Žakas Fresko

Pradėjo Glow, gruodžio 29, 2012, 14:59:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Glow

Ką manot apie šią asmenybę ir jo idėjas?

Marius

Vienas iš daugelio ''aš viska žinau,viskas yra blogai,visi jus durniai ir sraigteliai.'' bet pamiršta tai ,kad jis yra vienas iš delionės gabalėlių ir nesvarbu,ka jis bevapėtų..o visi tie antiamerikietiški intarpai leidžia manyt ,kad diedukui kalbą rašo tam tikri suinteresuoti asmenys..Jei esi nepakankamai išpruses ar neturi tvirtos savo nuomonės(kas yra dauguma visuomenėj) tai tokios kalbelės tikrai gali sujaukt protą ir padaryt ytaką..

.L.U.T.H.O.R.

Ir sakai, Mariau, kad jis nei trupučio tiesos nepasakė?

Benamis

As tai gerbiu si senuka vien uz tai, kad jis ne tik kalba, bet ir pats daro :) O ir pati ideja visai man priimtina. Zinoma visur yra kabliukai.

deamero

#4
gruodžio 29, 2012, 15:39:45 Redagavimas: gruodžio 29, 2012, 15:44:55 by deamero
Eilinis musu visu "gelbetojas" ir panasiai. Istiesu gal kai kurios idejos geros taciau  jis kaltina kitus kurie bande ir vadina juos idijotais tame ir beda

Marius

Ir sakai, Mariau, kad jis nei trupučio tiesos nepasakė?''

Sutinku,kaikurios mintys TIESA. bet vėlgi,kaip jis pats išsireiškė,O KAS YRA TIESA?kuri tiesa teisingesnė?gal jo?o gal ne..?  Man jo kalba pasirodė ''įvilkta'' į tam tikrą netiesioginį nuomonės formavimą,jis kaipo kalba akivaizdžius ''teisingus'' dalykus,bet į juos ipindamas šiokį tokį smegenų plovimą ir nuomonės formavimą,kuris kažkam naudingas..čia kaip dvidešimt penktas kadras..Kievienas pasirenkam kuo tikėti,ar palaikyti,asmeniškai aš žiuriu kritiškai į panašius asmenis..Tai tik MANO  nuomonė.

rutulys

Nebuvau girdėjęs nei apie jį, nei apie jo projektą:
http://thevenusproject.com/en/the-venus-project/faq

Kiek paviršutiniškai peržvelgiau, gan įdomios idėjos. Pinigų atsisakymas, miestai ant vandens...
Jei jam pavyktų žmones įkvėpti, gal iš tikro Žemė taptų geresne vieta gyventi.

O dėl smegenų plovimo, jis kelis kartus pakartojo, kad auditorija nepriimtų jo pasisakymus aklai, o pradėtų pati mąstyti ir nebijotų kelti nepatogius klausimus.

laido riteris

Citata iš: Marius  gruodžio 29, 2012, 15:26:47Vienas iš daugelio ''aš viska žinau,viskas yra blogai,visi jus durniai ir sraigteliai.'' bet pamiršta tai ,kad jis yra vienas iš delionės gabalėlių ir nesvarbu,ka jis bevapėtų..o visi tie antiamerikietiški intarpai leidžia manyt ,kad diedukui kalbą rašo tam tikri suinteresuoti asmenys..Jei esi nepakankamai išpruses ar neturi tvirtos savo nuomonės(kas yra dauguma visuomenėj) tai tokios kalbelės tikrai gali sujaukt protą ir padaryt ytaką..
TU KVAILIS, paveiktas žmoniu iš valdžios, ir tikriausiai net nesuprantantis tu ideju kurias jis sako ar bent jo biografija domejais? jis peikia visas valstybes tai kaip kažkas jam galetu kalba rašyt?? jo biografijoj aptiktum tik pasauli pakeitusias technologijas dauk medicinos ir t.t sukure sraigtasparni žodžiu, tu kvailas jei nenori taikos o nori karo bei nepritekliaus, beje kokiam šios žmonijos žmogui butu naudinga tai kad žmonijaii nereiketu pinigu? nereiketu dirbti? nebutu vadovo kuris viskam vadovautu? absuliučei nebutu jokiu vadovu... nereiketu dirbti. pirma pažiurek visas jo idejas kuriu jis turi šimtus yra
šai youtubeja, ir kol nepažiuresit apskritai visu vidio tol niekas negalit net žodžio už bei prieš pasakyt. beje kiek tu matei tokiu eiliniu žmoniu kaip tu sakai aš viska žinau viska sutvarkisiu? jis visu pirma sako tvarkikim viska visi 2 kokia jam iš to nauda jeigu jis, negaus naudos net negaliu kaip juokiuosi iš taves mariau... atsiprašau už švepla rašima labai užnervinai................

WhiteFox

Sitas zmogus kiek galejo bande padaryti pasauli geresniu,daugiau tokiu kaip jis reiktu :)

Aukštyn