Kaip manote ar įmanomą patekti į kitą dimensija?

Pradėjo Andreliooo, gruodžio 21, 2016, 16:13:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Andreliooo

Sveiki norėjau paklausti jūsų nuomonės ar įmanomą patekti į kitą dimensija?: )

Lucas

O kaip jūs įsivaizduojate tą ,,kitą dimensiją''?

Jei laikote kažką tokio kaip sapnus arba, tarkim, virtualiąją realybę ,,kita dimensija'', tuomet taip - įmanoma. Bet jeigu jūs įsivaizduojate kitą dimensiją kaip kažkokią tai esančią kitą - ne mūsų - tikrovę, tuomet į kitą dimensiją patekti neįmanoma, nes tokių ,,kitų tikrovių'' paprasčiausiai nėra.

Andreliooo

O jeigu yra tiesiog mes to nezinome?

Lucas

#3
gruodžio 21, 2016, 20:52:17 Redagavimas: gruodžio 21, 2016, 20:58:52 by Lucas
Jeigu yra, tuomet galbūt ten patekti įmanoma, o gal neįmanoma, tiesiog mes to nežinome. ,,Jeigu''. Kaip galima žinoti, ar įmanomas/neįmanomas patekimas į tam tikrą vietą, kai net nėra aišku, ar ta vieta išvis yra? Aš manau, kad tokių vietų nėra, todėl ir sakau, kad neįmanoma, nes neįmanoma patekti į tai, ko nėra.

Vitus

Dimensija, reiškia: matmuo, dydis.
Kiek aš suprantu, yra klausiama, ar galima patekti į kitokių matmenų pasaulį?
Galima, kodėl gi ne. Gyveimui baigiantis visi iškeliauja :)

idenmeyou

Neįmanoma. Įmanoma galbūt teoriškai, pasiekus kokia egzistuojančią kirmgrauža, kuri kelias tarp laiko ir erdvės, o galbūt ir paralelinių visatų, dimensijų, kitų matavimų. Nors dažnai kirmgrauža aiškinama kaip greitesnis teorinis kelias patekti iš a į b, tad realiai tu tiesiog nusikeli greičiau, bet kadangi mūsų visatą atrodo reliatyvi, laikas egzistuoja, tai egzistuojant kirmgraužai ir su kelionėmis tokiomis viską sujaukus, realiai turėtum persikelti ne į ateitį, praeitį, o tieisiog į paralelinę visatą ar kažkokį kitą išmatavimą kur tai dar tik įvyks, o ne vyksta šiuo metu kaip mūsų visatoje.

xsistemax

Įmanoma.Daugybė žmonių dingsta nežinia kur kiekvieną dieną.Nedidelė dalis grįžta ir pasakoja neįtikėtinus dalykus,todėl jiems tiesus kelias į beprotnamį...
Deja,nežinome kaip tai padaryti."Išėjimai" bent kol kas yra neprognozuojami.

klajunas

Išeiti į kitą dimensiją praktiškai - viešų technologijų nėra. Bet galima numatyti teorines galimybes. Pirmiausiai reikia apibrėžti kas yra kita dimensija. Ar ji atsiranda dėl sluoksniuotos erdvės, o materija ta pati. Arba dėl sluoksnių pačioje materijoje, kai dimensija yra homogeniškas materijos sluoksnis.

Jeigu imtume pirmą variantą, keliavimas įmanomas ir fiziškai - bet tik teorinis. Antrame variante, galimas tik informacijos perkėlimas tarp skirtingų materijos sluoksnių, nes norint keliauti kitos rūšies materijoje, reikėtų pakeisti savo fizinio kūno materialią sandarą, t.y., vienos rūšies kvantą paversti į kitos rūšies kvantą.

Informacijos gavimas - kitas reikalas - tam tereikia specialios "akies".

idenmeyou

Citata iš: xsistemax  gruodžio 25, 2016, 18:53:09Įmanoma.Daugybė žmonių dingsta nežinia kur kiekvieną dieną.Nedidelė dalis grįžta ir pasakoja neįtikėtinus dalykus,todėl jiems tiesus kelias į beprotnamį...
Deja,nežinome kaip tai padaryti."Išėjimai" bent kol kas yra neprognozuojami.
Tai, kad dauguma tų dingimų ir yra verti beprotnamio. Nemaža dalis durnyre esančių žmonių gali pripasakoti tokių dalykų, kad nebetikėsi nei kuo pats esi, nei ką matai, ar suvoki. Bet kuo pasikliauti būtų tikrai neverta.

Kitas dalykas jei žmogus dingo ir atsirado ir tvirtina esą buvo kitoje dimensijoje, gi negalime iš karto imti tai už gryną pinigą, čia taip pat kaip žmones sako jog juos pagrobė ateiviai. Tai tiesiog gali būti įvairūs psichologiniai, proto sutrikimai, kurie piešiai įsivaizduojamus scenarijus.

Linas Esu

Baisiausias pasaulyje miškas: vieta, kur bandoma „atverti vartus į kitą dimensiją"


Medžiai juosia ovalią teritoriją, kurioje niekas neauga ir kur niekas niekada neaugo. „Kai čia atvykau, radau 60 asmenų iš Bukarešto, kurie mėgino atverti vartus į kitą dimensiją." - pasakojo gidas Alexas.



Hoia Baciu - tai vietovė Transilvanijos gilumoje, esanti šalia antrojo pagal dydį Rumunijos miesto Klužo-Napokos. Šis miškas vadinamas neoficialiai vadinamas baisiausiu visame pasaulyje, o ši vieta - baisiausia šio baisiausio miško dalis, nepaklūstanti mokslininkų tyrimams, burianti raganas iš visos Rumunijos ir tuos, kurie mėgina išvalyti mišką pasitelkdami jogą ir kitokias praktikas. Žodžiu, iš gidų galima išgirsti tiek, kad net gyvai nemačius pačio miško, oda pašiurpsta.

Kaip bebūtų keista, tenka pripažinti, kad turistai, į Rumuniją atvykstantys ieškoti su grafu Drakula susijusių patirčių, tikėtina, liks nuvilti - Rumunija nutolusi nuo legendos apie grafą Drakulą, o Vladas Draculas - nacionalinis herojus. Brano pilis - vienas labiausiai turistus traukiančių su Drakulos tema susijusių objektų.

Tiesa, ši pilis mažai ką turi bendro su rašytojo Bramo Stokerio kūriniu. Be to, čia tvyro tikrų tikriausia nacionaliniam paveldui būdinga pedantiškumu dvelkianti tvarka. Taigi Independent.co.uk žurnalistė Sophie Buchan nusprendė leistis į naktinę ekskursiją po Hoia Baciu mišką, norėdama išsiaiškinti, koks gi tas rudeninės Transilvanijos keliamas siaubas.

Miške kartu su 200 avių banda dingusio piemens garbei pavadintas Hoia Baciu miškas tarptautinės bendruomenės dėmesio sulaukė 1968 m., kai karybos specialistas Emilis Barnea nufotografavo tai, ką jis pavadino neatpažintu skraidančiu objektu (NSO), kabojusiu ore.

Ši istorija nepanaši į kitas tokio pobūdžio istorijas apie NSO vien todėl, kad E. Barnea visiškai nebuvo naudinga pranešti apie tai, ką jis matė. Maža to, jis rizikavo netekti visko, ką turėjo, nes komunistinė valdžia tikėjimą paranormaliais reiškiniais prilygindavo beprotybei ar valstybinei diversijai. Taigi nieko keisto, kad E. Barnea neteko darbo šalyje, kurioje nebuvo jokio gailesčio kitaip mąstantiesiems.

Mūsų dienomis šiame miške besilankantieji teigia patiriantys keistų ir itin nemalonių simptomų: pykinimą, nerimą, lankytojai jaučiasi stebimi, genda elektronikos prietaisai. Drąsos čia pasirodyti nepritrūkę pabėgioti reguliariai pasakoja apie čia matytus vaiduoklius, bet bent jau didelė jų dalis - pernelyg lakios vaizduotės vaisius ir daug istorijų apie šį mišką.

Pavyzdžiui, gidas Alexas demonstruoja miške užfiksuotus įtartinus šešėlius. Vienoje iš nuotraukų - vyras, dėvintis tradicinį Šiaurės Rumunijos gyventojų drabužį. Tenka pripažinti, kad nuotraukoje užfiksuota būtybė labai panaši į vietinį vaiduoklį, tačiau labiausiai tikėtina, kad yra pro rūką matomas vienas iš klaidžiojančių drąsuolių.

Gidas prisipažįsta, kad stengiasi nuo šio miško „gyventojų" laikytis sveiku atstumu. Išgirstame pasakojimą apie penkerių metų mergaitę, dingusią šiame miške. Žmonės pasakojo ją matę po daugybės metų, apsirengusią tais pačiais drabužiais. Taigi panašu, kad net ir Alexas nėra atsparus Hoia Baciu legendoms.

Kai žurnalistė paklausė, ar galėtų likti nakvoti palapinėje šiame miške, jis atsakė, kad tai būtų neįmanoma. Tiesa, kaip neigiamo atsakymo priežastį jis įvardijo ne itin stovyklavimui palankų spalio mėnesio orą.

Aiškėja, kodėl gidas Alexas iš tikrųjų nemėgsta nakvoti šiame miške. Kai pirmą kartą jis liko čia nakčiai, užmigę palapinėje jie su draugais buvo pažadinti keisto labai stipraus garso, primenančio arklio ar briedžio kanopų daužymąsi. Kaip bebūtų keista, kiekvieną kartą, kai tik kas nors iš jų iškišdavo galvą iš palapinės, garsas dingdavo. Kitą kartą Alexas tikino likęs nakvoti hamake, kad būtų kuo arčiau keistus garsus skleidžiančių šaltinių. Vis tik šį jo patirtis baigėsi jam į veidą atsitrenkusiu šikšnosparniu.

Taigi lengvajai daliai atėjo pabaiga, kai prieblandą pakeitė tamsa, saulės neliko nė ženklo ir atsidūrėme visiškai vieni tamsiame tankiame miške. Ar tikrai likome vieni?

Kreipiame savo žibintuvėlius į kreivus medžius - daugelis jų savo forma primena zigzagus ar spirales. Įdomu pastebėti, kad šio fenomeno čia smalsumo dažnai atvedami mokslininkai taip ir nesugebėjo paaiškinti. Kaip bebūtų keista, visų spiralės formos medžių kamieno kerojimosi kryptis vienoda - pagal laikrodžio rodyklę.

Paprašiau Alexo papasakoti apie kraupiausią ekskursijų metu nutikusį dalyką. „Na, vienas vyras išprotėjo pamanęs, kad sutiko demoną. Jis ant krūtinės pasidarė didžiulę demono tatuiruotę, kuri, anot jo, turėjo nubaidyti demonus. - kraupius pasakojimus tęsė gidas. Vis tik baugiausias dalykas nutiko mano kolegai. Kartą jis kaip gidas dalyvavo naktinėje ekskursijoje vos su vienu turistu. Tai buvo liguistų polinkių turintis vyras, visą naktį jam pasakojęs apie tai, kad jį apsėdusi mirties manija, kaip jam patinka būti šalia mirštančių žmonių, stebėti, kaip jie miršta. Mariusui tai buvo tikrai ilga naktis."


Alexas ir Mariusas gerai žinomi Japonijoje, kur 2015 m. 20 mln. žmonių žiūrėjo dokumentiką apie vaiduoklių medžioklę Hoia Bacu. Jie nuėjo netrumpą kelią nuo 2012 m., kai ėmė mąstyti apie galimybę imtis verslo ir vedžioti turistus į mišką. Net jų draugai stebėjosi šių dviejų vyrukų drąsa.

„Jie sakė, kad net vietiniai bijo eiti į mišką, o užsieniečiai galvos, kad vedamės juos į tamsią ir baisią vietą, kur jie neteks inkstų", - pasakojo gidais tapę Alexas ir Mariusas.

Stabtelime prie arką savo kamienu piešiančio medžio. Nejučia kyla minčių apie galimai čia esančius vartus į kitą dimensiją. Kai kertame šią mistinę ribą, Alexas ragina sugalvoti norą, patikindamas, kad, vietinių gyventojų manymu, miško energija gali būti panaudota gerais tikslais.

Galiausiai horizonto linijoje išvystame Klužo-Napokos kontūrus. Jokių ateivių, jokių vaiduoklių, jokių baimės kupinų akimirkų. Tik keistas nuovargio pojūtis, apie kurį prasitarė viena ekskursijos dalyvė. Tada staiga prisiminiau itin prasmingus, prieš leidžiantis į ekskursiją ištartus Alexo žodžius:


Ką manote apie šį mišką / vartus į kitą dimensiją ?

vytra

Citata iš: klajunas  gruodžio 25, 2016, 22:08:16Antrame variante, galimas tik informacijos perkėlimas tarp skirtingų materijos sluoksnių, nes norint keliauti kitos rūšies materijoje, reikėtų pakeisti savo fizinio kūno materialią sandarą.
- Taip, esi teisus. Tik matyt nežinojai, kad Žemėje gyvena "Dievo vaikai", kuriuos sukūrė Dievas ir "Velnio vaikai", o Velnias sukurti nemokėjo, tai panaudojo bezdžionę..

p.s.
.. šalia "tamsių juokų", o "tamsius juokus" mėgsta tik intelektualai, yra žinios, o būtent: "bet kuri materijos forma gali pereiti į betkiekinį dimensijų pasaulį".

p.s.2
.. aišku yra papildomos sąlygos, kol kas nerašysiu.


:(


elteide

Citata iš: vytra  lapkričio 07, 2017, 18:21:30p.s.2
.. aišku yra papildomos sąlygos, kol kas nerašysiu.[/i]

:(


parašyk,prašau, baisiai idomu...

SPACE

Galima, tik ne kiekvienas ten įleidžiamas. tixliau pasakius, visai neįleidžiami. gali patekti, tik jeigu iš ten tave pakvies. kaip sakoma, belskis, ir (galbūt) bus atidaryta.

vytra

Citata iš: SPACE  sausio 16, 2018, 04:02:04.. ne kiekvienas ten įleidžiamas.
- ta tema yra daug paaiškinimų, šiuolaikinis maždaug toks: "jei tu nesi pasiruošęs dvasiškai ir tave dabar ten nugabenti, tai tu nieko nepamatysi, nieko nepajausi, nieko nesuprasi".

p.s.
.. gal senųjų nerašysiu, kad nežeisti. Paminėsiu tik aprašymą iš Biblijos, kai angelai apaštalui rodė daugiamatį pasaulį, kuriame formuojasi būtybės: "jos buvo baisios, beformės, besiraitančios, kintančios, ieškančios". Pagal matematiką iš tiesų paėmus bet kurį 3D gyvį aukštesniuose matavimuose, jis tampa panašus į balioną ar į kirminą ar dar į ką neišbaigto.


:(

elteide

Citata iš: vytra  sausio 16, 2018, 14:20:30p.s.
.. gal senųjų nerašysiu, kad nežeisti. Paminėsiu tik aprašymą iš Biblijos, kai angelai apaštalui rodė daugiamatį pasaulį, kuriame formuojasi būtybės: "jos buvo baisios, beformės, besiraitančios, kintančios, ieškančios". Pagal matematiką iš tiesų paėmus bet kurį 3D gyvį aukštesniuose matavimuose, jis tampa panašus į balioną ar į kirminą ar dar į ką neišbaigto.


:(

vytra, kokias pasakas seki, kur taip biblijoj tai parašyta?:D

Aukštyn