Mirties šešėlis

Pradėjo Arthemia, rugpjūčio 13, 2014, 20:35:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Arthemia

Taigi, prisiminiau įvykį, kuris netiesiogiai nutiko mano tėčiui.

Turėjome kaimyną, seną žmogų. Jis pasiligojo ir atsigulė į patalą. Kadangi, mano tėtis geras žmogus, puikiai sutaria su kaimynais ir yra visada pasiruošęs jiems padėti, vieną dieną nuėjo aplankyti to senuko, tiesiog šiaip, pakalbėt su žmogum, praskaidrint jam nuotaiką.

Tuo metu kambaryje buvo trys žmonės - mano tėtis, senukas, ir senuko slaugė. Tėtis atėjo, pasisveikino, pradėjo jie kalbėti, kaip tam senukui einasi, ar jaučia kokį pagerėjimą. Ir staiga, to senuko akys prisipildė beribio smalsumo, jis pasisuko į kambario tarpdurį ir kviečiamai ištiesė ranką. Mano tėtis pasisuko, tačiau ten nieko nebuvo. Ir tada senukas prabilo:
jis: O kodėl jis neužeina?
tėtis: kas "jis"?
jis: tas juodas žmogus. Nemandagu stovėti tarpdury. Ateik
tėtis: ten nieko nėra.
jis: nu kaip tai nėra, esu senas, bet ne kvailas, aiškiai matau juodai apsirengusį žmogų. Tik veido nesimato
tėtis pasisuko į slaugę, ta visa balta kaip popierius buvo ir tik pakratė galvą lyg pritardama tėčiui, kad niekas nestovi
senukas: nagi, pakviesk jį užeiti. Tegul ateina. Užeik! Išgerkim arbatos.
Tėtis sakė, kad šiurpai pradėjo nugara lakstyt, nes ten tikrai nieko nebuvo. O senukas tiesiog maldavo "tą kažką" užeiti..

Nežinom kas tai buvo..bet tas senukas mirė po kelių dienų..

ryouku

Taaaip, šiurpai laksto :)

Arthemia

Citata iš: ryouku  rugpjūčio 13, 2014, 20:42:25
Taaaip, šiurpai laksto :)

Pamenu, kad kai man papasakojo, tai lyg kūną kas elektra nukrėtė.. aš iškart tėčiui pasakiau, kad tai mirtis to senuko atėjo.. Taip ir buvo..

Tik dabar tikrai įdomu, ar jis galėjo regėti kažką iš kito pasaulio, kad atėjo jį išsivesti..  ???

ryouku

Manau, kad taip.

Yra tikrai nemažai pasakojimų giminių rate ir nepažystamų žmonių rate, kuomet prie mirties slenksčio esantys žmonės pradeda regėti ir justi įvairius anapusinius dalykus.


001

Neberandant apie ką diskutuoti. :)
Daug kas rodosi tokiems žmonėms, kai kurie iš jų net neatpažįsta savo dukros ar sūnaus prieš mirštant ir panašiai, bet tai nereiškia, kad tai kažkas "antgamtiško". Tai ką jie regi/girdi/jaučia yra jų pačių pasąmonės padarinys, priešmirtinis erroras smegenyse. :D

Arthemia

Citata iš: ryouku  rugpjūčio 13, 2014, 21:11:55
Manau, kad taip.

Yra tikrai nemažai pasakojimų giminių rate ir nepažystamų žmonių rate, kuomet prie mirties slenksčio esantys žmonės pradeda regėti ir justi įvairius anapusinius dalykus.

Aš irgi esu linkus manyti, kad ten ne marazmas, ar kaip kolega išsireiškė "smegenų error'as" buvo, o tiesiog nujautimas to, kad neišvengiama

Benamis

Panasiu istoriju ir as seimoje esu girdejes. Tiesa kiekvienas pasakodavo skirtingai atseit ka mate pries mirti zmogus: "dideli juoda taska ant lubu", "tamsu seseli" ir pan.

Synkas

Citata iš: Benamis  rugpjūčio 13, 2014, 22:08:50
Panasiu istoriju ir as seimoje esu girdejes.

galetum papasakot ir tu detaliau.. :)

Gyc

Taip zmonems prie mirti buna... Turejau as prosenele tegul ji ilsisi ramybeje... Pries mirti ji pradejo matyti visokius keisciausius dalykus, su ja nuolat budavo mano baba, viska papasakojo, viena syki isvaziavo i miesta apsipirkti ir ja paliko namuose viena, grizus pradejo ji pasakoti kad brovesi pro duris kazkas baladojosi i langus, is televizoriaus zmones lindo....

Vienuoliktasis

Dėdė, manau, prieš mirtį matė, kaip iš televizoriaus kažkas bėga, taip pat matė kažkokį skystį varvantį iš lubų. O prosenelė yra mačiusi vaiką mojuojantį už lango, tačiau senelis jo nematė. Po to jai išrašė vaistų. Lol. Lyg tai ką nors padėtų... Bet būna. Manau, kad tai arba koks galvos pažeidimas prieš mirtį, arba žmogus pratinamas prie anapusinio pasaulio.

tadasas99

Arba, zmogus gyvenime buvo tikinamas anapusinio gyvenimo egzistavimu, o suvokiant kad arteja mirtis kazin kuris is musu sugebetu blaiviai mastyti, va cia ir islenda pasamones zaismas, galbut vaizdiniai kurie per gyvenima iskiepyti apie isenima, kad kazkas ateis issivesti.

Vienuoliktasis

Nesutikčiau, kad tik dėl tikėjimo žmogus gali pradėti matyti tikroviškus vaizdus, kurių nėra.

tadasas99

Citata iš: Vienuoliktasis  sausio 09, 2016, 13:27:57Nesutikčiau, kad tik dėl tikėjimo žmogus gali pradėti matyti tikroviškus vaizdus, kurių nėra.
Nesakau kad TIK, paskaityk pirma posto zodi, tik viena is galimybiu

Debeselis

Arba tai pries mirti i smegenys issiskiriantis kazkokie cheminiai junginiai sukelia tas haliucinacijas. Arba tai isties anapusinio Pasaulio vaizdiniai. Ateis laikas suzinosim.

tadasas99

Citata iš: Debeselis  sausio 09, 2016, 15:21:14Arba tai pries mirti i smegenys issiskiriantis kazkokie cheminiai junginiai sukelia tas haliucinacijas. Arba tai isties anapusinio Pasaulio vaizdiniai. Ateis laikas suzinosim.
Suzinosim arba nea, tiksliau zinosim tik tuo isejimo momentu, kadangi tiek religiniu poziuriu (reikarnacija) tiek moksliniu (niekas neatsiranda is niekur, tik materija keicia buvi) mes anksciau irgi gyvenom, po mirties taippat gyvensim, bet nezinom apie ankstesni gyvenima, nezinosim ir apie sito pabaigos eiga.

Aukštyn