyzdžiui, jonų spindulio artuminė litografija (JSAL) yra metodas, kurį galima naudoti įvairių dydžių nanodalelių gamybai, nuo mažesnių negu 10 nm iki didesnių už 50 nm skersmens [9.10].)

Trečia, smegenų veiklos stimuliavimui bet kokiame gylyje užtenka labai žemo intensyvumo magnetinių laukų. Išorinį magnetinį lauką galima sufokusuoti į ME nanodaleles bet kurioje smegenų srityje. Išorinis magnetinis laukas ME nanodalelėse sukuria kintamas sroves, kurios susijusios su neuronų krūvių aktyvumo dažnio spektru, kuris savo ruožtu priverčia neuronų sritis generuoti panašaus dažnio veiksmo potencialus (1 pav.). Pavyzdžiui, tarus, kad ME koeficientas pakankamai didelis, reikalingą stimuliavimą galima sukelti naudojant žemos energijos magnetines rites, kaip smulkiau aprašyta toliau.

Simuliacija

Toliau aprašome modeliavimo principus, kuriuos naudojome ME nanodalelių poveikio smegenų aktyvumui modeliavimui (su jų išoriškai sužadintais elektriniais ir magnetiniais momentais). Matematinė procedūra buvo sukurta ant konvencionalaus modelio viršaus, kuris naudojamas simuliuoti elektrinių laukų dinamiką neuronų tinkle. Pavyzdžiui, žr. So ir kt. straipsnį, kuriame paaiškinti konvencionalaus modelio principai [11]. Tam, kad paaiškintume ME nanodalelių poveikį, padarėme tokias prielaidas, kurias galima pateisinti ankstyvoje tyrimų stadijoje.

Pirma, su vidutiniu ME nanodalelių skersmeniu, kuris yra žemiau 20 nm neuronų sistemoje su mažiausiu komponento dyžiu bent vieno dydžio eile aukštesniu, galime naudoti trivialų taškinio dipolio artinį, kiekvienos vietinės nanodalelės elektrinio lauko modeliavimui [12].

Antra, darome prielaidą, kad nanodalelių pasiskirstymas tiriamoje smegenų srityje yra vienodas. Ši prielaida yra pagrįsta, nes nanodalelės, dėl savo vidutinio skersmens mažiau 20 nm, patiria gana nedidelį aplinkinių audinių pasipreišinimą, todėl jų erdvinis pasiskirstymas žemiausioje būsenoje gali būti kontroliuojamas išorinio magnetinio lauko. Kiekvienos nanodalelės elekrinio dipolio momentas, P, nustatomas pagal išorinį magnetinį lauką, H, naudojant išraišką Pi = Sj aijHj, kur aij yra 1-os eilės magnetoelektrinio (ME) tenzoriaus koeficientas. Todėl tarus, kad izotropinė matrica (su identiškais įstrižais koeficientais ir nuliniais neįstrižais koeficientais) su įprastine aii verte 100 V cm21 Oe21 ir vietiniu 300 Oe magnetiniu lauku, poliarizacijos momentas nanodalelės vietoje būtų 30 kV cm21. Esant tokiems parametrams, ME nanodalelelių paskirtis yra funkcionuoti kaip papildomų elektrinių laukų giliai smegenyse šaltiniui, dėl nenulinės ME konstantos. Nanodaleles galima laikyti tiksliai valdomais gilųjų smegenų vietinio stimuliavimo jungikliais, kuriuos galima panaudoti tikslioms (nanodydžio lokalizacijų) ir didelio pralaidumo neinvazinėms medicininėms procedūroms. Norint dirbtinai sukelti (pastimuliuoti) elektrinius impuslus tiriamoje smegenų srityje, su tikslu užkirsti kelią arba kompensuoti ligos sukeltiems sutrikimams arba spragoms periodinėje elektrinių signalų grandinėje neurosistemos dalyse, kuriose yra nanodalelių, reikia pritaikyti tinkamo dažnio kintamus magnetinius laukus kaip paaiškinta toliau.

Rezultatai ir diskusija

Šiame tyrime apskaičiavome sutampančius dažnius ir ME dalelių koncentracijas, reikalingas normalizuoti elektrinių impulsų serijas keturiose smegenų srityse, naudojant pavyzdinį pacientą su Parkinsono liga. Keturios sritys (i) gumburas, (ii) pogumburio branduolys (PGB), (iii) blyškusis kūnas (BK), ir (iv) vidurinysis blyškusis kūnas (VBK) yra ypač svarbios skirtingų Parkinsoso ligos stadijų supratimui.

2 pav. iliustruoja tipiškas periodines impulsų laiko sekas keturiose smegenų dalyse normaliomis sąlygomis sveikame žmoguje. Galima pastebėti, kad visi elektrinio lauko impulsai gana periodiški ir vienodos amplitudės. Jokių spragų periodinėse sekose nenustatyta.

Palyginimui, 3 pav. iliustruoja tipiškus paciento sergančio Parkinsono liga tų pačių keturių smegenų dalių signalus. Didžiausias skirtumas nuo sveiko žmogaus yra ryškių spragų atsiradimas periodinėse impulsų sekose gumburo srityje. Taip pat sutrikęs impulsų periodiškumas kitose srityse .

Mes studijavome sušvirkštų ME nanodalelių (tirpaluose) poveikį (suprastėjusio elektrinio lauko impulsų atstatymui) skirtingomis koncentracijomis ir stimuliavimo dažniu (sužadinto išorinio kintamos srovės 300-Oe magnetinio lauko šaltinio). Buvo pasirinkta 300 Oe lauko amplitudė dėl poreikio išlaikyti nedidelių energijos sąnaudų procedūrą, tuo pačiu laikant ME nanodaleles prisotintas poveikio metu. Skysti nanodalelių koncentratų tirpalai buvo keičiami nuo 0 iki 107 dalelių/cc, o dažnis buvo keičiamas dominančiame ruože, t.y., nuo 0 iki daugiau nei 1 kHz. Modeliavimo parametrų ribose, optimalios dalelių koncentracijos ir magentinio lauko sužadinimo dažnio vertės buvo nustatytos 36106 dalelių/cc ir 80 Hz atitinkamai.

4 pav. iliustruoja keturias tiriamas impulsų sekas, kurios buvo nustatytos dėka procedūrų su optimizuotais stimuliavimo parametrais. Galima pastebėti, kad labiausiai pažeisti signalai gumburo srityje procedūros metu visiškai atsistatė. Taip pat iš dalies atsistatė kitų trijų sričių periodiškumas. Palyginimui, ME nanodalelių stimuliavimas gerokai lenkia invazinio GSS elektrinio stimuliavimo procedūrą.

„Atstatyti" signalai keturiose smegenų srityse GSS procedūros metu parodyti 5 pav. Šiuo atveju, ne tik nebuvo atstatytas periodiškumas, bet ir pablogėjo PGB srities signalo amplitudė lyginant su normaliu veikimu.

Išvados

Apibendrinant, sumodeliavome magnetoelektrinių nanodalelių poveikį neinvaziniam paciento su Parkinsono liga smegenų stimuliavimui. Naudojant optimizuotas 20-nm nanodalelių concentrato vertes (su magnetoelektriniu (ME) koeficientu 100 V cm21 Oe21 skystame tirpale) 36106 dalelių/cc ir išoriškai pritaikyto 300 Oe 80 Hz magnetinio lauko sužadinimo dažniu, elektrinio lauko impulsų sekos buvo sugrąžintos į tą lygį, koks būna sveikų žmonių. Preliminarūs šio tyrimo rezultatai leidžia daryti išvadą, kad naudojant ME nanodaleles galima sukurti nanotechnologijas, kurios nuties kelią mūsų geresniam biologinių neuroninių tinklų supratimui ir naujų nanomedicininių metodų sukūrimui neinvaziškai stebėti, užkirsti kelią ir gydyti smegenų ir kitų nervų sistemų ligas.

Straipsnis parsisiuntimui

vytra

Citata iš: SPACE  balandžio 16, 2017, 17:19:44Norėčiau Lietuvos saugumą pasveikinti su kūrybingumu.
- bet nepakankamu.. :(

p.s.
.. sakykim fosforo pagrindu sudarytų psichotropinių ginklų maskavimas į sudaužytus TV kineskopus po visų miestų šiukšlių surinkimo apylinkes.. Nu tarytum nesąmoningi lietuviai patys daužo savo TV ir patys save teršia..

:(

Creative

Radau internete tokią foto:



Temoje: Kaip atrodo normalus žmogus.

Deja foto daro įspūdį, kad visi turime galvoje netik pasaulį, bet ir skylę.
Arba per skylę gali prasiskverbti mintis, žinios. Netik jūsų bet ir kitų.

Čia idomu būtų sužinoti:
O kas yra intuicija tada? Kur čia telpa aiškiaregystė, telepatija tada?

SPACE

@Creative yra toks 9-tas jausmas, kai visa esybe jauti, kad tai teisybė, tai reiškia, kad regėjimas buvo teisingas. kiti žmonės gyvenime vadovaujasi moto: I'm stupid and proud of it. nu žemiška prasme jie yra gudrūs, bet dvasine - ne.

Dar dėl psichotronikos: Dhul-Qarnayn wall pradėkite žiūrėti nuo Kinų sienos ir į vakarus iki Ispanijos. Per visą šią liniją eina naturalūs kalnai ir rankų darbo siena. Šiaurėje naudojami stipresni psichotroniniai ginklai, pietuose - mažiau ir silpnesni.

Aukštyn