Keliautojai laiku egzistuoja?

Pradėjo Benamis, sausio 16, 2012, 17:10:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mangirdas.bu

Ar tik man atrodo jo rankos ir tas ragelis tėra lievas photoshopo darbas?

illuminati

o salia sedinti moteris pavyduliaudama per peti ziuri ka pstarasis raso...


Jimas

#17
kovo 22, 2015, 19:35:02 Redagavimas: kovo 22, 2015, 19:39:04 by Jimas
Užrašų knygelę žiūri, dešinės rankos nykščiu prilaiko, kad neužsiverstų puslapis, o kairės rankos su nykščiu varto puslapius. Mažai tikėtina, jog jis kairiarankis, kadangi laikrodis dažniausiai dedamas ant kairės rankos. Nemanau, kad ten koks nors telefonas, kadangi tokiam vakarėlį taip akivaizdžiai jeigu būtų iš ateities nerodytų visiems. Išanalizavus aprangą, galima spėti, jog jo tėvas priklauso komunistų partijos grietinėlei, sūnui parvežė drabužių iš Milano. Ant dešinės rankos galima pastebėti kažką panašaus į sidabrinę grandinėlę kas pabrėžia jo polinkį pasipuikuoti prieš žmones, ši prie jo esanti dama tikriausiai yra jo žmona. Už jo, greičiausiai geriausias draugas laukia kol jis baigs tikrint užrašų knygutėje esantį rytdienos grafiką. Vietovė - kur nors prie ežero, švenčiamas kieno nors gimtadienis(arba jo), susirinko draugai, giminės. Balevojo iki ryto. Šis žmogelis po SSRS griūties su tėvelio pagalba tikriausiai tapo kokio nors mažo 5000 gyventojų nereikšmingo miesto meru kur nors Sibire glūdumoje. Šiuo momentu jis su nostalgija žiūri dokumentinį filmą „Krymas. Kelias į Tėvynę". Galime įžvelgti ir illiuminatų įtaką, štai 3 buteliai sudėti trikampiu.

kiskis

#18
kovo 22, 2015, 19:55:58 Redagavimas: kovo 22, 2015, 20:04:15 by kiskis
"Mobiliajam ryšiui naudoti ir užtikrinti yra naudojami mobiliojo ryšio bokštai ir stiebai, ant kurių montuojamos GSM bazinių stočių antenos." :o
Panasei butu nukeliaut pas dinozaurus su laidiniu telefonu ir laido gala isikist i subine.

lietuvis002

Juk čia fake :) Priartink jo tą telefoną ir matysis kaip neprofesionaliai jis įdėtas tarp jo rankų - matos balta kirpimo linija.

paragraf 78

Čia nuotrauka iš Maskvos metro. Kai kas mano, jog šioje mozaikoje pavaizduotas raudonarmietis su nešiojamu kompiuteriu ir mobiliuoju telefonu.
Kai buvo daroma ši mozaika, tokių dalykų dar nebuvo

Aukštyn