Prosenelio laidotuves

Pradėjo Faustioti, birželio 22, 2017, 13:23:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Faustioti

Sveiki. Papasakosiu istorija kuri tikrai nutiko. Kai numire mano prosenelis per jo laidotuves sarvojimo saleje kaireje puseje stovejo zvakide didele su 4 zvakemis. Jis turejo daug vaiku. Bet toj pusej prie zvakides stovejo tik 3 broliai. Kai jau norejo isnesti kuna zvakide pradejo sviruoti- lakstyti i visas puses kai ja prilaike paleido ji vel pradejo svyruoti stipriai. Visi saleje mate. Po kiek laiko visiems broliams kurie stovejo pre zvakides kairej pusej nutiko mirtinos nelaimes. 1-masis pateko i avarija, bet isgyveno. 2-antrajam is burnos bego kraujai vos nepaspringo, bet isgyveno. Treciojo namuose kilo labai didelis gaisras. Jis pats vos nesudege. Isgyveno, bet labai daug vietu ant jo kuno yra nudegintos, randuotos. Tai vat tokia istorija.

Skeletonas

Citata iš: Faustioti  birželio 22, 2017, 13:23:30Sveiki. Papasakosiu istorija kuri tikrai nutiko. Kai numire mano prosenelis per jo laidotuves sarvojimo saleje kaireje puseje stovejo zvakide didele su 4 zvakemis. Jis turejo daug vaiku. Bet toj pusej prie zvakides stovejo tik 3 broliai. Kai jau norejo isnesti kuna zvakide pradejo sviruoti- lakstyti i visas puses kai ja prilaike paleido ji vel pradejo svyruoti stipriai. Visi saleje mate. Po kiek laiko visiems broliams kurie stovejo pre zvakides kairej pusej nutiko mirtinos nelaimes. 1-masis pateko i avarija, bet isgyveno. 2-antrajam is burnos bego kraujai vos nepaspringo, bet isgyveno. Treciojo namuose kilo labai didelis gaisras. Jis pats vos nesudege. Isgyveno, bet labai daug vietu ant jo kuno yra nudegintos, randuotos. Tai vat tokia istorija.
Ar ar nežinai kodel? Gal jie blogo tam proseneliui padare buvo ar ko nors neatlike? Nesidomėjai?

vytra

Citata iš: Skeletonas  birželio 22, 2017, 13:51:15Ar ar nežinai kodel? Gal jie blogo tam proseneliui padare buvo ar ko nors neatlike? Nesidomėjai?
- ar teisingai supratau, šalia prosenelio, prie žvakių, stovėjo trys seneliai - jo sūnūs?

:(

Owldies666

#3
birželio 22, 2017, 18:37:37 Redagavimas: birželio 22, 2017, 19:31:00 by Owldies666
"Antrajam iš burnos bėgo kraujai" - yup, realistiška. Ačiū už kokybišką ghost story Helovynui.

Skeletonas

Kas ten žino gal taip ir buvo, bet detaliau nepaiškina nieko.

Faustioti

#5
birželio 23, 2017, 01:07:19 Redagavimas: birželio 23, 2017, 01:08:59 by Faustioti
Citata iš: vytra  birželio 22, 2017, 14:01:00- ar teisingai supratau, šalia prosenelio, prie žvakių, stovėjo trys seneliai - jo sūnūs?

:(

Jis turejo daug vaiku. Bet tik trys jo sunus ten stovejo. Vienas is ju mano senelis. Mano mamos tetis.
Citata iš: Owldies666  birželio 22, 2017, 18:37:37"Antrajam iš burnos bėgo kraujai" - yup, realistiška. Ačiū už kokybišką ghost story Helovynui.
Ten kažkokia liga buvo. Priepolis ar kažkas panašaus. Prasidėjo vidinis kraujavimas, o dėl didelio kraujo kiekio kraujas išsiliejo pro burna. Tiesiai sakant jis ten springo. Nori tikėk, nori ne. Nemano reikalas.

Faustioti

Citata iš: Skeletonas  birželio 22, 2017, 13:51:15Ar ar nežinai kodel? Gal jie blogo tam proseneliui padare buvo ar ko nors neatlike? Nesidomėjai?
Jis buvo alcholikas. Labai įžulus. Prieš mirti jo neatėjo aplankyti kiek žinau mano senelis tikrai ne. Mane, kad isgyvens ir nusprende neiti kiti irgi galbut ne, nes pagal manoand zinias buvo nueje tik vienas sunus ir dukte .(jie ten nestovejo) o taip tai nezinau, neklausiau.

Faustioti

Nežinau patikėsit ar ne, bet papildysiu. Po mirties praejus daug metu mano senelis nusprende issikraustyti i kaima. Ten kur prosenelis gyveno. Jis ta nama buvo ir pasistates. Mano seneliui ten pastoviai vaidendavosi. Kazkas ant palepes vaiksciodavo barskindavo i sienas. Viena karta seneli istiko priepolis kazkas panasaus i epilepsijos priepoli. Po to karto kai ji issiveze greitoji (jis kelias dienas buvo kaip nesavas lyg smegenys butu atsijungusios. Negalejo vaiksciot, valgyt ir panasiai...) niekas ten nebesivaidena. Dingo viskas. Iki siol senelis neserga dideliom rimtom lygom gyvena irgi ten pat. Sveikas. Na nezinau ar patikesit bet tiesiog sumasciau papasakot...

Skeletonas

Citata iš: Faustioti  birželio 23, 2017, 01:11:32Jis buvo alcholikas. Labai įžulus. Prieš mirti jo neatėjo aplankyti kiek žinau mano senelis tikrai ne. Mane, kad isgyvens ir nusprende neiti kiti irgi galbut ne, nes pagal manoand zinias buvo nueje tik vienas sunus ir dukte .(jie ten nestovejo) o taip tai nezinau, neklausiau.
Manau del to viskas ir nutiko, kad neatejo aplankyt? Na gali but ir sutapimas tie ivikiai, visko buna. Kas jau ten gali žinoti.

Skeletonas

Citata iš: Faustioti  birželio 23, 2017, 01:16:45Nežinau patikėsit ar ne, bet papildysiu. Po mirties praejus daug metu mano senelis nusprende issikraustyti i kaima. Ten kur prosenelis gyveno. Jis ta nama buvo ir pasistates. Mano seneliui ten pastoviai vaidendavosi. Kazkas ant palepes vaiksciodavo barskindavo i sienas. Viena karta seneli istiko priepolis kazkas panasaus i epilepsijos priepoli. Po to karto kai ji issiveze greitoji (jis kelias dienas buvo kaip nesavas lyg smegenys butu atsijungusios. Negalejo vaiksciot, valgyt ir panasiai...) niekas ten nebesivaidena. Dingo viskas. Iki siol senelis neserga dideliom rimtom lygom gyvena irgi ten pat. Sveikas. Na nezinau ar patikesit bet tiesiog sumasciau papasakot...
Na tiesa ar ne, aš niekada nei tikiu nei netikiu daznai girdejas ,kad kai zmogum nelabai rupinamasi ar su juo bendraujama ( o tai linksta i degradacija) jis neberanda vietos mirusiuju pasaulija ir tik po mirties nori kažka irodyti ji supantiems asmenims....

Faustioti

Citata iš: Skeletonas  birželio 23, 2017, 01:25:35Na tiesa ar ne, aš niekada nei tikiu nei netikiu daznai girdejas ,kad kai zmogum nelabai rupinamasi ar su juo bendraujama ( o tai linksta i degradacija) jis neberanda vietos mirusiuju pasaulija ir tik po mirties nori kažka irodyti ji supantiems asmenims....
Gal  tiesiog jis bandė parodyt kaip pats mirė, nes ir jam buvo priepuolis... Nu nežinosi kas ten iš tikrųjų buvo...

Skeletonas

Citata iš: Faustioti  birželio 23, 2017, 12:49:48Gal  tiesiog jis bandė parodyt kaip pats mirė, nes ir jam buvo priepuolis... Nu nežinosi kas ten iš tikrųjų buvo...
Na, bet jai nera dabar jokiu ženklu kaip supratau,nesikartoja tai tikriausai buvo tik sutapimas, bet vistiek truputi mistiška.

San IL

Citata. Viena karta seneli istiko priepolis kazkas panasaus i epilepsijos priepoli.
Ar tavo senelis daug vartoja alkoholio?

 Tokiame amžiuje pasireiškęs traukulių priepuolis, jeigu asmuo nėra ankščiau diagnozuotas epileptikas, yra girtuokliavimo, jo sukeltos polineuropatijos ir gretutinių gerontologinių kondicijų pasekmė. Gali būti vien nuo alkoholizmo, abstinenciniame periode.

 Senatvė ir alkoholis taip pat skatina demencinius pokyčius.

 Galbūt yra ir gretutinių neuropatologijų, kurios galėjo prisidėti.

 Todėl, jeigu vienintelis šios istorijos šaltinis tėra minėtas senėlis, labai abejočiau jos tikrumu.

Faustioti

#13
liepos 01, 2017, 19:06:10 Redagavimas: liepos 01, 2017, 19:08:26 by Faustioti
Citata iš: San IL  birželio 23, 2017, 13:13:39Ar tavo senelis daug vartoja alkoholio?

 Tokiame amžiuje pasireiškęs traukulių priepuolis, jeigu asmuo nėra ankščiau diagnozuotas epileptikas, yra girtuokliavimo, jo sukeltos polineuropatijos ir gretutinių gerontologinių kondicijų pasekmė. Gali būti vien nuo alkoholizmo, abstinenciniame periode.

 Senatvė ir alkoholis taip pat skatina demencinius pokyčius.

 Galbūt yra ir gretutinių neuropatologijų, kurios galėjo prisidėti.

 Todėl, jeigu vienintelis šios istorijos šaltinis tėra minėtas senėlis, labai abejočiau jos tikrumu.
Alchoholio jis išvis nevartoja . Ir tada nevartojo, ji pykina net nuo laso. Visi mate kas vyko laidotuvese. Mociute, mama, senelis ir visi kiti. Visi tik patvirtino. Mociute irgi kaime buna daznai. Tuo metu kai senelis ligoninej buvo ji pasiliko kaime ir ta nakty jai paciai vaidenosi. Bet manau , kad 2 zmones tikrai negalejo issigalvoti tuo labiau per laidotuves, kai ju buvo daug.

Aukštyn