Šešėlių žmonės

Pradėjo Benamis, kovo 20, 2012, 14:06:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Kasius

Tai vadinamas šoninis matymas, vienu metu nesufokusavęs matymo žmogus negali matyti visko kas aplink jį vyksta, todėl staigiai į ką nors pažvelgus, gali kas nors šmėstelėti. Deja, blogiausia, kad tai dar nereiškia, kad kažkas ten nebuvo.
Archetipas arba  kolektyvinės pasąmonės apraiška, aišku, gražiai daug ką paaiškina, nes net K.G.Jungo archetipų teorijoje (greičiau jau - hipotezėje), vienas iš pagrindinių archetipų - Šešėlis egzistuoja.
Bet tik ar slogučiais (t.y. nakties paralyžiais) galima tokius keistus pojūčius paaiškinti?

Ar kai kada nors bus nužudyta paskutinė gyvatė, gyvačių baimės nebeliks, nes jų jau nėra?

what is reality

Šešėlių žmonės - post sovietiniai padarai (dažn. vieno tipo stambūs humanoidai) . Tai yra sovietinės infrastruktūros kūrinys, kuris įkurtas galbūt eksperimentiniais tikslais ir išliko iki šių dienų. Užsiima žmonių terorizavimu gadindami techniką ir lįsdami prie žmonių ir nėščiųjų (paslaptingos mirtys, vėžys, venerinės ligos, gripas ir pan. planingi išsigimimai). Jie savotiškas Dievo vaidmuo šiuolaikinėje civilizacijoje. Už tai atsakingi politikai ir valdančios institucijos susijusios su infrastruktūriniu pogrindžiu.

woozyy

esu mates ir ne 2s ir 5s. po to kampe siluetas sulindo i siena. labai nejaukus jausmas. kas keisciausia pamaciau jog kate ziuri ir akies krasteliu stebejau

what is reality

Pagal tai ką aprašiau anksčiau Šešėlinių Padarų egzistavimas yra neteisėtas, nes faktas, kad tokius išlaiko valstybė griauna civilizacijos demokratijos principą. Šešėliniai padarai aprūpinti technika - Politikų spjūvis mums į veidą. Valdžia slėpdama Tų Padarų egzistavimą verčia mus paklusniom avelėm nelygiateisėje sistemoje ir iš esmės nepalieka mums jokių teisių. Tie padarai su mumis gali daryti ką nori. Vien jau iš šito forumo galima suprast, kad gyventojai bejėgiai.

Owldies666

what is reality, iš kur tokios žinios? :D Ar tik nemaišote kažko su šešėline valdžia. Nes iš kai kurių sąvokų galima taip spręsti.

O šiaip, šešėliniai žmonės galimai yra dvasinio pasaulio atstovai, kaip ir vaiduokliai ar bildukai, kurie maitinasi žmonių ir/arba elektroninių prietaisų energija. Galbūt jie atkeliauja iš astralinio pasaulio ir paskui dažnai materializuojasi. Nes kažkada vaikystėje yra tekę sapnuoti labai realų sapną, kuriame regėjau tokį padarą, kurio metu mane ištiko miego paralyžius. Galbūt tai ir buvo tik haliucinacija. Bet kaip realybėje? Jei daug žmonių tuo pačiu metu mato tokį reiškinį NE miego paralyžiaus metu, tai jau negali būti haliucinacijos.

what is reality

Šiaip pastebėjau šitą fenomeną palyginus atsitiktinai. Pirma Vaikystėje maždaug iki kokių 12-14m. šeimyniškiai klausdavo kas juos šaukia namuose.  Naktį krisdavo daiktai.  Namuose atsidarydavo spintos durys ir pačios užsidarydavo, bent jau girdėjau kaip atsidarė kažkurios koridoriaus spintelės durys ir garsiai su trenksmu užsidarė, kai nieko nebuvo namuose išskyrus mane. Buvo atdaras stalčius įėjus į kambarį, mačiau kaip jis savaime užsidarė prie jo nepriėjus. Kažkas išplėšdavo laidus iš jungiklių pačioje sienoje bent jau keliuose kambariuose, ne kartą buvo reikėję tvarkyt. Po vieno laidų išplėšimo dar po dienos kažkuriame šviestuve kažkuris laidas užtrumpino.  Kažkam įėjus į virtuvę pradėdavo žybčioti lempa. Kai susitraukinėdavo audiniai - jausmas lyg besdavo nematomą adatą ir toje vietoje atsirasdavo gumbai. Teko pajusti ir net pamatyti kaip susitraukinėja itin maži kūno plotai, kurių sąmoningai nepajudinsi, pvz gulint arba važiuojant autobusu, būnant atsipalaidavus ir nejudant. Matyt nemažai technikos tie padarai humanoidai turi. Gyvenu atokioje vietoje po kuria platus kanalizacijos tinklas ir gali būti užveisti tie padarai. Apie juos gal nelabai tiesiogiai, bet aiškiai užsimindavo ir kiti žmonės.  Iš niekur nieko nuo aplinkos izoliuotose gyvenamose ar darbinėse vietose gali atsirasti laukiniai parazitai dėl nepaaiškinamų priežasčių. Nors nei sąlygų jiems atkeliauti nei veistis nėra. Trumpalaikės švieselės patalpose irgi gali būti jų egzistavimo įrodymo pavyzdys. Gulėjau karštą rugpjūčio naktį, pradėjo stingti lūpa, iš pradžių nieko nedariau, tada priliečiau lūpą, pasitryniau ir po kurio laiko pamačiau tamsoje mėlyną trumpalaikį blyksnelį.
Galiausiai per politinę suirutę šiuo metu jie buvo apmiršti, tačiau ypač suaktyvėjo, nes pvz. kaip pastaruoju metu savaime vilkikų priekabos pačios nevažinėja ir ne manevruoja, vėžys savaime neatsiranda, širdies smūgiai ne atsistiktinumas ir pan.

Benamis

Cia labiau poltergeisto aktyvumas buvo sprendziant is tavo pasakojimo.

TheAtlantas

#67
rugpjūčio 26, 2015, 21:18:49 Redagavimas: rugpjūčio 26, 2015, 21:23:12 by TheAtlantas
Sveiki,
Man asmeniškai šešėliai apsireiškia prie miškų tarp medžių ir stebi mane, bet kai bandau į juos pažiūrėti jie dingsta į kitą vietą tarp kitų medžių.

what is reality

Aš ir sakau, kad čia Sovietinių Humanoidų, dirbtinių gyvybės formų gyvenančių Infrastruktūriniame Pogrindyje darbas. Tuos poltergeistus Humanoidus Sovietai užveisė.  Jie ir kišasi į žmonių gyvenimą. Atskaitingi tie Humanoidai, tai šiaip turėtų būti aukštoms valstybės institucijoms ( man atrodo žmonių ten mažai dirba, nes humanoidai žmogiškų kvailysčių turbūt neiškrės) ir paklūsta politikams. Jei esi politiškai neparankus valdžiai, tie padarai gali tave užlenkti arba gadindami techniką padaryti tavo gyvenimą nepakenčiamą. Sovietinio Pogrindžio Padarai - Humanoidai (a.k.a. poltergeistai, vaiduokliai, šešėlių žmonės, ir kitos vaidentuvės)

P.S. Internete buvo laikas, kai atpažinau 3 jų nuotraukas (kiekvienoje iš jų padarai atrodė taip pat - 2- jose labai stambūs, o prasčiausios kokybės nuotraukoje (matyt senesnėje) smulkesnis). Pirmą mačiau kažkokioje milžiniškoje stiklinėje kameroje, 2-ą, 3-ią daugmaž tuopat metu. 2-oje nuotr. kažkur soviet. laikais Humanoidas laikė moterį ir išsišiepusiai vėpsojo į fotoaparatą, paskutinė prastos kokybės ir vienintelė internete išlikusi nuotrauka - žalsvame fone vos matomas toks pat, bet palyginti smulkus humanoidas, laikantis baltai apsirengusią auką jos namuose.

Owldies666

Citata iš: what is reality  rugpjūčio 26, 2015, 22:48:18
Aš ir sakau, kad čia Sovietinių Humanoidų, dirbtinių gyvybės formų gyvenančių Infrastruktūriniame Pogrindyje darbas. Tuos poltergeistus Humanoidus Sovietai užveisė.  Jie ir kišasi į žmonių gyvenimą. Atskaitingi tie Humanoidai, tai šiaip turėtų būti aukštoms valstybės institucijoms ( man atrodo žmonių ten mažai dirba, nes humanoidai žmogiškų kvailysčių turbūt neiškrės) ir paklūsta politikams. Jei esi politiškai neparankus valdžiai, tie padarai gali tave užlenkti arba gadindami techniką padaryti tavo gyvenimą nepakenčiamą. Sovietinio Pogrindžio Padarai - Humanoidai (a.k.a. poltergeistai, vaiduokliai, šešėlių žmonės, ir kitos vaidentuvės)


Labai įdomus jūsų tvirtas įsitikinimas, bet man tai skamba kaip grynos nesąmonės. Prie ko čia sovietai, jeigu šių padarų aktyvumas pastebimas visame pasaulyje? Ir kodėl su jais susiduria žmonės, kurie neturi jokių reikalų su politika? Daug nelogiškumų čia šitam reikale...

Vidas

what is reality teorija idomi (nesakau, kad itikinama, bet tikrai idomi). Bet kaip owldies minejo, daug klausimu islieka, tarkim:

CitataIr kodėl su jais susiduria žmonės, kurie neturi jokių reikalų su politika?

Arijas

Sapnavau seniau tokius 3 ir kad pats vienas esu tik sapne vadinau juos seseleis galinciais tapt koki nori daiktu ar zmogum taciau nebuvau su jais buvai pries juos

Arijas

As ir tie kiti bibo panasus y
Juodasis dūma arba juodoji migla

Supernatural

As tai toki turbut uzsiveisiau miegamajame. Vaikas mate ant dienu, sako atidariau duris, o ten zmogus prie lango ir prie lovos stovi, sako veido nera, tamsiai tamsiai melynas toks, sakau ar veida matei- sako nea, jis visas vienos spalvos buvo. As maciu toje pat vietoje kaip kad rasyta cia buvo, sankaupa tamsos, sventinta zvake ir juodai dege toje vietoje, bet neisviliojau nieko is to kampo. Kita vertus, tame kambaryje arba isvis nesimiega, arba kaip lavonas zmogus pakrenti kokia 18h ir atsikeli kitos dienos 12-13h ir poilsio nulis tarsi buta. Kazkoks inkubas arba sukubas bus, bala ji zin, reiktu sugaut ji. Any ideas?

Bla

Citata iš: Supernatural  sausio 05, 2017, 17:04:47As tai toki turbut uzsiveisiau miegamajame. Vaikas mate ant dienu, sako atidariau duris, o ten zmogus prie lango ir prie lovos stovi, sako veido nera, tamsiai tamsiai melynas toks, sakau ar veida matei- sako nea, jis visas vienos spalvos buvo. As maciu toje pat vietoje kaip kad rasyta cia buvo, sankaupa tamsos, sventinta zvake ir juodai dege toje vietoje, bet neisviliojau nieko is to kampo. Kita vertus, tame kambaryje arba isvis nesimiega, arba kaip lavonas zmogus pakrenti kokia 18h ir atsikeli kitos dienos 12-13h ir poilsio nulis tarsi buta. Kazkoks inkubas arba sukubas bus, bala ji zin, reiktu sugaut ji. Any ideas?
Just one idea. :D Gal netyčia užsirovei? :D http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3962.msg77868;boardseen

Aukštyn