paragraf 78 nutikimas

Pradėjo paragraf 78, vasario 24, 2013, 18:52:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Pagal mane ir švytuoklę nei vienas iš pateiktų variantų. Savotiškai pažado vykdymo iniciatorius esi pats. Paprasčiausiai prisišaukei  Hario astralinius likučius. Jie ir pasirodė. Kas liečia Hario mirtį tai žaidžiant su tokiais dalykais visai normali pasekmė. Po tokių seansų bendradarbio draugo močiutė taip pat numirė, o bendradarbis pats susirgo visai vasarai. Labai puikiai asmeniškai žinau jausmą kai įėjus į bažnyčią be priežasties stoja širdis. Gerai kad tie dalykai dabar jau neegzistuoja. Pagal viską dabar spiritizmo seansai neturi veikti.

xsistemax

Manau,kad šiuo atveju buvo pirmasis variantas.Pagal fizikos dėsnius informacija niekur neišnyksta ir nesunaikinama,galima keisti tik kodavimo sistemą.Tuo remiantis,miręs žmogus niekur neišnyksta,išlieka mums kol kas nežinomame pasaulyje.Taigi,tavo draugas tesėjo pažadą.
Visoje šitoje istorijoje paslaptingiausia yra astralo tiksli ateities pranašystė.Paprastai jie tuo nepasižymi.Bet gal jam vadovavo kažkas stipresnis?O gal spiritizmo seanso metu galima prišaukti ne tik astralus?


zipphead

Citata iš: Vytautas  vasario 25, 2013, 21:11:04
(...) Gerai kad tie dalykai dabar jau neegzistuoja. Pagal viską dabar spiritizmo seansai neturi veikti.


Vytautai, o kodėl manai, kad dabar spritizmo seansai neturi veikti? Tu turi mintyje, kad kažkas riboja (blokuoja) jų veikimą ar, kad pats kaipo ,,seansas" nebeegzistuoja dabartiniame pasaulyje?

Vytautas

Nutikimo autorius galėtų labai praktiškai patikrinti ar šiuo metu veikia spiritizmas. Tam turi visas reikiamas žinias ir patirtį. Jei vis dėl to veikia suprantama man tektų patylėti su savo patirtimi, jei neveikia - reiktų rašyti visą straipsnį kodėl taip nutiko, nes keliais žodžiais tai nepaaiškinama.

xsistemax

Vytautai,spiritizmas veikia be jokių sutrikimų.Tikrinau.
Visoje šitoje istorijoje yra daug logiškumo:
administratoriaus draugą nužudė nocebo efektas.(Nocebo efektas yra placebo efekto priešingybė.)Tas pats efektas sukėlė ir mergaitės kraujavimą iš nosies.Žmogų lengvai galima įtikinti,kad jis mirs.Taip ir nutiks,nes bus paleista susinaikinimo programa.
Paslaptingas istorijos aspektas:
būtybė,su kuria buvo bendraujama,gerai išmanė žmogaus psichologiją,turėjo supratimą apie laiko saugiklius ir specialiai sukūrė paradokso kilpą,paleisdama susinaikinimo programą.(Aš tave pasiimsiu)Tai visai nesiderina su žinomais astralų sugebėjimais,todėl manau,kad istorija arba netikra,arba iškrenta iš įprastinių rėmų.
Beje,pati istorija paaiškina ir administratoriaus psichologijos keistenybes,kai jis,turėdamas pakankamai informacijos ir žinių nelogiškai jomis operuoja.Tam trukdo kaltės sindromas.Ir efektas,pasiektas peržegnojant bei sunaikinant lentą.Iš esmės,taip buvo paskatintas psichologinis placebo efektas.O nutikimo dalyviai tai mistifikavo ir priskyrė dievui.

paragraf 78

Jokio priskyrimo Dievui nebuvo, nes mes visi buvom netikintys.
Kaltės jausmas? Iš kur jį ištraukei?

xsistemax

Taip ir maniau,kad užkibsi.Nepyk,tai buvo bandymas galutinai tave perprasti.  :)

paragraf 78

Bandyk bandyk, vaizduokis kad perpranti žmones per internetą. Kurkis savo iliuzijas, tik būk žmogus neooftopink temose.

Vytautas

Citata iš: xsistemax  kovo 01, 2013, 14:55:12
Vytautai,spiritizmas veikia be jokių sutrikimų.Tikrinau.

Jei spiritizmas veikia tai elementarus klausimas "kokie mano tėvų vardai?". Spiritizmo naudotojui tai labai elementaru atsakyti. Atsiprašau administratoriaus už gal ne vietoje klausimą. Bet objektyviai taip susiklostė.

xsistemax

Vytautai,pervertini spiritizmo galimybes.Bendraujama su būtybe,kuri apie mūsų pasaulį žino tik tiek,kiek mediumas.Kadangi man esi tik kelios eilutės virtualiame forume,naivu tikėtis kokio nors tikslaus atsakymo.Beje,apie savo pasaulį ta būtybė negali daug papasakoti irgi dėl suprantamų priežasčių:mūsų pasaulyje nėra analogų,žmonių kalba neturi tinkamų sąvokų.
Labai įdomu,kodėl spiritizmas turėtų neveikti?Jei turi omenyje plačiai reklamuotą šuolį kvantiniame lygmenyje,tai atsakingai pareiškiu,kad tai buvo visiškų diletantų pezėjimai.
Kokią paradokso kilpą turėjau galvoje?Tai fenomenas,susijęs su tuo,kad esame trijų būtybių sintezė.Kai žmogus ko nors paniškai bijo,biologinė dalis patiria stiprų stresą ir pasamonė šitą problemą sprendžia optimaliausiu būdu:kuo greičiau stengiasi akis į akį pastatyti su streso priežastimi.Pvz:jei bijai šuns-tau būtinai įkąs,bijai vandens-būtinai skęsi.
Paragraf 78,loginis istorijos vertinimas absoliučiai teisingas,tik pateikimas provokacinis.Nesvarbu,specialiai ar instinktyviai buvo panaudotas religinis simbolis,bet išvada viena:buvo ieškoma dievo pagalbos.Kaltės jausmas neišvengiamas duotoje situacijoje,ypač turint omenyje tai,kad gal mirtį išprovokavo jūsų bendra veikla.

Vytautas

Tiesą pasakius rezultatas mane nelabai ir domina. Įdomiau kaip tu tai darytum per savo būtybes ir kaip jos į tai reaguotų. Savo varianto dėl rezultato nenuvertinu. Tiesiog praktinis atvejas šiame forume. Teko pasidomėti vienu forumiečiu maždaug prieš metus laiko, o dabar jis pats paskelbė privačią savo info kuri visiškai sutapo su mano sužinota apie jį per švytuoklę prieš metus laiko. Teko ilgokai laukti patvirtinimo, bet suveikė. Neveikimas spiritizmo niekaip nesusijęs su jokiu kvantiniu šuoliu, tai gryna demagogija. Paprasčiausiai "išjungta" visa magijos veikimo sistema, aplinka ar dar kažkaip tai galima pavadinti. Žodžiu jei gali prašau pamėgink pagal save tuos vardus nustatyti. Jie nesvarbūs man svarbu kaip vyko pats procesas. Jei gali aprašyk. Forume problema su praktika. Visi linkę analizuoti svetimus tekstus ar teorijas ir nieko nedaryti patys. Visos teorijos be praktikos nieko vertos. Obuoliai nuo medžių krito ir iki Niutono teorijos. Iš savo pusės esu smulkiai aprašęs švytuoklės praktiką. Įdomi taviškė.

Vytautas

Dar kartą atsiprašau administratoriaus už ne vietoje patalpintą žinutę ir prašau xsistemax jei eksperimentuosi parašyti privačiai arba spiritizmo temoje.

Parissa

Kadangi aš nesu skeptikė,tai manau,kad tiksliausias yra pirmas variantas.Kadangi jame kažkaip daugiau faktų,tikrovės.Nežinau kodėl,bet tokie dalykai,kaip miego paralyžius,man nepriimtini...

horizontas

mano akimis - pirmas variantas.
Jei tai matai - vadinasi tai matai. Tuo labiau, kad stebėjai ryškų, aiškų reginį, o ne "kažką migloje".
Akys yra tavo realybės fiksuotojos ir jomis gali pasitikėti. Ypač jei jokios kitos, papildomos tos nakties, tavo miego, aplinkos detalės, smulkmenos neverčia tave tave reginį įtarti.     

Saugodamasis tu užsidengei galvą kaldra, o protas papildomai pasiūlo "prisidengti" dar ir kokia nors logiška (nors nebūtinai kažką iš tiesų rimčiau paaiškinančia) versija..proto elgesys - pastangos tai "nurašyti" haliucinacijoms, miego paralyžiui ir pan. yra natūralus ir suprantamas visose tokio plauko stresinėse situacijose, siekiant apsaugoti psichiką nuo neretai gniuždančio nekasdienio/nelogiško/neįprasto pasaulio poveikio.

O jei apskritai apie spiritizmą - mano turėta asmeninė spiritizmo patirtis iš tiesų jokių malonių prisiminimų nesukelia.. Suvokiau viena - prisišaukti visokio plauko būtybių iš kitų išmatavimų visai nesunku, bet sunku paskui kai kurias "atfutbolinti" iš savo gyvenimo. Ir, deja, kitų išmatavimų "pašnekovai", noriai besleidžiantys į kontaktą, kaip taisyklė retai kada yra geranoriški..
   


Benamis

Citata iš: horizontas  balandžio 23, 2013, 21:34:50
O jei apskritai apie spiritizmą - mano turėta asmeninė spiritizmo patirtis iš tiesų jokių malonių prisiminimų nesukelia..


O jeigu detaliau? :)

Aukštyn